Jump to content

[Επίσημο] HTC Ρ3600 (Trinity)

manos the greek
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις μου διέγραψε σχεδόν όλη την κάρτα!

Δεν ξέρω αν φταίει το CardExport που πρωτοδοκίμασα πριν λίγο, αλλά από το φάκελο My Documents λείπουν σχεδόν όλα, και υπάρχουν και πολλά αλαμπουρδέζικα..

Δε με πειράζει τόσο ότι χάνω δεδομένα, όσο το ότι δεν ξέρω τι φταίει και θα ξαναχάσω! (και τότε δε θα είναι εύκολα revoverable).

Μήπως έφταιξε η κάμερα που αποθηκεύει στο φάκελο My Documents/My Pictures?

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή δε χρησιμοποιεί κανείς gpsDash με το p3600??

EDIT: To destinator βρήκε δορυφόρους, οκ. Μόλις κλείσω το dest, κλείνει και το gps μόνο του ε? Δε μου καίει μπαταρία... (γιατί δεν υπάρχει κάπου επιλογή "GPS on/off" όπως έχω για wifi, bluetooth etc...)

Σε μένα το GPSDash δούλευε σε όλες τις ROM απροβλημάτιστα! Απλά απαιτεί το γνωστό net...., δεν θυμάμαι πως το λένε ακριβώς, για να δουλέψει! ;)

Μόλις μου διέγραψε σχεδόν όλη την κάρτα!

Δεν ξέρω αν φταίει το CardExport που πρωτοδοκίμασα πριν λίγο, αλλά από το φάκελο My Documents λείπουν σχεδόν όλα, και υπάρχουν και πολλά αλαμπουρδέζικα..

Δε με πειράζει τόσο ότι χάνω δεδομένα, όσο το ότι δεν ξέρω τι φταίει και θα ξαναχάσω! (και τότε δε θα είναι εύκολα revoverable).

Μήπως έφταιξε η κάμερα που αποθηκεύει στο φάκελο My Documents/My Pictures?

Το cardexport είναι ένα απίστευτα χρήσιμο προγραμματάκι που όμως προκαλεί τα πιο κουφά κολλήματα που έχω δει ποτέ σε software για PPC! Από τότε που το διέγραψα ακόμα και από το δίσκο του υπολογιστή ησύχασα μια και καλή! Πάντως από τα τέλη Μαίου με την Transcent 4GB HC δεν έχω χάσει ούτε ένα αρχειάκι! Πιστεύω ότι είναι θέμα καθαρά software και τίποτα παραπάνω! Πάντως χάρη στην Indigo του mUn και την τέλεια ρύθμιση της από τον ausdim πλέον έχω το τέλεια διαμορφωμένο Ρ3600 με WM6! Μαζί με το plugin του kaiser δεν έχω σκοπό να flashάρω καμμία άλλη ROM στο άμμεσο μέλλον!

ριξτο ενα πλησιμο και αστο να στεγνωσει πρωτα.

Βγάλτο και αν είναι λερωμένο πλύνε το.Μετά με πολύ προσοχή ξαναβάλε το. Θέλει λίγη προσοχή αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις.Υπομονή!!!!!

Προσπάθησα αρκετές φορές... όλο και πιο προσεκτικά και επιστημονικά, αλλά το αποτέλεσμα δε με ικανοποιεί. Πάντα υπάρχουν φυσαλίδες με αέρα ή και σκόνη.

Μάλλον θα γυρίσω στον παραδοσιακό (για μένα) τρόπο της ζελατίνας...

Λέτε να δοκιμάσω το κόλπο "μόλις βγήκα απ'το ντους"? Είχα ακούσει ότι μέσα στο μπάνιο, με υδρατμούς, δεν κολλάνε σκόνες..

Σε μένα το GPSDash δούλευε σε όλες τις ROM απροβλημάτιστα! Απλά απαιτεί το γνωστό net...., δεν θυμάμαι πως το λένε ακριβώς, για να δουλέψει! ;)

Προφανώς μιλάμε για σπάσιμο έτσι?

Το θέμα είναι ότι το έχω αγορασμένο... :(

Προφανώς μιλάμε για σπάσιμο έτσι?

Το θέμα είναι ότι το έχω αγορασμένο... :(

Δεν μιλάω για σπάσιμο! Μιλάω για το NETCFSetupv2sp1.msi κάνε ένα search στο google να το βρείς και εγκατέστησέ το στην SD γιατί είναι μεγάλο! Είναι βιβλιοθήκες της M$ και το χρειάζεται για να παίξει και είναι περίπου 38MB

Απο την "μανα" της οχι δεν εχει, αλλα ενα μικρο cab κάνει ολη την δουλειά !!:D

το cabακι αυτο για τα ελληνικα που ειναι ρε παιδια να την βαλω και εγω ???????

το cabακι αυτο για τα ελληνικα που ειναι ρε παιδια να την βαλω και εγω ???????

Προτίμησε την ελληνική Indigo του Ausdim και ας ειναι βασισμενη στην lite έκδοση του mUn. Πρόκειται για την πιο γρήγορη και σταθερή ROM με ελληνικά! Άλλωστε στο xda λένε ότι η full έχει αρκετά bugs! ;)

Προτίμησε την ελληνική Indigo του Ausdim και ας ειναι βασισμενη στην lite έκδοση του mUn. Πρόκειται για την πιο γρήγορη και σταθερή ROM με ελληνικά! Άλλωστε στο xda λένε ότι η full έχει αρκετά bugs! ;)

ευχαριστω την εχω ηδη εγκαταστηση και δουλευει μια χαρα ,αλλα ειδα αυτη τωρα και λεω επειδη ειναι η full εκδοση μηπως ειναι καλλητερη

αρα θα περιμενουμε ακομη λιγο γιάυτη ετσ?????????????

Sopyster,mporeis na mou peis pos paei i antistoixia ton ellinikon grammaton sto smartdial stin lite ekdosi tou indigo pou metafrase o ausdim prosfata?

ευχαριστω την εχω ηδη εγκαταστηση και δουλευει μια χαρα ,αλλα ειδα αυτη τωρα και λεω επειδη ειναι η full εκδοση μηπως ειναι καλλητερη

αρα θα περιμενουμε ακομη λιγο γιάυτη ετσ?????????????

Παιδια η full απο την lite εχει απλα καποια παραπανο προγραμματακια,που ανετα μπορειτε να περασετε κ στην Lite.

Η lite γινεται full.

Η full δεν γινεται lite. ;)

Ηδη εχω κανει extract τα 4-5 καινουργια προγραμματακια απο την full οποτε τα περνας στην lite κ αυτο ειναι ολο.

Α κ η full εχει αρκετα bug's οποτε γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει τον κοπο για update.

Ευχαριστω.

Δημήτρη συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!! Έχω κάποιες απορίες:

1. Ποια ROM είναι καλύτερη; Εγώ είχα μέχρι τώρα την 2.15GR χωρίς κανένα πρόβλημα. Να βάλω την INDIGO; Τι διαφορές έχει;

2. Εγκατέστησα και την INDIGO αλλά παρατήρησα ένα πρόβλημα με τα MMS. Όταν έχω κλειστό το πρόγραμμα των Μηνυμάτων ενώ τα SMS έρχονται κανονικά (προφανώς με το poutlook), τα MMS δεν έρχονται παρά μόνο όταν ανοίξω τα μηνύματα. Πίστευα ότι έφταιγε η καινούρια ROM γι' αυτό και ξαναέβαλα την 2.15GR που έχεις φτιάξει!

3. Μετά την εγκατάσταση της WM6 ROM (και τις δύο που έχω δοκιμάσει) στο εικονάκι πάνω δίπλα από το σήμα δείχνει την ένδειξη "G" και όχι "3G" όπως έδειχνε στα WM5! Έχω πρόβλημα αν το αφήσω έτσι;

Τι προτείνεις σαν πιο έμπειρος Δημήτρη;

Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ κ παλι..... :)

H 2.15 ειναι αρκετα stable.

Οι διαφορές με την Indigo ειναι οπτικές κ στο aku(build) που ειναι 3.1.

Τωρα το τι ειναι καλυτερο για σενα το βλεπεις κ το κρινεις εσυ.

Αλλοι ανθρωποι εχουν ακομα WM5 ;)

Δεν εχώ προλαβει να το δω αυτο το bug με τα mms που λες.

Οσο για το "G" κ οχι "3G" απλα δεν εισαι σε καλυψη 3G τωρα δεν ξερω τον λογο

αλλα δεν ειναι θεμα rom μιας κ ουτε εγω αλλα ουτε εχω ακουσει να αναφερεται

αυτο το προβλημα.

Να' σαι καλά Δημήτρη! Σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!

Για το 2. και 3. ερώτημα γνωρίζεις κάτι; Ειδικά αυτό με τα MMS με απασχολεί περισσότερο! Το έχεις κι εσύ αυτό το πρόβλημα; ξέρεις πώς μπορεί να λυθεί; Χτες συγκεκριμένα μου έστειλαν ένα σημαντικό MMS και το βράδυ, που δεν είχα λάβει τίποτα, τους πήρα τηλ. και τους έκανα παράπονα ότι δεν μου το είχαν στείλει ακόμα! ε, και μόλις μπήκα στα μηνύματα το έλαβα... :confused:

Thanx again!

Edit: Οκ Δημήτρη! Τώρα είδα την τροποποίηση στο παραπάνω μήνυμα! Thanks!

Δεν νομιζω κ παλι....

Κ εγω την νεα radio εχω κ γενικα με καμια WM6 rom δεν μου εχει κανει αυτο με το 3G.

Τωρα για τα mms δεν το εχω δοκιμασει για να σου πω.

:)

οκ Δημήτρη! Σ' ευχαριστώ! (Παρεπιπτόντως το πρόβλημα με το 3G έφτιαξε μόνο του... Μάλλον θα φταίει το μέρος που ειναι το σπίτι μου!) ;)

Sopyster,mporeis na mou peis pos paei i antistoixia ton ellinikon grammaton sto smartdial stin lite ekdosi tou indigo pou metafrase o ausdim prosfata?

μια χαρα δουλευουν ολα.....:D:D:D

Φίλε Tna, το cabάκι δεν κατεβαίνει. Μπορείς σε παρακαλώ να το ανεβ[άσεις ξανά;

Φίλε Ζαχαράκη ευχαριστώ κι εσένα, αλλά το cleartype σε portrait δε μου δούλεψε ούτε με το Twaeks2k2. Κι επιλογή για το hardware πλήκτρο "οκ" δεν έχει.

Καμμιά άλλη εισήγηση;

Kalispera,

Skeftomai edo kai kairo na paro to P3600 kai exo merikes apories.

a)Ti programa GPS trexei? Iparxei to destination gia to kinito? Genika tha mporouses na peis oti einai mia pliris siskeui GPS pou den exei na zilepsi tipota apo tis GPS siskeues?

b)Iparxei plithora efarmogon? Apo tin stigmi pou trexei windows mobile, iparxoun antistoixes efarmoges me autes ton windows? Tha mporousa diladi na peraso apo to pc sto tilefono arxeia opos .avi, .mpeg, word, exel kai na ta epeksergasto xoris problima? Poio "baries" efarmoges antistoixes san autes ton windows iparxoun?

c) Me tin ipostiriksi tis ellinikis glossas ti ginetai? Einai pliros ekselinismeno? Sta minimata einai ok? Stelneis kanonika sms 160 ellinikon xaraktiron? An peraseis ena arxeio to opoio periexei ellinikous xaraktires tha to diabasei kanonika?

d)Pote kikloforise i siskeui? Exei anakoinothei kapoios antikatastatis apo tin htc?

e)An alazate tin siskeui me kapoia alli poia tha pernate? :) Me alla logia, poies alles siskeues(akoma kai apo alles etairies) mporoun na sigrithoun me to P3600? Exo anoiksei kai ena thema stous diaksifismous: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1991457#post1991457

f)Exoun parousiastei problimata sto hardware/software? Sta service iparxei antapokrisi?

Opoios gnorizei kati apo ta parapano, as apantisei. :0

Tha me boithouse arketa! :) :)

Καλησπερα.... ;)

Μετα απο τις ομορφες διακοπούλες μου ηρθα χτες κ εφτιαξα την INDIGO του Mun στα Ελληνικα... :D

Μιας κ στις 15 φευγω παλι.... :p

Λοιπον η νεα ROM ειναι τελεια..... :rolleyes:

Link:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=307925&highlight=WM6+GREEK

Ευχαριστώ.... :)

Δημήτρη ελπίζω να σε πρόλαβα, υπάρχει περίπτωση στις roms σου και συγκεκριμένα στη τελευταία να αλλάξω γλώσσα στα αγγλικά (μιλάω για τα menu κτλ κτλ) και επειδή για όχι το βλέπω, μπορείς να postαρεις εδώ αυτό το zip για τους ελληνικούς providers ?

Kill with Power !!!

Kalispera,

Skeftomai edo kai kairo na paro to P3600 kai exo merikes apories.

a)Ti programa GPS trexei? Iparxei to destination gia to kinito? Genika tha mporouses na peis oti einai mia pliris siskeui GPS pou den exei na zilepsi tipota apo tis GPS siskeues?

b)Iparxei plithora efarmogon? Apo tin stigmi pou trexei windows mobile, iparxoun antistoixes efarmoges me autes ton windows? Tha mporousa diladi na peraso apo to pc sto tilefono arxeia opos .avi, .mpeg, word, exel kai na ta epeksergasto xoris problima? Poio "baries" efarmoges antistoixes san autes ton windows iparxoun?

c) Me tin ipostiriksi tis ellinikis glossas ti ginetai? Einai pliros ekselinismeno? Sta minimata einai ok? Stelneis kanonika sms 160 ellinikon xaraktiron? An peraseis ena arxeio to opoio periexei ellinikous xaraktires tha to diabasei kanonika?

d)Pote kikloforise i siskeui? Exei anakoinothei kapoios antikatastatis apo tin htc?

e)An alazate tin siskeui me kapoia alli poia tha pernate? :) Me alla logia, poies alles siskeues(akoma kai apo alles etairies) mporoun na sigrithoun me to P3600? Exo anoiksei kai ena thema stous diaksifismous: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1991457#post1991457

f)Exoun parousiastei problimata sto hardware/software? Sta service iparxei antapokrisi?

Opoios gnorizei kati apo ta parapano, as apantisei. :0

Tha me boithouse arketa! :) :)

a) Ναι, πρόγραμμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο τρέχει σε Windows Mobile, η HTC σου δίνει δωρεάν το TomTom NAVIGATOR 6 (αυτή τη στιγμή υπάρχει χάρτης μόνο για Αθήνα), αλλά νομίζω ότι το Destinator για την Ελλάδα είναι μονόδρομος.

b) Ναι.

c) Εάν η συσκευή που θα αγοράσεις είναι της ACE HELLAS θα είναι πλήρως εξελληνισμένη και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

d) Αν θυμάμαι καλά το Νοέμβριο του 2006.

e) Δες και το ETEN X500+.

f) Το μοναδικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο hardware είναι το ξεφλούδισμα στο καπάκι εκεί που μπαίνει το πενάκι, αλλά σου αντικαθιστούν τα καπάκια στο service. Ναι, υπάρχει.

Γιάννης

a) Ναι, πρόγραμμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις όποιο τρέχει σε Windows Mobile, η HTC σου δίνει δωρεάν το TomTom NAVIGATOR 6 (αυτή τη στιγμή υπάρχει χάρτης μόνο για Αθήνα), αλλά νομίζω ότι το Destinator για την Ελλάδα είναι μονόδρομος.

b) Ναι.

c) Εάν η συσκευή που θα αγοράσεις είναι της ACE HELLAS θα είναι πλήρως εξελληνισμένη και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

d) Αν θυμάμαι καλά το Νοέμβριο του 2006.

e) Δες και το ETEN X500+.

f) Το μοναδικό πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί στο hardware είναι το ξεφλούδισμα στο καπάκι εκεί που μπαίνει το πενάκι, αλλά σου αντικαθιστούν τα καπάκια στο service. Ναι, υπάρχει.

Eyxaristo gia tin boitheia! :)

Tin siskeui tha tin paro me epidotisi apo tin wind. Oi siskeues erxonte opos tis stelnei to ergostasio(san na epernes sketi siskeui) h' tha exei pano ta logotipa tis wind?

Y.G. Endiaferon kai to ETEN X500+ pou anafereis! Ena apo ta duo tha paro...