Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ενεργοποίησα και εγώ το πρωί παρόλο που είχα κάνει την τελευταία ανανέωση το πρώτο δεκαήμερο του περασμένου/προηγούμενου Νοεμβρίου

8 ώρες πριν, Bas said:

20250101_153951.thumb.jpg.8ceffd67ededb62342fbcd36a831d838.jpg

Γιατί σε εμένα ήρθε στις 09:46 πμ. Γενικά και παλιά σε ένα άλλο Vodafone CU της οικογένειας το 2022 με την φοροαπαλλαγή το μήνυμα στο ένα ήρθε το απόγευμα και στο άλλο πολύ αργότερα ή την άλλη μέρα το πρωί δεν θυμάμαι ακριβώς. Γιατί γίνεται αυτό;;;;

Τα μηνύματα μπαίνουν σε "ουρές" αποστολής με διαφορετικές προτεραιότητες ανάλογα τον τύπο και κατάσταση και στέλνονται σιγά σιγά όταν περάσουν κάποιο όριο για να μην πήζουν τα συστήματα.

1 hour ago, aektzhs 1 said:

Γιατί σε εμένα ήρθε στις 09:46 πμ. Γενικά και παλιά σε ένα άλλο Vodafone CU της οικογένειας το 2022 με την φοροαπαλλαγή το μήνυμα στο ένα ήρθε το απόγευμα και στο άλλο πολύ αργότερα ή την άλλη μέρα το πρωί δεν θυμάμαι ακριβώς. Γιατί γίνεται αυτό;;;;

Γιατί η δακτυλογράφος της vf που σου τα έστελνε δεν είναι και η γρηγορότερη

Edited by Bas

1 ώρα πριν, GREGORYMO said:

0.41€ έχει πάει το sms ?

Απαράδεκτοι;

Εν τω μεταξύ, προς δίκτυα ΕΕ, χάρη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι στα 0,071€/sms. 6 φορές κάτω!!

image.png.a5498d8ddaf2633a4c1981b9cb65f90a.png

Για πιο φθηνή λύση, που να φαίνεται ότι το στέλνεις από τον αριθμό του κινητού σου (ψάξε για το callerID), προτείνω sms μέσω Skype στα 0,0725€/sms.

image.png.0e8fbb950bee760655e01d7835ae4329.png

Edited by nickolasemp
εναλλακτική

33 minutes ago, nickolasemp said:

Απαράδεκτοι;

Εν τω μεταξύ, προς δίκτυα ΕΕ, χάρη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι στα 0,071€/sms. 6 φορές κάτω

Σε roaming στην Ελλάδα και στέλνοντας sms από το κυπριακό κινητό μου σε ελληνικά και ΕΕ νούμερα χρεώνομαι 0.03€!!

Μιλάμε οι ελλαδικές εταιρείες είναι αισχροί κλέφτες 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

15 minutes ago, HEO said:

Σε roaming στην Ελλάδα και στέλνοντας sms από το κυπριακό κινητό μου σε ελληνικά και ΕΕ νούμερα χρεώνομαι 0.03€!!

Μιλάμε οι ελλαδικές εταιρείες είναι αισχροί κλέφτες 

ναι, αυτό σού το προσφέρει η κυπριακή σου εταιρεία κι είσαι σε mode roaming like at home.Ειδάλλως, από ελληνικές εταιρείες προς το εξωτερικό, το μαξ είναι 0,071€/sms προς το παρόν (αν και από την αρχή του 2025 ίσως μειώθηκαν κι άλλο).

Εν τω μεταξύ, wholesale από operator σε operator, το κόστος τους είναι... 0,003€/sms !!!!!!!!!!!!! Και το χρεώνουν 0,071€! Και μέσα στο ίδιο κράτος 0,41€. Δεν πάμε καλά. Οκ, δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός αλλά και πάλι

https://en.wikipedia.org/wiki/European_Union_roaming_regulations

Edited by nickolasemp

52 minutes ago, nickolasemp said:

Απαράδεκτοι;

Εν τω μεταξύ, προς δίκτυα ΕΕ, χάρη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, είναι στα 0,071€/sms. 6 φορές κάτω!!

image.png.a5498d8ddaf2633a4c1981b9cb65f90a.png

Για πιο φθηνή λύση, που να φαίνεται ότι το στέλνεις από τον αριθμό του κινητού σου (ψάξε για το callerID), προτείνω sms μέσω Skype στα 0,0725€/sms.

image.png.0e8fbb950bee760655e01d7835ae4329.png

Ευχαριστώ!

3 minutes ago, cu2goup said:

Έχω μία roblox των 20€ δώρο από το simply που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Τη θέλει κανείς;

IMG_20250102_151744.jpg

Εγώ 

Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂

Just now, cu2goup said:

Οκ σου στέλνω pm σε 2 λεπτά.

Ωραία 

Vodafone the ονλυ Εντ σα νετουγορκ 😂

6 ώρες πριν, nickolasemp said:

ναι, αυτό σού το προσφέρει η κυπριακή σου εταιρεία κι είσαι σε mode roaming like at home.Ειδάλλως, από ελληνικές εταιρείες προς το εξωτερικό, το μαξ είναι 0,071€/sms προς το παρόν (αν και από την αρχή του 2025 ίσως μειώθηκαν κι άλλο).

Εν τω μεταξύ, wholesale από operator σε operator, το κόστος τους είναι... 0,003€/sms !!!!!!!!!!!!! Και το χρεώνουν 0,071€! Και μέσα στο ίδιο κράτος 0,41€. Δεν πάμε καλά. Οκ, δεν είναι φιλανθρωπικός οργανισμός αλλά και πάλι

https://en.wikipedia.org/wiki/European_Union_roaming_regulations

Καταγγελία που μπορούμε να κάνουμε? Με τέτοια συμπεριφορά από την Vodafone αισθάνομαι ότι η Ελλάδα δεν υπάγεται στη ΕΕ. 

Στην ΕΕΤΤ η καταγγελία αλλά και αν σου απαντήσουν θαύμα θα ναι 

18 minutes ago, EllinikoNisi said:

Καταγγελία που μπορούμε να κάνουμε? Με τέτοια συμπεριφορά από την Vodafone αισθάνομαι ότι η Ελλάδα δεν υπάγεται στη ΕΕ. 

Για ψάξε και τους άλλους παροχους να δεις. Το ίδιο κάνουν από ότι θυμάμαι. Δεν παίζει να βρεις το δίκιο σου γιατί αυτό το επιβάλει η Ευρωπαϊκή Ένωση μόνο σε αριθμούς εκτός της χώρας προέλευσης 

Η Cosmote χρεώνει 0,07 ευρώ το μήνυμα προς Ευρωπαϊκή Ένωση και 0,20 λεπτά εντός Ελλάδας

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Έχω μία roblox των 20€ δώρο από το simply που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω. Τη θέλει κανείς;

IMG_20250102_151744.jpg

Αν δε την έχεις δώσει, θα την ήθελα για την κόρη, μιας και λόγω γρίπης ο Αι Βασίλης άργησε φέτος. 

Άκυρο, δεν πρόλαβα να δω τον φίλο που την ζήτησε πρώτος! 

Edited by andreasomageiras

http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

(έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής)

Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορα΄για παραγγελία νέας κάρτας cu με απεριόριστα 13€/μήνα για 9 μήνες;

1 ώρα πριν, andreasomageiras said:

Αν δε την έχεις δώσει, θα την ήθελα για την κόρη, μιας και λόγω γρίπης ο Αι Βασίλης άργησε φέτος. 

Άκυρο, δεν πρόλαβα να δω τον φίλο που την ζήτησε πρώτος! 

Περαστικά..

1 hour ago, opmgls said:

Ξέρουμε μέχρι πότε ισχύει η προσφορα΄για παραγγελία νέας κάρτας cu με απεριόριστα 13€/μήνα για 9 μήνες;

Η Vodafone γενικώς τις προσφορές τις βγάζει επ αόριστον. Και απλώς κάποια στιγμή σταματάει. Δεν δίνει ημερομηνίες.

43 minutes ago, cu2goup said:

Περαστικά..

Ευχαριστώ

Η μεγάλη κόρη συνήλθε, μόνο δυνατός βήχας έμεινε. 

Η μικρή κόρη είναι στα τελειώματα κι αυτή με πολύ δυνατό βήχα. 

Η σύζυγος είναι χάλια και έχει μέχρι το Σάββατο (αν κρίνω από το διάστημα που έκανε τον κύκλο στις μικρές). 

Οι μικρές χτύπησαν μέχρι 39,5 που δεν έπεφτε ούτε με φάρμακα. 

Για την ώρα, εγώ είμαι όρθιος και κάνω τον νοσοκόμο. Είμαι σε άδεια. 

Ξέρω το πρόγραμμα, μόλις αναρρώσουν τα γυναικόπαιδα βλέπω να πέφτω εγώ. Οπότε για ψάρεμα στην επόμενη άδεια... 

Α! Ο λόγος που είπα να γράψω είναι: το νου σας με την γρίπη που κυκλοφορεί, κάνει πολύ υψηλό πυρετό, κρατάει μέχρι μία εβδομάδα και έχει μεγάλη ταλαιπωρία κατά την διάρκεια αλλά και μετά γιατί αφήνει τον ασθενή με μεγάλη εξάντληση! 

Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς!

1 hour ago, cu2goup said:

Περαστικά..

Η Vodafone γενικώς τις προσφορές τις βγάζει επ αόριστον. Και απλώς κάποια στιγμή σταματάει. Δεν δίνει ημερομηνίες.

Βlack Friday ήταν συγκριμένη στην λήξη

6 minutes ago, Bas said:

Βlack Friday ήταν συγκριμένη στην λήξη

"τρέχει" ακόμα... 

6 minutes ago, andreasomageiras said:

"τρέχει" ακόμα... 

Είχε σταματήσει (06/12) και μετά από λίγο ξαναβάλανε ολόιδια με αφορμή τον γιορτών