survivorgr Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Εγώ θα τους έλεγα "κρατήστε τα sms και δώστε μου άλλα 3 gb". Έχω να στείλω sms πάνω από 3 χρόνια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2018 Εξαιρετική προσφορά Καρτοπρογράμματος. Και εγώ θα δεχόμουν αν με καλούσαν. ο φόρος κινητής περιλαμβάνεται μέσα στην τιμή ? κανονικά όχι . άρα παραπάνω από ,11.90 ευρώ θα σου έρχεται το πάγιο αυτό πιστεύω εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 ο φόρος κινητής περιλαμβάνεται μέσα στην τιμή ? κανονικά όχι . άρα παραπάνω από ,11.90 ευρώ θα σου έρχεται το πάγιο αυτό πιστεύω εγώ. Υπάρχει οδηγία ΕΕ να συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι στις τιμές που ανακοινώνονται. Αν δεν έγινε στην περίπτωση του φίλου, καταγγελία και άμεσα θα περαστεί επιπλέον έκπτωση για να έρθει σωστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yrrah Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Εγώ θα τους έλεγα "κρατήστε τα sms και δώστε μου άλλα 3 gb". Έχω να στείλω sms πάνω από 3 χρόνια! Τους τα εχω πει κι εγω και απαντάνε «ετσι τα βγάζει το σύστημα» Οταν μου απαντάνε ετσι θυμαμαι κατι άσχετους στο εξωτερικό σε fast food που αν παραγγείλεις κατι και πεις πχ «χωρις πίκλες» σε κοιτάνε με πανικό !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Τότε να φτιάξουν το σύστημα. Όσο αφορά τους φόρους στην προσφορά, αφού ανάλογα με τον λογαριασμό αλλάζει το ποσοστό φόρου, πως να βγάλουν τελική τιμή; Ξέρω, ειναι καρτοπρογραμμα, αλλά εάν ενεργοποιήσει ο συνδρομητής έξτρα πακετα, αλλάζει το σύνολο του λογαριασμου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2018 Τότε να φτιάξουν το σύστημα. Όσο αφορά τους φόρους στην προσφορά, αφού ανάλογα με τον λογαριασμό αλλάζει το ποσοστό φόρου, πως να βγάλουν τελική τιμή; Ξέρω, ειναι καρτοπρογραμμα, αλλά εάν ενεργοποιήσει ο συνδρομητής έξτρα πακετα, αλλάζει το σύνολο του λογαριασμου. Τελική τιμή δίνουν πλέον εδώ και πολύ καιρό είτε σε σταθερή είτε σε κινητή προσφορά, τους υποχρεώνει ο νόμος. Ότι μου έχουν δώσει είναι ακριβώς μέχρι cents η τιμή. Η τελική τιμή αφορά το πάγιο+ΦΠΑ+φόρο κινητής στη τιμή που δίνουν. Φυσικά αν κάποιος χρεώσει έξτρα 50€ θα πληρώσει και τον ανάλογο ΦΠΑ και φόρο κινητής. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Εάν κάνω αλλαγή πακέτου στο 1266 από Ολυμπιακός σε CU, χάνω το υπόλοιπο χρημάτων; Δεν έχω καθόλου μπόνους γκολ, το υπόλοιπο είναι όλο από ανανέωση 5ευρου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ναι ,θα χάσεις όλο σου το υπόλοιπο από όπου και αν προέρχεται. Μπορείς να στείλεις μηνύματα στο Χαμόγελο του παιδιού ή άλλα ιδρύματα. https://www.hamogelo.gr/gr/el/stirikste-mas/ Καλέστε ή Στείλτε μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού) http://www.kivotostoukosmou.org/el/ SMS Η ΚΛΗΣΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΙΒΩΤΟΥ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ Η ΕΝΑ SMS ΣΤΟ 19828 (2,48€/ κλήση ή sms) Στείλτε μήνυμα στο 19810 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ (χρέωση 2,48 με ΦΠΑ, πλέον τέλους συνδρομητών κινητής 12%, 15%, 8% ή 20% βάσει λογαριασμού) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
survivorgr Δημ. May 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2018 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εντελώς καταχρηστικό αυτό πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 (edited) Τιμολογιακές αλλαγές σε προγράμματα Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος για Ιδιώτες & Επαγγελματίες συνδρομητές & Καρτοκινητής Η εταιρία VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ (Vodafone) ανακοινώνει τις παρακάτω μεταβολές: i) Προγράμματα Καρτοκινητής & Καρτοπρόγραμμα Α) Από 11 Ιουνίου 2018, τροποποιείται η διάρκεια της αξίας συνδιαλέξεων από ανανέωση για Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Taza, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή και Καρτοπρόγραμμα για Ιδιώτες και Επαγγελματίες, από 91 σε 60 ημέρες. Εάν κατά το χρονικό διάστημα των 60 ημερών από την τελευταία ανανέωση δεν πραγματοποιηθεί εκ νέου ανανέωση χρόνου ομιλίας, τότε τυχόν υπολειπόμενη αξία συνδιαλέξεων θα διαγράφεται. Η διάρκεια της αξίας συνδιαλέξεων όσων συνδρομητών είχαν ανανεώσει πριν την 11η Ιουνίου δεν επηρεάζεται έως ότου προβούν εκ νέου σε ανανέωση. Διευκρινίζεται ότι η διάρκεια λήξης της κάρτας SIM παραμένει 12 μήνες από την ημερομηνία της τελευταίας ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Δ) Από 11 Ιουνίου 2018 μεταβάλλεται η χρέωση από 3€ σε €4,5 της μη εμπορικά διαθέσιμης προσφοράς του Καρτοκινητού Vodafone που προσφέρει αυτόματα 400 λεπτά προς όλους με κάθε ανανέωση από €10 και άνω και θα προσφέρει πλέον 450 λεπτά προς όλους από €10 και άνω. E) Από 11 Ιουνίου 2018 οι ακόλουθες μη εμπορικά διαθέσιμες προσφορές του Καρτοκινητού Vodafone: 400 λεπτά προς Vodafone δωρεάν με κάθε ανανέωση από €10-€19 και 600 λεπτά προς Vodafone και 60ΜΒ δωρεάν με κάθε ανανέωση από €20 και άνω Θα προσφέρουν πλέον 450 λεπτά προς όλους με χρέωση €4,5 αυτόματα με κάθε ανανέωση από €10 και άνω. ΣΤ) Από 11 Ιουνίου 2018 μεταβάλλεται η χρέωση από 8,07 σε €8,5 της προσφοράς του Καρτοκινητού Vodafone με την οποία οι συνδρομητές λαμβάνουν 350 λεπτά προς όλους, είτε αυτόματα με κάθε ανανέωση από €10 και άνω, είτε εφάπαξ, και πλέον οι συνδρομητές θα λαμβάνουν 300 λεπτά προς όλους και 500 λεπτά προς Vodafone και 50 SMS προς όλους . Ζ) Από 21 Ιουνίου 2018 για όλους τους συνδρομητές Vodafone CU, Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone International, Taza, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητή και Καρτοπρόγραμμα για Ιδιώτες και Επαγγελματίες, τροποποιείται η χρέωση για χρήση internet μετά την κατανάλωση των διαθέσιμων MB από πακέτο Mobile Internet ή ανανέωση υπολοίπου. Συγκεκριμένα, με την πρώτη είσοδο σε Internet σελίδα ή εφαρμογή (application) από το κινητό θα παρέχονται 1GB με χρέωση €2 τη μέρα αντί για 50 MB με 1,20€ τη μέρα. πηγή : http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40587&dateFrom=&dateUntil= μια. απορία, το μπόνους στο νέο καρτοκινητο Vodafone ήτανε είτε λεπτά προς Vodafone είτε προς όλους?. ξέρω ότι τώρα δεν είναι εμπορικά δίαθεσιμο αλλά μόνο τα προς όλους θυμάμαι! πάντως το ίντερνετ όλη ημέρα με χρέωση 2ευρώ για 1 GB internet μου φαίνεται δίκαιο ! . άδικο και τραγικό η ισχύησ κάρτας ανανέωσης από 3 μήνες σε 2 μήνες. Edited May 4, 2018 by Vasileios Άλλη εταιρεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Και κάποιοι έγραφαν ότι οι άλλες εταιρείες δεν θα ακολουθήσουν στο δίμηνο! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Και κάποιοι έγραφαν ότι οι άλλες εταιρείες δεν θα ακολουθήσουν στο δίμηνο!Μάλιστα. Για μια αλλαγή που σίγουρα για κάποιους είναι δυσμενής, να πανηγυρίζουμε που την εφαρμόζουν και άλλοι, πέρα από τον αγαπημένο μας πάροχο... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Μάλιστα. Για μια αλλαγή που σίγουρα για κάποιους είναι δυσμενής, να πανηγυρίζουμε που την εφαρμόζουν και άλλοι, πέρα από τον αγαπημένο μας πάροχο... Sent from my SM-G930F Κανείς δεν πανηγυρίζει. Από πού προκύπτει αυτό; Η αλλαγή είναι δυσμενής, όποιος πάροχος και αν την εφαρμόσει. Νομίζω είναι ηλίου φαεινότερον. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Υπάρχει κάποιος που πέφτει από τα σύννεφα; Ή που θα πέσει μόλις τα άνω εφαρμοσθούν και από την Cosmote; Δε νομίζω. Οι αλλαγές της Vodafone είναι προς την κατεύθυνση της Wind. Μόλις ταυτισθεί και η πράσινη με αυτές, τότε οι κινήσεις επιβεβαίωσης ύπαρξης καρτέλ θα συνεχιστούν. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ότι και να κάνουν δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψουμε σε συμβόλαιο. Ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Απλά θα αναγκαστούμε εκ των πραγμάτων να καταργήσουμε τα δεύτερα νούμερα και να μείνουμε μόνο με την εταιρεία που μας καλύπτει από σήμα και προσφορές στην περιοχή που κινούμαστε καθημερινά. Αυτοί θα χάσουν... Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Αυτός είναι ο στόχος. Άραγε δεν ξέρω τι σκοπό έχουν για μετά. Να το πάνε στο μήνα δε βολεύει, θα δημιουργηθεί πρόβλημα πιστεύω. Θα πρέπει να ανανεώσεις και την ίδια στιγμή να βάζεις πακέτο... Προβλέπω να γίνονται συλλεκτικά τα παλιά φοιτητικά cu στα οποία δεν λήγει πότε το υπόλοιπο... Sent from my SM-G930F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ο χρόνος θα λήγει σε 60 μέρες από ότι κατάλαβα. Η γραφή εισερχομένων κλήσεων πότε θα μπαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ο χρόνος θα λήγει σε 60 μέρες από ότι κατάλαβα. Η γραφή εισερχομένων κλήσεων πότε θα μπαίνει; Δεν υπάρχει κάποια αλλαγή επί αυτού. Η φραγή συνεχίζει να εφαρμόζεται στους 4 μήνες, δίχως ανανέωση χρόνου ομιλίας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Ας το κάνουν και 30 ημέρες. Ούτως ή άλλως όσοι το χρησιμοποιούμε για βασικό αριθμό, βάζουμε χρήματα κάθε μήνα. Αυτό που δεν πρέπει να πειράξουν είναι τη μεταφορά των λεπτών ομιλίας και των δεδομένων με ανανέωση του πακέτου πριν τη λήξη του. Αν το καταργήσουν αυτό θα γίνει μαζική φυγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Αληθεια, ετσι ειναι στην καρτοκινητη, και στις αλλες ευρωπαικες χωρες; Αν δεν βαλεις καρτα στους δυο μηνες, χανεις το υπολοιπο; Για πειτε οι κοσμογυρισμενοι. Πρεπει να ψαχτουμε να παρουμε sim αλλης χωρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 28 χώρες στην Ε.Ε. 28 διαφορετικά συστήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Και φυσικά ΠΑΛΙ δεν είναι η είδηση στην κατηγόρια του forum... Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 (edited) Αληθεια, ετσι ειναι στην καρτοκινητη, και στις αλλες ευρωπαικες χωρες; Αν δεν βαλεις καρτα στους δυο μηνες, χανεις το υπολοιπο; Για πειτε οι κοσμογυρισμενοι. Πρεπει να ψαχτουμε να παρουμε sim αλλης χωρας. 10 μήνες χωρίς ανανέωση δεν μου χάθηκε το χρηματικό υπόλοιπο σε καρτοκινητή της ΕΕ, ούτε μπήκε φραγή. Μόνο μύνημα μου έστειλαν ότι αν δεν ανανεώσω στο επόμενο 2μηνο θα χάσω το νούμερο. Σε αυτή με 14€ έχεις 5GB και απεριόριστα προς εθνικά σταθερά και κινητά, και απεριόριστα sms προς όλους με μόνο περιορισμό τα 2 GB όταν είσαι σε περιαγωγή εντός ΕΕ. Edit, τώρα που το ξανακοίταξα έχει ανέβει το όριο στα 5 GB στην περιαγωγή εντός ΕΕ. Γενικά οι όροι αλλάζουν σχετικά γρήγορα. Στον τελευταίο 1,5 χρόνο με τα ίδια χρήματα τα data ανέβηκαν από τα 2 στα 3 και μετά στα 5, και η περιαγωγή από τα 2 στα 5. Αντίθετα από Ελλάδα δηλαδή που πληρώνεις όλο και περισσότερα και παίρνεις όλο και λιγότερα. Edited May 6, 2018 by NaGR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Προφανως παντως, για την Ευρωπαϊκη Ενωση, ειναι ολα καλως καμωμενα, αν σε μια ευρωπαϊκη χωρα καποιος μπορει να διατηρει το νουμερο του καρτοκινητου του διχως απωλεια υπολοιπου για 1 ολοκληρο χρονο, ενω σε αλλη ευρωπαϊκη χωρα πρεπει υποχρεωτικα ο χρηστης να βαζει καρτα καθε διμηνο. Ελευθερη αγορα, στη μια χωρα παροχες αυξανομενες και σεβασμος στον πελατη, και στην αλλη χωρα ληστρικες χρεωσεις, προσφορες του @λου, και καταναγκασμος (σε χρεωκοπημενη χωρα κιολας!) αγορας καρτας καθε διμηνο. Ολα καλα για την Ενωμενη Ευρωπη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts