eridion25 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Αυριο θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 32 minutes ago, spiliot said: Μου βάλανε δώρο κάμποσα λεπτά και gb για 10 μέρες. Ευχαριστώ αλγόριθμε, το πέτυχες. Και εμένα. Σε κινητό που είχε διαγραφεί το υπόλοιπο λόγω διμήνου. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_15 Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 10 minutes ago, eridion25 said: Αυριο θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα; Ναι 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, GREGORYMO said: 1 ώρα πριν, spiliot said: Μου βάλανε δώρο κάμποσα λεπτά και gb για 10 μέρες. Ευχαριστώ αλγόριθμε, το πέτυχες. 1 hour ago, GREGORYMO said: Και εμένα. Σε κινητό που είχε διαγραφεί το υπόλοιπο λόγω διμήνου. Είχατε απαντήσει στην ερευνα ? Εγω παλι στην απεξω φυσικά 😅 Edited 5 ώρες πριν by kmpatra 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 19 minutes ago, kmpatra said: Είχατε απαντήσει στην ερευνα ? Εγω παλι στην απεξω φυσικά 😅 Έχω 2 νούμερα που ταιζω με cashback αλλά έβαλαν στο 1 με αυτό το κριτήριο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Ποια έρευνα; 3 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 28 minutes ago, kmpatra said: Είχατε απαντήσει στην ερευνα ? Εγω παλι στην απεξω φυσικά 😅 Εγώ έκανα chat με την εξυπηρέτηση για κάποιο θέμα και με εξυπηρέτησαν εξαιρετικά. Μετά απάντησα σε κάτι σε μια ιστοσελίδα που μου στείλανε να μπω από μήνυμα και να πω αν ειμαι ικανοποιημένος. Σημείωσα ότι όλα πήγαν τέλεια οπότε και στα 2 νούμερα μου πήρα 100λεπτά και 2Gb. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν Εγώ τους ψιλομαυρισα στην έρευνα που μου έστειλαν οποτε μ' εκδικούνται. 😄 29 minutes ago, VIPdriver said: Ποια έρευνα; Είχαν στείλει ένα link για να απαντήσεις σε κάποιες ερωτήσεις κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος από την εταιρεία. 2 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 10 minutes ago, kmpatra said: Εγώ τους ψιλομαυρισα στην έρευνα που μου έστειλαν οποτε μ' εκδικούνται. 😄 και εμενα το ιδιο, αλλα τους εχω γραμμενους 🙂 2 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν (edited) Δεν έχω απαντήσει ποτέ σε καμία έρευνα. Είχα βάλει 8 ευρώ από μηχάνημα πέρυσι τον Γενάρη και ένα cashback Μάρτη, δε θυμάμαι άλλο γιατί μετά μπήκε το απεριόριστο του διαγωνισμού και δεν μπλόκαρε στο τρίμηνο όπως περίμενα οπότε δεν υπήρχε λόγος. Μου έχουν έρθει πολλά μηνύματα "βάλε κάρτα για να πάρεις δώρο xxx" τα οποία φυσικά δεν έχουν νόημα αφού έχω τα απεριόριστα. Όμως κοίταξα και άλλα δύο επί μακρόν ατάιστα νούμερα και δύο που μπαίνει κάρτα κάθε μήνα και κανένα άλλο δεν το πήρε. Μάλλον τυχαίο το μοίρασμα. Edited 2 ώρες πριν by spiliot 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts