Aisopos Δημοσιεύτηκε February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 28, 2006 Εδώ και λίγες μέρες, μόλις ανοίγω την σελίδα του Myphone, το antivirus (BitDefender Pro 9 Plus)εντοπίζει αμέσως και μπλοκάρει ένα Trojan. Συγκεκριμένα το JS.Trojan.Downloader.Psyme.BO Έχει αναφερθεί ξανά; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Μια ερωτηση να σου κανω....? Σιγουρα απο τη σελιδα αυτη του MyPhone ειναι η γενικα οταν ανοιγεις τον browser? Εκανες μια δοκιμη να πας να σβησεις το trojan που βρισκεις και να ανοιξεις ξανα αυτη τη σελιδα να δεις αν σου πεταξει αυτο το μηνυμα το antivirus που εχεις? Προσωπικα δεν εχω κανενα προβλημα με αυτο το site? Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redalert19882000 Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Εδώ και λίγες μέρες, μόλις ανοίγω την σελίδα του Myphone, το antivirus (BitDefender Pro 9 Plus)εντοπίζει αμέσως και μπλοκάρει ένα Trojan. Συγκεκριμένα το JS.Trojan.Downloader.Psyme.BO Έχει αναφερθεί ξανά; Μια χαρα νομιζω πως ειναι το myphone:) Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Δεν τα βγάζω απ' το μυαλό μου βρε παιδιά. Ορίστε μια φωτογραφία πριν προχωρήσω σε καθάρισμα. Να ξαναπώ ότι αυτό συμβαίνει μόνο στην σελίδα του Myphone. http://img236.imageshack.us/img236/7456/myphone9tm.th.jpg Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. February 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 μήπως έχεις εσύ κολήσει κάτι; Με Mcafee VirusScan δεν πιάνω τπτ ;) EDIT: το πρόβλημα πρέπει να υπάρχει στο e77qnz8r.default. Restart δοκίμασες να κάνεις; είχα πάθει κάτι παρόμοιο πρίν λίγο καιρό και νόμιζα πως το pocketgear προσπαθεί να μου στείλει trojan. με ένα restart λύθηκε... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. February 28, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2006 Τι να πω ρε παιδιά, το Bitdefender σύμφωνα με τα συγκριτικά τεστ θεωρήται το καλύτερο. Να ανακαλύπτει κάτι που δεν υπάρχει δεν το νομίζω. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEORGEGX20VF Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 to idio pragma kai se mena mono pou petagetai to microsoft antispyware kai moy leei oti yparxei. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 έκανα μόλς update το antivirus μου και συνεχίζει να μην πιάνει τπτ :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Είναι όντως παράξενο .Εγώ χρησιμοποιώ BitDefender9 Internet Security Suite και δεν έχει τύχει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest valeria Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Μου είχε συμβεί κι εμένα με Kaspersky...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Και εμένα με Kaspersky personal pro... Συνέχεια μου το κάνει... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Allakste Antivirus oloi loipon... :p Παράθεση [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Με: :: Symantec Corporate Edition :: NOD32 :: Κaspersky Antivirus :: AVG Free Edition :: Κaspersky Internet Security 6.0 Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Πρότασή μου ειναι να σβήσεις το φάκελο που περιέχει το συγκεκριμένο προσωρινό αρχείο, και να ξαναφορτώσεις το MyPhone.gr. Θεωρώ πως το πλέον πιθανό ειναι να μην αντιμετωπίσεις ξανά κάποιο πρόβλημα. Edit: Troj/Psyme-BO is a JavaScript downloader Trojan which exploits the ADODB stream vulnerabilty associated with Microsoft Internet Explorer to silently download an executable file from a remote server to the local computer. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis56 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Με: :: Symantec Corporate Edition :: NOD32 :: Κaspersky Antivirus :: AVG Free Edition :: Κaspersky Internet Security 6.0 Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. Πρότασή μου ειναι να σβήσεις το φάκελο που περιέχει το συγκεκριμένο προσωρινό αρχείο, και να ξαναφορτώσεις το MyPhone.gr. Θεωρώ πως το πλέον πιθανό ειναι να μην αντιμετωπίσεις ξανά κάποιο πρόβλημα. Edit: Troj/Psyme-BO is a JavaScript downloader Trojan which exploits the ADODB stream vulnerabilty associated with Microsoft Internet Explorer to silently download an executable file from a remote server to the local computer. :) ή να αλλάξει browser ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Mερακλή προς θεού, το παλληκάρι αν προσεξεις εκτενώς το επισυνημμένο αρχείο, μπαίνει με Firefox (...\local settings\application data\mozilla\firefox\profiles\...) Θαρρώ πως προσφέρει κάποιο α. επίπεδο ασφάλειας... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Μια απο τα ίδια και σε ΄μενα με το Kaspersky...:( Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. March 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2006 Τελικά το kaspersky έχει πρόβλημα ή το myphone? :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Μαλλον η προστασια που χρησιμοποιειτε ρε παιδια....;) Μια χαρα δουλευει και δεν μου εχει παρουσιασει κανενα τετοιο προβλημα οπως οι περισσοτεροι εχετε προαναφερει...:cool: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. March 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Φταίνε τα antivirus που τα εντοπίζουν δηλαδή; :worry: Εντάξει ρε παιδιά, δεν νομίζω ότι γίνεται προσπάθεια να υποβαθμιστεί το Myphone. Όπως είδες δεν το εντόπισε μόνο το δικό μου antivirus. Δηλαδή θα πρέπει να το αγνοήσουμε, επειδή τυχαίνει να αφορά την σελίδα του Myphone; Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Με: :: Symantec Corporate Edition :: NOD32 :: Κaspersky Antivirus :: AVG Free Edition :: Κaspersky Internet Security 6.0 Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής. :) Ο Globy λεει οτι με Kaspersky δεν βρηκε κατι. Ουτε με NOD 32. Με Norton 2005 που δοκιμασα σε pc φιλου, δεν βρηκε τιποτα. Εγω, στο δικο μου pc με NOD 2.5 δεν βρηκα τιποτα. Πως γινεται να υπαρχει Trojan και τα μισα antivirus να το βλεπουν και αλλα οχι? Και μιλαω για το Κaspersky, που βρισκει το Trojan ενω ο Globy οχι.:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aisopos Δημ. March 2, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Και που καταλήγουμε; Ότι όσα antivirus το εντόπισαν είναι «φαντασιόπληκτα»; :) Εξ' άλλου ακόμα και τα ίδια antivirus υπάρχουν σε διάφορες εκδόσεις. Από κει και πέρα, πιστεύω ότι είναι και θέμα ενημέρωσης βάσης δεδομένων. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Και που καταλήγουμε; Ότι όσα antivirus το εντόπισαν είναι «φαντασιόπληκτα»; :) Εξ' άλλου ακόμα και τα ίδια antivirus υπάρχουν σε διάφορες εκδόσεις. Από κει και πέρα, πιστεύω ότι είναι και θέμα ενημέρωσης βάσης δεδομένων. Δικιο εχεις. Αλλα προσωπικα εγω το κοιταξα με τα τελευταια updates. Ο MSK ισως μπορει να μας πει τι συμβαινει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Τίποτα με Symantec Client Security:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Έκανες clear cache στον FireFox και ξαναδοκίμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MsK Δημ. March 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2006 Με McAfee Internet Suite, Norton Antivirus 2005, απολύτως τίποτα - και φυσικά με 3 διαφορετικούς browsers. Αυτοί που έχουν πρόβλημα (γιατί εγώ δεν μπόρεσα να το εντοπίσω) μπορούν να αναφέρουν σε ποια σελίδα ακριβώς εμφανίζεται (URL); Μπορούν να δοκιμάσουν την πρόσβαση στην ίδια σελίδα χωρίς extensions στο Firefox; Μπορούν να αναφέρουν αν το πρόβλημα παρουσιάζεται πάντα ή περισταστιακά; υ.γ. φυσικά, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ malicious κώδικα στο myphone.gr αφού πάντα ακολουθώ προσεκτικά τα guidelines, δεν χρησιμοποιώ παράξενα scripts (πέρα από τα javascripts του vbulletin), ενώ μου αρέσει το σηματάκι της πιστοποίησης για σωστή XHTML :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts