VIPdriver Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 9 minutes ago, balkos said: Έχει κανείς χρησιμοποιήσει στην πράξη το "bring a friend" https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/cu-bring-a-friend/ "Όταν ο φίλος σου παραλάβει και ενεργοποιήσει το νέο του CU νούμερο, κερδίζετε και οι δύο ΔΩΡΟ από 5GB κάθε μήνα για 1 χρόνο με την πρώτη ανανέωση 12€/ μήνα." γιατί αλλιώς το καταλαβαίνω εγώ κ αλλιώς μου τα είπαν στο chat (μου είπαν ότι δεν κερδίζουν κ οι 2 αλλά μόνο όποιος από τους 2 κάνει ανανέωση). Εγώ κατάλαβα ότι καθε μήνα κάνοντας ανανέωση παιρνεις το δωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 Όποιος κάνει ανανέωση παίρνει έξτρα gb όχι και οι δύο από την ανανέωση του ενός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duellergr Δημ. September 1, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2023 On 28/8/2023 at 12:17 ΠΜ, terkos2 said: Και μπορεί να πάρουν και δεύτερη μέχρι 30/9. Τώρα έγινε 17/9 (για το cu καλοκαιριστές πάντα). 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duellergr Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 (edited) Σήμερα όπως μου είχαν πει από την εξυπηρέτηση πελατών, θα χάνονταν τα 5€ δώρο (μετά από 30 μέρες) από την έναρξη του cu μου λόγω πληρωμής ηλεκτρονικά. Αλλά βλέπω ότι προστέθηκαν στα δωρεάν χρήματα λόγω μετατροπής σε liquid που μόλις έκανα. Η ημ/νια λήξης όλων των χρημάτων είναι σε 1 μήνα (1 Οκτ δεν άλλαξε αυτό). Μήπως αν ανανεώσω το liquid στην 1 Οκτ (αντί για 2 Οκτ) παραμείνουν και τα χρήματα δώρο; Edited September 2, 2023 by duellergr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Το f2g απαντησε στην vodafone διπλασιαζοντας της παροχες στο πακετο που κοστιζει 8€ και δινει απεριορηστα για 1 μηνα στους νεους συνδρομητες περιμενουμε τωρα και το whats up πως θα απαντηση 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 3 ώρες πριν, eridion25 said: Το f2g απαντησε στην vodafone διπλασιαζοντας της παροχες στο πακετο που κοστιζει 8€ και δινει απεριορηστα για 1 μηνα στους νεους συνδρομητες περιμενουμε τωρα και το whats up πως θα απαντηση Νομίζω ο διπλασιασμός κ για τα τρία πακέτα ομιλίας για 24 μήνες ίσχυε εδώ και καιρό. Τα απεριόριστα μβ είναι νέα προσφορά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 4 minutes ago, Alexandros201285 said: Νομίζω ο διπλασιασμός κ για τα τρία πακέτα ομιλίας για 24 μήνες ίσχυε εδώ και καιρό. Τα απεριόριστα μβ είναι νέα προσφορά. Έτσι είναι.. έχουμε συζητήσει ότι δίνει προτεραιότητα στον κανονικό χρόνο ομιλίας και όχι στο δώρο με αποτέλεσμα να μην σου μένει για rollover. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 39 minutes ago, Alexandros201285 said: Νομίζω ο διπλασιασμός κ για τα τρία πακέτα ομιλίας για 24 μήνες ίσχυε εδώ και καιρό. Τα απεριόριστα μβ είναι νέα προσφορά. 4 ώρες πριν, eridion25 said: Το f2g απαντησε στην vodafone διπλασιαζοντας της παροχες στο πακετο που κοστιζει 8€ και δινει απεριορηστα για 1 μηνα στους νεους συνδρομητες περιμενουμε τωρα και το whats up πως θα απαντηση Χάρηκα γιατί νόμιζα ότι είναι για όλους τους χρήστες F2G αλλά στην εφαρμογή βλέπω τις ίδιες παροχές, οπότε ο διπλασιασμός μάλλον ισχύει για νέους χρήστες 😭 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Σε τι ακριβως αποτελεί απάντηση στη vodafone η προσφορά του f2g? Διπλασίασε κάποιο πακέτο η vodafone π.χ.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 23 minutes ago, geoponer said: Χάρηκα γιατί νόμιζα ότι είναι για όλους τους χρήστες F2G αλλά στην εφαρμογή βλέπω τις ίδιες παροχές, οπότε ο διπλασιασμός μάλλον ισχύει για νέους χρήστες 😭 Καλά μην κάνεις έτσι.. φύγε για ένα μήνα και ξαναπήγαινε.. 14 minutes ago, kmpatra said: Σε τι ακριβως αποτελεί απάντηση στη vodafone η προσφορά του f2g? Διπλασίασε κάποιο πακέτο η vodafone π.χ.? Ούτε καν.. 😂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 13 minutes ago, kmpatra said: Σε τι ακριβως αποτελεί απάντηση στη vodafone η προσφορά του f2g? Διπλασίασε κάποιο πακέτο η vodafone π.χ.? Απλα η vodafone καταργει τα πακετα με 7.2€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 1 minute ago, eridion25 said: Απλα η vodafone καταργει τα πακετα με 7.2€ Κοίτα η Vodafone δεν συγκρίνεται όσον αφορά την οικονομία λόγω liquid. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 32 minutes ago, kalitexnis_g said: Καλά μην κάνεις έτσι.. φύγε για ένα μήνα και ξαναπήγαινε.. Ούτε καν.. 😂 Ροκανιζω το υπόλοιπο μου και ετοιμάζω βαλίτσες για liquid ή frog 🧳 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 32 minutes ago, kalitexnis_g said: Κοίτα η Vodafone δεν συγκρίνεται όσον αφορά την οικονομία λόγω liquid. Ισχύει αλλά στο marketing θα χάσει με την κατάργηση των πακέτων με 7.20 και την κατάργηση ήδη των 8 ευρώ ανανέωσης on line. Αν και πιστεύω ότι κ οι υπόλοιπες το ίδιο θα κάνουν αργά η γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 23 minutes ago, Alexandros201285 said: Ισχύει αλλά στο marketing θα χάσει με την κατάργηση των πακέτων με 7.20 και την κατάργηση ήδη των 8 ευρώ ανανέωσης on line. Αν και πιστεύω ότι κ οι υπόλοιπες το ίδιο θα κάνουν αργά η γρήγορα. Δεν καταργηθηκε ακριβώς η 8αρα απλα υπονομευθηκε αν πατησεις περισσοτερα ποσα θα βρεις ολα τα ποσα που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Έχει ανακοινωθεί η κατάργηση των 8€ προσεχώς από όλα τα κανάλια ανανέωσης πλην των καταστημάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Έχει ανακοινωθεί η κατάργηση των 8€ προσεχώς από όλα τα κανάλια ανανέωσης πλην των καταστημάτων.Υπάρχει μια περίπτωση να μην εφαρμοστεί αν οι άλλοι δεν κάνουν κάτι ανάλογοSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Θα εφαρμοστεί αλλά όχι στην ημερομηνία που ανακοίνωσαν. 🙂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 40 minutes ago, CaptainNickGR said: Θα εφαρμοστεί αλλά όχι στην ημερομηνία που ανακοίνωσαν. 🙂 Που το ξερεις αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 1 hour ago, eridion25 said: Που το ξερεις αυτο; Αφού είναι Γάτα!!! 😋😂😉 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 (edited) 3 ώρες πριν, Alexandros201285 said: Ισχύει αλλά στο marketing θα χάσει με την κατάργηση των πακέτων με 7.20 και την κατάργηση ήδη των 8 ευρώ ανανέωσης on line. Αν και πιστεύω ότι κ οι υπόλοιπες το ίδιο θα κάνουν αργά η γρήγορα. Ίσως.. αλλά για εμένα είναι το ίδιο.. στο απλό CU κάποια στιγμή βάζεις το πακετάκι σου χωρίς ανανέωση από τα παραπάνω ευρώ που θα έχεις κάθε μήνα και στο liquid πολύ πιο εύκολα κάνεις μία παραγγελία και πληρώνεις με το smart pocket ή αφήνεις άδεια τη χρεωστική και δεν ανανεώνει ένα μήνα και έρχεσαι στα ίσα του. Εγώ έφυγα από τη Vodafone λόγω δικτύου, αλλιώς δεν με πείραζε να ασχολούμαι. Αξίζει αν έχεις καλό σήμα εκεί που κινείσαι.. Edited September 2, 2023 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 25 minutes ago, kalitexnis_g said: Ίσως.. αλλά για εμένα είναι το ίδιο.. στο απλό CU κάποια στιγμή βάζεις το πακετάκι σου χωρίς ανανέωση από τα παραπάνω ευρώ που θα έχεις κάθε μήνα και στο liquid πολύ πιο εύκολα κάνεις μία παραγγελία και πληρώνεις με το smart pocket ή αφήνεις άδεια τη χρεωστική και δεν ανανεώνει ένα μήνα και έρχεσαι στα ίσα του. Εγώ έφυγα από τη Vodafone λόγω δικτύου, αλλιώς δεν με πείραζε να ασχολούμαι. Αξίζει αν έχεις καλό σήμα εκεί που κινείσαι.. Η και μπορεις να βαλεις μια εικονικη καρτα revolout να χρεωνει μονο 1€ το μηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 (edited) 8 minutes ago, eridion25 said: Η και μπορεις να βαλεις μια εικονικη καρτα revolout να χρεωνει μονο 1€ το μηνα Αυτό δεν το ξέρω.. για πες λεπτομέρειες. Πώς προκύπτει το 1€ το μήνα δεν καταλαβαίνω. Edited September 2, 2023 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Η και μπορεις να βαλεις μια εικονικη καρτα revolout να χρεωνει μονο 1€ το μηναΔεν το έπιασα αυτό....Ποιος χρεώνει ένα ευρώ το μήνα;;;Οι virtual κάρτες της revolut είναι δωρεάνSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. September 2, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2023 Σπινιάρει η γάτα στο γιαούρτι; Σπινιάρει ... και κάνει και τούμπες Μάλλον μπερδέψαμε τα ποσά και "που". Δεν έχει καμιά σημασία: Είναι στο απυρόβλητο οι "μεγάλες" εταιρίες. "Γιατί" ; Όσα δε φτάν'η αλεπού , τα αποκαλεί "αγάπη" : Όπως και αναμεταξύ μας οι "απλοί" όταν δε μπορούμε να κάμνουμε αλλιώς παρά να απολαύσουμε το "βιασμό" μας: Που έρχεται. Εμείς φταίμε._ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts