Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

10 minutes ago, VIPdriver said:

Τώρα που η βονταφον σταμάτησε το κασμπακ, δεν αξίζει ουτε αυτό. Κοσμοτέονλι... 

η Vodafone δίνει ακόμα 200gb απεριόριστα λεπτά με 13 το μήνα καλά για την κοσμοτε άστο 

7 minutes ago, Harry636 said:

η Vodafone δίνει ακόμα 200gb απεριόριστα λεπτά με 13 το μήνα καλά για την κοσμοτε άστο 

Με 12ε/μηνα μπορω να παιρνω απεριόριστο ίντερνετ με ταχύτητες κοσμοτέ, νομίζω πολυ πιο συμφέρον. 

ΥΓ: χωρίς κόφτη και χωρίς throttling που βάζει η βονταφον... 

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

12 minutes ago, VIPdriver said:

Με 12ε/μηνα μπορω να παιρνω απεριόριστο ίντερνετ με ταχύτητες κοσμοτέ, νομίζω πολυ πιο συμφέρον. 

ΥΓ: χωρίς κόφτη και χωρίς throttling που βάζει η βονταφον... 

δεν μπορείς να συγκρίνεις της τιμές όταν μέχρι πριν απο λίγο έδινε το cu unlimited με 13 ευρώ και φόρους και η cosmote στα 33 είναι διαφορά

ΥΓ η τιμές στην Ελλάδα είναι τραγικές πχ Ιαπωνία Rakuten απεριόριστα με 17 ευρώ και εύκολα έβρισκες προσφορές στα 13 

ΕΕ uk unlimited με 13 το μήνα κλπ

5 minutes ago, Harry636 said:

δεν μπορείς να συγκρίνεις της τιμές όταν μέχρι πριν απο λίγο έδινε το cu unlimited με 13 ευρώ και φόρους και η cosmote στα 33 είναι διαφορά

ΥΓ η τιμές στην Ελλάδα είναι τραγικές πχ Ιαπωνία Rakuten απεριόριστα με 17 ευρώ και εύκολα έβρισκες προσφορές στα 13 

ΕΕ uk unlimited με 13 το μήνα κλπ

Τρέχουσες τιμές συγκρίνω. Με την δική σου λογική, πριν 15 χρόνια η βονταφον έδινε 50mb με 15€...

RIP Cashback...1485709620_Screenshot_20241105_MyVodafone.thumb.jpg.b2cbc5c521f81c29c403b7ca2f7b0b43.jpg

2 minutes ago, VIPdriver said:

Τρέχουσες τιμές συγκρίνω. Με την δική σου λογική, πριν 15 χρόνια η βονταφον έδινε 50mb με 15€...

Πριν περίπου ένα δυο μήνες σταμάτησε το unlimited το έχω ακόμα και σου είπα τώρα έχουν τα 200 gb 13 ευρώ το ξέρω ότι οδηγούν την τιμές στα υψη

44 minutes ago, VIPdriver said:

Ναι θα έλεγα και η Cosmote unlimited calls 13.50 με 2.5GB

Οκ έχουμε τοκενς αλλά αυτά δεν ισχύουν όμως για Roaming.

Just now, elkons said:

Ναι θα έλεγα και η Cosmote unlimited calls 13.50 με 2.5GB

Οκ έχουμε τοκενς αλλά αυτά δεν ισχύουν όμως για Roaming.

2,5 gb αχαχαχα α α α. Α α ΑΑ ε. 

7 minutes ago, VIPdriver said:

IMG_5865.png

15 ώρες πριν, Dimitris_15 said:

Θα δούμε στις 15/11

Λογικά μέσα θα είμαι διότι ούτε στους προηγούμενους διαγωνισμούς έχω κερδίσει για να δούμε φέτος

Αυτό που λέμε "επικό μήνυμα".

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Γιατί πολλοί πιστεύετε πως κερδίζετε τόσο εύκολα σε τέτοιους διαγωνισμούς;

Just now, elkons said:

Γιατί πολλοί πιστεύετε πως κερδίζετε τόσο εύκολα σε τέτοιους διαγωνισμούς;

Είναι σαν το τζόκερ 

πιο πιθανό είναι να σε χτυπήσει κεραυνός 

δις παρά να κερδίσεις το τζόκερ 

Το οτι δεν ήταν κάποιος νικητής στους προηγούμενους διαγωνισμούς, δεν αυξάνει τις πιθανότητες να είναι νικητής στους επόμενους. Οι προηγούμενοι συμμετέχοντες ή νικητές δεν αποκλείονται, ωστε να πεις οτι αυξάνονται οι πιθανότητες...

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

Έκανε αυτογκόλ η vf...

Τα ίδια λέγατε και με το liquid αλλά ουδείς αποχωρίζεται τη vodafone.😅 Ειδικά ο vipdriver!

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

40 minutes ago, Serafeim1981 said:

Τα ίδια λέγατε και με το liquid αλλά ουδείς αποχωρίζεται τη vodafone.😅 Ειδικά ο vipdriver!

images-4.jpeg.f222d29f087a41b717a9449722620ee6.jpeg

2 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Αυτό που λέμε "επικό μήνυμα".

Είναι μεγάλος ο πειρασμός να τρολλαρω κι εγώ αλλά θα είμαι η νηφάλια και σοβαρή φωνή: Μη το πειράζετε το παιδί! 🤪

45 minutes ago, gpapas640 said:

Είναι μεγάλος ο πειρασμός να τρολλαρω κι εγώ αλλά θα είμαι η νηφάλια και σοβαρή φωνή: Μη το πειράζετε το παιδί! 🤪

Ή μπορεί απλά να μας τρολλάρει αυτός... :classic_smile:

Το έχω γράψει και σβήσει 3 φορές να μην ρίχνω λάδι στη φωτιά, αλλά αφού συνεχίζεται το τικιτάκα θα το πω:

Θέλω να κερδίσει ο δημητράκης και να βγει να πει "ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ότι ήμουν στο -069 σε τόσα νούμερα" να δω τι θα κάνετε 🤣

Δημητράκη αν δεν κερδίσεις και πιστέψεις ότι είναι στημένο, δεν θα είσαι ο πρώτος. Είχαμε και άλλον που ήταν πεπεισμένος πως το μαγείρευαν γιατί "είχε δει το νούμερό του πολλές φορές" και δεν είχε κερδίσει.

Edited by spiliot

On 10/11/2024 at 2:12 ΜΜ, aektzhs 1 said:

Να προσέχετε γιατί χτες έστειλα ένα μήνυμα και ενώ στο σύστημα της Vodafone φαίνεται ως κανονικό μήνυμα στο κινητό φάνηκε ως MMS με την αντίστοιχη χρέωση. Ρώτησα την εξυπηρέτηση και μου είπε κακώς υπήρξε χρέωση, εδώ δεν φαίνεται ότι έχετε στείλει MMS και μου επέτρεψαν περίπου 1 ευρώ πίσω οσο ήταν και η χρέωση 

Είχα γράψει πριν 1μήνα περίπου το ίδιο. Χρέωσαν 23 ευρώ κ  επέστρεψαν 7.
Είχα γράψει επίσης την αλλαγή στις ρυθμίσεις για να μη ξανασυμβεί.

https://myphone.gr/forum/topic/226/?do=findComment&comment=7309374

Edited by balkos

Οποιος θέλει να πάρει κωδικο efood (-10%) απο αριθμό κινητού, να ΜΗΝ το κάνει απο vodafone app. Υπάρχει τον τελευταίο καιρό πρόβλημα διοτι αντί να εκδώσουν κωδικο τυπου VOD..... με αρκετούς αριθμούς και γράμματα, βγαινουν τα 6 ψηφια του κινητού. Και φυσικά ο κωδικός δεν γίνεται δεκτός. Την έχω πατήσει και άλλες 2 φορες τελευταία. Τις προηγούμενες φορές όμως μπαίνοντας μετά από λίγο στο cu app, ενώ αρχικά μου έδειχνε πάλι τα 6 ψηφία μετά από λίγο αλλαζε,και έβγαζε έναν κωδικό με σωστή μορφή, που μπορουσα να τον χρησιμοποιήσω. Σήμερα όμως δεν άλλαξε κάτι,δεν ξέρω αν θα αλλαξει κατι αυριο. Για την αποφυγή  ταλαιπωρίας και ειδικά αν τον θέλετε άμεσα τον κωδικό, πατε απο cu app μονο.

Για έναν περίεργο λόγο αν μπω με το λογαριασμό του σταθερού στο vodafone app μου βγάζει σωστά τον κωδικό έκπτωσης...

Edited by kmpatra

17 minutes ago, kmpatra said:

Οποιος θέλει να πάρει κωδικο efood (-10%) απο αριθμό κινητού, να ΜΗΝ το κάνει απο vodafone app. Υπάρχει τον τελευταίο καιρό πρόβλημα διοτι αντί να εκδώσουν κωδικο τυπου VOD..... με αρκετούς αριθμούς και γράμματα, βγαινουν τα 6 ψηφια του κινητού. Και φυσικά ο κωδικός δεν γίνεται δεκτός. Την έχω πατήσει και άλλες 2 φορες τελευταία. Τις προηγούμενες φορές όμως μπαίνοντας μετά από λίγο στο cu app, ενώ αρχικά μου έδειχνε πάλι τα 6 ψηφία μετά από λίγο αλλαζε,και έβγαζε έναν κωδικό με σωστή μορφή, που μπορουσα να τον χρησιμοποιήσω. Σήμερα όμως δεν άλλαξε κάτι,δεν ξέρω αν θα αλλαξει κατι αυριο. Για την αποφυγή  ταλαιπωρίας και ειδικά αν τον θέλετε άμεσα τον κωδικό, πατε απο cu app μονο.

Για έναν περίεργο λόγο αν μπω με το λογαριασμό του σταθερού στο vodafone app μου βγάζει σωστά τον κωδικό έκπτωσης...

Δουλειά να έχει το cc...

Το σκέφτομαι αν πρέπει να το αναφέρω, γιατί αν πέσω πάνω σε άσχετο, θα χασω την ωρα μου. Πιο πιθανό το βλέπω αν το δει καποιος "κατασκοπος" τους εδω μεσα να το κοιταξει...

παιδες σκεφτομαι να χρησιμοποιησω το smart pocket για efood(για εκει ειναι μονο,σωστα?) Γνωριζουμε αν συνδυαζεται με τις αλλες προσφοτες της efood πχ πεινατα?

Vamos Aris