domal Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 οσο για το μαυρο , εκει ειναι ολη η μαγκια !!! φαινεται πολυ κυριλε κινητο , οσο για το 3300 σαν σχεδιασμο ειναι αριστο , αν ειχε γυαλιστερο μαυρο χρωμα και επεξεργαστη intel 520 και 256 ram, καμερα σαν το κ800 τοτε θα ήταν οντως το καλλιτερο κινητο ever !!!!!! αλλα δεν ειναι και τοσο μαλ@@@κες να μας τα προσφερουν ολα με την μια Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Φίλε μαστελο μπορείς να δώσεις το link.Ευχαριστώ:) http://www.qtek.gr/forum/showthread.php?t=3046&page=2 Εδω ειναι τα καλα νεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 οσο για το μαυρο , εκει ειναι ολη η μαγκια !!! φαινεται πολυ κυριλε κινητο , οσο για το 3300 σαν σχεδιασμο ειναι αριστο , αν ειχε γυαλιστερο μαυρο χρωμα και επεξεργαστη intel 520 και 256 ram, καμερα σαν το κ800 τοτε θα ήταν οντως το καλλιτερο κινητο ever !!!!!! αλλα δεν ειναι και τοσο μαλ@@@κες να μας τα προσφερουν ολα με την μια Μα αυτη ειναι και η ενοια του εμποριου προς τους καταναλωτες!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsakal_83 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ευχαριστω φιλε μου!Αντε να δουμε κατα ποσο θα την βγάλουν απρίλιο.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] 207 Sport Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Ευχαριστω φιλε μου!Αντε να δουμε κατα ποσο θα την βγάλουν απρίλιο.... Τιποτα να σαι καλα! Αντε να δουμε γιατι προς το παρον εχουμε την αγγλικη και δωσαμε και 30€!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Καλή εβδομάδα!! Που είδατε άσπρα, στο εξωτερικό? Έχτε link γιατί όπου είδα είναι μόνο μαύρα. Μήπως αλλάζει το κάλυμμα? thanks φίλε μου μόνο εδώ έχω δει άσπρο τώρα τελεύταιά, αγγλική version. το site έχει δωθεί και σε προηγούμενα post και τα παιδιά που έχουν ψωνίσει λένε οτί είναι πολύ καλό.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OAL331 Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 φίλε μου μόνο εδώ έχω δει άσπρο τώρα τελεύταιά, αγγλική version. το site έχει δωθεί και σε προηγούμενα post και τα παιδιά που έχουν ψωνίσει λένε οτί είναι πολύ καλό.... Ευχαριστώ για τα links. Μόλις είδα ότι στο site της TIM έχεις ένα Pdf με τις προσφορές του μήνα και δείχνει το P3600 λευκό. Θα προσπαθήσω να μάθω αύριο τι παίζει....:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 επισημα απο τo site tis ace "Η αναβάθμιση για το P3600 που θα ενεργοποιεί το GPS αναμένεται να βγεί αρχές Απριλίου." Γιά πέστε μας εσείς που έχετε πρόσβαση θα είναι δωρεάν ? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
undertow Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Σημερα τους πηρα τηλ για ενα αλλο θεμα τους ρωτησα και για αυτο και ειπαν οτι μαλλον δεν θα ερθουν ποτε τα ασπρα ελλαδα!:( πραγματικα κριμα...δε θα το αγοραζα αποκλειστικα λογω χρωματος... τα ασπρα δε ξεβαφουν! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johner Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Γιά πέστε μας εσείς που έχετε πρόσβαση θα είναι δωρεάν ? :O Έχεις ακούσει κάτι για το αντίθετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Έχεις ακούσει κάτι για το αντίθετο; Mπα, σκέψεις κάνω, γιατί περιμένω του αδελφού μου ένα να μου το φέρει να το στήσω και έχει φαγωθεί να του φτιάξω το GPS που του είπα. Αλλά έχω την άποψη να περιμένω την ACE εκτός κι αν προκύψει καμιά χρέωση. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2007 Mπα, σκέψεις κάνω, γιατί περιμένω του αδελφού μου ένα να μου το φέρει να το στήσω και έχει φαγωθεί να του φτιάξω το GPS που του είπα. Αλλά έχω την άποψη να περιμένω την ACE εκτός κι αν προκύψει καμιά χρέωση. :rolleyes: Οχι, δεν τιθεται θεμα χρεωσης παιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ssarl Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Φωνητική κλήση από το bluetooth ακουστικό για όσους έχουν την ROM της dopod. Αγγίζουμε σιγά σιγά την τελειότητα όπως λέει και ο Τόκος. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=34019&d=1170738203 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Φωνητική κλήση από το bluetooth ακουστικό για όσους έχουν την ROM της dopod. Αγγίζουμε σιγά σιγά την τελειότητα όπως λέει και ο Τόκος. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=34019&d=1170738203 Ετσι να ανεβαινουμε βρε παιδακι μου!:) Να σαι καλα φιλε ssarl!!;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Φωνητική κλήση από το bluetooth ακουστικό για όσους έχουν την ROM της dopod. Αγγίζουμε σιγά σιγά την τελειότητα όπως λέει και ο Τόκος. http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=34019&d=1170738203 Δεν παιζει....:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Δεν παιζει....:( Πιο hands free εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Πιο hands free εχεις? Της SE HBH-610a... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Δεν παιζει....:( Μηπως προσπαθεις να εκφωνησεις το ονομα απο το ακουστικο; Υποθετω πως η δρομολογηση θα γινεται απο το τηλεφωνο (για πες κανονικα το ονομα κοντα στη συσκευη). Θα μου πεις αν ειναι ετσι, χανει την αξια της, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μηπως προσπαθεις να εκφωνησεις το ονομα απο το ακουστικο; Υποθετω πως η δρομολογηση θα γινεται απο το τηλεφωνο (για πες κανονικα το ονομα κοντα στη συσκευη). Θα μου πεις αν ειναι ετσι, χανει την αξια της, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Μα αυτο ειναι το ατου να εχεις voice dialing μεσω BT.:D Να μπορεις να εκφωνεις το ονομα απο το BT σου...:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μα αυτο ειναι το ατου να εχεις voice dialing μεσω BT.:D Να μπορεις να εκφωνεις το ονομα απο το BT σου...:X Ναι, αυτο λεω κι εγω (βεβαια κατι ειναι να μπορεις να ξεκινησεις την εφαρμογη απο το ακουστικο και απλα να περασεις το ονομα απο τη συσκευη -απο το τιποτα), αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι το προβλημα σου η αν δεν ξυπναει καν το voice commander (αν ειναι το δευτερο, απλα δεν θα εχει τις σωστες ρυθμισεις στη registry το παραπανω .cab). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilik Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μήπως έχετε τσεκάρει και το αρχείο που έβγαλαν για το ράδιο? http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=34017&d=1170718581 Το οποίο μάλλον δεν δουλεύει. (Αφορά μόνο όσους έχουν βάλει την test rom.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Μήπως έχετε τσεκάρει και το αρχείο που έβγαλαν για το ράδιο? http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=34017&d=1170718581 Το οποίο μάλλον δεν δουλεύει. (Αφορά μόνο όσους έχουν βάλει την test rom.) Το κατεβαζω και σας λεω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cretaman Δημ. February 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2007 Δεν παιζει!:( Μαλλον ομως δεν θα αργησει να λειτουργει κανονικα και μετα τη του μενει?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Ναι, αυτο λεω κι εγω (βεβαια κατι ειναι να μπορεις να ξεκινησεις την εφαρμογη απο το ακουστικο και απλα να περασεις το ονομα απο τη συσκευη -απο το τιποτα), αλλα δεν ξερω αν αυτο ειναι το προβλημα σου η αν δεν ξυπναει καν το voice commander (αν ειναι το δευτερο, απλα δεν θα εχει τις σωστες ρυθμισεις στη registry το παραπανω .cab). Αυτο που λες ειναι. Δεν "ξυπναει" το voice commander στο τηλεφωνο με το πατημα του BT ακουστικου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Αυτο που λες ειναι. Δεν "ξυπναει" το voice commander στο τηλεφωνο με το πατημα του BT ακουστικου... Αυτο ειναι αλλο θεμα. Ειχα ενα .cab για το 9100 που δουλευε αψογα. Το εχω χασει ομως :( Αν το βρω θα το ποσταρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts