v@gelis Δημ. January 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2007 Παιδιά, έχετε καταλάβει τι GPS chipset έχει το p3600; Είναι Sirf Star III; Από την ίδια την ACE παλιότερα και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα μαζί τους, μου είχαν πει ότι το GPS που έχει το Trinity λειτουργεί με τη βοήθεια του GSM δικτύου!; Συγνώμη αν σας μπερδεύω αλλά και εγώ προσπαθώ να λύσω τις απορίες μου. Chipset της Qualcomm εχει το 3600. Ελαφρως υποδεεστερο του Sirf Star III, στην πραξη μικρη η διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 φίλες και φίλοι! μόλις έγινα ένας πανευτυχής κάτοχος!!!! :D ότι ποιό όμορφο έχω πιάσει απο Ppc στα χέρια μου! πρώτη κλήση φυσικά στον Geovass που τα τελευταία χρόνια πέρνει την παρθενιά απ'ολα μου τα κινητά :lol: το μηχανηματάκι είναι ονειρικά φτιαγμένο,compact,γρήγορο. κρίμα που είμαι στο γραφείο και δεν μπορώ να ασχοληθω μαζί του την παρούσα φάση.... το βράδυ λογικά πάω για cid unlock Να δουλέψει έτσι όπως πρέπει :D μακράν λοιπόν πρόκειτε για ένα no offence στις κυρίες, Toy for boys :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Chipset της Qualcomm εχει το 3600. Ελαφρως υποδεεστερο του Sirf Star III, στην πραξη μικρη η διαφορα. μολις διαβασα και εγω το ιδιο οτι δηλαδη το 3600 εχει chipset qualcomm με12καναλια ενω το 3300 εχει sirf star με 20 καναλια θελει δοκιμες ισως κατα ποσο μπορει να εχει δυνατο σημα και κατω απο πιο δυσκολες συνθηκες αναμεσα σε κτηρια,οτι και να ειναι παντως αυτο διορθωνεται με εξωτερικη κεραια αν ηταν πιο μικρο και ειχε και radio σιγουρα θα το ειχα παρει και εγω:) Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 μολις διαβασα και εγω το ιδιο οτι δηλαδη το 3600 εχει chipset qualcomm με12καναλια ενω το 3300 εχει sirf star με 20 καναλια θελει δοκιμες ισως κατα ποσο μπορει να εχει δυνατο σημα και κατω απο πιο δυσκολες συνθηκες αναμεσα σε κτηρια,οτι και να ειναι παντως αυτο διορθωνεται με εξωτερικη κεραια αν ηταν πιο μικρο και ειχε και radio σιγουρα θα το ειχα παρει και εγω:) Δεν παίζουν ρόλο τα 12 η 20 κανάλια αλλά ο τύπος του chipset και εκεί το sirf III υπερτερεί αλλά και η ποιότητά του. Αν το 3600 πάντως έχει και δουλεύει καλά το GPS του είναι μιά πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Δεν παίζουν ρόλο τα 12 η 20 κανάλια αλλά ο τύπος του chipset και εκεί το sirf III υπερτερεί αλλά και η ποιότητά του. Αν το 3600 πάντως έχει και δουλεύει καλά το GPS του είναι μιά πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή. :) το igo, dest6, και papago7 πιανουν συνεχεια 8-9 δορυφορους, και σημερα πρωι σε Στουρναρη -κεντρο Αθηνας αναμεσα σε πολυκατοικιες με στενο δρομο- 8! δεν υπαρχει κανενα προβλημα ακομα και κατω απο μικρη γεφυρα στην Αττικη οδο. Δουλευει απροβληματιστα:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 το igo, dest6, και papago7 πιανουν συνεχεια 8-9 δορυφορους, και σημερα πρωι σε Στουρναρη -κεντρο Αθηνας αναμεσα σε πολυκατοικιες με στενο δρομο- 8! δεν υπαρχει κανενα προβλημα ακομα και κατω απο μικρη γεφυρα στην Αττικη οδο. Δουλευει απροβληματιστα:D Δεν έχει και τόση σημασία πόσους δορυφόρους βλέπεις, αν στο κέντρο της Αθήνας με στενούς δρόμους και ψηλά κτίρια δεν σε χάνει καθόλου είσαι εντάξει. Επίσης αν θέλεις πες μας οι 2-3 ισχυρότεροι σε σήμα δορυφόροι σε τι ποσοστό της μπάρας φτάνουν (πράσινη γραμή με Destinator). :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastelos Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 τα gps sirf με 20 καναλια εχουν γρηγοροτερους χρονους κλειδωματος και υψηλότερη ευαισθησία στα δορυφορικά σήματα συγκρινόμενα με τα 12 ή 16 καναλια οποτε διαφορα 12 με 20 υπαρχει οχι στο ποσους δορυφορους αλλα στην ταχυτητα και την ευαισθησια αυτο δεν σημαινει οτι το 3600 υστερει γιατι στη πραγματικη χρηση οι διαφορες θα φανουν μονο σε εξαιρετικα δυσκολες συνθηκες Παράθεση Samsung Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 αυτο δεν σημαινει οτι το 3600 υστερει γιατι στη πραγματικη χρηση οι διαφορες θα φανουν μονο σε εξαιρετικα δυσκολες συνθηκες Ετσι ακριβως. Για τους απλους χρηστες GPS, πρακτικα δεν υπαρχει καμια διαφορα (τα ελαχιστα δευτερολεπτα διαφορας στο χρονο κλειδωματος, σε σχεση με ενα Sirf III τα θεωρω αμελητεα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Λοιπόν μάλλον θα κάνω έναν γνωστό μου που το έχει ήδη, πειραματόζωο και μετά θα δω αν θα το ρισκάρω εγώ. Θέλω όμως πρώτα από κάποιον ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ μερικές απαντήσεις please: 1- Τελικά αν έχετε χρησιμοποιήσει άλλα GPS, αυτό φαίνεται εφάμιλλο; Σε σχέση με SS3; 2- Σε ποιά COM το βάζει; 3- Βγάζοντας το firmware της ACE HELLAS και βάζοντας του DOPOD, τι άξιες λόγου εφαρμογές χάνουμε; Από functionality ως τηλέφωνο χάνουμε τίποτα; Μήπως κερδίζουμε καμιά ωραία εφαρμογή; 3β - Εξακολουθούμε να μπορούμε να στείλουμε Ελληνικά SMS/MMS; 4- Σημείωσε κανείς free storage και RAM πριν και μετά; Αυτά τα ολίγα για αρχή. Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 περιμένω απαντήσεις στις ερωτήσεις μου και άστε τα flames Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Επιτελους ακουστε και ατομα (βλεπε Panaros) που εχουν πιασει ΤΑ ΠΑΝΤΑ απο ppc. +1 ;) Μέχρι στιγμής,άψογο το μηχανάκι.Απόψε πάω για το supercid και ετοιμάζομαι για σκαλίσματα σε βάθος. Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Ωρες ωρες κανουμε σαν μικρα παιδια :baby: Επιπλεον , στα offtopic πρωτοι :rolleyes: Θα προτεινα λοιπον ,μικρα και μεγαλα παιδακια , να ασχοληθουμε ο καθενας με την συσκευη (ή τις συσκευες) που εχει στα χερια του ,και να αφησουμε ολα τα αλλα. Τελος,να θυμισω οτι προσωπικοι χαρακτηρισμοι,αντιπαραθεσεις κλπ παραβαινουν τους Ορους Χρησης. Την συνεχεια ,την αφηνω ... Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
porcupine Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Supercid just completed :D Geovass, άντε αγόρι μου! πρέπει να πειραματιστούμε :D Παράθεση "Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul." [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Supercid just completed :D Geovass, άντε αγόρι μου! πρέπει να πειραματιστούμε :D Παιδιά συνεχίστε να δίνετε πληροφορίες γιατί αυριο η μεθαύριο θα έχω ένα απ' αυτά στα χέρια μου του αδερφού μου να το σετάρω και θέλει GPS. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 Λοιπόν μάλλον θα κάνω έναν γνωστό μου που το έχει ήδη, πειραματόζωο και μετά θα δω αν θα το ρισκάρω εγώ. Θέλω όμως πρώτα από κάποιον ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ μερικές απαντήσεις please: 1- Τελικά αν έχετε χρησιμοποιήσει άλλα GPS, αυτό φαίνεται εφάμιλλο; Σε σχέση με SS3; 2- Σε ποιά COM το βάζει; 3- Βγάζοντας το firmware της ACE HELLAS και βάζοντας του DOPOD, τι άξιες λόγου εφαρμογές χάνουμε; Από functionality ως τηλέφωνο χάνουμε τίποτα; Μήπως κερδίζουμε καμιά ωραία εφαρμογή; 3β - Εξακολουθούμε να μπορούμε να στείλουμε Ελληνικά SMS/MMS; 4- Σημείωσε κανείς free storage και RAM πριν και μετά; Αυτά τα ολίγα για αρχή. 1. δεν καταλαβαίνεις διαφορα ακομα και σε πυκνοκατοικημενες περιοχές, περιοχες υψηλής βλάστησης, και μικρες γεφυρες. 2. COM9 3. χανεις το voicedial και κερδιζεις to voicecommander που ειναι φτηνη απομιμηση του microsoft voice command. Υπαρχει δυνατοτητα απεγκαταστασης ομως, και μπορεις να ξαναβαλεις το cabaki tou voicedial ξανα. Ειναι και καναδυο αλλες εφαρμογες myconnect, cam agent (κατι σαν vodafone live menu), οι οποιες κι αυτες δυναται να τις απεγκαταστησεις Ελληνικα sms/mms οκ. 4. αγγλικο πριν και μετα 48 κενα - 46.5 κενα. αν απεγκαταστησεις τα προαναφερθεντα προγραμματα εισαι παλι στα 48. ace hellas ρομ δεν ξερω. αλλα μονο το cabaki των ελληνικων ειναι 2,5-2,6 mb απο οσο ξερω Και το ξαναλεω, αν και ο καθενας κρινει μια συσκευη βασει των αναγκων του (αλλος θελει ναχει ραδιο το ppc για να ειναι super!- αλλος θελει ναναι PUNTO GT,αλλος θελει να ειναι sony wega με τρελλα χρωματα. Το 3600 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ! Η ΥΠΑΡΞΗ JOG DIAL, 3G, HSDPA, GPS CHIPSET, BT, IR(ΠΟΥ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ), 2 ΚΥΡΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ (SAMSUNG 2442, QUALCOMM 6275) KAI 2 SUB ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ -4 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!!!, MINI SD ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΗ, ΚΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ, ΑΨΟΓΗ ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ, AΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΥΣΙΑ BUGS ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ GADGETAKI. επιλογος και προσωπικη αποψη: το μοναδικο qvga ppc phone(απο οτι εχει βγει εως σημερα) που με καυλ.σε σε μεγιστο βαθμό:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2007 2 ΚΥΡΙΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ (SAMSUNG 2442, QUALCOMM 6275) KAI 2 SUB ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ -4 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Ο πρώτος είναι ο βασικός ιδιος με τον δικό μου, ο δεύτερος του GPS, οι άλλοι δύο τι είναι ? Ανάλυσέ το ! :geek: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Ο πρώτος είναι ο βασικός ιδιος με τον δικό μου, ο δεύτερος του GPS, οι άλλοι δύο τι είναι ? Ανάλυσέ το ! :geek: διαβασε προσεκτικα εδω τι μπομπα mainboard κουβαβαλαει το 3600:D , και θα δεις γιατι επιμενω οτι δεν ειναι παιχνιδακι. http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.solopalmari.com%2Fcontent%2Fview%2F2471%2F38%2F&langpair=it%7Cen&hl=fr&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosha Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 διαβασε προσεκτικα εδω τι μπομπα mainboard κουβαβαλαει το 3600:D , και θα δεις γιατι επιμενω οτι δεν ειναι παιχνιδακι. http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.solopalmari.com%2Fcontent%2Fview%2F2471%2F38%2F&langpair=it%7Cen&hl=fr&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools Ενδιαφέροντα όλα αυτά, αλλά αυτό που μετρά είναι τελικά η απόδοση. Ελπίζω να το έχω το Σαββατοκύριακο στα χέρια μου και να σχηματίσω προσωπική άποψη ,γιατί πραγματικά δείχνει πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή και σίγουρα είναι ποιότική. :) Υ.Γ. Εχω καταλάβει σωστά οτι γιά να δουλέψει το GPS χρειάζεται ξεκλείδωμα με DOPOD αξίας 30 euro και μετά περνάμε οτι ROM θέλουμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaster Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 simera\malon tha to paro kai ego yparxi kapio link na katevasoyme to update toy gps kai ena odigo egatastasis? thanks;) Παράθεση kulise o tentzeris kai vrike to kapaki:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yanastas Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Υ.Γ. Εχω καταλάβει σωστά οτι γιά να δουλέψει το GPS χρειάζεται ξεκλείδωμα με DOPOD αξίας 30 euro και μετά περνάμε οτι ROM θέλουμε ? 30€ χρειάζεται για το ξεκλείδωμα του CID (Country ID). Μετά βάζεις όποια ROM θέλεις. Αν θέλεις όμως να έχει GPS, του βάζεις τη ROM του DOPOD γιατί αυτή έχει κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής που έχει ξεκλειδωμένο το GPS (και είναι και test φάση ακόμα νομίζω). Αυτά όπως τα έχω καταλάβει εγώ. Όπου κάνω λάθος ας με διορθώσουν οι πιο έμπειροι... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NLS Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 και μετά απλά θες software για ελληνικό keyboard (τουλάχιστον) υποθέτω έτσι; Παράθεση --- NLS ilogic.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 και μετά απλά θες software για ελληνικό keyboard (τουλάχιστον) υποθέτω έτσι; ναι, η το paragon leng για πληρη εξελληνισμό του μενου, και ενσωματομενο πληκτρολογιο (gr, en, sms160) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blaster Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Εγω παντος που εχω IMEI απο ACE δεν μπορο να κανο ινσταλ το cub στο dopod firmware μου κρασαρει τα win στο boot παντα. Βεβαια με τιν παραπανο λυση ειμαι μια χαρα.. ssarl δες τα pm σου. :) steile an thes kai apo do pm gia na arxisoyme na paizoyme:D Παράθεση kulise o tentzeris kai vrike to kapaki:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Muck Smith Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 τα off-topic καθώς και τα vs posts αφαιρέθησαν. Συνεχίστε γράφοντας μόνο για ό,τι αναφέρεται στον τίτλο του thread. Να υπενθυμίσω ότι σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ δεν επιτρέπονται επιθέσεις ούτε χαρακτηρισμοί προς άλλα μέλη. Επίσης vs ποστ και θέματα επιτρέπονται μόνο στο φόρουμ των διαξιφισμών. Παράθεση τα καλύτερα είναι... δίπλα σας πρώην συντονιστής συζητήσεων στα fora Windows Phone και Digital Gadgets[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
domal Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 παιδια δεν ξερω αν εχετε συναντησει τα κατωθι προβληματα 1.- 2gb μνημη , οταν την βαζω μεσα ολα οκ , οταν ομως κλεισει η οθονη αρκετες φορες κολαει , με 1gb κανενα προβλημα , (αυτο το δοκιμασα με mini sd sandisk kai takems 2 μαρκες και τα ιδια κανει 2.- το TCP PLAYER , οταν παιζω video μια τα παιζει μια χαρα μια τρεμει η εικονα οταν ομως το παταω για fullscreen ολα μια χαρα !!! , αυτο συμβαινει μονο στο συγκεκριμενο προγραμμα video στον media player ολα τελεια (η οθονη του ειναι απιστευτη για να παρακολουθεις ολοκληρη ταινια !!!!! τρομερες γωιες θεασης !!!!!!) κανενας αλλος player που να παιζει τα παντα απο video υπάρχει ??????? avi , mpeg , divx klp ???? Παράθεση http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg MacUse.net For Apple Fun's we Just think Different Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts