Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

αρα δεν ειναι η συσκευη μου μονο που εντοπιζεται αυτο το θεμα. Και σε μενα λεει οτι δεν υπαρχει κεραια, και στο φιλο cretaman ακομα και αν βρισκει 4 δορυφόρους, το θέμα ειναι ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ? θα υποστηριξω αυτο που ειπα και απο την αρχη που εκανα τη διαπιστωση, το gpsone ειναι υποβοηθουμενο, και σαν standalone, η δεν εχει σημα, η δεν κλειδωνει.

Καντε ρε παιδια και οι αλλοι το τεστ με radio off, η βγαλτε το σιμακι να δουμε αν ισχυει

Αφου σου λεω το δουλευω με radio off και παλια το δουλευα και χωρις sim! Οταν πας ρυθμισεις gps απο το destinator βαζεις τερμα κατω την com 9 και ταχ/τα 115200 χειροκινητα και πατας;) ok!

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:D :D :D

Καλα γελας αλλα δοκιμασε το και πες μου αν γελας ακομα με την ειρωνια που διακρινω!:mad:

Φιλε χαλάρωσε και ας μην αρχίσετε πάλι να τσακώνεστε... Πιθανά να είναι κάποιο θέμα ρύθμισης... Πάντως αν σου δουλεύει έτσι, ακόμα καλύτερα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

iAppsHellas.gr : Νέα και εφαρμογές για το iOS από Έλληνες για Έλληνες και… όχι μόνο!

Καλα γελας αλλα δοκιμασε το και πες μου αν γελας ακομα με την ειρωνια που διακρινω!:mad:

Λοιπον ειχα δικιο! Εβγαλα τη sim ετρεξα το destinator 6 και σε 15 δευτερα ειχα 4 δορυφορους! Το 3600 το εχω 2 μηνες σχεδον και την τελευταια εβδομαδα του εβαλα μια δευτερη sim που ειχα σε ενα nokia!;) Ολο τον αλλο καιρο το ειχα μονο σαν ppc και gps! Θα με τρελανετε τωρα? Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος?:wacko: Οι ρυθμισεις συνδεσης του gps ειναι θυρα com 9 και ταχ.δεδομενων 115200!!

Αν δεν με γελάνε τα Ελληνικά μου γράφεις οτι το χρησιμοποιείς 2 μήνες και οτι όλο τον καιρο το ειχες μονο σαν ppc και gps, παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται περί ειρωνείας αλλά περί χιούμορ φίλε. Ολοι εδώ προσπαθούμε να ενημερωθούμε και να βρούμε λύσεις αλλά διαβάζουμε αντιφατικά σχόλια. :D

Akou filarako!!! Eimai eikositrio xronone kai ta teleftaia triantapente xronia pou pigaino gipedo panta vrisko sto telos to mixanaki mou me to gps toy trinity, k as mou exei kopsei to tilefono o proedras! Ntaksei filarako? :kill::rocket:

Αν δεν με γελάνε τα Ελληνικά μου γράφεις οτι το χρησιμοποιείς 2 μήνες και οτι όλο τον καιρο το ειχες μονο σαν ppc και gps, παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται περί ειρωνείας αλλά περί χιούμορ φίλε. Ολοι εδώ προσπαθούμε να ενημερωθούμε και να βρούμε λύσεις αλλά διαβάζουμε αντιφατικά σχόλια. :D

Οπως σου ειπα πιανεσαι απο μια λεξη που ειπα λαθος! Παντως για οποιον δεν πιστευει ειμαι ηρακλειο κρητης και αν ειναι καποιος απο εδω μπορει να ερθει να πιουμε ενα καφεδακι και να το δουμε μαζι για να μην νομιζετε οτι λεω μπουρδες!!

cretaman μην τρελένεσαι....κουβέντα κάνουμε και θέλουμε να ενημερωθούμε...η ερώτηση μου ήταν περισσότερο διευκρινηστική(<---- το σκότωσα?)...μου φάνηκε παράξενο που είχες την gps rom τόσο νωρίς και είπα μήπως μπερδέυτηκες....με κάποιο bluetooth gps adapter

ps super CID απο το γνωστό αγγλικό site στις 20/1

Ooooooooooooh Campione!The One and Only

We're Liverpooooooooooooool

They say our days are numbered, we're not famous anymore

But scousers rule the country like we've always done before

cretaman μην τρελένεσαι....κουβέντα κάνουμε και θέλουμε να ενημερωθούμε...η ερώτηση μου ήταν περισσότερο διευκρινηστική(<---- το σκότωσα?)...μου φάνηκε παράξενο που είχες την gps rom τόσο νωρίς και είπα μήπως μπερδέυτηκες....με κάποιο bluetooth gps adapter

ps super CID απο το γνωστό αγγλικό site στις 20/1

Τωρα το γραφω σωστα! Εβγαλα τη sim ετρεξα το destinator 6 και σε 15 δευτερα ειχα 4 δορυφορους! Το 3600 το εχω 2 μηνες σχεδον και την τελευταια εβδομαδα του εβαλα μια δευτερη sim που ειχα σε ενα nokia! Ολο τον αλλο καιρο το ειχα μονο σαν ppc και οταν εβαλα την αγγλικη rom και σαν gps! Το εχει δοκιμασει κανεις αλλος? Οι ρυθμισεις συνδεσης του gps ειναι θυρα com 9 και ταχ.δεδομενων 115200!!

δηλαδη το 3600 εχει gps;;;;;

επισης ποσο sar εχει;

Ναι βρε! Διαβασε τα προηγουμενα και θα καταλαβεις!!;)

Ρε παιδιά γενικά από κολλήματα πώς πάει το P3600 σας;

Με Bluetooth GPS receiver έχετε κολλήματα;

Εγώ όλο και αναγκάζομαι να κάνω και κανένα reset αλλά διερωτώμαι αν φταίει κάτι που κάνω εγώ στη συσκευή μου (αν και δε θα έπρεπε).

Ρε παιδιά γενικά από κολλήματα πώς πάει το P3600 σας;

Με Bluetooth GPS receiver έχετε κολλήματα;

Εγώ όλο και αναγκάζομαι να κάνω και κανένα reset αλλά διερωτώμαι αν φταίει κάτι που κάνω εγώ στη συσκευή μου (αν και δε θα έπρεπε).

δες με την σειρά, τα προγράμματα που πιθανώς έχεις εγκαταστήσει ως πρώτο βήμα και μετά βλέπουμε.:)

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

επισημα απο τo site tis ace

"Η αναβάθμιση για το P3600 που θα ενεργοποιεί το GPS αναμένεται να βγεί αρχές Απριλίου."

Samsung Note II

"Η αναβάθμιση για το P3600 που θα ενεργοποιεί το GPS αναμένεται να βγεί αρχές Απριλίου."

απο την Ace, Λόγω εξελληνισμου, απο την HTC ομως η WWE Λογικά νωρίτερα :D

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

άσπρα p3600 υπαρχουν καθολου; γιατι μονο μαυρα εχω δει να πουλανε...

Απο οσο γνωριζω ,Ελλαδα δεν εχουν ερθει ασπρα απο ace

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Σημερα τους πηρα τηλ για ενα αλλο θεμα τους ρωτησα και για αυτο και ειπαν οτι μαλλον δεν θα ερθουν ποτε τα ασπρα ελλαδα!:(

Καλή εβδομάδα!!

Που είδατε άσπρα, στο εξωτερικό? Έχτε link γιατί όπου είδα είναι μόνο μαύρα.

Μήπως αλλάζει το κάλυμμα?

thanks

Καλή εβδομάδα!!

Μήπως αλλάζει το κάλυμμα?

thanks

Ειναι ακομα νωρις για καλυμμα ασπρο αλλα και να υπαρχει θα κοστιζει 100+ και ποσα ακομα θα σου παρουν απο ace hellas για να το βαλουν? Καλα σαραντα! Πιστευω οτι για τωρα δεν συμφερει!

Καλή εβδομάδα!!

thanks

Εδω ειχε σιγουρα πριν

http://www.handit.de/

:google:

http://www.pdaphone.ch/shop/detail.php?article=983

http://www.smartphonesdirect.co.uk/displayproduct.php?product_id=8

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

http://www.handit.de/index.php?fuseaction=detail&produktid=4286

Μονο μαυρο εχει και απο τα αξεσουαρ δεν υπαρχει τιποτα!

http://www.handit.de/index.php?fuseaction=detail&produktid=4286

Μονο μαυρο εχει και απο τα αξεσουαρ δεν υπαρχει τιποτα!

Ειχε παλιοτερα ,απο οτι φαινεται εξαντληθηκαν .Ηταν να το παρω απο εκει ,τελικα

πηρα Ελληνικο και μαυρο.

Μην το ψαχνεις , γενικα κυκλοφορουν λιγα ...

iPhone 5S Space Grey

Πάντως το μόνο πρόβλημα που βλέπω στο 3600 είναι αυτό το μαύρο γυαλιστερό που έχει, το οποίο "χαλάει το γενικό σύνολο".

Το Tynt άσπρο είναι πιο ωραίο, αλλά γενικά φοβάμαι τα slide. Ακόμα και το look του 3300 είναι υπέροχο, .αλλά....... (αν είχε πιο γρήγορο επεξεργαστή.......)

Φίλε μαστελο μπορείς να δώσεις το link.Ευχαριστώ:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

207 Sport

Πάντως το μόνο πρόβλημα που βλέπω στο 3600 είναι αυτό το μαύρο γυαλιστερό που έχει, το οποίο "χαλάει το γενικό σύνολο".

Το Tynt άσπρο είναι πιο ωραίο, αλλά γενικά φοβάμαι τα slide. Ακόμα και το look του 3300 είναι υπέροχο, .αλλά....... (αν είχε πιο γρήγορο επεξεργαστή.......)

Δυστηχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας! Το καθενα εχει τα καλα του και τα κακα του!:rolleyes: