Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα η vodafone στο cu μου έκανε ένα "δώρο". Έχω έναν αριθμό που το τάιζα με το cash back. Εννοείται από τη στιγμή που σταμάτησε, έμεινε και χωρίς τάισμα. Κανονικά φραγή μπήκε 01/01/2025. Το εχω σαν esim στη συσκευή μου. Μπαίνω προχτές και βλέπω να μου έχει δώσει 50gb σα προσφορά γνωριμίας και με μου έχει δώσει τα δώρα του φοιτητικού. Να σημειώσω εδώ ότι ούτε έκανα κάποια ενεργοποίηση, ουτε το τάισα και εννοείται ούτε έκανα αίτηση για κανένα φοιτητικό. Η φραγή εισερχομένων κλήσεων είναι ενεργή. Κανένα sms δεν ήρθε. Ότι είδα το είδα μέσω της εφαρμογής που μπαίνω με κωδικούς. Το εχω γυρίσει στην esim και τρώω κανονικά τα GB. Σας κάνει και εσάς η vodafone τέτοια δώρα ή κάποιος έγραψε σε καμία φόρμα επικοινωνίας λάθος αριθμό και τσιμπησα έτσι εγώ τα δώρα;

Edited by _NikitaS_

Καλημέρα σας. 

Μία ερώτηση. 

Σε νούμερο Cu φοιτητικό κάθε πότε πρέπει να βάζουμε κάρτα ανανέωσης για να μην χάσουμε το νούμερο; 

Σας ευχαριστώ πολύ!! 

Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. 

3 ώρες πριν, _NikitaS_ said:

Εμένα η vodafone στο cu μου έκανε ένα "δώρο". Έχω έναν αριθμό που το τάιζα με το cash back. Εννοείται από τη στιγμή που σταμάτησε, έμεινε και χωρίς τάισμα. Κανονικά φραγή μπήκε 01/01/2025. Το εχω σαν esim στη συσκευή μου. Μπαίνω προχτές και βλέπω να μου έχει δώσει 50gb σα προσφορά γνωριμίας και με μου έχει δώσει τα δώρα του φοιτητικού. Να σημειώσω εδώ ότι ούτε έκανα κάποια ενεργοποίηση, ουτε το τάισα και εννοείται ούτε έκανα αίτηση για κανένα φοιτητικό. Η φραγή εισερχομένων κλήσεων είναι ενεργή. Κανένα sms δεν ήρθε. Ότι είδα το είδα μέσω της εφαρμογής που μπαίνω με κωδικούς. Το εχω γυρίσει στην esim και τρώω κανονικά τα GB. Σας κάνει και εσάς η vodafone τέτοια δώρα ή κάποιος έγραψε σε καμία φόρμα επικοινωνίας λάθος αριθμό και τσιμπησα έτσι εγώ τα δώρα;

Ακριβώς το ίδιο έκανε και σε μένα σε μία e-sim που είναι σε φραγή. 50GB δώρο.

Και εγώ χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα τα δωρεάν data

Edited by empeiros

42 minutes ago, Antonio21 said:

Καλημέρα σας. 

Μία ερώτηση. 

Σε νούμερο Cu φοιτητικό κάθε πότε πρέπει να βάζουμε κάρτα ανανέωσης για να μην χάσουμε το νούμερο; 

Σας ευχαριστώ πολύ!! 

Όπως στα άλλα είναι στο χρόνο από την τελευταία ανανέωση..

Σε πολύ κόσμο κάνουν δώρα φοιτητικά 

Τα φοιτητικά θέλουν τάισμα κάθε δίμηνο όπως τα κανονικά για να μην χάσεις τα λεφτά

Βέβαια έχει ειπωθεί ότι μπορείς να το αφήσεις με φραγή τριμήνου και να τρως τα μαζεμένα δεδομένα. Αν ξέρω όμως αν εφαρμόζεται ακόμα.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

42 minutes ago, cu2goup said:

Όπως στα άλλα είναι στο χρόνο από την τελευταία ανανέωση..

Ευχαριστώ πολύ. 

20 ώρες πριν, gpapas640 said:

Γρήγορα να ενημερώσει το live chat για να του επιστρέψουν τα 2,2€ και να του ενεργοποιήσουν το data control ώστε να μην χρεώνεται κάθε φορά που του τελειώνουν τα δεδομένα. Δυστυχώς η συγκεκριμένη προϋπηρεσία ΔΕΝ είναι προενεργοποιημενη.

Ακριβώς έτσι έκανε και του πίστωσαν 4,40 ευρώ! Μέγα σφάλμα που δεν είναι προενεργοποιημένο το data control.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

54 minutes ago, HEO said:

και να τρως τα μαζεμένα δεδομένα. 

..τα οποία έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό πως θα διαρκούν 15 μέρες και όχι 30 απλώς μένει να το εφαρμόσουν.

42 minutes ago, cu2goup said:

..τα οποία έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό πως θα διαρκούν 15 μέρες και όχι 30 απλώς μένει να το εφαρμόσουν.

θα ειναι η χαριστικη βολη τοτε...

να ενημερωσω οτι τσεκαρα και τα 4 esim που εχω, επ ευκαιρειας αυτου που ειπε ο φιλος.

Τα νουμερα ειναι κλειστα και σπανια τα χρησιμοποιουσα ανενεωση με cashback.

Ειδα οτι το ενα το εκαναν φοιτιτικο

Μαλλον αρχισαν να βλεπουν οτι χάνουν πελατες και τους τα κανουν φοιτητικα. Οπως κανει και η Νοβα σε αταιστα.

4 minutes ago, kmpatra said:

Σε esim το κανουν μονο? 🤔

οχι και σε κανονικα, μου εκαναν 2 κανονικα σε φοιτιτικα

57 minutes ago, HEO said:

οχι και σε κανονικα, μου εκαναν 2 κανονικα σε φοιτιτικα

Τι "κέρδισες" εσύ ως κάτοχος που σου τα έκαναν φοιτητικά;

1 hour ago, opmgls said:

Προσωπικά εγώ τπτ. Τα 600mb δώρο που δίνει κάθε μήνα δεν είναι ούτε για ζήτω πλέον. Ακόμα και φοιτητικό, πάλι δε θα το ταΐσω, εκτός και μου κάνουν καμία προσφορά του τύπου όλα απεριόριστα. 

1 ώρα πριν, opmgls said:

ta 600 MB εμενα με βολευουν, επισης η δυνατοτητα να αγορα μικρα πακετα ιντερνετ μονο με κρυσταλλους 4 φορες τον μηνα

τωρα ποσο θα τα κρατησω και αν θα τα ταισω, δεν το εχω αποφασισει ακομα,

ενα σιγουρα θα το κρατησω

Τι προσφέρει το φοιτητικό; 

1 hour ago, Antonio21 said:

Τι προσφέρει το φοιτητικό; 

600 λεπτά προς cu και 600mb κάθε μήνα δωρεάν, 50gb ίντερνετ σε χώρους του πανεπιστημίου κάθε μήνα, πακέτα με περισσότερα λεπτά και mb και επιπλέον προσφορές στο cu around. Τα λεπτά και τα mb είναι τα ίδια από το 2014 που ξεκίνησα να έχω φοιτητικό.

150gb ίντερνετ σε χώρους του πανεπιστημίου κάθε μήνα

8 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Ακριβώς έτσι έκανε και του πίστωσαν 4,40 ευρώ! Μέγα σφάλμα που δεν είναι προενεργοποιημένο το data control.

Για αυτούς δεν είναι καθόλου "σφάλμα". Μια χαρά τσιμπάνε τα 2ευρακια στους ανυποψίαστους.

Ρε παιδιά στη προσφορά του ΑΒ με το Drop, μετά την ενεργοποίηση του κωδικού στο ΑΒ App φαίνεται κάπου το κουπόνι;
Γιατί δεν μπορώ να το βρω...

15 minutes ago, Raskonikas13 said:

Πάτησε πάλι ενεργοποίηση στο κουπόνι και θα στο βγάλει να το κάνεις αντιγραφή.

Ενεργοποιήθηκε κανονικά στο AB App, γιατί δοκίμασα να το ξανά περάσω και δεν έδινε την δυνατότητα ενεργοποίησης, που σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκε.
Στον λογαριασμό μου δεν φαίνεται πουθενά!
Και έψαξα όλο το app.

11 minutes ago, konstantinos77 said:

Ενεργοποιήθηκε κανονικά στο AB App, γιατί δοκίμασα να το ξανά περάσω και δεν έδινε την δυνατότητα ενεργοποίησης, που σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκε.
Στον λογαριασμό μου δεν φαίνεται πουθενά!
Και έψαξα όλο το app.

Έτσι κάνει δεν φαίνεται. Θα φανεί στην απόδειξη όταν κάνεις κάποιες αγορές άνω των 15€.

1 minute ago, cu2goup said:

Έτσι κάνει δεν φαίνεται. Θα φανεί στην απόδειξη όταν κάνεις κάποιες αγορές άνω των 15€.

Τσακάλι είσαι σε αυτά!!! 😂😂
Το φαντάστηκα...
Κάτι είχε πετύχει και το μάτι μου όταν το συζητούσατε... 😉