ausdim Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Εδω ειναι .... ;) Radio-1.50.08.11 Παράθεση http://www.htc-devs.com/x-click-but21.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Εδω ειναι .... ;) Radio-1.50.08.11 Thanks !!! Για να δουμε, απ οτι διαβασα και στο xda-developers οι πιο πολλοι λενε πολυ καλα λογια. Οποτε λεω να το δοκιμασω. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
speedystel Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Παιδιά μιλώντας για ρομ, από χθες στα καλά καθόμενα η συσκευή δεν μου αναγνωρίζει την κάρτα σιμ. έκανα αρκετά soft reset και έβαλα και την 1.40.11ΑΝΖ την τελευταί πριν από αυτή που έδωσε ο Δημήτρης αλλά τίποτα μου λέει ότι δεν υπάρχει κάρτα σιμ μέσα στο τηλέφωνο....ξέρει κανείς τίποτα για αυτό ή πάω για σέρβις??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Παιδιά καλημέρα.Κάποιος να με βοηθήσει να μου πει τι να κάνω που δεν μπορώ να συνδέσω το pc με το 3600.συνέβη κρίσημο σφάλμα λέει στην αρχή και μετά λέει ότι δεν αναγνωρίζει την συσκευή usb.Τι να κάνω?Έχω activesync 4.5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Παιδιά καλημέρα.Κάποιος να με βοηθήσει να μου πει τι να κάνω που δεν μπορώ να συνδέσω το pc με το 3600.συνέβη κρίσημο σφάλμα λέει στην αρχή και μετά λέει ότι δεν αναγνωρίζει την συσκευή usb.Τι να κάνω?Έχω activesync 4.5δοκιμασε να ξετσεκαρεις την χρηση προχωρημενης λειτουργιας στις συνδεσεις,και αν δεν γινει τιποτα σβησε την συνδεση σου απο το activesync και ξαναπερνα την Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kilo257 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 καλημερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα, μεσω μπλουτουθ μου στελνουν καποιο αρχειο παταω αποδοχη, οταν τελειωνει παταω αποθηκευση μετα το ψαχνω και δεν το βρισκω, πως μπορω να το κανω να πηγαινει απευθειας στην καρτα μνημης? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 27, 2007 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 καλημερα σε ολους, εχω το εξης προβλημα, μεσω μπλουτουθ μου στελνουν καποιο αρχειο παταω αποδοχη, οταν τελειωνει παταω αποθηκευση μετα το ψαχνω και δεν το βρισκω, πως μπορω να το κανω να πηγαινει απευθειας στην καρτα μνημης? ευχαριστω Yparxei ena kalo programma (DrYar) pou kanei afto akrivws pou theleis... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=304246 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 δοκιμασε να ξετσεκαρεις την χρηση προχωρημενης λειτουργιας στις συνδεσεις,και αν δεν γινει τιποτα σβησε την συνδεση σου απο το activesync και ξαναπερνα την Πως τα κάνω αυτά?Που πηγαίνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firiel Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Πως τα κάνω αυτά?Που πηγαίνω? start/settings/connections/usb to pc Παράθεση Kill with Power !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 start/settings/connections/usb to pc Το έκανα.Μου λέει εγκαταστάθηκε νέο υλικό αλλά δεν λειτουργεί σωστά...!!!Τι να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Μόλις εβαλα μια έκδοση wm6 (AX3L_OS_v3.0.6) και έχει ενα προγραμματακι που λέγετε iContacts που ειναι πολύ σπαστικό, γνωρίζει κάποιος φίλος πως βγαίνει? Θελω να χρησημοποιήσω τον κλασσικό contact manager των windows... Thanks Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Μόλις εβαλα μια έκδοση wm6 (AX3L_OS_v3.0.6) και έχει ενα προγραμματακι που λέγετε iContacts που ειναι πολύ σπαστικό, γνωρίζει κάποιος φίλος πως βγαίνει? Θελω να χρησημοποιήσω τον κλασσικό contact manager των windows... Thanks http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=47612&d=1187610459 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=47612&d=1187610459 Εισαι ο καλύτερος!!!! Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει που μπορώ να βρω το πληκτρολόγιο της ΡΟΜ απο την 2.15.GR wm6? Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Μπορεί κάποιος φίλος να μου πει που μπορώ να βρω το πληκτρολόγιο της ΡΟΜ απο την 2.15.GR wm6? δοκιμασε αυτο, απλα δες αν εχεις καποιες παρενεργειες στο πως διαβαζεις τα μηνυματα. μπορει και να μην εχει, δε θυμαμαι http://rapidshare.com/files/51613969/Greek_keyboard.cab.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Το έκανα.Μου λέει εγκαταστάθηκε νέο υλικό αλλά δεν λειτουργεί σωστά...!!!Τι να κάνω?δοκιμασε να διαγραψεις την συσκευη σου απο το activesync και να την ξαναπερασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelos_cy Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Παιδιά απολογούμαι που ρωτώ για θέματα που αναφέρθηκαν ξανά αλλά έκανα 3-4 φορές αναζήτηση και μου βγάζει μήνυμα ότι οι λέξεις που χρησιμοποίησα είναι πολύ κοινές. Λοιπόν, θέλω βοήθεια σε δύο θέματα: 1. Πως μπορώ να βάλω στο τηλέφωνο το deafult "σκιν" της HTC (γαλάζιο), αντί του πράσινου που εγκαθίσταται αυτόματα με την πρώτη εκκίνηση της ρομ της ACE Hellas; Μιλώ για το τηλέφωνο μόνο. Το theme που χρησιμοποιώ είναι γαλάζιο και δεν ταιριάζει με το πράσινο σκιν του τηλεφώνου. 2. Τι πρέπει να αλλάξω στη Registry για να μη φορτίζει η μπαταρία όταν το συνδέω με το PC; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 για πληκτρολογια δες εδω http://www.zombienexus.net/portal/default.asp για την συνδεση με active sync μπορεις να την κανεις μεσω bt με το pc σου οποτε δεν θα φορτιζει η συσκευη σου και θα κανεις την δουλεια σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron13 Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Εχει ωαλει καποιος αλλος την AX3L_OS_v3.0.6??? μπορει να μου πει εντυπωσης?:!::!: Παράθεση http://feeds.feedburner.com/Techwargr.1.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sion Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Πρώτα από όλα ζητώ συγνώμη γιατί οι σελίδες είναι πολλές και διάβασα πολλά απλά θα ήθελα να κάνω 4 ερωτησούλες 1) Η οθόνη που είναι touch με το δάχτηλο πιάνει ή μόνο με το πενάκι? 2) Το ράδιο που λέτε ότι ενεργοποιήτε στο wm6 είναι Hardware? (δλδ πιάνει χωρίς σύνδεση στο internet?) 3) Για την πλοήγηση μέσω GPS χρεώνεσαι στον παροχέα ή είναι δωρεάν? 4) Πόσο βολικό είναι χωρίς keyboard? Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Πρώτα από όλα ζητώ συγνώμη γιατί οι σελίδες είναι πολλές και διάβασα πολλά απλά θα ήθελα να κάνω 4 ερωτησούλες 1) Η οθόνη που είναι touch με το δάχτηλο πιάνει ή μόνο με το πενάκι? 2) Το ράδιο που λέτε ότι ενεργοποιήτε στο wm6 είναι Hardware? (δλδ πιάνει χωρίς σύνδεση στο internet?) 3) Για την πλοήγηση μέσω GPS χρεώνεσαι στον παροχέα ή είναι δωρεάν? 4) Πόσο βολικό είναι χωρίς keyboard?1.πιανει και με το δακτυλο αλλα καλυτερα με το πενακι,και φυσικα το screen protector απαραιτητο,2.δεν καταλαβα;προφανως μιλανε οχι για ραδιοφωνο,ειναι αυτο που ελενχει το σημα κεραιας-gprs-3g,3.δεν υπαρχει χρεωση,4.προσωπικα ειναι θεμα συνηθειας,εγω δεν μπορω τωρα πια να δουλεψω πληκτρολογιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sion Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 AAAA νομιζα μιλάμε για ραδιώφωνο.....μάλιστα....screen protector εννοείς ζελατίνα ή πλαστικό (όπως έχει το HP) THX για τις απαντήσεις. Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakislife Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 AAAA νομιζα μιλάμε για ραδιώφωνο.....μάλιστα....screen protector εννοείς ζελατίνα ή πλαστικό (όπως έχει το HP) THX για τις απαντήσεις. Μιλαμε για ζελατινα. Αν ομως θες κατι ποιοτικο και να μη φαινεται σαν αυτοκολητο ψαξε για καποιο απο εταιρια brando, τα φθηνα οσα εχω δει ειναι χαλια, θυμιζουν κατι διαφανη αυτοκολητα που ντυναν καποτε τα σχολικα βιβλια. Παράθεση Free your Mind, Live 2 the MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 δοκιμασε να διαγραψεις την συσκευη σου απο το activesync και να την ξαναπερασεις Την διέγραψα οκ.Πάω βάζω το usb καλώδιο Activesync λέει <<Σύνδεση>> περιμένω περιμένω και μετά βγάζει ένα μήνυμα που λέει<<Το Activesync δεν μπορεί να συνδεθεί στην συσκευή που χρησιμοποιείτε...>>Αν το βγάλω το καλώδιο πάλι και το βάλω βγάζει ένα μήνυμα κάτω δεξιά <<Άγνωστη συσκευή usb>>...Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω.Χρειάζομαι βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sion Δημ. August 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2007 Και μια τελευταία ερώτηση....πόση μέγιστη μνήμη (MiniSD) μπορεί να δεχτεί? Βλέπω πολλούς που έχουν 2GB αλλά... 4GB τα δέχεται? ΥΓ Σε κανένα κατάστημα που πήγα δεν ήξεραν να μου απαντήσουν στα παραπάνω. Παράθεση Yield to me Jedi. You will be rewarded with power greater then your wildest imaginings!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts