eridion25 Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Εύκολο φαίνεται 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. October 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2023 Από το πόσο % συνδρομητών CU θα παίξουν σε αυτό το νέο colpo ως 15/11/2023: Κρίνεται η Κατάσταση τους (%), Συνεπώς και οι συνέπειες αυτής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 Από το πόσο % συνδρομητών CU θα παίξουν σε αυτό το νέο colpo ως 15/11/2023: Κρίνεται η Κατάσταση τους (%), Συνεπώς και οι συνέπειες αυτής.Εγώ πάντως τους παραδέχομαι. Το τμήμα marketing τους είναι μακραν πολύ ανώτερο από το δίκτυο τους.. 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 15 ώρες πριν, eridion25 said: Εύκολο φαίνεται απο οσο καταλαβαινω, δεν παιζουν ρολο οι αρχικοι κρυσταλλοι που ειχαμε πριν την εναρξη του διαγωνισμου 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 Έπεσαν εδώ και ώρα οι εφαρμογές cu και Vodafone... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 Γιατί δεν λειτουργεί το myCU; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 13 minutes ago, eridion25 said: Γιατί δεν λειτουργεί το myCU; Μόλις επανήλθαν.. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 Μια απορία: έχει καταφέρει κανείς να κάνει ανανέωση 8 ευρώ από κατάστημα;;Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. October 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2023 3 ώρες πριν, HEO said: Μια απορία: έχει καταφέρει κανείς να κάνει ανανέωση 8 ευρώ από κατάστημα;; Sent from my Redmi 7 using Tapatalk Ναι ευκολα την πρωτη φορα που πηγα κανενα ζορισμα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Βρε χθες δεν μπορούσα να πάρω τους 400 κρυστάλλους από το my cu Daly έλεγε ότι έλεγε σε 5 ώρες δηλαδή στης 00:00 ενώ έχω είχα ενεργοπιση το πακέτο στης 18:00 τώρα πήρα ξανά στης 00:00 και λει λίγες αύριο (12/10/2023) δηλαδή στης 00:00 θα μπορώ να πάρω και πάλι 400 κρυστάλλους 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Σήμερα επιτέλους παρέλαβα το δώρο Bluetooth ηχείο. Ή έτσι νόμιζα μάλλον κάποιο δείγμα δωρεάν έστειλαν... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Δεν ξέρω αν να το πιστέψω αυτό που είπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 2 ώρες πριν, gpapas640 said: Σήμερα επιτέλους παρέλαβα το δώρο Bluetooth ηχείο. Ή έτσι νόμιζα μάλλον κάποιο δείγμα δωρεάν έστειλαν... Θα τελείωσε το απόθεμα του setty junior και στέλνουν αυτό τώρα. https://www.skroutz.gr/s/12542869/Setty-Mushroom-GSM103309-Icheio-Bluetooth-3W-me-Diarkeia-Mpatarias-eos-2-5-ores-Mayro.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Παιδιά δεν λειτουργεί σωστά η αναμονή κλήσης στα 2 νούμερά μου CU. Δηλαδή, όταν ήδη είμαι σε κλήση και με καλεί κάποιος τρίτος, μου έρχεται SMS με ενημέρωση αντί να μου δείχνει το κινητό ότι με καλούν και να βάζω σε αναμονή την πρώτη κλήση για να μιλήσω με τη δεύτερη. Επίσης ο άλλος ακούει ότι ο αριθμός είναι απενεργοποιημένος! Ούτε καν "απασχολημένος". Στις ρυθμίσεις του κινητού έχω ενεργοποιημένη την "Αναμονή Κλήσης" και δοκίμασα και το *43# που την ενεργοποιεί από την πλευρά του παρόχου. Τι πρέπει να κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 3 minutes ago, jaranor said: Παιδιά δεν λειτουργεί σωστά η αναμονή κλήσης στα 2 νούμερά μου CU. Δηλαδή, όταν ήδη είμαι σε κλήση και με καλεί κάποιος τρίτος, μου έρχεται SMS με ενημέρωση αντί να μου δείχνει το κινητό ότι με καλούν και να βάζω σε αναμονή την πρώτη κλήση για να μιλήσω με τη δεύτερη. Επίσης ο άλλος ακούει ότι ο αριθμός είναι απενεργοποιημένος! Ούτε καν "απασχολημένος". Στις ρυθμίσεις του κινητού έχω ενεργοποιημένη την "Αναμονή Κλήσης" και δοκίμασα και το *43# που την ενεργοποιεί από την πλευρά του παρόχου. Τι πρέπει να κάνω; Δοκίμασε από άλλη συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 6 minutes ago, eridion25 said: Δοκίμασε από άλλη συσκευή Στην ίδια συσκευή είχα WhatsUp (έκανα τον αριθμό φορητότητα σε CU) και λειτουργούσε κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 (edited) 14 minutes ago, jaranor said: Στην ίδια συσκευή είχα WhatsUp (έκανα τον αριθμό φορητότητα σε CU) και λειτουργούσε κανονικά! Έτσι είχα θέμα κι εγώ με το CU. Πάρε στην εξυπηρέτηση. Εγώ χρειάστηκε να μιλήσω 3 φορές μαζί τους ως που το αναθέσαν σε κάποιον που με πήρε τηλ, δοκιμάσαμε και τελικά μου το έφτιαξε. Επίσης το ότι σου δούλευε σε Cosmote, δεν έχει καμία σχέση. Edited October 11, 2023 by kalitexnis_g 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 45 minutes ago, jaranor said: Παιδιά δεν λειτουργεί σωστά η αναμονή κλήσης στα 2 νούμερά μου CU. Δηλαδή, όταν ήδη είμαι σε κλήση και με καλεί κάποιος τρίτος, μου έρχεται SMS με ενημέρωση αντί να μου δείχνει το κινητό ότι με καλούν και να βάζω σε αναμονή την πρώτη κλήση για να μιλήσω με τη δεύτερη. Επίσης ο άλλος ακούει ότι ο αριθμός είναι απενεργοποιημένος! Ούτε καν "απασχολημένος". Στις ρυθμίσεις του κινητού έχω ενεργοποιημένη την "Αναμονή Κλήσης" και δοκίμασα και το *43# που την ενεργοποιεί από την πλευρά του παρόχου. Τι πρέπει να κάνω; Κ γω το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει. Τους έστειλα στο τσατ, συνομιλήσαμε και λύθηκε επί τόπου. Δοκίμασε το. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 9 minutes ago, Alexandros201285 said: Κ γω το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει. Τους έστειλα στο τσατ, συνομιλήσαμε και λύθηκε επί τόπου. Δοκίμασε το. Το αποκαλούν συστημικό πρόβλημα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duellergr Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 28 minutes ago, kalitexnis_g said: Έτσι είχα θέμα κι εγώ με το CU. Πάρε στην εξυπηρέτηση. Εγώ χρειάστηκε να μιλήσω 3 φορές μαζί τους ως που το αναθέσαν σε κάποιον που με πήρε τηλ, δοκιμάσαμε και τελικά μου το έφτιαξε. Επίσης το ότι σου δούλευε σε Cosmote, δεν έχει καμία σχέση. Περίπτωση καρμπον και η δική μου. Προσπάθησαν τρείς φορές από τσατ και πάλι τα ίδια, μέχρι που το ανέθεσαν στο τεχνικό τμήμα και λύθηκε. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaranor Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 (edited) 25 minutes ago, Alexandros201285 said: Κ γω το ίδιο πρόβλημα είχα αντιμετωπίσει. Τους έστειλα στο τσατ, συνομιλήσαμε και λύθηκε επί τόπου. Δοκίμασε το. 16 minutes ago, duellergr said: Περίπτωση καρμπον και η δική μου. Προσπάθησαν τρείς φορές από τσατ και πάλι τα ίδια, μέχρι που το ανέθεσαν στο τεχνικό τμήμα και λύθηκε. Πήρα στο 13840 και ήταν πολύ απασχολημένοι (τέτοια ώρα;) υποτίθεται θα με καλέσουν σε μέσα σε 1 εργάσιμη. Μίλησα στο τσατ, υποτίθεται το διόρθωσε αλλά από ό,τι βλέπω δεν λύθηκε, πάλι έρχεται SMS αντί να μου δίνει επιλογή να απαντήσω. Το ίδιο συμβαίνει σε 2 νούμερα CU που έχω. Μήπως φταίει το VoLTE; Edited October 11, 2023 by jaranor 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 Δεν ξέρω πως έγινε αυτό 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 13 minutes ago, jaranor said: Πήρα στο 13840 και ήταν πολύ απασχολημένοι (τέτοια ώρα;) υποτίθεται θα με καλέσουν σε μέσα σε 1 εργάσιμη. Μίλησα στο τσατ, υποτίθεται το διόρθωσε αλλά από ό,τι βλέπω δεν λύθηκε, πάλι έρχεται SMS αντί να μου δίνει επιλογή να απαντήσω. Το ίδιο συμβαίνει σε 2 νούμερα CU που έχω. Μήπως φταίει το VoLTE; Θα σου το λύσουν μην αγχώνεσαι. Δικό τους είναι το θέμα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasnowy Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 3 ώρες πριν, eridion25 said: Δεν ξέρω πως έγινε αυτό Το ξέραμε ότι διαβάζουν το forum αλλά όχι και έτσι 😂 4 Παράθεση Nova Mobile Business Unlimited + Vodafone CU Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. October 11, 2023 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2023 16 minutes ago, dasnowy said: Το ξέραμε ότι διαβάζουν το forum αλλά όχι και έτσι 😂 Εγώ απάντησα χάχα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts