Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι εδώ και χρόνια στην Q και σκέφτομαι να μεταβώ στο cu και ο λόγος είναι το πολύ κακό σήμα 3g που έχει στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών η Q/Wind. Να υποθέσω ότι το cu έχει ότι σήμα έχει και στα συμβόλαια η Vodafone. Το λέω αυτό γιατί τον προηγούμενο Σεπτέμβριο μεταφέρθηκα από Vodafone σε Cosmote (αυτό είναι το κύριο νούμερό μου και το έχω με συμβόλαιο cosmote τώρα) και με τη Vodafone δεν είχα κανένα πρόβλημα στην περιοχή μου με 3g.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, από προσφορές πώς είναι; Προς το παρόν με ενδιαφέρει για mobile internet, αλλά μετά τον Μάρτιο αν γυρίσω και στο συμβόλαιο σε κάρτα, ίσως να με ενδιέφερε και ο χρόνος ομιλίας προς Vodafone.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Είμαι εδώ και χρόνια στην Q και σκέφτομαι να μεταβώ στο cu και ο λόγος είναι το πολύ κακό σήμα 3g που έχει στην ευρύτερη περιοχή των Γρεβενών η Q/Wind. Να υποθέσω ότι το cu έχει ότι σήμα έχει και στα συμβόλαια η Vodafone. Το λέω αυτό γιατί τον προηγούμενο Σεπτέμβριο μεταφέρθηκα από Vodafone σε Cosmote (αυτό είναι το κύριο νούμερό μου και το έχω με συμβόλαιο cosmote τώρα) και με τη Vodafone δεν είχα κανένα πρόβλημα στην περιοχή μου με 3g.

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, από προσφορές πώς είναι; Προς το παρόν με ενδιαφέρει για mobile internet, αλλά μετά τον Μάρτιο αν γυρίσω και στο συμβόλαιο σε κάρτα, ίσως να με ενδιέφερε και ο χρόνος ομιλίας προς Vodafone.

Εχει και προς voda και πακετα προς cu και πακετα προς voda και προς ολους ριξε μια ματια στο site vodafonecu.gr . επισης με online ανανεωση χρονο ομιλιας παιρνεις και ιντερνετ γενικα εχει αρκετα πακετα και αρκετες προσφορες που τρεχουν συνεχεια.Απλα να σιγουρευτεις οτι η vodafone εχει την καλυψη που θελεις στην περιοχη σου μην κανεις αδικα φορητοτητα.

Εχει σήμα και μια χαρά όλα... Αλλά. Υπάρχει και ένα αλλά που λέγεται πολιτική ορθής χρήσης. Δεν σε αφήνει να έχεις στην ουσία ίντερνετ όταν ξεπεράσεις τα 500mb την ημέρα.

Εμένα άλλο με χαλάει τώρα. Εχω ενεργοποιημένο το surf & email 100 με αυτόματη ενεργοποίηση. Τώρα που κοιτούσα στην εφαρμογή, αλλά και στην σελίδα του CU, δεν φαίνεται πουθενά ότι έχω ενεργοποιημένο το πακέτο. Αύριο κάποια στιγμή λήγει και πρέπει να ενεργοποιηθεί μόνο του. Αυτήν την στιγμή έχω μαζέψει πάνω από 2 giga. Αν τα χάσω, θα χ@στο@μαι άσχημα

Στην περιοχή μου είμαι σίγουρος ότι έχω πολύ καλό σήμα, καλύτερο και από cosmote, για αυτό εξάλλου σκέφτομαι για κάρτα της Vodafone, διαφορετικά θα πήγαινα προς κάρτα της Cosmote. Θα το μελετήσω και θα δω πριν αποφασίσω. Πώς γίνεται η μεταφορά αριθμού; Πηγαίνω σε κάποιο κατάστημα Vodafone ή γίνεται και ηλεκτρονικά;
ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

μου ηρθε sms απο voda που ελεγε 300 λεπτα προς ολους 600 προς vf 100 sms και 1000mb με 15,7 Ευρω προσφορα εως 24/12 ελα σε ενα καταστημα για να μαθεις περισσοτερα...τι ειναι αυτο?

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Καρτοσυμβόλαιο.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Το παρήγγειλα τηλεφωνικά.

Μου είπαν πρώτα να πάρω το κινητό και μετά αφού στείλω τον κωδικό με SMS τώτε να κάνω ανανέωση για τον Δεκέμβριο.

Θα μου στείλουν και δύο κάρτες δώρο με καινούρια νούμερα ( οι οποίες τάχα κάνουν 5 ευρώ η μία .....)

Τα 10 ευρώ δώρο ισχύουν για ένα μήνα.

Οι ανανεώσεις που θα κάνω θα είναι σε ημερολογιακούς μήνες.

Δηλαδή μπορεις να κάνεις μία στις 10 Δεκεμβρίου και την επόμενη 2 ή 31 Ιανουαρίου όποτε θες

τα 10 ευρώ δώρο είναι για 30 ημέρες.

Εγώ βασικά 7 ευρω χαλαω για το φοιτητικό πακέτο κάθε 3 του μήνα .Τώρα θα αγοράζω και κάτι άλλο .

Αλλά τα 50 ευρώ των ανανεώσεων θα μου μείνουν για μετά τους 5 μήνες.....

Η σελίδα της προσφοράς είναι http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=12180

Εκεί μπορείτε να δείτε και τους όρους της προσφοράς.

Απο οτι κοιταξα στους ορους τις προσφορας πρεπει να εχεις βαλει 10 ευρω καρτα καθε μηνα για 5 μηνες για παρεις τα αλλα 10 ευρω μπονους καθε μηνα αλλα γραφει στο ιντερνετ οτι :Από το bonus αφαιρείται ο φόρος κινητής (12%) , όπως ισχύει και με το ποσό της ανανέωσης, επομένως το bonus που λαμβάνει ο συνδρομητής σε χρόνο ομιλίας είναι 8,93€. , αρα δεν λαμβανεις 49,90ευρω συνολο αλλα (8,92ευρω*5μηνες =)44,60ευρω!. Παντως η κινηση τους για να βαλεις ανανεωση και να παρεις το μπονους δεν μου αρεσει , επρεπε να στο βαζουνε χωρις προυποθεση ανανεωσης , αυτο το εκανε τοσα χρονια η wind αντε να δουμε φετος τι προσφορα με δωρεαν κινητο θα βγαλει ιδια με αυτη της βονταφον , κατι αλλο η κοσμοτε εβγαλε χριστουγεννιατικη προσφορα που χαριζεις δωρα σε φιλους σου δειτε εδω https://xmas.cosmote.gr/login , στην βονταφον εχει βγει καμια προσφορα χριστουγεννιατικη;

Κατι αλλο εψαξα τα πακετα του νεου καρτοκινητου βονταφον και μου βγαζει ενα πακετο 150 λεπτα προς ολους με 3 ευρω , 300mb internet με 3 ευρω , και 100 SMS προς όλους με 3€, αρα με συνολο 9ευρω στο νεο καρτοκινητο εχεις ολα αυτα! φοβερο! και πολυ οικονομικα πακετα , δεν συμφερει να ενεργοποιησεις το πακετο 60 sms με 3 ευρω , ουτε το πακετο 120mb με 3 ευρω! , αλλα δεν γραφει πως μπορει καποιος να τα ενεργοποιησει , δειτε εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1241

<< Επιπρόσθετα αυτόματα πακέτα του Καρτοκινητού Vodafone

Κλείσιμο Επιπρόσθετα αυτόματα πακέτα του Καρτοκινητού Vodafone content

Ισχύει για τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές του καρτοκινητού Vodafone που είναι εγγεγραμμένοι στην αυτόματη υπηρεσία του πακέτου των 200 λεπτών προς όλους.

Τα αυτόματα πακέτα προσφέρουν:

- 150 λεπτών με 3€

- 300 ΜΒ με 3€

- 100 SMS προς όλους με 3€

Μπορείς να εγγραφείς σε ένα ή και περισσότερα αυτόματα πακέτα.

Με την ίδια ανανέωση, δεν μπορείς να λαμβάνεις περισσότερες από μια φορές το ίδιο πακέτο.

Η διάρκεια κατανάλωσης των πακέτων είναι 31 ημέρες.

Κατά την εγγραφή σε κάποιο επιπρόσθετο αυτόματο πακέτο, και μόνο για εκείνη τη φορά, εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο και υπολειπόμενα λεπτά από το πακέτο των 200 λεπτών, θα λαμβάνεις το επιπλέον ή τα επιπλέον πακέτα. Σε αυτή την περίπτωση, το επιπρόσθετο πακέτο θα λαμβάνει την ημερομηνία λήξης του βασικού πακέτου των 200 λεπτών.

Η προτεραιότητα στην αυτόματη αγορά των πακέτων, μετά από ανανέωση είναι :

Βασικό πακέτο των 200 λεπτών προς όλους με 5 €

Πακέτο 150 λεπτών με 3€

Πακέτο 300 ΜΒ με 3€

Πακέτο 100 SMS προς όλους με 3€

Η απόδοση των επιπρόσθετων πακέτων με την ανανέωση 10€ κι άνω θα γίνεται εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στον λογαριασμό σου. Σε περίπτωση που δεν επαρκεί το υπόλοιπο, τα επιλεγμένα επιπρόσθετα πακέτα δεν θα ενεργοποιούνται και θα πρέπει να πραγματοποιήσεις νέα ανανέωση από 10€ και άνω για να τα λάβεις αυτόματα.

Για το πακέτο των 150 λεπτών, η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά και μετά η χρήση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο. Τα λεπτά ομιλίας ισχύουν για κλήσεις ή βιντεοκλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ενώ εξαιρούνται οι κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς, προς υπηρεσίες, σύντομους κωδικούς και κατά την διάρκεια περιαγωγής.

Μπορείς να λαμβάνεις τα αυτόματα πακέτα έως 4 φορές ανά ημερολογιακό μήνα και με όλους τους τρόπους ανανέωσης, εκτός από την υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας, την υπηρεσία επέκτασης υπολοίπου, μέσω Citibank visa και μέσω των υπηρεσιών 1253 και 1254.

Σε περίπτωση που υπάρχουν υπολειπόμενα από κάποιο επιπρόσθετο πακέτο, πραγματοποιήσεις νέα ανανέωση και λάβεις τα επιπρόσθετα πακέτα, αυτά θα λάβουν νέα ημερομηνία λήξης, 31 ημέρες από την ενεργοποίηση των τελευταίων.

Μπορείς να εγγραφείς/διαγραφείς από την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης των επιπρόσθετων πακέτων με δωρεάν κλήση στο 1252.

Σε περίπτωση που υπάρχουν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας, SMS ή ΜΒ από τα επιπρόσθετα πακέτα που δεν έχουν καταναλωθεί, μετά το πέρας των 31 ημερών θα μηδενίζονται.

Θα λαμβάνεις ενημερωτικό sms στο 80% και 100% της κατανάλωσης των λεπτών ομιλίας, SMS και MB καθώς και κατά την λήξη των επιπρόσθετων πακέτων.

Μπορείς να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπό σου από το πακέτο ομιλίας με δωρεάν κλήση στο 1252.

Σε περίπτωση που αλλάξεις πακέτο καρτοκινητής, θα χάνεις τυχόν υπολειπόμενα λεπτά, SMS & ΜΒ από τα επιπρόσθετα πακέτα.

Τα επιπρόσθετα πακέτα δεν είναι συμβατά με τα προγράμματα Bonus All και Bonus Vodafone, καθώς επίσης και με τα πακέτα ομιλίας ‘’300 λεπτά προς όλη τη Vodafone’’ και ‘’600 λεπτά προς όλη τη Vodafone’’>>

αυτα τα 3 πακετα ειναι καινουργια τωρα βγηκανε; και η αφορα μονο οταν ενεργοποιηθει αυτοματα το πακετο των 5 ευρω 200 λεπτα προς ολους που αφαιρουνται αυτοματα με την καρτα ανανεωσης 10 ευρω; , αρα οσοι το εχουνε βαλει στο 1252 ακουνε αυτα τα πακετα ενω οι υπολοιποι οχι;.

Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλήσεων και βιντεο-κλήσεων προς εθνικούς προορισμούς είναι τα 60". Μετά η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο

ειναι σωστο ρε παιδια,εγω νομιζα οτι ειναι το τριλεπτο οπως σε ολο το καρτελ

edit:καρτελ και εδω

Edited by akalos

Ο ελάχιστος χρόνος χρέωσης κλήσεων και βιντεο-κλήσεων προς εθνικούς προορισμούς είναι τα 60". Μετά η χρέωση γίνεται ανά δευτερόλεπτο

ειναι σωστο ρε παιδια,εγω νομιζα οτι ειναι το τριλεπτο οπως σε ολο το καρτελ

edit:καρτελ και εδω

3 λεπτο είναι στα πακέτα, 1 λεπτό είναι στο υπόλοιπο χρόνου ομιλίας που χρησιμοποιείς.

Παιδια αυτα εδω τι πακετα ειναι και πως δουλευουν, δεν εχω καρτοκινητο βονταφον http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=1241

''Ισχύει για τους νέους και υφιστάμενους συνδρομητές του καρτοκινητού Vodafone που είναι εγγεγραμμένοι στην αυτόματη υπηρεσία του πακέτου των 200 λεπτών προς όλους.

Τα αυτόματα πακέτα προσφέρουν:

- 150 λεπτών με 3€

- 300 ΜΒ με 3€

- 100 SMS προς όλους με 3€

Μπορείς να εγγραφείς σε ένα ή και περισσότερα αυτόματα πακέτα.

Με την ίδια ανανέωση, δεν μπορείς να λαμβάνεις περισσότερες από μια φορές το ίδιο πακέτο.

Η διάρκεια κατανάλωσης των πακέτων είναι 31 ημέρες.

Κατά την εγγραφή σε κάποιο επιπρόσθετο αυτόματο πακέτο, και μόνο για εκείνη τη φορά, εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο και υπολειπόμενα λεπτά από το πακέτο των 200 λεπτών, θα λαμβάνεις το επιπλέον ή τα επιπλέον πακέτα. Σε αυτή την περίπτωση, το επιπρόσθετο πακέτο θα λαμβάνει την ημερομηνία λήξης του βασικού πακέτου των 200 λεπτών.

Η προτεραιότητα στην αυτόματη αγορά των πακέτων, μετά από ανανέωση είναι :

Βασικό πακέτο των 200 λεπτών προς όλους με 5 €

Πακέτο 150 λεπτών με 3€

Πακέτο 300 ΜΒ με 3€

Πακέτο 100 SMS προς όλους με 3€

Η απόδοση των επιπρόσθετων πακέτων με την ανανέωση 10€ κι άνω θα γίνεται εφόσον υπάρχει επαρκές υπόλοιπο στον λογαριασμό σου. Σε περίπτωση που δεν επαρκεί το υπόλοιπο, τα επιλεγμένα επιπρόσθετα πακέτα δεν θα ενεργοποιούνται και θα πρέπει να πραγματοποιήσεις νέα ανανέωση από 10€ και άνω για να τα λάβεις αυτόματα.

Για το πακέτο των 150 λεπτών, η ελάχιστη διάρκεια κλήσης είναι 3 λεπτά και μετά η χρήση υπολογίζεται ανά δευτερόλεπτο. Τα λεπτά ομιλίας ισχύουν για κλήσεις ή βιντεοκλήσεις προς όλα τα εθνικά δίκτυα σταθερής και κινητής τηλεφωνίας, ενώ εξαιρούνται οι κλήσεις προς διεθνείς προορισμούς, προς υπηρεσίες, σύντομους κωδικούς και κατά την διάρκεια περιαγωγής.

