Jump to content

kvkpls001

Members
  • Δημοσιεύσεις

    122
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Συσκευή

  • Συσκευή
    POCO X5 PRO 5G

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

Πρόσφατοι Επισκέπτες

Το μπλοκ πρόσφατων επισκεπτών είναι απενεργοποιημένο και δεν εμφανίζεται σε άλλους χρήστες.

kvkpls001's Achievements

  1. Καλή χρονιά. Ποια μόντεμ της κοσμοτέ έχεις που πιάνουν τόσο; Ποιο είναι καλύτερο; Έχω κι εγώ θέμα με χαμηλό συγχρονισμό με το H268Q.
  2. Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς/καμία αν υπάρχει στην Q card πακέτο με απεριόριστα δεδομένα για μία μέρα όπως το Unlimited data day με 1,5Ε του Free2Go; Κι αν ναι, ξέρουμε κωδικό μηνύματος; Στην εφαρμογή πάντως δεν βρήκα κάτι.
  3. Από συμβατό κινητό. Κάπου νομίζω το είχα γράψει, αλλά σιγά το πρόβλημα.
  4. Ενημερώνω την παρέα ότι σε κινητό Poco X3, με ήδη ενεργοποιημένο στη γραμμή το VoWifi (και το VoLTE εννοείται), ανοιχτό το διακόπτη και προτεραιότητα κλήσεων μέσω Wifi, μόλις έγινε αναβάθμιση σε MiUi 13 και Android 12, εμφανίστηκε το εικονίδιο το VoWifi και έκανα επιτυχώς και κλήση. Καλή ευκολία σε όλους και όλες.
  5. Δεν είναι σίγουρο ότι θα δουλεύει. Εγώ το ενεργοποίησα έτσι, αλλά μόλις το έβαλα στη δκή μου συσκευή (POCO X3) που δεν την υποστηρίζει το δίκτυο, τζίφος. Και με ανοιχτό το διακόπτη εννοείται, και ενεργοποιημένο το VoLTE. Δε χάνεις πάντως κάτι να το δοκιμάσεις.
  6. Και σ' εμένα είναι ενεργοποιημένο σε POCO X3 και με ανοιχτό διακόπτη πάλι δεν εμφανίζεται. Μάλλον περιμένουμε να ενταχτούν οι συσκευές στις υποστηριζόμενες.
  7. Εμένα είναι ήδη ενεργοποιημένο στη γραμμή, αλλά στη συσκευή καμία ένδειξη-λειτουργία. Αυτό με προβληματίζει.
  8. Έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία στην εταιρία;
  9. Καλημέρα σε όλες και όλους. Έχω ένα Poco X3 NFC και δύο κάρτες Wind. Η συγκεκριμένη συσκευή δεν αναφέρεται στο site. Με λίγη προσπάθεια κατάφερα να ενεργοποιήσω την υπηρεσία στις γραμμές-κάρτες και φυσικά έχω ενεργούς και τους διακόπτες στις ρυθμίσεις με προτεραιότητα στο wifi. Έχω ήδη ενεργοποιημένο το VoLTE, το οποίο δουλεύει μια χαρά και το οποίο το ζητά ως προϋπόθεση η Wind για να λειτουργήσει το VoWifi. Δυστυχώς, το VoWifi δεν δουλεύει (ούτε εικονίδιο εμφανίζεται ούτε όταν είναι πεσμένο το σήμα υποστηρίζεται η κλήση από το ίντερνετ, αλλά απλά η κλήση δεν δρομολογείται). Μίλησα με την τεχνική υποστήριξη και φυσικά η απάντηση ήταν "τους επόμενους μήνες θα προστεθούν και άλλες συσκευές". Πάντως, φαίνεται ότι χρειάζεται και άλλες ρυθμίσεις από την εταιρία και όχι μόνο η ενεργοποίηση της υπηρεσίας και οι ανοιχτοί διακόπτες.
  10. Ναι, το ξέρω. Ελπίζω να ισχύει ακόμα. Θα το δοκιμάσει. Σ' ευχαριστώ.
  11. Ναι, του είχε έρθει. Ισχύει δηλαδή ακόμα; Και είναι για νούμερο q, σωστά;
  12. Παιδιά, καλησπέρα. Έχει έρθει σε κάποιον μήνυμα από καρτοκινητό q για 10gb με 8 ευρώ; Ο αδερφός μου το έστελνε κάθε μήνα, αλλά άλλαξε κινητό και δε θυμάται τι και πού το έστελνε. Thanks.
×
×
  • Create New...