Jump to content

Enigma_5

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Enigma_5

  • Ημ. Γέννησης 30/05/1980

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

Enigma_5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. :w00t: Ωρέ και τρισωρέ τι έχει να γίνει... Κι εγώ που πήρα το HTC Hero και "πέταξα" το iPhone 3G μου για να έχω πολλαπλά customizable desktops, widgets και κάτι τοις από υποστήριξη Flash (που το iPhone απλά δεν ξέρει τι είναι... :mad:) Σας μιλάω ειλικρινά, από τη μέρα που ανακοινώθηκε το N900, παρακολουθώ σε καθημερινή βάση την επικαιρότητα και ψάχνω ότι νέο υπάρχει για το τηλέφωνο-ευχή ετών (δική μου ευχή και πολλών ακόμη φαντάζομαι :lol:). Έγραψα γι' αυτό ακόμη και στο blog της σελίδας μου. Με τρέλα! (http://www.valdesign.gr/valdesign/blog.html) :ninja: Χμμμμμμ... Το θέμα είναι ότι μόλις διάβασα κάτι και ζηλεύω... Οι Αμερικάνοι θα έχουν πρόσβαση στην απόλαυση που λέγεται N900, μόλις στις 27 αυτού του Σεπτέμβρη... Ναι, σε 11 ημέρες... Ω, ναι διαβάστε στο thenokiablog, ιδού http://thenokiablog.com/2009/09/14/nokia-n900-available-september-27th/ Ζήλια; Ε; Ζηλεύει κανείς; :lol: Κι αμα ακούω ότι Ευρώπη θα έρθει τέλος Οκτώβρη και Ελλάδα μέσα Νοέμβρη, τι να κάνω ο άνθρωπος... Πάνε τα νύχια μου! Θα τα φάω μέχρι τη ρίζα λέμε! :lol: Για να δούμε... Υπομονή... (ούφ... άντε ακόμα; ) :protest:
  2. Δείτε και αυτό! Νέο hands-on preview εις αναμονή του Nokia World σήμερα: . Είναι στα Ιταλικά, αλλά αν θέλετε μπορώ άνετα να βοηθήσω στη μετάφραση... (μαμά Ιταλίδα βλέπετε, την έμαθα καλά τη γλώσσα... :D) Πρόσφατα έδωσα το iPhone 3G για χάρη του HTC Hero και τώρα με βλέπω πολύ σύντομα να αποκτώ το πρώτο μου Nokia (ούτε ζωγραφιστά δεν ήθελα να τα βλέπω τα κινητά της for your info... :lol: αν και έχουμε ένα Ν800 ως internet tablet για τους γονείς στο σπίτι ;)). To N900 είναι μια πραγματικά εντυπωσιακή συσκευή με όλα όσα θα ήθελα, κάτω από τη λογική του "όλα-σε-ένα". Κι έχει και το multi-desktop σε στυλ Hero! Μόνο αρνητικό ίσως η οθόνη που δεν είναι capacitive και άρα δεν επιτρέπει το multi-touch... Αν και το βίντεο προδίδει πως πρόκειται για μια εξαίρετη οθόνη... Θα δούμε... Ο Οκτώβρης πλησιάζει :O
  3. Φίλε andreas_ku990, Η δομή των άλμπουμ στο φάκελο music είναι: music/φάκελος καλλιτέχνη/φάκελος άλμπουμ. Έτσι, αν π.χ. ένας καλλιτέχνης έχει περισσότερα από ένα άλμπουμ, μέσα στο φάκελό του, περιέχονται π.χ. τρία sub-directories που είναι από ένα άλμπουμ το καθένα. Έχω Mac και άρα τη δουλειά που λες με τα ID3 tags την έχω κάνει ήδη ή εν μέρει έχει γίνει και αυτόματα από το iTunes. Έχω και το αντίστοιχο screen capture εδώ. Κατά τα άλλα δεν μπορώ να έχω coverflow στα Album, αλλά μόνο στα Songs. Εσύ μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι έχεις coverflow και όταν επιλέγεις να ακούσεις άλμπουμ; Και με τις φωτογραφίες τελικά τι γίνεται; Υπάρχει κάποιος από εδώ που μπορεί να δει μεμονομένα άλμπουμ με τίτλο στη λίστα των φωτογραφιών του; Εμένα ο Ήρωας μου εμφανίζει μόνο το All photos και τα έχει εκεί όλα μαζί, αν και σε σειρά (δηλαδή δεν μπλέκει τα άλμπουμ μεταξύ τους, αν και κατάλαβα ότι αυτό οφείλεται στη διαφορετική ημερομηνία των φωτογραφιών και έτσι τα έχει σορτάρει). Αν μπορεί κάποιος που ο Ήρωάς του βλέπει σωστά τα ονόματα σε άλμπουμ φωτογραφιών π.χ., ας μας ποστάρει εδώ τη δομή των directories που βλέπει στην κάρτα microSD του παρακαλώ :). Ως προς τη μουσική απόδοση του Ήρωα με ακουστικά, andreas_ku990, μπορώ να σου πω οτι και λόγω επαγγελματικής εμπειρίας (δούλεψα πέντε χρόνια στο HiTECH κι αν μη τι άλλο έχω απαιτήσεις ;)) επιβεβαιώνω ότι πρόκειται για ένα εντυπωσιακό τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει, αλλά σε σχέση με το iPhone (το οποίο γενικότερα θεωρείται κατώτερο ηχητικά ακόμη και από το iPod Touch), ο Ήρωας έχει πιο ζεστό, πιο λεπτομερή ήχο στις υψηλές και περισσότερο "σώμα" ειδικά στις μεσοχαμηλές συχνότητες. Κι όλα αυτά χωρίς να έχει ρυθμίσεις ήχου. Όπως είναι flat από τη μαμά HTC! Έχω μείνει κι εγώ πολύ εντυπωσιασμένος, μιας και δεν περίμενα κάτι ανώτερο από το Μηλόφωνο... :rolleyes: Φυσικά δεν αναφέρομαι σε ακρόαση με τα ακουστικά που έχει στο κουτί του, τα οποία -όπως συνηθίζεται- είναι πολύ μέτρια. Πάρτε καλά ακουστικά και αν θέλετε Stereo Bluetooth, σας προτείνω τα Sennheiser MM 200, που μπορείτε να βρείτε στο Νάκα, στα 99 ευρώ. Είναι πολύ πρακτικά, τύπου lanyard και διαθέτουν πλήρες χειρηστήριο για τα controls του player. Θα τα αγοράσω κι εγώ μάλλον αύριο το πρωι και θα σας πω εντυπώσεις! :D Αυτά... Περιμένω απάντηση αν κάποιος έχει ανακαλύψει το σωστό τρόπο δόμισης των directories στη microSD. A! :!: Μιας και αναφέρω microSD, μην ξεχάσω να σας δώσω μια καλή συμβουλή, μιας και ένας συν-φορουμίτης μου έστειλε σχετικό PM. Αν πρόκειται να επενδύσετε σε μεγάλη κάρτα (microSDHC 16GB ή 32GB δηλαδή) φροντίστε να πρόκειται για microSDHC class 6. Η class 6 είναι η γρηγορότερη κάρτα που υπάρχει σε microSD και η διαφορά στον Ήρωα είναι άμεση, ενώ είναι και αστραπιαία η ταχύτητα μεταφοράς από το PC στον Ήρωα μέσω USB. Ευχαριστώ! Βασίλης :D.
  4. Γεια σας κι από εμένα... :) Θα ήθελα παρακαλώ να μου λύσετε μια πολύ συγκεκριμμένη απορία, μιας και είμαι κι εγώ ένα μέλος της παρέας του Hero (λευκό, από Clove.co.uk):D . Μάλιστα να σημειώσω πως μέχρι τώρα είχα iPhone 3G (και το 2G παλιότερα) και μιας και το iPhone 3GS μάλλον με απογοήτευσε ως αναβάθμιση από πλευράς Αpple, είπα να δοκιμάσω το πολλά υποσχόμενο Android και μέχρι τώρα, μπορώ να πω πως έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος. Αν πια το επόμενο iPhone έχει να πει κάτι ουσιαστικότερο, τότε το ξανασκέφτομαι, αν τελικά το Android δεν έχει καταφέρει να με κάνει φανατικό του... ;) Το δε Hero -μιας και είμαι απαιτητικός στα της μουσικής απόδοσης- έχει καλύτερο ήχο από το iPhone 3G (με δικά μου, καλά ακουστικά) κι αυτός είναι ένας λόγος ικανοποίησης παραπάνω. Συν τοις άλλοις, ακόμη και με τις δωρεάν εφαρμογές, έχω ήδη βρει αυτά που χρησημοποιούσα πιο συχνά στο iPhone και φυσικά έχω βρει και ακόμη πιο εντυπωσιακές εφαρμογές, που στη συσκευή της Apple μένει ακόμη να δούμε. Επι της απορίας μου τώρα: Πέρασα λοιπόν κι εγώ τη μουσική μου και τις φωτογραφίες μου στον Ήρωα, αλλά έχω το εξής θέμα. Σε σχέση λοιπόν με το iPhone, το οποίο και οργάνωνε τα φωτογραφικά άλμπουμ κατά όνομα και αντίστοιχα τα μουσικά άλμπουμ ένα-ένα, όταν έριξα στη microSD του Ήρωα τα μουσικά μου αρχεία και τις φωτό, δεν μπορώ να τα δω κατηγοριοποιημένα στο τηλέφωνο όπως τα θέλω. Είναι δηλαδή ανακατεμένα (όλες οι φωτό σε ένα συνολικό άλμπουμ, παρά το ότι είναι σε ξεχωριστούς υποφακέλους στο /dcim) και αντίστοιχα για τη μουσική, παρά το ότι βλέπω ένα-ένα τα άλμπουμ στην επιλογή "album" της λίστας, θεωρώ πως θα ήταν φυσικό να μπορώ να έχω "coverflow" στα εξώφυλλα κι όταν παίζει ένα άλμπουμ, να μπορώ να περάσω σε άλλο. Αντίθετα το coverflow εμφανίζεται μόνο στην επιλογή ακρόασης κατα "Songs". (Σημειώστε εδώ πως έχω φτιάξει φάκελο music και μέσα σε αυτόν τα άλμπουμ βρίσκονται σε ξεχωριστά directories). Αν βέβαια έτσι έχει σχεδιαστεί τελικά το λογισμικό τότε πάω πάσο ως προς τα άλμπουμ, αλλά με τα φωτογραφικά άλμπουμ τι γίνεται; Ουσιαστικά λοιπόν, θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει κάποια συγκεκριμμένη δομή των directories στην SD card ώστε το τηλέφωνο να τα βλέπει όπως πρέπει. :) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! Βασίλης.
  5. Μόλις εχτές το πρωί το αγόρασα από το Πλαίσιο στο Σύνταγμα, -μάλιστα μου είπαν πως είχαν μόνο δυο :rolleyes: - το αναβάθμισα στην τελευταία έκδοση (R3A004) άμεσα, και συνολικά είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος :D . Τις επαφές μου τις πέρασα πανεύκολα από το Κ750 μου, τις οποίες και αναγνώρισε σωστά, χωρίς μπερδέματα :happy: . Η κατασκευή του χαρακτηρίζεται από άριστη ποιότητα και η οθόνη του ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Το πρόβλημά μου τώρα, αφορά στην πλοήγηση Internet μέσω GPRS (Vodafone). Μέχρι στιγμής δεν μπορώ να πώ ότι έχω εμπειρία στο αντικείμενο, κι έτσι αντιμετοπίζω από το τηλέφωνο μια συμπεριφορά εντελώς διαφορετική από την κλασική πλοήγηση μέσω PC (φυσικά θα μου πείτε :p ). Έχω λάβει όλες τις ρυθμίσεις από το site της SE-μάλιστα πήγα και σε Vodafone Shop σήμερα το πρωι για επαλήθευση- αλλά δεν φαίνεται να μου δουλεύουν όλα όπως πρέπει. Όταν π.χ. πηγαίνω στη σελίδα της Sony Ericsson Fun & Downloads με το browser του M600i να κατεβάσω μια εικόνα ή ένα ringtone, δίνοντας την εντολή "Λήψη", για οποιοδήποτε είδος αρχείου επιλέγω (εικόνα, ringtone κ.λ.π.), το μόνο που με προτρέπει να κατεβάσω είναι το αρχείο dd.dd με μέγεθος 643KB... Κατέβασα μέχρι και τον Opera mini μήπως και...:worry: Όμως κατάλαβα πως δεν έχει σχέση. Αν έχει συναντίσει κάποιος από εσάς κάτι παρόμοιο ή γνωρίζει τη λύση για το αρχείο dd.dd... Please HELP! :)
  6. Καλημέρα σας! Το Πλαίσιο το "ανέβασε" για προπαραγγελία! 519 ευρώ...:confused: http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=60904079&Nav_Section_Id=0&Catalog_Id=10&Product_Id=333371&Merchant_Id=1&sts_cid=3 Λίγο ακριβό δεν είναι; Από τα όσα είχα διαβάσει μέχρι τώρα, νόμιζα πως η τιμή του θα είναι κοντά στα 400-450... Δε νομίζω πως θα αντισταθώ στην αγορά του πάντως.
×
×
  • Create New...