_NikitaS_ Δημ. Τρίτη στις 04:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:27 πμ (edited) Εμένα η vodafone στο cu μου έκανε ένα "δώρο". Έχω έναν αριθμό που το τάιζα με το cash back. Εννοείται από τη στιγμή που σταμάτησε, έμεινε και χωρίς τάισμα. Κανονικά φραγή μπήκε 01/01/2025. Το εχω σαν esim στη συσκευή μου. Μπαίνω προχτές και βλέπω να μου έχει δώσει 50gb σα προσφορά γνωριμίας και με μου έχει δώσει τα δώρα του φοιτητικού. Να σημειώσω εδώ ότι ούτε έκανα κάποια ενεργοποίηση, ουτε το τάισα και εννοείται ούτε έκανα αίτηση για κανένα φοιτητικό. Η φραγή εισερχομένων κλήσεων είναι ενεργή. Κανένα sms δεν ήρθε. Ότι είδα το είδα μέσω της εφαρμογής που μπαίνω με κωδικούς. Το εχω γυρίσει στην esim και τρώω κανονικά τα GB. Σας κάνει και εσάς η vodafone τέτοια δώρα ή κάποιος έγραψε σε καμία φόρμα επικοινωνίας λάθος αριθμό και τσιμπησα έτσι εγώ τα δώρα; Edited Τρίτη στις 04:28 πμ by _NikitaS_ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 07:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:41 πμ Καλημέρα σας. Μία ερώτηση. Σε νούμερο Cu φοιτητικό κάθε πότε πρέπει να βάζουμε κάρτα ανανέωσης για να μην χάσουμε το νούμερο; Σας ευχαριστώ πολύ!! 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. Τρίτη στις 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:24 πμ (edited) 3 ώρες πριν, _NikitaS_ said: Εμένα η vodafone στο cu μου έκανε ένα "δώρο". Έχω έναν αριθμό που το τάιζα με το cash back. Εννοείται από τη στιγμή που σταμάτησε, έμεινε και χωρίς τάισμα. Κανονικά φραγή μπήκε 01/01/2025. Το εχω σαν esim στη συσκευή μου. Μπαίνω προχτές και βλέπω να μου έχει δώσει 50gb σα προσφορά γνωριμίας και με μου έχει δώσει τα δώρα του φοιτητικού. Να σημειώσω εδώ ότι ούτε έκανα κάποια ενεργοποίηση, ουτε το τάισα και εννοείται ούτε έκανα αίτηση για κανένα φοιτητικό. Η φραγή εισερχομένων κλήσεων είναι ενεργή. Κανένα sms δεν ήρθε. Ότι είδα το είδα μέσω της εφαρμογής που μπαίνω με κωδικούς. Το εχω γυρίσει στην esim και τρώω κανονικά τα GB. Σας κάνει και εσάς η vodafone τέτοια δώρα ή κάποιος έγραψε σε καμία φόρμα επικοινωνίας λάθος αριθμό και τσιμπησα έτσι εγώ τα δώρα; Ακριβώς το ίδιο έκανε και σε μένα σε μία e-sim που είναι σε φραγή. 50GB δώρο. Και εγώ χρησιμοποιώ χωρίς πρόβλημα τα δωρεάν data Edited Τρίτη στις 08:27 πμ by empeiros 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 08:25 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:25 πμ 42 minutes ago, Antonio21 said: Καλημέρα σας. Μία ερώτηση. Σε νούμερο Cu φοιτητικό κάθε πότε πρέπει να βάζουμε κάρτα ανανέωσης για να μην χάσουμε το νούμερο; Σας ευχαριστώ πολύ!! Όπως στα άλλα είναι στο χρόνο από την τελευταία ανανέωση.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 08:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 08:41 πμ Σε πολύ κόσμο κάνουν δώρα φοιτητικά Τα φοιτητικά θέλουν τάισμα κάθε δίμηνο όπως τα κανονικά για να μην χάσεις τα λεφτά Βέβαια έχει ειπωθεί ότι μπορείς να το αφήσεις με φραγή τριμήνου και να τρως τα μαζεμένα δεδομένα. Αν ξέρω όμως αν εφαρμόζεται ακόμα. 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 09:07 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:07 πμ 42 minutes ago, cu2goup said: Όπως στα άλλα είναι στο χρόνο από την τελευταία ανανέωση.. Ευχαριστώ πολύ. 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:14 πμ 20 ώρες πριν, gpapas640 said: Γρήγορα να ενημερώσει το live chat για να του επιστρέψουν τα 2,2€ και να του ενεργοποιήσουν το data control ώστε να μην χρεώνεται κάθε φορά που του τελειώνουν τα δεδομένα. Δυστυχώς η συγκεκριμένη προϋπηρεσία ΔΕΝ είναι προενεργοποιημενη. Ακριβώς έτσι έκανε και του πίστωσαν 4,40 ευρώ! Μέγα σφάλμα που δεν είναι προενεργοποιημένο το data control. 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Τρίτη στις 09:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 09:37 πμ 54 minutes ago, HEO said: και να τρως τα μαζεμένα δεδομένα. ..τα οποία έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό πως θα διαρκούν 15 μέρες και όχι 30 απλώς μένει να το εφαρμόσουν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 10:21 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:21 πμ 42 minutes ago, cu2goup said: ..τα οποία έχουν ανακοινώσει εδώ και καιρό πως θα διαρκούν 15 μέρες και όχι 30 απλώς μένει να το εφαρμόσουν. θα ειναι η χαριστικη βολη τοτε... να ενημερωσω οτι τσεκαρα και τα 4 esim που εχω, επ ευκαιρειας αυτου που ειπε ο φιλος. Τα νουμερα ειναι κλειστα και σπανια τα χρησιμοποιουσα ανενεωση με cashback. Ειδα οτι το ενα το εκαναν φοιτιτικο 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τρίτη στις 10:29 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:29 πμ Μαλλον αρχισαν να βλεπουν οτι χάνουν πελατες και τους τα κανουν φοιτητικα. Οπως κανει και η Νοβα σε αταιστα. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τρίτη στις 10:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:32 πμ Σε esim το κανουν μονο? 🤔 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 10:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 10:37 πμ 4 minutes ago, kmpatra said: Σε esim το κανουν μονο? 🤔 οχι και σε κανονικα, μου εκαναν 2 κανονικα σε φοιτιτικα 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Τρίτη στις 11:36 πμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 11:36 πμ 57 minutes ago, HEO said: οχι και σε κανονικα, μου εκαναν 2 κανονικα σε φοιτιτικα Τι "κέρδισες" εσύ ως κάτοχος που σου τα έκαναν φοιτητικά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NikitaS_ Δημ. Τρίτη στις 01:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:03 μμ 1 hour ago, opmgls said: Τι "κέρδισες" εσύ ως κάτοχος που σου τα έκαναν φοιτητικά; Προσωπικά εγώ τπτ. Τα 600mb δώρο που δίνει κάθε μήνα δεν είναι ούτε για ζήτω πλέον. Ακόμα και φοιτητικό, πάλι δε θα το ταΐσω, εκτός και μου κάνουν καμία προσφορά του τύπου όλα απεριόριστα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:35 μμ 1 ώρα πριν, opmgls said: Τι "κέρδισες" εσύ ως κάτοχος που σου τα έκαναν φοιτητικά; ta 600 MB εμενα με βολευουν, επισης η δυνατοτητα να αγορα μικρα πακετα ιντερνετ μονο με κρυσταλλους 4 φορες τον μηνα τωρα ποσο θα τα κρατησω και αν θα τα ταισω, δεν το εχω αποφασισει ακομα, ενα σιγουρα θα το κρατησω 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Τρίτη στις 01:43 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 01:43 μμ Τι προσφέρει το φοιτητικό; 1 Παράθεση Τo πιο αξιόπιστο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα,Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperDinos Δημ. Τρίτη στις 02:47 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 02:47 μμ 1 hour ago, Antonio21 said: Τι προσφέρει το φοιτητικό; 600 λεπτά προς cu και 600mb κάθε μήνα δωρεάν, 50gb ίντερνετ σε χώρους του πανεπιστημίου κάθε μήνα, πακέτα με περισσότερα λεπτά και mb και επιπλέον προσφορές στο cu around. Τα λεπτά και τα mb είναι τα ίδια από το 2014 που ξεκίνησα να έχω φοιτητικό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τρίτη στις 04:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 04:45 μμ 150gb ίντερνετ σε χώρους του πανεπιστημίου κάθε μήνα 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Τρίτη στις 05:28 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 05:28 μμ 8 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Ακριβώς έτσι έκανε και του πίστωσαν 4,40 ευρώ! Μέγα σφάλμα που δεν είναι προενεργοποιημένο το data control. Για αυτούς δεν είναι καθόλου "σφάλμα". Μια χαρά τσιμπάνε τα 2ευρακια στους ανυποψίαστους. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. Τρίτη στις 07:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τρίτη στις 07:03 μμ (edited) σας δουλεύει το drop για efood; Βασικά σε όλα μου βγάζει timeout Edited Τρίτη στις 07:03 μμ by sofos_k 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Ρε παιδιά στη προσφορά του ΑΒ με το Drop, μετά την ενεργοποίηση του κωδικού στο ΑΒ App φαίνεται κάπου το κουπόνι; Γιατί δεν μπορώ να το βρω... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Πάτησε πάλι ενεργοποίηση στο κουπόνι και θα στο βγάλει να το κάνεις αντιγραφή. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 15 minutes ago, Raskonikas13 said: Πάτησε πάλι ενεργοποίηση στο κουπόνι και θα στο βγάλει να το κάνεις αντιγραφή. Ενεργοποιήθηκε κανονικά στο AB App, γιατί δοκίμασα να το ξανά περάσω και δεν έδινε την δυνατότητα ενεργοποίησης, που σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκε. Στον λογαριασμό μου δεν φαίνεται πουθενά! Και έψαξα όλο το app. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 11 minutes ago, konstantinos77 said: Ενεργοποιήθηκε κανονικά στο AB App, γιατί δοκίμασα να το ξανά περάσω και δεν έδινε την δυνατότητα ενεργοποίησης, που σημαίνει ότι ενεργοποιήθηκε. Στον λογαριασμό μου δεν φαίνεται πουθενά! Και έψαξα όλο το app. Έτσι κάνει δεν φαίνεται. Θα φανεί στην απόδειξη όταν κάνεις κάποιες αγορές άνω των 15€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 1 minute ago, cu2goup said: Έτσι κάνει δεν φαίνεται. Θα φανεί στην απόδειξη όταν κάνεις κάποιες αγορές άνω των 15€. Τσακάλι είσαι σε αυτά!!! 😂😂 Το φαντάστηκα... Κάτι είχε πετύχει και το μάτι μου όταν το συζητούσατε... 😉 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts