balkos Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Προς ενημέρωση: Η αυτόματη ανανέωση του liquid, ενεργοποιεί κ την τυχόν προσωπική προσφορά ΒΑΛΕ ΚΑΡΤΑ... Λογικό, θα μου πείτε αλλά vodafone είναι αυτή, ποτέ δεν ξέρεις. 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Ναι το κανει :). Τώρα τελευταία έχω σταματήσει να αλλάζω ημερομηνία γιατί κάθε μήνα δίνει 20GB και 500’ για 20 μέρες, οπότε τα λεφτά που γλιτώνω τα τρώω στο pocket και βγαίνει πιο φθηνά από την ανανέωση ανά 2 μήνες 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Ήρθε σε κάναν άλλο; ΕΚΠΛΗΞΗ! ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΔΩΡΟ 100GB KAI 5000 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ CU! ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ! να είχε και κάλυψη τι καλά θα ήταν. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Είσαι liquid? Οχι ε? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 2 minutes ago, kmpatra said: Είσαι liquid? Οχι ε? Όχι, έχω ακόμη από το με απολα 11.5 που είχαν ενεργοποιήσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Μακάρι να έρθει σε όλους μας. Αν έρθει σε όλους μου μυρίζει απάντηση στα απεριόριστα του Free2go 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2023 Ήρθε σε κάναν άλλο; ΕΚΠΛΗΞΗ! ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΕΣ ΔΩΡΟ 100GB KAI 5000 ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ 40 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ CU! ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ! να είχε και κάλυψη τι καλά θα ήταν.40 μέρες;;;; Καινούριο φρούτο;;;Μια χαρά .... ;)Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 10 ώρες πριν, leo06 said: να είχε και κάλυψη τι καλά θα ήταν. Γι' αυτό σου τα δώσανε.. εκ του ασφαλούς!! 😉😂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 16 ώρες πριν, paanos said: Ναι το κανει :). Τώρα τελευταία έχω σταματήσει να αλλάζω ημερομηνία γιατί κάθε μήνα δίνει 20GB και 500’ για 20 μέρες, οπότε τα λεφτά που γλιτώνω τα τρώω στο pocket και βγαίνει πιο φθηνά από την ανανέωση ανά 2 μήνες Σε εμένα έδωσε 1500'+ 20GB αλλά μου είναι άχρηστα. Έχω liquid με το εξής πλάνο. Βάζω 15€/μήνα και έχω απεριόριστα τηλέφωνα. Με τα χρήματα αγοράζω το μεγάλο πακέτο data από το BB και για μένα ισοδυναμεί με απεριόριστα (έχω μαζέψει 880 GB καβάτζα). Έτσι στην ουσία με <15 ευρώ έχω απεριόριστα τα πάντα που είναι πολύ καλή τιμή. Αααα, επίσης τυχαίνει να έχω και "σήμα καμπάνα" και στο σπίτι και στη δουλειά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 28 minutes ago, balkos said: Σε εμένα έδωσε 1500'+ 20GB αλλά μου είναι άχρηστα. Έχω liquid με το εξής πλάνο. Βάζω 15€/μήνα και έχω απεριόριστα τηλέφωνα. Με τα χρήματα αγοράζω το μεγάλο πακέτο data από το BB και για μένα ισοδυναμεί με απεριόριστα (έχω μαζέψει 880 GB καβάτζα). Έτσι στην ουσία με <15 ευρώ έχω απεριόριστα τα πάντα που είναι πολύ καλή τιμή. Αααα, επίσης τυχαίνει να έχω και "σήμα καμπάνα" και στο σπίτι και στη δουλειά. Πολύ καλό απλά πρέπει κανείς να ασχολείται με κρυστάλλους.Αν έδινε 200γιγα με 15 ευρώ χωρίς ανάγκη κρυστάλλων θα ήταν τέλειο 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 1 minute ago, glofiish said: Πολύ καλό απλά πρέπει κανείς να ασχολείται με κρυστάλλους.Αν έδινε 200γιγα με 15 ευρώ χωρίς ανάγκη κρυστάλλων θα ήταν τέλειο Συμφωνώ και με 20€ απεριόριστα. 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Άρχισε πάλι τα κουλά της η Vodafone....σε έξτρα σιμ ήρθε συμβολαίου με απεριόριστα ήρθε μήνυμα ότι ξεπεράσατε το όριο των 300gb και η ταχύτητα πέφτει στα 4gb.... Έλεος...εντωμεταξυ με τίποτα δεν έχω φτάσει τα 300gb το μήνα... ειλικρινά... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 10 minutes ago, damierom said: Άρχισε πάλι τα κουλά της η Vodafone....σε έξτρα σιμ ήρθε συμβολαίου με απεριόριστα ήρθε μήνυμα ότι ξεπεράσατε το όριο των 300gb και η ταχύτητα πέφτει στα 4gb.... Έλεος...εντωμεταξυ με τίποτα δεν έχω φτάσει τα 300gb το μήνα... ειλικρινά... Η συσκευή καταγράφει την κατανάλωση ΜΒ 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 8 minutes ago, GREGORYMO said: Η συσκευή καταγράφει την κατανάλωση ΜΒ Σε μένα γράφει 180Gb... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 2 minutes ago, damierom said: Σε μένα γράφει 180Gb... Μετρησες 19 Οκτωβρίου με 19 Νοεμβρίου? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 8 minutes ago, damierom said: Σε μένα γράφει 180Gb... Μήπως πάει αθροιστικά, κανονική sim + extra sim? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 2 minutes ago, EllinikoNisi said: Μήπως πάει αθροιστικά, κανονική sim + extra sim? Δεν ξέρω. Επικοινώνησα μαζί τους και λένε τη γνωστή καραμέλα περί πολιτικής ορθής χρήσης.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 15 minutes ago, damierom said: Δεν ξέρω. Επικοινώνησα μαζί τους και λένε τη γνωστή καραμέλα περί πολιτικής ορθής χρήσης.... Στο κανονικό νούμερο πόσα data κατανάλωσες? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Επειδή δεν βρήκα το κατάλληλο νήμα καρτοκινητά της tazamobile (vf) για να μετατραπεί σε CU η συμβόλαιο πρέπει να γίνει φορητότητα; Δεν γνωρίζω αν ανήκει στην vf η είναι κάποιος MVNO.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 1 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Το πιο πιθανό είναι να πηγαίνουν αθροιστικά.Μην ξεχνάτε ότι οι εταιρίες δεν θέλουν με τίποτα να "θάψουν" το σταθερό internet 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 8 minutes ago, EllinikoNisi said: Στο κανονικό νούμερο πόσα data κατανάλωσες? Δε γνωρίζω. Μου είπαν ότι ο περιορισμός ισχύει μόνο για την εξτρα σιμ και όχι για το κύριο νούμερο. Αλλά και πάλι το ρούτερ που έχω την εξτρα σιμ δεν κατανάλωσε 300gb. Τους είπα ότι θα κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρεία.... Θα δούμε... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
siberiantiger Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Επειδή δεν βρήκα το κατάλληλο νήμα καρτοκινητά της tazamobile (vf) για να μετατραπεί σε CU η συμβόλαιο πρέπει να γίνει φορητότητα; Δεν γνωρίζω αν ανήκει στην vf η είναι κάποιος MVNO.Sent from my iPhone 14 Pro using TapatalkΈχω την εντύπωση ότι ανήκει στην vodafone. Sent from my SM-A528B using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 22 minutes ago, zerokill said: Επειδή δεν βρήκα το κατάλληλο νήμα καρτοκινητά της tazamobile (vf) για να μετατραπεί σε CU η συμβόλαιο πρέπει να γίνει φορητότητα; Δεν γνωρίζω αν ανήκει στην vf η είναι κάποιος MVNO. Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk Κάλεσε 1266 για αλλαγή προγραμματος καρτοκινητης. 2 Παράθεση Κοσμοτεονλι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potapios Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 1 ώρα πριν, damierom said: Άρχισε πάλι τα κουλά της η Vodafone....σε έξτρα σιμ ήρθε συμβολαίου με απεριόριστα ήρθε μήνυμα ότι ξεπεράσατε το όριο των 300gb και η ταχύτητα πέφτει στα 4gb.... Έλεος...εντωμεταξυ με τίποτα δεν έχω φτάσει τα 300gb το μήνα... ειλικρινά... ποιο πρόγραμμα είσαι; το επαγγελματικό; το unlimeted giga ultra? το red με απεριόριστα; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. November 19, 2023 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2023 Κάλεσε 1266 για αλλαγή προγραμματος καρτοκινητης. Οκ ευχαριστώ πολύ.Sent from my iPhone 14 Pro using Tapatalk 2 Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts