Jump to content

crisware

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by crisware

  1. Ρε παιδιά έχει δει κανένας αυτό το πρόβλημα; το είχα κάνει post και παραπάνω αλλά no answer... PLS HELP!
  2. Παιδιά έχω το παρακάτω πρόβλημα... Το ποστ το είχα κάνει και προχτες και είχα ρωτήσει τον Δημήτρη αλλά δεν είχε προλάβει να το κοιτάξει! Έχετε κι εσείς το πρόβλημα αυτό; :( ??
  3. οκ Δημήτρη! Σ' ευχαριστώ! (Παρεπιπτόντως το πρόβλημα με το 3G έφτιαξε μόνο του... Μάλλον θα φταίει το μέρος που ειναι το σπίτι μου!) ;)
  4. Ξέχασα να σημειώσω παραπάνω ότι έχω βάλει τη νέα Radio! Ίσως φταίει αυτο για το πρόβλημα με τα mms ή με το 3G...;
  5. Να' σαι καλά Δημήτρη! Σ' ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση! Για το 2. και 3. ερώτημα γνωρίζεις κάτι; Ειδικά αυτό με τα MMS με απασχολεί περισσότερο! Το έχεις κι εσύ αυτό το πρόβλημα; ξέρεις πώς μπορεί να λυθεί; Χτες συγκεκριμένα μου έστειλαν ένα σημαντικό MMS και το βράδυ, που δεν είχα λάβει τίποτα, τους πήρα τηλ. και τους έκανα παράπονα ότι δεν μου το είχαν στείλει ακόμα! ε, και μόλις μπήκα στα μηνύματα το έλαβα... :confused: Thanx again! Edit: Οκ Δημήτρη! Τώρα είδα την τροποποίηση στο παραπάνω μήνυμα! Thanks!
  6. Δημήτρη συγχαρητήρια για τη δουλειά σου!! Έχω κάποιες απορίες: 1. Ποια ROM είναι καλύτερη; Εγώ είχα μέχρι τώρα την 2.15GR χωρίς κανένα πρόβλημα. Να βάλω την INDIGO; Τι διαφορές έχει; 2. Εγκατέστησα και την INDIGO αλλά παρατήρησα ένα πρόβλημα με τα MMS. Όταν έχω κλειστό το πρόγραμμα των Μηνυμάτων ενώ τα SMS έρχονται κανονικά (προφανώς με το poutlook), τα MMS δεν έρχονται παρά μόνο όταν ανοίξω τα μηνύματα. Πίστευα ότι έφταιγε η καινούρια ROM γι' αυτό και ξαναέβαλα την 2.15GR που έχεις φτιάξει! 3. Μετά την εγκατάσταση της WM6 ROM (και τις δύο που έχω δοκιμάσει) στο εικονάκι πάνω δίπλα από το σήμα δείχνει την ένδειξη "G" και όχι "3G" όπως έδειχνε στα WM5! Έχω πρόβλημα αν το αφήσω έτσι; Τι προτείνεις σαν πιο έμπειρος Δημήτρη; Ευχαριστώ!
  7. Ωραία! Πάνω που είχα χαρεί! :mad: Πάντως προσωπικά θεωρώ αρκετά καλή προσπάθεια αυτή της Destinator Technologies! Σκεφτείτε ότι είναι ελληνική εταιρία! Αν και περιμένω την τελική έκδοση θα ήθελα να δοκιμάσω κι αυτήν (είμαι μαζόχας; ) PLS PM! THANKS!
  8. Ρε παιδιά εγώ κατέβασα την καινούρια έκδοση του Δημήτρη (2.15GR), τρέχω το .exe και ξεκινάει η διαδικασία... Μόλις πάει να ξεκινήσει το flashάρισμα μου λέει στο PDA ότι πρόκειται να τρέξει το Winbootloader.exe, να συνεχίσει ή όχι κλπ και πατάω Ναι... Δείχνει στην οθόνη του PDA κάτι χρώματα και στο PC λέει Error: Έχει αποσυνδεθεί το PDA (ή κάπως έτσι)! Ευτυχώς με Soft reset επανέρχεται αλλά τι κάνω λάθος; Σημείωση: Έχω το ActiveSync 4.5! PLS HELP!!!
  9. Καλώς σας βρήκα λοιπόν... Thanks για τη γρήγορη απάντηση! είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη λήψη κλήσεων του radio απλώς σκεφτόμουν να μπω κι εγώ στο τρυπάκι του πειραματισμού! Για μουσική από BT Handsfree υπάρχει κάποιος τρόπος;
  10. Γεια σας παιδιά και συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που κάνετε για την βελτίωση των ppc μας! Είμαι νέος χρήστης του forum και κάτοχος εδώ και 2 μήνες του P3600! Μόλις προχτές έβαλα το Dest 7 c*****d και μου δουλεύει άψογα! Γενικά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος με το ppc! Το πρόβλημα που έχω (από την αρχή) είναι με την κάρτα μνήμης που ορισμένες φορές τη χάνει! Στην αρχή είχα αγοράσει μία από τη Vodafone 2GB και την έχανε συνεχώς! Μετά έβαλα μία Trancend 2GB 80x MiniSD και πάλι τη χάνει αλλά πολύ πιο σπάνια! Την βλέπει ξανά αν τη βγάλω και την ξαναβάλω ή με Soft Reset! Θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να ακούω μουσική από το BT Handsfree (μονοφωνικό) και με ποιον τρόπο! Επίσης επειδή έχω μπερδευτεί λίγο πείτε μου σας παρακαλώ ποια είναι η μέχρι στιγμής καλύτερη ROM WM6; Υπάρχει λόγος να αναβαθμίσω και το Radio? αν μπορείτε να μου παραθέσετε τα αντίστοιχα links θα ήμουν υπόχρεος! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...