fragiad Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Θες να νιώσεις την απόλυτη έκρηξη αδρεναλίνης, πάθους, περιπέτειας... μέσα στο ίδιο σου το σπίτι?! Τόλμα να φας κουραμπιέ, στο σαλόνι, πάνω από το καλό χαλί, ΧΩΡΙΣ ΠΙΑΤΑΚΙ, και ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ένας μπαμπάς κι ο γιος του περνάνε με το αυτοκίνητο μέσα από μια γειτονιά με εκδιδόμενες. Ο γιος με έκπληξη ρωτάει: - "Τι κάνουν μπαμπά αυτές οι κυρίες στην άκρη του ... ...στην 3η ήμουν τόσο χορτασμένος, που μόνο την έγλειψα!" LOL πολύ καλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 -Καλημέρα! Να τα πω;; -Ναι! -5 χρόνια την είχα ρε φίλε την κα...ολα και με παράτησε για έναν κάγκουρα. Βάλε ένα ουίσκι να σου πω και τα υπόλοιπα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Πάει ο πατέρας του τοτου στον δάσκαλό του για να ρωτήσει πώς τα πηγαίνει στο σχολείο.. Πατέρας τοτου:Καλημέρα, μπορείτε να μου πείτε για τις επιδόσεις του γιου μου; Δάσκαλος :Καλημέρα, πρόβατα έχετε; Πατέρας: Όχι.. Δάσκαλος:Να πάρετε!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. December 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2013 Πάει ο πατέρας του τοτου στον δάσκαλό του για να ρωτήσει πώς τα πηγαίνει στο σχολείο.. Πατέρας τοτου:Καλημέρα, μπορείτε να μου πείτε για τις επιδόσεις του γιου μου; Δάσκαλος :Καλημέρα, πρόβατα έχετε; Πατέρας: Όχι.. Δάσκαλος:Να πάρετε!! :lol: :lol: Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 Ένας τύπος μετανιωμένος πηγαίνει στον παπά της ενορίας να εξομολογηθεί. Αρχίζει λοιπόν και λέει: - Πάτερ αμάρτησα. Μια μέρα που ψιλόβρεχε και καθόμουν με την ξαδέλφη μου άρχιζα να την μπαλαμουτιάζω και τελικά την πήδηξα. - Τέκνον μου, λέει ο παπάς, αυτό είναι πολύ μεγάλη αμαρτία, αλλά με προσευχές και μετάνοιες ο Θεός μπορεί να σε συγχωρήσει. Τίποτε άλλο? - Ναι πάτερ, μια μέρα που ψιλόβρεχε και καθόμουν με την αδελφή μου άρχισα να την μπαλαμουτιάζω και τελικά την πήδηξα. - Τέκνον μου, αυτό είναι μέγιστη αμαρτία αλλά ο Θεός μπορεί να σε συγχωρήσει αν μετανοήσεις προσευχηθείς και νηστέψεις. Τίποτα άλλο? - Να πάτερ, λέει με τρεμάμενη φωνή αυτός, μια μέρα που ψιλόβρεχε και καθόμουνα με τη μάνα μου την πήδηξα κι αυτήν.. - Τέρας, φωνάζει τότε ο παπάς, γι αυτό που έκανες δεν υπάρχει συγχώρεση. θα ψηθείς στην κόλαση! Τότε απαντά ο άλλος: - Πρόσεχε παπά γιατί έξω ψιλοβρέχει ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REDHOTSTEF Δημ. January 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2014 (edited) Πάει ο πατέρας του τοτου στον δάσκαλό του για να ρωτήσει πώς τα πηγαίνει στο σχολείο.. Πατέρας τοτου:Καλημέρα, μπορείτε να μου πείτε για τις επιδόσεις του γιου μου; Δάσκαλος :Καλημέρα, πρόβατα έχετε; Πατέρας: Όχι.. Δάσκαλος:Να πάρετε!! Σορυ.. αλλα που ειναι το αστειο;.. :worry: Να παρει προβατα για πιο λογο; Εχει να κανει με τον υπνο μου ριχνει ο τοτος στο θρανιο πχ, για να τα μετραει;.. :p Θεωρει προβατο ο δασκαλος τον τοτο, και προτεινει στον πατερα του να παρει και αλλα για να εχει αδερφακια ο τοτος, πχ;.. Δεν μπορω να σκεφτω καποια αλλη πιθανοτητα εξηγησης... Πρεπει να ειμαι "μεθυσμενος" για να βρω αστειο αυτο το κειμενακι/διαλογο του πατερα με τον δασκαλο.. :O Aκυρο.. καταλαβα.. ειναι τοσο στουρνος που μονο για τσοπανης κανει,, ENDLESS LOOP(Ατέρμονας Βρόγχος) Τhanks to Nikos_s3 Edited January 1, 2014 by REDHOTSTEF Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiforos40 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Θες να νιώσεις την απόλυτη έκρηξη αδρεναλίνης, πάθους, περιπέτειας... μέσα στο ίδιο σου το σπίτι?! Τόλμα να φας κουραμπιέ, στο σαλόνι, πάνω από το καλό χαλί, ΧΩΡΙΣ ΠΙΑΤΑΚΙ, και ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Γιατί δεν κάνουν ποτέ γυναίκες αρχηγούς διαστημικών αποστολών: -Χιούστον, έχουμε πρόβλημα! >Τι πρόβλημα; -Α, δεν ξέρεις; >Όχι, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε; -Τίποτα, άστο… >Πως τίποτα; Είπατε ότι έχετε πρόβλημα! -Άστο σου λέω, τίποτα… >Προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα! -Θα έπρεπε το έχεις καταλάβει, αλλά άμα είναι κανείς αναίσθητος τι περιμένεις;… >Θα μου πεις ποιό είναι το πρόβλημα;;;!!! Μην παίζεις με αυτά!!! -Να σου πω… άμα έχεις νεύρα δεν φταίω εγώ! Κανονικά εγώ θα έπρεπε να είμαι νευριασμένη… >Για τελευταία φορά… έχετε ή δεν έχετε πρόβλημα;;;!!!! -Όχι! >Οk λοιπόν… οk… δεν εχετε πρόβλημα… αν παρουσιαστεί κάτι να με ενημερώσετε… -Α, έτσι;;; Πετάμε ένα “αν παρουσιαστεί κάτι” και την κάνουμε; Δεν σε νοιάζει;;!! >ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ;;;;!!!!! -… (αρχίζει να κλαίει) -... -__- Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Ωραίο, μ αρεσε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Γιατί δεν κάνουν ποτέ γυναίκες αρχηγούς διαστημικών αποστολών: -Χιούστον, έχουμε πρόβλημα! >Τι πρόβλημα; -Α, δεν ξέρεις; >Όχι, τι πρόβλημα αντιμετωπίζετε; -Τίποτα, άστο… >Πως τίποτα; Είπατε ότι έχετε πρόβλημα! -Άστο σου λέω, τίποτα… >Προσπαθώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα! -Θα έπρεπε το έχεις καταλάβει, αλλά άμα είναι κανείς αναίσθητος τι περιμένεις;… >Θα μου πεις ποιό είναι το πρόβλημα;;;!!! Μην παίζεις με αυτά!!! -Να σου πω… άμα έχεις νεύρα δεν φταίω εγώ! Κανονικά εγώ θα έπρεπε να είμαι νευριασμένη… >Για τελευταία φορά… έχετε ή δεν έχετε πρόβλημα;;;!!!! -Όχι! >Οk λοιπόν… οk… δεν εχετε πρόβλημα… αν παρουσιαστεί κάτι να με ενημερώσετε… -Α, έτσι;;; Πετάμε ένα “αν παρουσιαστεί κάτι” και την κάνουμε; Δεν σε νοιάζει;;!! >ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;!!!! ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ;;;;!!!!! -… (αρχίζει να κλαίει) -... -__- Το διαβάζω... Το ξαναδιαβάζω... Πόσο δίκιο έχεις ρε μαν???? Η αλήθεια είναι όμως πως δε γέλασα, μόνο στη σκέψη :D Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Σταματάει μια τσιγγάνα ένα παιδάκι στο δρόμο και το ρωτάει: -Πόσο χρόνων είσαι; -9 -Να σου πω το ριζικό σου; -Ναι -Τρια Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 - Γιατρέ, κάθε βράδυ βλέπω το ίδιο όνειρο, ποντίκια να παίζουν ποδόσφαιρο. - Παρε αυτα τα φάρμακα σήμερα το βράδυ…πριν κοιμηθείς και αύριο θα είσαι καλά. - Να τα πάρω απο αύριο, γιατί σήμερα έχουν τελικό; Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τσαντίζομαι με κάποιους τύπους που το παίζουν κουλτουριάρηδες και μιλάνε για τον Mozart χωρίς να έχουν δει ούτε έναν πίνακά του... ΘΕΟΣ!! χααχχααχ Παντού υπάρχει ένα ζεύγος από δαύτα... Βάλτε στο google την παρακάτω συνάρτηση και πατήστε Enter. exp((-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2))/999)+exp((-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))/999)+0.1*exp(-(((x+4)^2+(y+4)^2)^2))+0.1*exp(-(((x-4)^2+(y-4)^2)^2)) Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 - Τί διαφορά έχουν τα γουρούνια από τα Πάντα; - Τα γουρούνια τρώνε τα πάντα, ενώ τα Πάντα δεν τρώνε τα γουρούνια! ΚΡΥΩΣΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giglle Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 ένα όνομα μια ιστορία! Αποστόλης από Ελληνοφρένεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ήταν ένας τύπος ο οποίος ήθελε να πηδήξει με αλεξίπτωτο... Πήγε, αγόρασε ένα και μπήκε σε ένα *********... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inactiveaccount632014 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Ενα καλο Λεφτα υπαρχουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ήταν ένας τύπος ο οποίος ήθελε να πηδήξει με αλεξίπτωτο... Πήγε, αγόρασε ένα και μπήκε σε ένα *********... Tι εγραψες και στο εφαγαν τα αστερακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Tι εγραψες και στο εφαγαν τα αστερακια? Σπίτι με φωτάκι απέξω :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Σπίτι με φωτάκι απέξω :D Κόκκινο... :p Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 που χτησιμοποιειται σε φραση με μοντελο :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperMarioGR Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 για να μπαίνουμε στο κλίμα... - σουβλατζίδικο "Ο Μπάμπης", παρακαλώ? - καλησπέρα, θα θελα το αποκριάτικο μενού - ποιο αποκριάτικο μενού? - αυτό που παρήγγειλα και χθες και με πήγε σερπατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 για να μπαίνουμε στο κλίμα... - σουβλατζίδικο "Ο Μπάμπης", παρακαλώ? - καλησπέρα, θα θελα το αποκριάτικο μενού - ποιο αποκριάτικο μενού? - αυτό που παρήγγειλα και χθες και με πήγε σερπατίνα. Χαχαχαχαχα...εγραψες! Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Και για εμάς που δίνουμε αυτό το καιρό! -Η εξεταστική πώς πάει; -Καλά ρε μάνα. -Σήμερα τι δώσατε; -Κ0λο, κυρίως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts