Jump to content

[Επίσημο - παλιό] Sony Ericsson K800i & K790i

millis
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

To link είναι αυτό και μάλλον πρόκειται για απλή διαφήμιση.

Αγαπητοί κύριοι και κυρίες του forum, μιας και έχω δει μερικούς από εσάς να αμφιβάλλουν γύρω από εγκυρότητα της παράθεσης του Κ800 στο εν εν λόγο site, θα ήθελα να σας μεταδώσω και τις δικές μου πληροφορίες. Μάλιστα μου δίνετε και την αφορμή να γράψω στο φόρουμ, κάτι που δεν έχω κάνει στο περελθόν, μιας και το χρησημοποιώ κυρίως για ενημέρωση. Θέλω λοιπόν να σας πω -ως ένας από αυτούς που αναμένουν πως και πως τη στιγμή που θα αποκτίσουν ένα Κ800 :D - πως επιχείρησα να τηλεφωνίσω στο κατάστημα (το τηλέφωνο και η διεύθυνση παρέχονται στο τέλος της σελίδας όπου βρίσκεται το Κ800) και εκ των πραγμάτων, πήρα όλες τις πληροφορίες που ήθελα :!: . Μίλησα με κάποιον πολύ εξυπηρετικό κύριο, ο οποίος με πληροφόρισε πως το τηλέφωνο δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, αλλά έχουν "ανεβάσει" στο site την τιμή του, όπως επίσημα τους δώθηκε από την δική μας Sony Ericsson. Σύμφωνα με τα όσα του είπαν από εκεί, είναι πολύ πιθανό πως το κατάστημα θα διαθέτει το τηλέφωνο ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς όμως να είναι βέβαιοι. Συνεπώς, την άλλη εβδομάδα θα τηλεφωνίσω και πάλι για νεότερα και φυσικά θέλω να σας πω πως δεν πρόκειται ουσιαστικά για διαφήμιση, αλλά για ενημέρωση καταλόγου. Το λάθος βέβαια στη διαμόρφωση του site αυτού, είναι πως σε κανένα προϊόν δεν δίνεται κάποια ένδειξη διαθεσιμότητας, τύπου "σύντομα κοντά σας" και άρα με μια απλή δοκιμή, διαπίστωσα πως τίποτα δε με εμποδίζει από το να προσθέσω στο "καλάθι αγορών" ένα Κ800 και να προβώ στην αγορά :shifty:

Δεν έχετε πάντως παρά να τους πάρετε κι εσείς -αν θέλετε- ένα τηλέφωνο μιας και μπορεί να αποτελούν μια από τις πρώτες πηγές προμήθειας του Κ800. Who knows... Μέχρι να έρθει στα χέρια μας, υπομονή. Αν δεν έχετε αρχίσει να μπερδεύεστε κιόλας, μετά από την αναπάντεχη παρουσίαση των τεσσάρων νέων Sony Ericsson! Είδα το W850 στην πρεμιέρα του Κώδικα Ντα Βίντσι, χωρίς να ξέρω πιο και τι είναι, αφού δεν είχα λάβει ακόμη γνώση των εξελίξεων. Και φυσικά "έπαθα" μόλις διαπίστωσα ότι το τηλέφωνο αυτό είναι πραγματικότητα :blink:

www.valdesign.gr

Home Cinema | web | graphics | photography

http://el-gr.facebook.com/vassilis.valimitis | Facebook:bow:

• Απαντήσεις 587
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σύμφωνα με τα όσα του είπαν από εκεί, είναι πολύ πιθανό πως το κατάστημα θα διαθέτει το τηλέφωνο ίσως και μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, χωρίς όμως να είναι βέβαιοι.

Δεν υπαρχει ουτε 1 στο Δισεκατομμύριο.:lol: :lol: :lol: να το εχουν. Ειπαμε το τηλεφωνο θα ερθει Ελλαδα τελος Ιουνιου αρχες ιουλιου !;)

krima an den einai giati kserete kamia sxesi japan me china.peftei i poiotita kataskeyis,dld na perimenoyme poiotita san toy k750(den leo gia tis leitoyrgies toy 750 isa isa einai korifaio se ola alla oxi stin poiotita kataskeyis.)

Δεν είναι όλα τα κινέζικα κακής ποιότητας.(βλ w810)

Τα ποιοτικά στανταρς της εταιρίας δεν αλλάζουν , όπου και αν κατασκευάζονται τα κινητά.

Αν η ποιότητα του k750 δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε , δεν οφείλεται στο ότι κατασκευάζεται στην Κίνα.

Βέβαια , περιμένω να δώ το k800 , ώστε να διαπστώσω αν αυτό που λεώ πράγματι ισχύει:O

Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94:

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

:up:

Δεν είναι όλα τα κινέζικα κακής ποιότητας.(βλ w810)

Τα ποιοτικά στανταρς της εταιρίας δεν αλλάζουν , όπου και αν κατασκευάζονται τα κινητά...

Πάρα πολύ σωστός φίλε μου!Διάβαζω συνέχεια για κινέζικα,γιαπωνέζικα κ.λ.π. τηλέφωνα αλλά η ουσία είναι ακριβώς αυτή που λές εσύ.Τα standards που θέτει η κάθε εταιρεία-όποια κι αν είναι αυτά-δεν αλλάζουν είτε η χώρα κατασκευής είναι η Ζιμπάμπουε είτε η Ιαπωνία η οποιαδήποτε άλλη...;)

Πάρα πολύ σωστός φίλε μου!Διάβαζω συνέχεια για κινέζικα,γιαπωνέζικα κ.λ.π. τηλέφωνα αλλά η ουσία είναι ακριβώς αυτή που λές εσύ.Τα standards που θέτει η κάθε εταιρεία-όποια κι αν είναι αυτά-δεν αλλάζουν είτε η χώρα κατασκευής είναι η Ζιμπάμπουε είτε η Ιαπωνία η οποιαδήποτε άλλη...;)

Έτσι και αλλιώς ρε παιδιά , ανθρώπινο χέρι δεν μπαίνει.Μόνο αυτό που τα βάζει στο σακκουλάκι και από εκεί στο κουτί τους;)

"Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ."

Έτσι και αλλιώς ρε παιδιά , ανθρώπινο χέρι δεν μπαίνει.Μόνο αυτό που τα βάζει στο σακκουλάκι και από εκεί στο κουτί τους;)

Ακριβώς. Και τα υλικά της κατασκευής είναι πάντα ίδια.

Και αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Έστειλα e-mail στην Sony Ericsson για το πότε θα κυκλοφορήσει το κ800i στην Ελλάδα και μου απάντησαν:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Sony Ericsson K800i κινητό

τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά, τον Ιούνιο με κάθε

επιφύλαξη."

Λέτε να το έχουμε στα χέρια μας σε λίγες μέρες??? Αν και πιστεύω ότι πριν το τέλος Ιουνίου πολύ δύσκολα θα κυκλοφορήσει...

Έστειλα e-mail στην Sony Ericsson για το πότε θα κυκλοφορήσει το κ800i στην Ελλάδα και μου απάντησαν:

"Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, το Sony Ericsson K800i κινητό

τηλέφωνο θα είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά, τον Ιούνιο με κάθε

επιφύλαξη."

Λέτε να το έχουμε στα χέρια μας σε λίγες μέρες??? Αν και πιστεύω ότι πριν το τέλος Ιουνίου πολύ δύσκολα θα κυκλοφορήσει...

Αφου σας εχω πει ποτε θα ερθει στην Ελλαδα, γιατι στελνετε email ?

Τελος Ιουνιου με αρχες Ιουλιου!

Αφου σας εχω πει ποτε θα ερθει στην Ελλαδα, γιατι στελνετε email ?

Τελος Ιουνιου με αρχες Ιουλιου!

γιατί δε μπορούμε να περιμένουμε :rolleyes:

γιατί δε μπορούμε να περιμένουμε :rolleyes:

Παρόλο που έχει δίκαιο ο geovass είσαι δικαιολογημένος για την ανυπομονησία.:)

Ελπίζω να μην κάνουν καμιά βλακεία όπως πέρυσι που το έφεραν στην αρχή μόνο σε vodafone και το κανονικό ήρθε μετά από 2 εβδομάδες!

Ελπίζω να μην κάνουν καμιά βλακεία όπως πέρυσι που το έφεραν στην αρχή μόνο σε vodafone και το κανονικό ήρθε μετά από 2 εβδομάδες!

ναι θυμάμαι...εγώ πάντως θα πάρω την απλή συσκευή αφού το μενού της vodafone είναι κάπως διαφορετικό και σπαστικό...:cool:

Παιδιά σας έχω ευχάριστα νέα. Χτες ήμουν στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης, και μου είπε εκεί ο αρμόδιος υπάλληλος ότι έχουν ενυμέρωση πως θα το έχουν 31/5 στις κεντρικές αποθηκες και 1/6 στα καταστήματα. Αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι θα έχει 469 ευρώ. :D

Παιδιά σας έχω ευχάριστα νέα. Χτες ήμουν στο Πλαίσιο Μεταμόρφωσης, και μου είπε εκεί ο αρμόδιος υπάλληλος ότι έχουν ενυμέρωση πως θα το έχουν 31/5 στις κεντρικές αποθηκες και 1/6 στα καταστήματα. Αν θυμάμαι καλά μου είπε ότι θα έχει 469 ευρώ. :D

Να το φέρουν σε 5 μέρες? μακάρι , αν και δύσκολο το βλέπω, στη σελίδα της sonyericsson το έχουν ακόμη “Σύντομα κοντά σας”

αλλά όχι και 469 !!!! πολλά ζητάει , όταν περυσι το Κ750 ειχε 389!

Να το φέρουν σε 5 μέρες? μακάρι , αν και δύσκολο το βλέπω, στη σελίδα της sonyericsson το έχουν ακόμη “Σύντομα κοντά σας”

αλλά όχι και 469 !!!! πολλά ζητάει , όταν περυσι το Κ750 ειχε 389!

Δεν νομίζω ότι μια τιμή στα 470 ευρώ θα ήταν υπερβολική για ένα κινητό με 3,2 mp κάμερα , οθόνη qvga , δέκτη 3G και μάλιστα στο μέγεθος και το βάρος του k800.

Δεν νομίζω ότι μια τιμή στα 470 ευρώ θα ήταν υπερβολική για ένα κινητό με 3,2 mp κάμερα , οθόνη qvga , δέκτη 3G και μάλιστα στο μέγεθος και το βάρος του k800.

Εκτός κι αν το φέρει από τους πρώτους στην Ευρώπη το Πλαίσιο γιατί δεν έχω δει να πουλιέται ακόμα πουθενά :mad: . Αλλά κι έτσι να είναι τα 470 είναι πολλά, δεν πιστεύω ότι πρέπει να ξεπεράσει τα 400 γιατί με 500 παίρνεις Ν80 που είναι και symbian. Εκτός κι αν κυκλοφορήσουν μαζί το Κ610 με τιμή κοντά στα 350 οπότε τα 450-470 θα τα χτυπήσει το Κ800 :vava: . Μακάρι πάντως να κυκλοφορήσει μέχρι τέλος Ιουνίου και σε τιμή κοντά στα 400.

Life is a game

Φαντάζομαι σε όλα τα καταστήματα το ίδιο θα λένε. Σε μια-δυο βδομάδες θα το έχουμε.:)

Και θα το δούμε στην ημερομηνία που ξέρουμε εδώ και καιρό.

Εκτός κι αν το φέρει από τους πρώτους στην Ευρώπη το Πλαίσιο γιατί δεν έχω δει να πουλιέται ακόμα πουθενά :mad: . Αλλά κι έτσι να είναι τα 470 είναι πολλά, δεν πιστεύω ότι πρέπει να ξεπεράσει τα 400 γιατί με 500 παίρνεις Ν80 που είναι και symbian. Εκτός κι αν κυκλοφορήσουν μαζί το Κ610 με τιμή κοντά στα 350 οπότε τα 450-470 θα τα χτυπήσει το Κ800 :vava: . Μακάρι πάντως να κυκλοφορήσει μέχρι τέλος Ιουνίου και σε τιμή κοντά στα 400.

Το n80 έχει 600+ και όχι 500 και με πολύ χειρότερη κάμερα.:)

Για να δουλέψει πρέπει να αλλάξουμε τις sim με 3G ή δουλεύει και με τις παλιές χωρίς τις 3G δυνατοτητές?

Οι MS micro έχουν κυκλοφορήσει πουθενά?

Prestigio PAP4500DUO - Vodafone Smart 4 Max - Microsoft Lumia 535 - Honor 4c - Pepsi P1s - Honor 8....

Ρίξτε και μια ματιά στο πλαίσιο, έφερε κάρτες m2 !!! , και μάλιστα το 1giga με 69 ε!!! :D

Εδώ η τιμή

Δεν το πίστευα να φέρουν την Νέα Μ2 τόσο γρήγορα στην αγορά!!

Άρα κοντεύει και το Κ800 :D . με την έλευση της Μ2... ;) .

http://www.plaisio.gr/images/Products/Large/857424.gif

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=56580348&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=10&Product_Id=329580&Merchant_Id=1&sts_cid=3

Στο Expansys την m2 1GB με ακόμα καλύτερη Τιμή 61,95 ευρώ

Δείτε εδώ : :p http://www.expansys.com.gr/product.asp?code=134661

• The title was changed to [Επίσημο - παλιό] Sony Ericsson K800i & K790i
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...