Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 minute ago, konstantinos77 said:

Διακρίνω μία τρανσφοβία... 😂😂😂
Βαριούνται οι περισσότεροι...
Προσωπικά θα έκανα φορητότητα αν δεν ήμουν ικανοποιημένος, απλά θα πρόσεχα που θα πήγαινα για να είμαι όσο τον δυαντόν περισσότερο σίγουρος για το που πηγαίνω... 😉

Είσαι λιγάκι υπερβολικός.. καρτοκινητός είσαι.. άντε και πες δεν σου αρέσει εκεί που πας, κάθεσαι έναν μήνα το πολύ να φας το πακετάκι που αγόρασες και μπούλο.

Μόνο να κερδίσεις έχεις μετά με την επιστροφή σου λόγω προσφοράς για "νέους πελάτες" 😉

3 minutes ago, konstantinos77 said:

Διακρίνω μία τρανσφοβία... 😂😂😂
Βαριούνται οι περισσότεροι...
Προσωπικά θα έκανα φορητότητα αν δεν ήμουν ικανοποιημένος, απλά θα πρόσεχα που θα πήγαινα για να είμαι όσο τον δυαντόν περισσότερο σίγουρος για το που πηγαίνω... 😉

Υπάρχουν μόνο 2 φύλα...

6 minutes ago, VIPdriver said:

Υπάρχουν μόνο 2 φύλα...

Νομίζεις... 😂😂😂
Στην κινητή είναι 3!! 😉😉😂😂😂

8 minutes ago, cu2goup said:

Είσαι λιγάκι υπερβολικός.. καρτοκινητός είσαι.. άντε και πες δεν σου αρέσει εκεί που πας, κάθεσαι έναν μήνα το πολύ να φας το πακετάκι που αγόρασες και μπούλο.

Μόνο να κερδίσεις έχεις μετά με την επιστροφή σου λόγω προσφοράς για "νέους πελάτες" 😉

Τι λες παιδί μου... Έχω ~2000000 κρυστάλλους στο Big Bang και καταξίωση στους Top 100!!!
Να τα χάσω έτσι... 😋😋😉😉😂😂

2 minutes ago, konstantinos77 said:

Νομίζεις... 😂😂😂
Στην κινητή είναι 3!! 😉😉😂😂😂

Ο κινητός Η κινητή Το κινητό

5 minutes ago, konstantinos77 said:

Τι λες παιδί μου... Έχω ~2000000 κρυστάλλους στο Big Bang και καταξίωση στους Top 100!!!
Να τα χάσω έτσι... 😋😋😉😉😂😂

Δεν τα χάνεις.. έχω φύγει για 6μηνο και γύρισα και με περιμένανε!!

On 3/2/2025 at 4:08 ΜΜ, HEO said:

ηρθε μηνυμα σε κινητο που παει να ληξει και εχει μηδεν υπολοιπο

που λεει οτι τριπλασιαζει ολες τις παροχες σε ολα τα πακτεα

και ενεργοποιηει δωρεαν και για παντα το φοιτιτικο πακετο με τα γνωστα δωρα 

βεβαια θα παει απατο καθοτι δεν ταιζω αλλα κινητα ανα διμηνο, να ηταν cashback ΟΚ αλλα τωρα ΔΕΝ

------- + -------

ηρθε και σε αλλο κινητο

AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA ΣENA: TPIΠΛAΣIEΣ ΠAPOXEΣ ΣE OΛA TA ΠAKETA ΣTHN IΔIA TIMH KAI ΓIA ΠANTA! TO CU ΣOY ENEPΓOΠOIEI THN ΦOITHTIKH ΠPOΣΦOPA KAI AΠO 06/02 OΛA TA COMBO ΠAKETA ΘA ΣOY ΠPOΣΦEPOYN TPIΠΛAΣIEΣ ΠAPOXEΣ ΣE ΣXEΣH ME TΩPA ΣTHN IΔIA AKPIBΩΣ TIMH! TA ΔΩPA ΔEN TEΛEIΩNOYN EΔΩ! KAΘE MHNA ΘA ΠAIPNEIΣ ENTEΛΩΣ ΔΩPEAN KAI XΩPIΣ NA BAΛEIΣ KAPTA 600MB & 600 ΛEΠTA ΠPOΣ CU!

οπως ειχα γραψει ειχε ερθει μηνυμα σε 2 κινητα για δωρεαν ενερφοποιηση του φοιτιτικου

σημερα εγινε η ενεργοποιηση και μπηκαν τα 600 ΜΒ και 600 λεπτα προς CU και στα δυο

μπορει να εχει ερθει και σε αλλα αλλα βαριεμαι να τα κοιταξω, εχω αποφασισει να περιορισω πολυ την παρουσια μου στην voda, ολα τις sim σε συναγερμους και κατασκευες τις μετεφερα σε αγγλικες sim που δεν ληγουν ποτε και οσο κρατησουν

οι voda θα πανε στο κουβα και το πολυ να κρατησω 1 ή 2

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

19 minutes ago, HEO said:

οπως ειχα γραψει ειχε ερθει μηνυμα σε 2 κινητα για δωρεαν ενερφοποιηση του φοιτιτικου

σημερα εγινε η ενεργοποιηση και μπηκαν τα 600 ΜΒ και 600 λεπτα προς CU και στα δυο

μπορει να εχει ερθει και σε αλλα αλλα βαριεμαι να τα κοιταξω, εχω αποφασισει να περιορισω πολυ την παρουσια μου στην voda, ολα τις sim σε συναγερμους και κατασκευες τις μετεφερα σε αγγλικες sim που δεν ληγουν ποτε και οσο κρατησουν

οι voda θα πανε στο κουβα και το πολυ να κρατησω 1 ή 2

Μα, έτσι σκατά που το κάνανε το φοιτητικό να λήγει σαν το κανονικό στο 2μηνο, τι να το κάνεις;

Και πολύ ίντερνετ να θες, μετά τα 300GB πάει στα 4 Mbps..

Τουλάχιστον για εμένα, είναι το ίδιο με το κανονικό. Δεν μου προσφέρει κάτι..