Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,παντος η rom tou bepe no tom ειναι πολυ σταθερη,και καλυτερη πιστευω.

ειχα και την gelly και κατεληξα παλι στου bepe.

εχει να κανει με τι θελει ο καθενας.

ας πουμε του bepe το προβλημα ειναι η μνημη.

παντος και η gelly μια χαρα ειναι...

Εχουμε καποιο link για του bebe τη Rom γιατι δεν την βρισκω?

• Απαντήσεις 5,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προβλημα: χρησιμοποιω το resco keyboard.

οταν ξεκιναω να γραφω το μηνυμα μου γραφει 0/160. με το που γραφω το πρωτο γραμμα ο μετρητης παει στο 1/70. Δηλαδη ενω πριν ξεκινησω να γραφω μου δειχνει οτι μπορω να γραψω 160 χαρακτηρες, οταν γραψω το 1ο γραμμα μου λεει οτι μπορω να γραψω 70 και (υποθετω οτι) αν τους ξεπερασω με χρεωνει 2 μηνυματα.

Γιατι?

s21 ultra 256

Ποιά έκδοση του Resco? Θα πρέπει να έχει και το κατάλληλο Layout, η 4.37 που χρησιμοποιούσα χρειαζόταν το GR.map που το βρίσκεις εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=163832

Την 5.00/5.01 δεν τη δουλεύω, αλλά στο παραπάνω thread νομίζω πως θα βρεις άκρη.

Σημείωση: Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι γράφεις πάντα με κεφάλαία.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

http://rapidshare.com/files/22963000/RUU_Trinity_HTC_WWE_1_1_.23.405.2_103_6275_1.38.00.11_108_GPS.exe

Δεν υπάρχει ελληνική ROM. Η ROM αγγλική είναι και απλά εσύ περνάς από πάνω τα ελληνικά της ACE από το site της εδώ: http://www.htc.com.gr/forum/showthread.php?t=3676

Γαιτι δεν μπορω να βαλω τα ελληνικα απο το site της ace μου κατεβαζει δυο αρχεια απο το download center αλλα δεν ειναι εκτελεσιμα , το εχει κανεις το αρχειο των ελληνικων?

Γαιτι δεν μπορω να βαλω τα ελληνικα απο το site της ace μου κατεβαζει δυο αρχεια απο το download center αλλα δεν ειναι εκτελεσιμα , το εχει κανεις το αρχειο των ελληνικων?

Σε ποιά rom θέλεις να περάσεις τα Ελληνικά?

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

Σε ποιά rom θέλεις να περάσεις τα Ελληνικά?[/quote

Στην official rom που ειναι αγγλικη και απο πανω περνας τα ελληνικα της ace αλλα δεν μπορω να τα κατεβασω η μαλλον κατεβασα απο εδω αυτα τα δυο αρχεια http://www.htc.com.gr/download.html αλλα δεν ειναι εκτελεσιμα

Σε ποιά rom θέλεις να περάσεις τα Ελληνικά?[/quote

Στην official rom που ειναι αγγλικη και απο πανω περνας τα ελληνικα της ace αλλα δεν μπορω να τα κατεβασω η μαλλον κατεβασα απο εδω αυτα τα δυο αρχεια http://www.htc.com.gr/download.html αλλα δεν ειναι εκτελεσιμα

Μήπως κάτι δεν κάνεις καλά?

Το δοκίμασα και κατεβάζει 1 αρχείο zip που περιέχει 1 αρχείο exe, που είναι αυτό που ψάχνεις!

starfinal

Μήπως κάτι δεν κάνεις καλά?

Το δοκίμασα και κατεβάζει 1 αρχείο zip που περιέχει 1 αρχείο exe, που είναι αυτό που ψάχνεις!

Μαλλον δεν κανω κατι σωστα ωρα που ειναι μπορεις να το ανεβασεις καπου σε παρακαλω?Πατας εκει που γραφει DL διπλα στην περιγραφη?

Μαλλον δεν κανω κατι σωστα ωρα που ειναι μπορεις να το ανεβασεις καπου σε παρακαλω?Πατας εκει που γραφει DL διπλα στην περιγραφη?

Κατσε κατι εγινε τωρα θα σου πω σε λιγο εμ δεν σου ειπα ωρα που ειναι

Κατσε κατι εγινε τωρα θα σου πω σε λιγο εμ δεν σου ειπα ωρα που ειναι

O.K Τα καταφερα τελικα μονο κατι ακομα και θα σας αφησω ησυχους για λιγο ,στου bebe τη rom τις επαφες μου που ειναι στα ελληνικα πως τις βλεπω γιατι τις βγαζει αλαμπουρνεζικα.

O.K Τα καταφερα τελικα μονο κατι ακομα και θα σας αφησω ησυχους για λιγο ,στου bebe τη rom τις επαφες μου που ειναι στα ελληνικα πως τις βλεπω γιατι τις βγαζει αλαμπουρνεζικα.

Έχεις βάλει στις ρυθμίσεις τα Ελληνικά?

Settings/System/Regional Settings/Region και απο το drop down menu Greek?

starfinal

Έχεις βάλει στις ρυθμίσεις τα Ελληνικά?

Settings/System/Regional Settings/Region και απο το drop down menu Greek?

o.k thanks να σαι καλα

• Administrators
Prepei na einai leitourgiki i syskevi sou gia na mporei na epistrepsei stin arxiki tis katastasi! Ti tha kaneis omws ean exei kapoia blabi kai den mporeis na to kaneis afto kai anagkasteis na ti steileis etsi sto service? Tha se enimerwsoun oti i syskevi einai ektos eggyisis kai oti tha analabeis esy ola ta eksoda episkevis kai apostolis.

Modpic.gif

Σωστο αν σου κατσει :p σε αυτη τη περιπτωση . Ομως αν θελεις να ξαναγυρισεις ενω εινα σε λειτουργια μπορεις ανα πασα σε στιγμη κ εισαι ακομα στην εγυηση (διοτι δυσκολα καποιος θα αφησεις την επισημη ρομ :shifty:).

Καλημέρα σας,

μπορείτε να μου πείτε τι αυτονομία έχει η μπαταρία του P3600 με λογική χρήση για να ξέρω αν έχει πέσει η μπαταρία μου; Όταν λέω λογική χρήση εννοώ σαν τηλεφώνο με χρόνο ομιλίας το πολύ 20 λεπτά την ημέρα και χρήση Wifi άλλα 20-30 λεπτά την ημέρα.

2-3 μερες
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Custom HTC P3600

Custom HTC P3600 2

Τις φωτογραφίες τις βρήκα στο internet, αυτό που αναρωτιέμαι είναι πως έβαψαν τα πλαίσια της πρόσοψης. Γενικά έχει ανοίξει κανείς σας ένα P3600; είναι εύκολη η αποσυναρμολόγηση συναρμολόγηση;

Τρελά χρωματάκια...

Αυτό μάλλον βοηθάει:

How to disasseble your Trinity

http://rapidshare.com/files/90486167/DimantosGuide2DisassembleTrinity.zip

Από εδώ:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=311463

Εγώ παντως που έβαλα την ασπρη προσοψη ήταν σχετικά εύκολο. Το μονο που θέλει προσοχη είναι να θυμασαι απο που εβγαλες τις μικροσκοπικές βίδες...

Χρειάζεσαι 2 κατσαβιδια για να βάλεις άλλη προσοψη; Το συνηθισμένο κατσαβίδι αστεροειδές που ανοίγει τα Nokia κάνει;

Καλησπέρα σας, βάζωντας την Jelly rom παρατήρησα ότι δεν υπάρχει πλέον η δυνατότητα φωνητικής κλίσης. Μήπως υπάρχει δυνατότητα να το κάνω βάζωντας κάποιο πρόγραμμα; αν ναι ποιό;