Μπορείς να λαμβάνεις τα αυτόματα πακέτα έως 4 φορές ανά ημερολογιακό μήνα και με όλους τους τρόπους ανανέωσης, εκτός από την υπηρεσία μεταφοράς χρόνου ομιλίας, την υπηρεσία επέκτασης υπολοίπου, μέσω Citibank visa και μέσω των υπηρεσιών 1253 και 1254.

Σε περίπτωση που υπάρχουν υπολειπόμενα από κάποιο επιπρόσθετο πακέτο, πραγματοποιήσεις νέα ανανέωση και λάβεις τα επιπρόσθετα πακέτα, αυτά θα λάβουν νέα ημερομηνία λήξης, 31 ημέρες από την ενεργοποίηση των τελευταίων.

Μπορείς να εγγραφείς/διαγραφείς από την υπηρεσία αυτόματης ενεργοποίησης των επιπρόσθετων πακέτων με δωρεάν κλήση στο 1252.

Σε περίπτωση που υπάρχουν υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας, SMS ή ΜΒ από τα επιπρόσθετα πακέτα που δεν έχουν καταναλωθεί, μετά το πέρας των 31 ημερών θα μηδενίζονται.

Θα λαμβάνεις ενημερωτικό sms στο 80% και 100% της κατανάλωσης των λεπτών ομιλίας, SMS και MB καθώς και κατά την λήξη των επιπρόσθετων πακέτων.

Μπορείς να ενημερώνεσαι για το υπόλοιπό σου από το πακέτο ομιλίας με δωρεάν κλήση στο 1252.

Σε περίπτωση που αλλάξεις πακέτο καρτοκινητής, θα χάνεις τυχόν υπολειπόμενα λεπτά, SMS & ΜΒ από τα επιπρόσθετα πακέτα.

Τα επιπρόσθετα πακέτα δεν είναι συμβατά με τα προγράμματα Bonus All και Bonus Vodafone, καθώς επίσης και με τα πακέτα ομιλίας ‘’300 λεπτά προς όλη τη Vodafone’’ και ‘’600 λεπτά προς όλη τη Vodafone’’

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Απλό είναι ρε παιδιά αν πάρει κανείς τηλέφωνο στο 1252 το εξηγεί.

Εφόσον έχουμε εγγραφεί να παίρνουμε το πακέτο των 200' με 5€ αυτόματα με κάθε ανανέωση από 10€, έχει την επιλογή να σου παίρνει αυτόματα και άλλα χρήματα δίνοντάς σου αυτά τα πακέτα. Αν επιλέξεις π.χ. τα 300mb, θα βάλεις κάρτα 10€ και θα σου αφαιρέσει 8€ δίνοντάς σου 200' και 300mb. Αν βάλεις παραπάνω από ένα πακέτο να ενεργοποιείται, εννοείται πως θα πρέπει να βάλεις παραπάνω κάρτα γιατί 10€ δεν φτάνουν.

Απλό είναι ρε παιδιά αν πάρει κανείς τηλέφωνο στο 1252 το εξηγεί.

Εφόσον έχουμε εγγραφεί να παίρνουμε το πακέτο των 200' με 5€ αυτόματα με κάθε ανανέωση από 10€, έχει την επιλογή να σου παίρνει αυτόματα και άλλα χρήματα δίνοντάς σου αυτά τα πακέτα. Αν επιλέξεις π.χ. τα 300mb, θα βάλεις κάρτα 10€ και θα σου αφαιρέσει 8€ δίνοντάς σου 200' και 300mb. Αν βάλεις παραπάνω από ένα πακέτο να ενεργοποιείται, εννοείται πως θα πρέπει να βάλεις παραπάνω κάρτα γιατί 10€ δεν φτάνουν.

Χειροκινητα δεν ενεργοποιουνται? Δλδ πχ οποτε θελω εγω και οχι αυτοματα

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Χειροκινητα δεν ενεργοποιουνται? Δλδ πχ οποτε θελω εγω και οχι αυτοματα

Τα "αυτόματα πακέτα" ενεργοποιούνται αυτόματα.

Σωστά.

Ωστόσο να αναφέρω το εξής. Έχω μια καρτούλα vodafone που δεν την χρειάζομαι. Μέσω αυτής κάλεσα στο 1252 και για να με αφήσει να προχωρήσω να δω τα πακέτα, ενεργοποίησα αρχικά την αυτόματη αγορά για το πακέτο των 5€ με τα 200'. Στην συνέχεια όταν άλλαξε το μενού και μου έλεγε για τα πακέτα των 3€, πάτησα τον αριθμό που αντιστοιχεί σε αυτό των 300mb, και με ρώτησε αν θέλω να το ενεργοποιήσω άμεσα εφόστον υπάρχει ικανό υπόλοιπο στην κάρτα μου. Άρα για μια φορά υποθέτω πως μπορεί να γίνει κάπως σαν χειροκίνητη ενεργοποίηση. Δεν ξέρω αν μπορεί μετά να απενεργοποιείται και ξανά πάλι από την αρχή. Ίσως με μια τέτοια πατέντα να μπορεί κάποιος να διαλέξει κατά το δοκούν κάποιο από τα πακετάκια αυτά των 3€.

Καλησπερα σας, ονομάζομαι Κώστας και και ζητώ συγνώμη για την ενόχληση, θα ήθελα να σας παρακαλέσω αν κάποιος γνωρίζει αν με κάποιο τρόπο μπορώ να αποκτήσω φοιτητικό πακέτο See you γιατί το πάσο μου εχει λήξει και δεν πρόλαβα πριν να δηλώσω το φοιτητικό αν υπάρχει κάποιος τρόπος να μπορώ να βρω ένα φοιτητικό νούμερο για καθαρά λόγους οικονομίας, θα σας ήμουν ευγνώμων γιατί λόγω της ανεργίας μου είναι το μόνο οικονομικό πακέτο σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μπορείς να πας σε ένα κατάστημα με το πάσο σου . Δεν τους ενοχλεί το ότι έχει λήξει.

αρα αυτα ειναι αυτοματα πακετα στο νεο καρτοκινητο ουτε που το ηξερα!

Κατι αλλο δειτε εδω http://www.vodafone.gr/portal/client/news/announcementClient!pressReleaseDetails.action?pressReleaseId=40243&dateFrom=&dateUntil=

<< Ανακοινώνεται η διακοπή της εμπορικής διάθεσης για νέες ενεργοποιήσεις των παρακάτω επιπρόσθετων πακέτων:

Combo Internet 150+SMS (εφάπαξ και αυτόματης ανανέωσης), που προσφέρει 150 MB για internet στο κινητό και 60 SMS προς όλους για 30 ημέρες με 7€.

10 MMS (αυτόματης ανανέωσης), που προσφέρει 10MMS για 31 ημέρες με 2,32€.

Η διακοπή των παραπάνω επιπρόσθετων πακέτων αφορούν συνδρομητές Vodafone Καρτοπρογράμματος (Ιδιώτες και Επαγγελματίες) και συνδρομητές Καρτοκινητής (Καρτοκινητό Vodafone, Vodafone CU, Vodafone International, Taza, Carrefour, Navy) .

Δυνάμει των ανωτέρω αυξήσεων οι συνδρομητές έχουν το δικαίωμα καταγγελίας της σύμβασής τους αζημίως (εξαιρείται τυχόν επιδότηση συσκευής ή έκπτωση παγίων ), μέχρι την έναρξη ισχύος των ανωτέρω αλλαγών.

Όλες οι παραπάνω χρεώσεις συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%. >> ,

ενταξει το πακετο των 7 ευρω δεν νομιζω οτι συμφερει! , οσο για τα μμς παλια προσωπικα εστελνα τωρα δεν στελνω πια και αμα στειλω θα στειλω σε cu , τωρα που υπαρχει το ιντερνετ στο κινητο και τα site κοινωνικης δικτυωσης καθως και μαιλ δεν νομιζω να το χρησιμοποιει καποιος το εν λογω πακετο.

καλεσε το ##002# και θα ακυρωθουνε ολες οι προωθησεις ( ισχυει για ολα τα δικτυα ) .

το εκανα σε iphone και αφου μου εβγαλε ενα κειμενο οτι η ρυθμιση για σβησιμο ηταν επιταχης μου εβγαζε σαν επιλογη την απορριψη!αλλιως δεν μπορω να βγω?εγινε η κανω κατι λαθος?

το εκανα σε iphone και αφου μου εβγαλε ενα κειμενο οτι η ρυθμιση για σβησιμο ηταν επιταχης μου εβγαζε σαν επιλογη την απορριψη!αλλιως δεν μπορω να βγω?εγινε η κανω κατι λαθος?

έτσι το εμφανίζει η συσκευή αυτή μην ανχωνεσαι έχει γίνει ! Τσεκαρε το , κλείνοντας το κινητό σου και κάνοντας αναπάντητη από άλλο νούμερο να δεις τι ακουγεται.

Εδωσε καμια προσφορα σε data για τις γιορτες η vodafone?

Ακομα τιποτα.Ουτε φωνη ουτε δεδομενα ... πιθανοτατα να περιοριστουν στις μερες των Χριστουγεννων και της Πρωτοχρονιας οπως αλλες φορες.

παιδια μια ερωτηση..... μια φίλη θελει να αλλαξει την vodafone καρτα της σε cu.

όμως της εβαλαν οι δικοί της μια καρτα 10 ευρω και ενεργοποίησαν κάτι πακετα.... και δενθελει να ατα χασει, χωρις να τα εξαντλήσει εννοω.

μπορεί να κανει μεταφορά των χρηματων ή του πακετου της στην cu? αν δηλαδή ζητήσει το νουμερο να γίνει cu, μπορει να μεταφέρει και το υποόλοιπο?

περιπου ποσο κάνει χρονικα, μια αλλαγή απο voda se cu?

παιδια μια ερωτηση..... μια φίλη θελει να αλλαξει την vodafone καρτα της σε cu.

όμως της εβαλαν οι δικοί της μια καρτα 10 ευρω και ενεργοποίησαν κάτι πακετα.... και δενθελει να ατα χασει, χωρις να τα εξαντλήσει εννοω.

μπορεί να κανει μεταφορά των χρηματων ή του πακετου της στην cu? αν δηλαδή ζητήσει το νουμερο να γίνει cu, μπορει να μεταφέρει και το υποόλοιπο?

περιπου ποσο κάνει χρονικα, μια αλλαγή απο voda se cu?

Η αλλαγή σε σιγιου ειναι δωρεάν με μία κλήση στο 1266. Τα ευρώ που έχει μέσα δεν χάνονται κατά την αλλαγή, ΑΛΛΑ χάνονται όσα πακέτα έχει ενεργοποιήσει. Εντάξει, ας τα καταναλώσει με την ησυχία της και μεταφέρεται μετά. Αφού τώρα πληρώθηκαν που πληρώθηκαν δεν αλλάζει κάτι.

Η αλλαγή σε σιγιου ειναι δωρεάν με μία κλήση στο 1266. Τα ευρώ που έχει μέσα δεν χάνονται κατά την αλλαγή, ΑΛΛΑ χάνονται όσα πακέτα έχει ενεργοποιήσει. Εντάξει, ας τα καταναλώσει με την ησυχία της και μεταφέρεται μετά. Αφού τώρα πληρώθηκαν που πληρώθηκαν δεν αλλάζει κάτι.

σε ευχαριστω πολυ, θα της τα μεταφερω

• The title was changed to Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone
  • The topic was locked
  • The topic was unlocked
  • This topic was locked and unlocked