hharis Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Παιδιά, είμαι πλέον κάτοχος ενός qtek 9100. Θέλω να βάλω το destinator. Να βάλω το 6 ή το PN? Pio είναι πιο καλό, πιο γρήγορο κλπ? Χάρτες θα έχει μέσα στο destinator ή πρέπει να βρώ??? Είναι ελληνικό το περιβάλλον ή στα αγγλικά? Επίσης, το "κόλπο" με τις κάμερες, που θα το βρώ? Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει που να τα βρώ ή να τα πάρω κλπ κλπ??? Αν ναι, pm, ή με μαιλ στο hharis@otenet.gr Ευχαριστώ πολυυυυυυυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Αυτό το ξέρεις από πρώτο χέρι, δηλ. επικοινωνήσατε με την tom tom για συνεργασία και σας είπε ότι δεν ενδιαφέρεται? @katsj (Υ.Γ.: Έχω και εγώ την ίδια απορία με τον gbil!!! Δοκιμάσατε να έρθετε σε επαφή με την Tom Tom;;;;;;) Αν κι αυτά δε πρέπει να λέγονται δημόσια, τους έχουμε προσεγγίσει και μας έχουν αγνοήσει επιδεικτικά! Δε θα ήθελα όμως να επεκταθώ! Εγώ πάντως δε νομίζω ότι η τιμή είναι ακριβή (θυμίζω και πάλι ότι σε περιπτώσεις πακέτων με hardware η τιμή του Destinator πέφτει μέχρι και 50€): Από το παραπάνω ποσό παίρνουν διάφορα ποσοστά οι ακόλουθοι: Destinator Technologies NGi MLS (Distributor στην Ελλάδα καλύπτει όλη τη προβολή & προώθηση του προϊόντος και επίσης κάνει και ανάπτυξη λογισμικού πάνω στο Destinator που θα δείτε σύντομα) Το κράτος 19% Τα καταστήματα Το κόστος συσκευασίας Επίσης ο νόμιμος χρήστης έχεις παροχές όπως: Αναβαθμίσεις χαρτών Τεχνική υποστήριξη Φτηνά ή δωρεάν update λογισμικού Σχετικά με τη βοήθεια που μπορείτε να μας προσφέρετε είναι τα bug reports γιατί όπως και να έχει θα πρέπει τα συνεργία μας να επισκεφτούν τις περιοχές που μας ενδιαφέρουν για να συλλέξουν δεδομένα. Για να μειωθεί το κόστος θα πρέπει να τους απολύσουμε και να μεταφέρουμε τη δουλειά στους χρήστες (100% ανέφικτο!) Επίσης σημαντική βοήθεια είναι η δωρεάν διαφήμιση που μας κάνετε και σας ευχαριστούμε πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Ρε παιδία αν και διάβασα ολο το θέμα δε βρήκα κατι που με απασχολεί. Έχω το ΡΝ αγορασμένο απο NGI αλλα όταν κινούμαι χωρίς πλοήγηση στην επιλογή 2D ψιλο κολλάνε τα ονόματα των δρόμων με αποτελεσμα να μην φαίνονται για 1-2 δευτερόλεπτα και οταν εχω βάλει ενα σημείο να με πάει γίνεται το ίδιο. Επίσης στην δεύτερη κατηγορία μαζι με τα ονόματα των δρόμων χάνεται και η κυρίως διαδρομή. Τι μπορώ να κάνω και τι φταίει? Εχω Acer Ν35 απο πλαίσιο τοτε με το dest 3.Ευχαριστώ! Το Acer n35 έχει αργό οδηγό SD κάρτας. Τώρα που μεγάλωσε ο χάρτης (από 17mb --> 30) φάνηκε η διαφορά συν ότι το PN είναι και πιο βαρύ. Μπορείς να κάνεις τα παρακάτω (μεσοβέζικες λύσεις): Απενεργοποίηση αυτόματου zoom πιο συχνή χρήση 3d mode μεταφορά του χάρτη στη κύρια μνήμη (τι θα κάνεις όμως όταν ο χάρτης γίνει πάνω από 40mb τον Ιούλιο?) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. June 30, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 @katsj - Εγώ πάντως δε νομίζω ότι η τιμή είναι ακριβή (θυμίζω και πάλι ότι σε περιπτώσεις πακέτων με hardware η τιμή του Destinator πέφτει μέχρι και 50€): Άρα μιλάμε για την ίδια τιμή αλλά όχι αναγκαστικά με κάποιο PPC. Από το παραπάνω ποσό παίρνουν διάφορα ποσοστά οι ακόλουθοι: Destinator Technologies NGi MLS (Distributor στην Ελλάδα καλύπτει όλη τη προβολή & προώθηση του προϊόντος και επίσης κάνει και ανάπτυξη λογισμικού πάνω στο Destinator που θα δείτε σύντομα) Το κράτος 19% Τα καταστήματα Το κόστος συσκευασίας Άκρως αναλυτικά και ξεκάθαρα οπότε και δείχνει πλέον πολύ λογική η τιμή σας. Πάντως η ιδέα για τα γραφεία τουρισμού δεν είναι κακή. Με το διαβατήριο θα μπορούσατε να βγάλετε μια καλή τιμή για τους τουρίστες αφού πλέον εκτελείται και Εθνικό έργο κάτι που δεν έκανα ποτέ οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας. Επίσης ο νόμιμος χρήστης έχεις παροχές όπως: Αναβαθμίσεις χαρτών Τεχνική υποστήριξη Φτηνά ή δωρεάν update λογισμικού Σχετικά με τη βοήθεια που μπορείτε να μας προσφέρετε είναι τα bug reports γιατί όπως και να έχει θα πρέπει τα συνεργία μας να επισκεφτούν τις περιοχές που μας ενδιαφέρουν για να συλλέξουν δεδομένα. Για να μειωθεί το κόστος θα πρέπει να τους απολύσουμε και να μεταφέρουμε τη δουλειά στους χρήστες (100% ανέφικτο!) Επίσης σημαντική βοήθεια είναι η δωρεάν διαφήμιση που μας κάνετε και σας ευχαριστούμε πολύ! Κάντε το λίγο πιο μαρκετίστικο και κάντε και καμμία μάζωξη στην κάθε πόλη με προσφορές όταν έρχεστε να σας μάθει όλος ο κόσμος :) Μπορεί να σας κεράσουν και κανένα ουζάκι! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 1. Άρα μιλάμε για την ίδια τιμή αλλά όχι αναγκαστικά με κάποιο PPC. 2. Άκρως αναλυτικά και ξεκάθαρα οπότε και δείχνει πλέον πολύ λογική η τιμή σας. Πάντως η ιδέα για τα γραφεία τουρισμού δεν είναι κακή. Με το διαβατήριο θα μπορούσατε να βγάλετε μια καλή τιμή για τους τουρίστες αφού πλέον εκτελείται και Εθνικό έργο κάτι που δεν έκανα ποτέ οι εκάστοτε κυβερνήσεις μας. 3. Κάντε το λίγο πιο μαρκετίστικο και κάντε και καμμία μάζωξη στην κάθε πόλη με προσφορές όταν έρχεστε να σας μάθει όλος ο κόσμος :) Μπορεί να σας κεράσουν και κανένα ουζάκι! ;) 1. Υπάρχουν μηχανήματα που πωλούνται στα καταστήματα σκέτα ή με Destinator PN (π.χ. mio a701) η διαφορά τιμής χωρίς το ΦΠΑ είναι 100€ 2. Στην Ελλάδα ζεις, δε θέλω να επεκταθώ! 3. Ωραία ιδέα, αλλά επίσης χρειάζονται χρήματα και κόσμος για να τα κάνει αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Εγκατεστησα το DEST6 αλλα οταν το ανοιγω εμφανιζεται το μνμ map not found. Απο το console οταν παω να μεταφερω καποιο χαρτη μου ζηταει το cd το οποιο δεν εχω. Μπορει να βοηθησει καποιος? Ευχαριστω. Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxus Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Αντέγραψε το φάκελο με το χάρτη(π.χ GreeceU) στο φάκελο DestinatorApps\Destinator στο ppc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Αντέγραψε το φάκελο με το χάρτη(π.χ GreeceU) στο φάκελο DestinatorApps\Destinator στο ppc. Που μπορω να βρω χαρτες ελλαδας και ποιος ειναι ο καλυτερος κατα τη γνωμη σας? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Για Ελλάδα ο χάρτης της Ngi, είναι μακράν ο καλύτερος. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsp Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 HI!! ΕΕΕΕΕ.... ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟ DESTINATOR PN ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ. ΘΕΝΚΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Στον site της Ngi, http://www.ngi.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarantules Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Οι χάρτες του destinator σε ποιά μορφή είναι?Μπορεί να δεί κάποιος τους χάρτες στο pc tou?Μπορεί να τους επεξεργαστεί?Το destinator μπορεί να γίνει εγκατάσταση στο pc και να τρέχει από εκει? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomgr Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Για να συνεχισω το θέμα τιμης απόδοσης. Οσοι ασχολούνται απο παλία με χαρτες θα θυμουνται τις εποχες που οι μισοί ήταν στρατιωτικά μυστικά και οι αλλοί μισοι πανάκριβοι. Οσοι δε προσπάθησαν να κανουν τα πρώτα βήματα μάλλον βρηκαν απεναντι τους την ΓΥΣ παρά βοήθεια από κάποιον φορέα. Έτσι κάθε βήμα στην αρχή ήταν μεγάλο ρίσκο. Εκεί κοντά κάπου μας εσωσαν οι ολυμπιακοί. Κάθε τι που παράγεται αποκλειστικά για την Ελλάδα εχει μεγαλύτερη τιμή λογω μeγέθους αγοράς, παραδειγμα η NOVA. Θέλω να πω στο φίλο που έλεγε για σπασμένα στο εξωτερικό πως οι μεγαλύτερες αγορες και οι περισσοτεροι χακερς με εξαιρεση την Ρωσία βρίσκονται στις μεγάλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης και της Αμερικής, οπού ειναι και η μεγαλύτερη αγορά τους και όχι βεβαια στην ψωροκώσταινα. Όσο για την τιμή, γι αυτα που προσφέρει και την Ελλάδα μάλλον φυσιολογική ειναι, για κάποιον που το χρειάζεται. Αλλα και έτσι να μην ήταν ακριβώς, αν δεν πιάσει ένα τετοιο ελληνικό εγχείρημα, τοτε όλοι οι μάγκες θα δουλεύουν σπασμένο Dest tomtom η όποιο άλλο με μιζερους χαρτες και θα γκρινιάζουν που δεν εχουν διορθωμένους χάρτες και ότι οι πολυεθνικές χτυπούν πισώπλατα την Ελλάδα. Έτσι για να βάλω και γω τα 2 σεντια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris343 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 εχει βαλει κάποιος απο μουλάρι και να του δουλέυει άψογα? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Οι χάρτες του destinator σε ποιά μορφή είναι?Μπορεί να δεί κάποιος τους χάρτες στο pc tou?Μπορεί να τους επεξεργαστεί?Το destinator μπορεί να γίνει εγκατάσταση στο pc και να τρέχει από εκει? Φιλε Tarantules, Οι χαρτες αποτελουν πνευματικη ιδιοκτησια της NGI και ως εκ τουτου ειναι κλειδωμενοι και μπορουν μοναχα να δουλεψουν μεσα απο το Destinator. Δεν μπορεις ουτε να τους δεις στο pc, ουτε να τους επεξεργαστεις. Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Savvasblue Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Για να συνεχισω το θέμα τιμης απόδοσης. Οσοι ασχολούνται απο παλία με χαρτες θα θυμουνται τις εποχες που οι μισοί ήταν στρατιωτικά μυστικά και οι αλλοί μισοι πανάκριβοι. Οσοι δε προσπάθησαν να κανουν τα πρώτα βήματα μάλλον βρηκαν απεναντι τους την ΓΥΣ παρά βοήθεια από κάποιον φορέα. Έτσι κάθε βήμα στην αρχή ήταν μεγάλο ρίσκο. Εκεί κοντά κάπου μας εσωσαν οι ολυμπιακοί. Κάθε τι που παράγεται αποκλειστικά για την Ελλάδα εχει μεγαλύτερη τιμή λογω μeγέθους αγοράς, παραδειγμα η NOVA. Θέλω να πω στο φίλο που έλεγε για σπασμένα στο εξωτερικό πως οι μεγαλύτερες αγορες και οι περισσοτεροι χακερς με εξαιρεση την Ρωσία βρίσκονται στις μεγάλες χώρες της Δυτικής Ευρώπης και της Αμερικής, οπού ειναι και η μεγαλύτερη αγορά τους και όχι βεβαια στην ψωροκώσταινα. Όσο για την τιμή, γι αυτα που προσφέρει και την Ελλάδα μάλλον φυσιολογική ειναι, για κάποιον που το χρειάζεται. Αλλα και έτσι να μην ήταν ακριβώς, αν δεν πιάσει ένα τετοιο ελληνικό εγχείρημα, τοτε όλοι οι μάγκες θα δουλεύουν σπασμένο Dest tomtom η όποιο άλλο με μιζερους χαρτες και θα γκρινιάζουν που δεν εχουν διορθωμένους χάρτες και ότι οι πολυεθνικές χτυπούν πισώπλατα την Ελλάδα. Έτσι για να βάλω και γω τα 2 σεντια μου Συμφωνω σιγουρα οτι η εδρα των απανταχου hackers, coders etc ειναι σε ανεπτυγμενες τεχνολογικα χωρες. Να υπογραμμισω ομως το γεγονος οτι δεν εχω δει πουθενα σε χωρα Δυτικης Ευρωπης να πουλανε σπασμενα προγραμματα, ταινιες και παιχνιδια στο δρομο. Εκει λειτουργει το διαδικτυο που ουτως η αλλως δεν ελεγχεται ευκολα. Την νοοτροπια του Ελληνα παντως σε σχεση με τη πειρατεια δεν τη συναντησα. Οποιος ψαχνεται βεβαιως και βρισκει σπασμενα και εξω αλλα η πλειοψηφια των καταναλωτων δεν εχει τετοια τεχνολογικη κουλτουρα εν αντιθεση με την χωρα μας (και αλλες επισης) οπου η πρωτη ερωτηση μετα το ονομα/φυση του λογισμικου ειναι που μπορει κανεις να το βρει αντεγραμμενο/σπασμενο. Παράθεση Carpe Diem...:hypno: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hab Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Να υπογραμμισω ομως το γεγονος οτι δεν εχω δει πουθενα σε χωρα Δυτικης Ευρωπης να πουλανε σπασμενα προγραμματα, ταινιες και παιχνιδια στο δρομο. Για πήγαινε μια βόλτα στην Ιταλία, και δεν εννοώ μόνο τη Νότια... @tarantules: με το destinator 3 υπήρχε το mapmonkey (http://www.map-monkey.co.uk) όπου μπορούσες να τρέξεις το destinator από το pc. Βέβαια δε μπορούσες να επεξεργαστείς τους χάρτες ή κάτι τέτοια, μπορούσες απλά να το λειτουργήσεις. Δεν ξέρω εάν αυτό μπορεί να γίνει με το PN ή το 6 αντίστοιχα, γιατί εάν θυμάμαι καλά υπήρχαν κάτι προβληματάκια με το PN. Πάντως καλό είναι να το ψάξεις λιγάκι στο google εάν σε ενδιαφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jiannisk Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Για Ελλάδα ο χάρτης της Ngi, είναι μακράν ο καλύτερος. :) Ποια εκδοση? Παράθεση SV9PFY Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Για πήγαινε μια βόλτα στην Ιταλία, και δεν εννοώ μόνο τη Νότια... Βρηκες αλλη χωρα...φρουτο, αναφορικα με αυτο το θεμα. Πρωτοι ειμαστε εμεις σε ποσοστα πειρατειας (64%) και ακολουθει η Ιταλια (53%). Οι χωρες που εχουν πραγματικη τεχνολογικη(και μη) παιδεια ειναι η Γερμανια, η Αυστρια, η Σουηδια, η Φινλανδια (φυσικα κι εκει υπαρχουν ποσοστα πειρατειας λογισμικου, αλλα μιλαμε για λογικα ποσοστα της ταξης του 25%)... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
furious99 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Οι χωρες που εχουν πραγματικη τεχνολογικη(και μη) παιδεια ειναι η Γερμανια, η Αυστρια, η Σουηδια, η Φινλανδια (φυσικα κι εκει υπαρχουν ποσοστα πειρατειας λογισμικου, αλλα μιλαμε για λογικα ποσοστα της ταξης του 25%)... Για κοίταξε και τι μισθούς και ποια σχέση μισθού/κόστους ζωής έχουν αυτές οι χώρες και θα πάρεις την απάντηση γιατί στην Ελλάδα έχουμε τα νούμερα αυτά στις αντιγραφές. Δεν έχει καμία σχέση με νοοτροπίες Έλληνα και λοιπά. Εδώ για το Destinator για παράδειγμα ζητάνε σχεδόν το ένα τρίτο του βασικού μισθού και βγαίνουν ορισμένοι και λένε ότι " ε... αφού δίνεις 300 και 400 ευρώ για το PDA, να μη δώσεις και για το Destinator όσα ζητάνε ". Αυτό μου θυμίζει κάτι παπάδες που βγαίνουν σε κρυφή κάμερα σε τηλεοπτικές εκπομπές να λένε " ε... αφού δίνεις τόσα εκατομμύρια για το γάμο, να μη δώσεις και 300 ευρώ σε μας " !!! Ίσως να προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι δικαίως άδειασε η τσέπη τους... Όσο για τα διάφορα κόστη που ανέφερε ο φίλος zeppelin προτύτερα, να θυμίσω ότι το Destinator είναι software και δεν έχει σε καμιά περίπτωση τα έξοδα των hardware προϊόντων (όποιος δουλεύει στο εμπόριο γνωρίζει τη διαφορά). Αυτά.... Παράθεση I'm back :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Βρηκες αλλη χωρα...φρουτο, αναφορικα με αυτο το θεμα. Πρωτοι ειμαστε εμεις σε ποσοστα πειρατειας (64%) και ακολουθει η Ιταλια (53%). Οι χωρες που εχουν πραγματικη τεχνολογικη(και μη) παιδεια ειναι η Γερμανια, η Αυστρια, η Σουηδια, η Φινλανδια (φυσικα κι εκει υπαρχουν ποσοστα πειρατειας λογισμικου, αλλα μιλαμε για λογικα ποσοστα της ταξης του 25%)... Σε αυτό θα ήθελα να προσθέσω όμως και τη διαφορά του πληθυσμού στις χώρες που αναφέρεις και ακόμη περισσότερο του πληθυσμού που χρησιμοποιεί software. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι το 64% της ελληνικής πειρατείας μεταφράζεται σε πολύ λιγότερους χρήστες από τους γερμανούς χρήστες πειρατικών. Αν συνυπολογίσουμε και την πολύ μεγαλύτερη διεισδυση τέτοιου είδους software στις πιο αναπτυγμένες χώρες μπορούμε να αντιληφθούμε από που χάνουν οι εταιρίες software. Btw οι περισσότεροι *****ers που έχω γνωρίσει είναι από το εξωτερικό, ελάχιστοι ασχολούνται στην Ελλάδα. Μάλλον τα περιμένουμε έτοιμα!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teris343 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Δεν έχει καμία σχέση με νοοτροπίες Έλληνα και λοιπά. Εδώ για το Destinator για παράδειγμα ζητάνε σχεδόν το ένα τρίτο του βασικού μισθού και βγαίνουν ορισμένοι και λένε ότι " ε... αφού δίνεις 300 και 400 ευρώ για το PDA, να μη δώσεις και για το Destinator όσα ζητάνε ". Αυτό μου θυμίζει κάτι παπάδες που βγαίνουν σε κρυφή κάμερα σε τηλεοπτικές εκπομπές να λένε " ε... αφού δίνεις τόσα εκατομμύρια για το γάμο, να μη δώσεις και 300 ευρώ σε μας " !!! Ίσως να προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι δικαίως άδειασε η τσέπη τους... Όσο για τα διάφορα κόστη που ανέφερε ο φίλος zeppelin προτύτερα, να θυμίσω ότι το Destinator είναι software και δεν έχει σε καμιά περίπτωση τα έξοδα των hardware προϊόντων (όποιος δουλεύει στο εμπόριο γνωρίζει τη διαφορά). Αυτά.... ΣΩΣΤΑ!!! το θεωρώ Ελληνική κοροιδία να ζητάνε τόσα πολλά χρήματα για τόσα λιγα mb κωδικα, Εταιρείες στην Ελλαδα με CRM ERP και αλλες λύσεις σπανε τα @@ τους για διαγωνισμούς, περιμένουν πως και πως και το πακετο τους να πουλήσει και ξερετε σε τι τιμή . Το πολύ 500-1000ε για B2B επιπεδο και ερχεται ο καθε πικραμένος και σου ζητά 150-180ε. Κάτσε βρε φίλε τα WINDOWS XP PROFESSIONAL EDITION - GREEK DSP 136.00 € και εσυ μας λες 140ε το ελάχιστο για ενα λογισμικό που εχει την Αθηνα και λίγες ακόμα πόλεις?? Γιατί μετα την εθνική τα διπλανά μερη-χωρια δεν υπαρχουν. ειναι απαράδεκτη η τιμή σε σχεση με το γενικό σύνολο απόδοσης ποιότητας και γεωγραφικής κάλυψης λογισμικού ...... Θα στρώσετε οπως έστρωσαν και οι αλλοί με τα CRM, ERP, που επηξε ο Ελληνικός χωρος της πληροφορικής οπως εστρωσαν και οι αλλοι με τα hardware οπως και ολοι μας. Οταν ερθει και αλλός στο παιχνίδι τοτε....σας περιμένουν πολλά meeting. Μέχρι τότε αλώνίστε και οποιον παρει ο χάρος. ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ καλή ενεργεια να παιξουν οι εταιρίες με την τηλεματική και καλά δημοσια έργα εγιναν (υπερτιμολογημένα λιιιγο..) καιρος να ερθει το gps , Pda και γενικα m-communication στην Ελλάδα κρίμα που πρεπει να πεφτει μη ορθό business concept στους διαγωνισμούς αλλα it's the greek way συνεχίστε την προσπάθεια και καντε deals σε b2b επιπεδο διοτι σε καταναλωτική βάση δεν παει ουτε στην αλλη γωνία ΟΣΟ για το κράτος....εχω δωσει συμβουλές πως να σπασει τα office εως και αστυνομικό τμήμα...:X Καλή δύναμη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 ρε παιδια δεν σε υποχρεωνει κανεις να το παρεις με το ζορι,η εταιρεια σου λεει μια τιμη και απο εκει και περα εσυ αποφασιζεις,ποιος ο λογος να γκρινιαζουμε;υπευθυνος ειναι ο καθενας για τα χρηματα του,απλο ειναι.το βρισκεις ακριβο;δεν το παιρνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 @furious99 Όπως είπα και σε προηγούμενο post η ανάπτυξη του χάρτη έχει στοιχήσει πάνω από 1,5 εκ. ευρώ και εκτιμούμε ότι αυτό το ποσό θα ξεπεράσει τα 2 εκ. ευρώ το 2007. Αν αυτό δεν είναι κόστος τότε πιο είναι? Επίσης για τη πλειοψηφία των χρηστών η βασική τους εφαρμογή είναι το Destinator. Δε θα αγόραζαν PDA αν δεν υπήρχαν οι χάρτες. Επίσης το Destinator κοστίζει στη λιανική 169€ κι όχι 300. Αν δε κάποιος αγοράσει το Destinator μαζί με το PDA του πακέτο, θα του κοστίσει μέχρι και 50€ λιγότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zepelin Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Σε αυτό θα ήθελα να προσθέσω όμως και τη διαφορά του πληθυσμού στις χώρες που αναφέρεις και ακόμη περισσότερο του πληθυσμού που χρησιμοποιεί software. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι το 64% της ελληνικής πειρατείας μεταφράζεται σε πολύ λιγότερους χρήστες από τους γερμανούς χρήστες πειρατικών. Και το αντίστροφο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts