Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

άμα βρεις και μία ευρωπαϊκή κάρτα νέων να το συνδέσεις το CU καρασυμφερει έχω από Φεβρουαριο κόψει καρτοσυνδεση cosmote που έδινα 22€/μηνα και έχω φτάσει να έχω υπόλοιπο στην κάρτα μου στο cu 43€ με 10€ ανανέωση ανά μήνα επίσης.
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

ε ναι, θελουν λεφτά πριν :D

δεν ειναι τελείως τζαμπα

Sent from my L200 using Tapatalk

Τελικά μου ήρθε μήνυμα πριν λίγο που έλεγε το εξής

"ΣΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.. ΤΑ ΛΕΣ. Με όλους. Δώρο 1500 λεπτά ομιλίας για να τα πεις με όλο τον κόσμο από 25 έως και 31 Δεκεμβρίου. Στείλε Χ στο 1339 χωρίς χρέωση"

Ξαναστελνω Χ στο 1339 και παίρνω απάντηση

"Το δώρο σου ενεργοποιηθηκε! Έχεις 1500 προς ολους από 25/12 00:00 έως 31/12 23:59"

Αυτή την φορά δεν με μπλοκαραν δηλαδή και το ενεργοποιησα κανονικά!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Στο CU πάντως δεν έχει προϋπόθεση ανανέωσης μετά την 1/11.

Λάθος:

http://i68.tinypic.com/s29krc.png

(Για το CU) στην αρχή είχαν αυτόν τον περιορισμό, μετά το άλλαξαν. Προχθές έφαγα άκυρο, σήμερα το ενεργοποίησα, χωρίς ανανέωση.

Sent from my iPhone using Tapatalk

•••

Αυτό λέω jimmiss, εγώ που έχω βάλει κάρτα πριν την 1/11 κανονικά το έχει δεχτεί, σκέψου έβαλα κάπου τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο.

Xsol έτσι ακριβώς, έφαγα και γω προχθές τέτοιο άκυρο αλλά την επόμενη μέρα το ενεργοποιησα κανονικά.

Edited by Inevar

Σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις σας.

Επειδή μου εκάνε κάτι ****** η Cosmote μπορεί να το κόψω και άμεσα. (Μου ενεργοποίησαν με 5 € 500mb χωρίς να το έχω ζητήσει) .

Ευχαριστώ και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ εύχομαι σε όλους.

:)

Δες και F2G αμα θες εκτος απο CU.

Οσο για CU,εχει με 6€ 400' προς CU και 200' προς ολους+100' ακομα bonus online ενεργοποιησης.

Επισης και με αλλα 6€ εχεις 500MB τα οποια με αυτοματη ενεργοποιηση γινονται 1GB.Οποτε θα εχεις 1,5GB σε 3G/4G το μηνα και 700 λεπτα(400 προς CU και 300 προς ολους).Επισης εχει και 100MB καθε φορα που ανανεωνουν φιλοι σου που εχουν CU.Καλο ειναι να εχεις και 1€ μεσα στην καρτα για να παιρνεις καθε εβδομαδα(7 μερες)κωδικο 1+1 δωρο για καφε απο τα μικελ με 20 λεπτα το sms.Επισης και δευτερα-πεμπτη εχει κωδικο για odeon/ster cinemas.Με 15€ το μηνα θα εισαι καλυμμενος και θα εχεις και υπολοιπο για να παιρνεις κωδικους.

Edited by Nikolas14

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

On line φορητότητα δεν βλέπω στο site του cu...μόνο με καινούριο αριθμό γίνεται?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

On line φορητότητα δεν βλέπω στο site του cu...μόνο με καινούριο αριθμό γίνεται?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=441806

Δεν αφήνει να διαλέξεις CU.

Διάλεξε κάτι άλλο (πχ Ολυμπιακός) και

α) Πες τους ότι θες CU όταν σε πάρουν τηλέφωνο

ή

β) Αφού ενεργοποιηθεί μετέτρεψέ το σε CU απ'το 1266.

Ρώτησα σε μαγαζί πρίν λίγο και μου ζήτησαν 30€ με τα 25€ στην κάρτα αλλά για ένα μήνα έτσι είναι η ότι ήθελε έλεγε

Edit:@jimmiss Έκανα ότι μου είπες και περιμένω ....Ευχαριστώ

Edited by akalos

συνεννοησου και μέσω CU chat να στείλουν email στο κατάστημα να σου κάνουν τη φορητότητα δωρεάν,εγώ έτσι το έκανα τον Φεβρουάριο και πλήρωσα ένα 5€ μόνο για sim
Αν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου ή εσύ δεν αξίζεις ή οι ιδέες σου. Έζρα Πάουντ

Μα γιατί να το κάνει αυτό; Αν το προχωρήσει on line δεν θα δώσει ούτε 5€, και θα του έρθει στο χώρο του.

Sent from my XT1562

συνεννοησου και μέσω CU chat να στείλουν email στο κατάστημα να σου κάνουν τη φορητότητα δωρεάν,εγώ έτσι το έκανα τον Φεβρουάριο και πλήρωσα ένα 5€ μόνο για sim

Στο chat φίλε μου μού είπαν να πληρώσω τα 30€ Ίσως άλλαξαν τακτική

Την έκανα λοιπόν On line και βλέπουμε...

Edited by akalos

ναι φίλε έχεις δίκιο μόλις τους έστειλα και εγώ μήνυμα και διαπίστωσα ότι άλλαξαν τροπάριο

Η VF έχει ανακοινώσει κάποιο πακέτο Internet όπως οι Cosmote/WIND για τις γιορτές πχ 5 GB με 5€;;

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

ναι φίλε έχεις δίκιο μόλις τους έστειλα και εγώ μήνυμα και διαπίστωσα ότι άλλαξαν τροπάριο

δε χρειαζεται να στειλετε μηνυμα. αυτοι λεφτα θελουν. δεν ειναι βλακες.

καντε το online κ τελος. μη πετατε τα λεφτα σας.

Η VF έχει ανακοινώσει κάποιο πακέτο Internet όπως οι Cosmote/WIND για τις γιορτές πχ 5 GB με 5€;;

όχι έδωσε δωρεάν 1500 λεπτά προς όλους.

όχι έδωσε δωρεάν 1500 λεπτά προς όλους.

Απαραίτητη η κάρτα:

http://i63.tinypic.com/15cm62a.png

http://i65.tinypic.com/rrl54j.png

Όχι ότι εγώ προσωπικά τα χρειάζομαι από Vodafone....έχω ένα κάρο από αλλού.

Αλλά...λέμε.:D

Λίγα ποστ πίσω σου απάντησε κάποιος ότι δεν ισχύει η προϋπόθεση ανανέωσης.

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Λίγα ποστ πίσω σου απάντησε κάποιος ότι δεν ισχύει η προϋπόθεση ανανέωσης.

Ισχύει και παραϊσχύει για CU τουλάχιστον. Μόλις το δοκίμασε φίλος και έφαγε άκυρο

Μάλλον όχι για όλους...

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161222/fdc9ddc0e7a83af45bb8ad6f1497be9a.jpg

7+ years with the legend...

Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a

Apple Watch SE

Apple iPad (6th gen)

Το ανέφερα και εγώ πιο πάνω. Όταν την έβγαλαν την προσφορά υπήρχε προϋπόθεση ανανέωσης και έφαγα άκυρο. Μετά από κάποιες μέρες ξαναδοκίμασα και ενεργοποιηθηκε κανονικά ενώ έχω να βάλω κάρτα εδώ και 6 μήνες

Μια εικασία. Μήπως αναγκαία συνθήκη(τεχνικά) για να πάρεις το δώρο είναι να έχεις υπόλοιπο; Αν τυχόν είναι αυτό(δεν το γνωρίζουμε 100% - υπόθεση κάνω), είναι φυσιολογικό να μπορεί να το πάρει οποιοσδήποτε έχει φοιτητικό, μιας και είναι το μοναδικό CU που μπορεί να έχει υπόλοιπο χωρίς ανανέωση το τελευταίο 3μηνο. Όποιος το πήρε χωρίς να έχει ανανεώσει πρόσφατα ας μας πει αν θέλει αν είναι φοιτητικό το νούμερό του.

Το δικό μου που είναι, το πήρε κανονικά και είχα βάλει κάρτα τελευταία φορά το καλοκαίρι.

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked