Vasileios Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 mporei kapios na mou pei...to 0.01 pros 2 arithmous kai ta 30 lepta pros olous ana vdomada mporoun na siniparksoun?diladi gia tous 2 arithmous tha xrewnese xwrista enw ta 30 einai pros olous tous allous? Ναι ακριβώς έτσι συμβαίνει. Το 0.01 ισχύει για 2 νούμερα και τα 30 λεπτά ομιλίας για όλα τα υπόλοιπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 γεια σας,χτες εβαλα καρτα και μου ηρθε ενα μνμ για απεριοριστα sms kai mms προς cu kai 50 προς ολους με 2,5Ε. εχω cu και θελω να ρωτησω αν αυτο ισχυει για απεριοριστα μνμ προς vodafone?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2007 γεια σας,χτες εβαλα καρτα και μου ηρθε ενα μνμ για απεριοριστα sms kai mms προς cu kai 50 προς ολους με 2,5Ε. εχω cu και θελω να ρωτησω αν αυτο ισχυει για απεριοριστα μνμ προς vodafone?? Vodafone CU SMS A LOΤ Καλοκαιρινό πακέτο ''Vodafone CU SMS A LOΤ'' για πραγματικά αμέτρητα μηνύματα προς όλη την CU παρέα αλλά και επιπλέον μηνύματα προς όλους τους άλλους, σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν, με μόνο 2.5€ (με Φ.Π.Α) την εβδομάδα. Με την ενεργοποίηση του καλοκαιρινού πακέτου του Vodafone CU μπορείς, για μία εβδομάδα, να στέλνεις όσα μηνύματα SMS και MMS θέλεις σε όλη την CU παρέα σου. Θα εχεις επιπλέον 50 SMS προς ολους τους άλλους σε όποιο δίκτυο και αν ανήκουν. Τα 50 μηνύματα πρέπει να καταναλωθούν εντός των 7 ημερών από την ενεργοποίηση. Η προσφορά εχει διάρκεια μεχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2007. Αυτο σημενει απεριοριστα sms/mms προς αριθμους CU (οχι προς συμβολαια και αλακαρτ vodafone) και 50 sms προς ολους (alakart, f2g , whatsup, συμβολαια κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Vodafone CU SMS A LOΤ Καλοκαιρινό πακέτο ''Vodafone CU SMS A LOΤ'' για πραγματικά αμέτρητα μηνύματα προς όλη την CU παρέα αλλά και επιπλέον μηνύματα προς όλους τους άλλους, σε όποιο δίκτυο κι αν ανήκουν, με μόνο 2.5€ (με Φ.Π.Α) την εβδομάδα. Με την ενεργοποίηση του καλοκαιρινού πακέτου του Vodafone CU μπορείς, για μία εβδομάδα, να στέλνεις όσα μηνύματα SMS και MMS θέλεις σε όλη την CU παρέα σου. Θα εχεις επιπλέον 50 SMS προς ολους τους άλλους σε όποιο δίκτυο και αν ανήκουν. Τα 50 μηνύματα πρέπει να καταναλωθούν εντός των 7 ημερών από την ενεργοποίηση. Η προσφορά εχει διάρκεια μεχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2007. Αυτο σημενει απεριοριστα sms/mms προς αριθμους CU (οχι προς συμβολαια και αλακαρτ vodafone) και 50 sms προς ολους (alakart, f2g , whatsup, συμβολαια κτλ.) ok thx... δηλαδη αν ο αλλος εχει vodafone a la carte (καρτοκινητο) η προσφορα ισχυει ?? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 ok thx... δηλαδη αν ο αλλος εχει vodafone a la carte (καρτοκινητο) η προσφορα ισχυει ?? Εννοεις αν εχεις εσυ αλακαρτ αν γινεται να βαλεις αυτη την προσφορα με τα 2,5 ευρω ? ή εαν εχεις εσυ CU εαν μπορεις να στηλεις απεριοριστα σε αλακαρτ ? Αν εννοεις το προτω οχι δεν υσχηει για οσους εχουν αλακαρτ. Το δευτερο παλι δεν υσχιει γιατι μπορεις εαν εχεις εσυ CU να βαλεις την προσφορα και να στελνεις τα απεριοριστα μονο σε οσους εχουν CU, σε ολους τους υπολοιπους εχεις τα 50 sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Εννοεις αν εχεις εσυ αλακαρτ αν γινεται να βαλεις αυτη την προσφορα με τα 2,5 ευρω ? ή εαν εχεις εσυ CU εαν μπορεις να στηλεις απεριοριστα σε αλακαρτ ? Αν εννοεις το προτω οχι δεν υσχηει για οσους εχουν αλακαρτ. Το δευτερο παλι δεν υσχιει γιατι μπορεις εαν εχεις εσυ CU να βαλεις την προσφορα και να στελνεις τα απεριοριστα μονο σε οσους εχουν CU, σε ολους τους υπολοιπους εχεις τα 50 sms ok thx... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 παιδια καλησπερα. δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει (ομολογω δεν εψαξα:D ) αλλα θα ηθελα να μου λεγατε καθοτιν νεα χρηστρια στο κοκκινο δικτυο!!:rolleyes: ποιο και τι μηνυμα στελνουμε για να μαθουμε αν ενας αριθμος vodafon ειναι cu??;) please το βιαζομαι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Πάρε το Κ.Ε.Π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
layza Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Πάρε το Κ.Ε.Π. πρεπει να απαντησω ???:mad: :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cabj Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 πρεπει να απαντησω ???:mad: :mad: As in 13830 he means by Κ.Ε.Π. (Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών)...........καλό είναι να το χρησιμοποιείς.........γι'αυτό υπάρχει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Owner of Samsung Galaxy Note II Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 παιδια καλησπερα. δεν ξερω αν εχει ξαναειπωθει (ομολογω δεν εψαξα:D ) αλλα θα ηθελα να μου λεγατε καθοτιν νεα χρηστρια στο κοκκινο δικτυο!!:rolleyes: ποιο και τι μηνυμα στελνουμε για να μαθουμε αν ενας αριθμος vodafon ειναι cu??;) please το βιαζομαι!! Απο cu στειλε τον αριθμο στο 1253 δωρεαν και θα μαθεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 An paro ena paketo syndeshs vodafone a la carte tha mporw na kalw ena artithmo vodafone poy thelw me 0.01€/lepto me to ypoloipo pou tah exei mesa i karta diladi me to 1 eyro bonus i tha prepei na paro kai karta ananeosis Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. July 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2007 Φυσικά θα μπορείς αλλά αν δεν βάλεις κάρτα ανανέωσης δεν θα έχεις το bonus για τους επόμενους μήνες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2007 Κυκλοφόρησαν τελικά οι νέες κάρτες SIM, με το νέο λογότυπο της Vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Κυκλοφόρησαν τελικά οι νέες κάρτες SIM, με το νέο λογότυπο της Vodafone; Ποιο νέο λογότυπο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GreekMu Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ποιο νέο λογότυπο? To καινουργιο λογτυπο της voda ειναι ετσι http://img407.imageshack.us/img407/7002/vodafonemicrosoftlogo1gj2.png Το παλιο λογοτυπο της voda ηταν ετσι http://img507.imageshack.us/img507/6574/vodafone685pr8.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Ναι βγήκαν; Πήρε κανένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Πριν 15 μέρες πάντως, από νέο κατάστημα που άνοιξε πριν κανέναν μήνα στην Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη, μου δώσαν σιμ με το παλιό λογότυπο. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 Και μένα πριν κανένα μήνα σε δύο πακετάκια. Ένα παλιό κι ένα που μόλις είχε φτάσει... Τι να πω... Αυτά να φανταστώ είναι stock και έπαψαν να παράγουν τέτοιες... Αλλιώς δεν εξηγείται... Στα συμβόλαια; Μου τη δίνει να έχει το παλιό λογότυπο πάνω... Θέλω να κάνω αντικατάσταση αλλά ντρέπομαι να ρωτήσω αν υπάρχουν με νέο λογότυπο (αλλιώς δεν θέλω αντικατάσταση) :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2007 To καινουργιο λογτυπο της voda ειναι ετσι http://img407.imageshack.us/img407/7002/vodafonemicrosoftlogo1gj2.png Το παλιο λογοτυπο της voda ηταν ετσι http://img507.imageshack.us/img507/6574/vodafone685pr8.jpg ααααααααααααααααααααα... Πες το ετσι.. Λέω κι εγώ.... Δεν νομιζω να εχουν βγει ακόμα στις sim... Μόνο στα λογότυπα των πακέτων.. Βέβαια όρκο δεν παιρνω κι όλας...:lol: :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavraina Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Εγω εχω ενα καρτοκινητο vodafone (cu κάποτε) και η χρεωση για ενα sms πχ ειναι 8 λεπτα. Η μητερα μου που πηρε τωρα χρεωνεται το μηνυμα 13λεπτα. Παιζει να χρεωνεται περισσοτερο επειδη ειχε wind και λογω βλακειας με την αλλαγη του λογοτυπου και του ονοματος αλαξε σε vodafone κρατωντας το ιδιο νουμερο? Μηπως επειδη αλλαξε, τη χρεωνει περισσοτερο στα μηνυματα και στις κλησεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_2005 Δημ. July 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2007 Όχι απλώς έχει άλλο πακέτο καρτοκινητής. Το Vodafone a' la Carte αν έχεις ακουστά. Στις κλήσεις το a' la Carte χρεώνει λιγότερο από το CU. Μόνο στα μηνύματα είναι ακριβότερο (όπως το αντίθετο συμβαίνει και στο CU) http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001020000&vars=0000000000 http://www.vodafone.gr/live1/page.jsp?pid=0001030000&vars=0000000000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kvkpls001 Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Γνωρίζει μήπως κανείς αν υπάρχει δυναστότητα μεταφοράς ποσού από ένα a la Carte σε άλλο; Κι αν ναι, πώς γίνεται; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxbest Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 Γνωρίζει μήπως κανείς αν υπάρχει δυναστότητα μεταφοράς ποσού από ένα a la Carte σε άλλο; Κι αν ναι, πώς γίνεται; Ευχαριστώ. Δυστυχώς (ακόμα) δεν γινεται.... Με κανενα τρόπο. Μελλοντικά ίσως... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]ΣΣΣ... Μας ακούνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
idea Δημ. July 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2007 γεια σας θα ηθελα καποιος αν ξερει να μου πει αν γινεται μετατροπη απο vodafone a la carte σε cu.προσφατα διεκοψα το συμβολαιο μου με την vodafone και μετετρεψα τον αριθμο μου σε a la carte.αν ξερει καποιος να μου πει αν γινεται να το μετατρεψω σε cu επειδη εχει πιο φθηνες χρεωσεις και πολλα πακετα προσφορων. ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts