Pppe Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Το έχω εξηγήσει "πως" στο comment μου 7141151 (με μεταφορά μπάρας ημερομηνίας κάθε 2 μήνες όπως όλοι οι καρτοκινητοί έχουν την Ιδιότητα της "επαγρύπνισης" για τις sim τους και δεν είναι "συμβολαιάκηδες"): Με 6Ε/μήνα χαμηλότατες χρεώσεις ομιλίας. Άλλο εάν κάποιοι (πχ εγώ), ούτε αυτά "σκαμπάζω"/Δύναμαι να ΜΗΝ δίνω και μπορώ να το διαχειριστώ "καταλλήλως" επ'οφελεία. Αλλά επιπλέον ΑΠΑΙΤΕΙ όχι απλά "καρτοκινητάκιας". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Οταν για ομιλια υπαρχει η εναλλακτική με 3,02€/μηνα, κανενας ηλικιωμενος ή καποιος που μιλαει λιγο δεν θα παει σε liquid. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 (edited) 7 minutes ago, Mobileras said: Οταν για ομιλια υπαρχει η εναλλακτική με 3,02€/μηνα, κανενας ηλικιωμενος ή καποιος που μιλαει λιγο δεν θα παει σε liquid. Εντάξει αλλά μην ξεχνάμε και τα 12€ το 2μηνο.. και δεν μπορείς να τα στείλεις και σε κάποιον όταν μαζευτούν. Edit: έχεις δίκιο.. απλώς ενεργοποιείς τον 3ο μήνα πριν λήξει το υπόλοιπο Edited January 24, 2023 by kalitexnis_g 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Ο καθένας διαλέγει ότι τον βολεύειΤο καλό είναι ότι υπάρχουν φθηνές λύσειςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. January 24, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2023 Αν δεν ειχα κατι δεκάδες GB δώρο καθε μηνα για το πρώτο εξαμηνο λόγω μεταφοράς από άλλο πάροχο θα το δοκίμαζα αλλά λεω να περιμένω λίγο ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Ξανά και ξανά.... Το αφεντικό τρελλάθηκε.. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 3 minutes ago, babakos said: Ξανά και ξανά.... Το αφεντικό τρελλάθηκε.. Πόσο καιρό έχεις να ανανεώσεις; 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Καθε μηνα ανανεώνω... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Μου έδωσαν δώρο για την ανανέωση, το οποίο έγραφε λήξη 25 Ιανουαρίου. Το περίεργο είναι ότι έληξε κάπου το μεσημέρι!!!! έτσι πάει ? Λέει πχ λήξη 25 αλλά εννοεί πχ στις 12.00 το μεσημέρι και όχι το βράδυ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsimeo Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 (edited) 6 ώρες πριν, babakos said: Ξανά και ξανά.... Το αφεντικό τρελλάθηκε.. Και σε μενα εστελναν κατι τετοια οταν πηγα με φορητοτητα το καλοκαιρι, οχι 30 GB, αλλα 5-10 αν θυμαμαι καλα (βαριεμαι να δω τα sms), αλλα οταν περασε το τριμηνο δεν μου ξαναστειλαν κανενα, τιποτα απολυτως, καμια προσφορα. 3 μηνες σχεδον περασαν απο το τελαυταιο , δεν μου εχουν στειλει τιποτα. Καλυτερα να σου πω, σταματησα να ανανεωνω με την ευκαιρια. Στην αρχη ανανεωνα καθε μηνα για να εχω και τις προσφορες του νεου καρτοκινητακια. Οποτε μην χαιρεσαι, θα τελειωσει λογικα και σε σενα το πανηγυρι συντομα. Edited January 25, 2023 by jsimeo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babakos Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 Εχω εναλλακτικές οπότε δεν αγχώνομαι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 25, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2023 23 minutes ago, blizard said: Αφου το είδες έτσι θα είναι 😉 τι δώρο ήταν ? κάποια λήγουν στις 00.00 (η λίγο μετά) όπως η αγορά πακέτων, τα μπονους ανανέωσης , η κάρτα νέων ,από όσα θυμάμαι τώρα.. Ειδα τυχαια στο e-food ξανα την προσφορά με την κάρτα νέων που είχα αγοράσει και εγω πριν 8 μήνες ... Ειναι φοβερή γιατί σου δίνει 10 ευρω με κάθε ανανεωση 12 ευρω (όπως και να την κάνεις ακόμα και με την αυτόματη μπάρα του liquid) , και αυτά δουλέυουν για 30 μέρες παντου - και bb που ενδιαφέρει κυρίως - πόντους μπορείς να μαζέυεις από την πρώτη μερα . Δεν δουλεύουν τα 10 ευρω στο smart pocket φυσικά (πρέπει να τα χαλάσεις και μετά να κάνεις αγορες με τα πραγματικά σου λεφτά) Δεν δουλέυει για φορητότητα ... θυμάμαι είχα κάνει εγγραφή απο εδω με ταυτότητα και λογαριασμό Δεη χωρις να πάω κατάστημα ... στην αρχή η κάρτα ειχε ενεργά δώρα και μηδεν υπόλοιπο, τα 10 ευρω νομίζω τα πήρα αφου περασαν 30 μέρες και εκανα ανανεωση , ενω τα αλλα δωράκια των 3 μηνων έμπαιναν μόνα τους. επίσης το cashe back εκανε 3 μηνες να δουλέψει. Δεν αποκλείω να είναι κάποιο λάθος (αλλά και εγώ έτσι ακριβός το είχα πάρει) - στo κατάστημα δεν ειχαν ιδέα και ας μου έστειλαν μετα την κάρτα , ηταν καθαρά προσφορά του edood και δεν υπήρχε στο επίσημο site . Και τοτε ήταν θυμάμαι περίπου σαν αυτή που είχαν στο vodafonecu.gr/ela-sto-cu αλλά με την κάρτα νέων από το εφοοδ. Για να ψάξεις στο e-food πρέπει να είναι ανοιχτό το κατάστημα της περιοχής σου... η από αυτό το λινκ να τσεκάρεις, και αν αγορασει κάποιος να κρατήσει τα screen shots ... ισως το κανω και εγω ξανα σε κανα δυο μηνες αν υπάρχει Ανανέωσε και πάρε δώρο 15G και 1000' για 15 ημέρες. Έληγε σήμερα 25 !!! Δεν τρέχει κάστανο αλλά υπολόγιζα να λήξει 23.59 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Νέα δώρα για νέα συνδεση CU ή φορητότητα https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. January 27, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2023 Δεν υπάρχει μηχανισμός το νέο τηλέφωνο που έρχεται από φορητότητα να γίνει κατευθείαν υγρόΠρέπει να γίνει cu να ενεργοποιηθεί κάποιο πακέτο με την κάρτα των 12 ευρώ που σου επιβάλουν να αγοράσεις και μετά να πας σε υγρόΈτσι τουλάχιστον με είπαν από την Vodafone, τώρα αν κάποιος έχει κάνει κάτι άλλο ας μας πειSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trinoo Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Το liquid είναι μόνο για CU? Στα απλά Vodafone καρτοκινητά δεν είναι διαθέσιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 29 minutes ago, trinoo said: Το liquid είναι μόνο για CU? Στα απλά Vodafone καρτοκινητά δεν είναι διαθέσιμο; Εάν θυμάμαι καλά, μπορείς να το μετατρέψεις σε CU καλώντας στο 1266 (1 δωρεάν αλλαγή ανά 1 μήνα). Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 1 hour ago, trinoo said: Το liquid είναι μόνο για CU? Στα απλά Vodafone καρτοκινητά δεν είναι διαθέσιμο; Μόνο για cu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. January 28, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2023 Αν θέλει κάποιος κωδικό για adidas ας μου στείλει dm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Καλησπερα, πως γινεται στο CU οταν δεν εχεις δεδομενα να μη σου τρωει ευρω; Πχ κατι σα το myinternet της cosmote. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pluss Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 Στέλνεις Κ στο 1252. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 6 minutes ago, pluss said: Στέλνεις Κ στο 1252. Ευχαριστω πολυ, εχω ενα CU σε ενα MiFi για πολυ συγκεκριμενη χρηση, και τελειωσαν τα δεδομενα και το ανοιξα και ειδα οτι χρεωσε 2ευρω. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 12 minutes ago, blizard said: Το κάνεις liquid σε 5 λεπτά και χρεώνει 0.0015/mb (βγαινει 1 gb 1.5ευρω) για να κάνεις και την δουλειά σου , ακυρώνεις όποτε θες Βασικα μονο για χρηση ιντερνετ το θελω, τιποτα αλλο, και οχι καθε μερα χρηση, δλδ πχ 5 μερες το μηνα αντε 10 χοντρα χοντρα. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 30, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2023 5 ώρες πριν, blizard said: Για ιντερνετ λέω και εγώ ... 0.0015/mb ειναι για ιντερνετ , 0.0065/λεπτο για τηλέφωνα. Δεν σε υποχρεώνει να κάνεις σε ένα μηνα κάποια κατανάλωση οσα τρώς πληρώνεις , και μπορείς αν θες να αγοράσεις και πακέτο (πχ αυτο των 2 ευρω/3gb) που παντα έχει προτεραιότητα οπως και τα bonus κλπ . Τέλειο αν θες λίγο ιντερνετ περιστασιακά (εχει και το 1.5 ευρω την μέρα απεριοριστο) και για να μην αναγκαστείς να πάρεις κάποιο αχρείαστο πακέτο ... Απλά αν δεν θες να σε χρεώνει κάθε μήνα κουνας την μπαρούλα . Ανανεώνεις κάθε 60 μέρες όπως έκανες και πριν . Αν θέλεις την αφήνεις και προσέχεις περίπου αυτες τις 7 μέρες να πάρεις και το shake , τα υπόλοιπα τα χαλας με το smart pocket. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποιο λόγο που μπορεί να μην σε βολέυει το liquid εφοσον δεν έχεις ουτε πακέτο και θέλεις περιστασιακά ιντερνετ.... (βασικά αυτή τη στιγμή που έχει και την απεριόριστη ομιλία σε προσφορα πρέπει να βολέυει το 99% των χρηστών cu ότι και να κανουν) Ναι αλλαπρεπει να βαζω καθε μηνα καρτα, ετσι? Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 Παιδιά μια ερώτηση.Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί.Ποτε παίρνουν τα χρήματα της συνδρομής;Πρωί ή στο τέλος της ημέρας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. January 31, 2023 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2023 (edited) On 31/1/2023 at 9:23 ΠΜ, glofiish said: Παιδιά μια ερώτηση.Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί.Ποτε παίρνουν τα χρήματα της συνδρομής;Πρωί ή στο τέλος της ημέρας; Νομίζω γύρω στις 8:00 το πρωί, αλλά δεν έχω αρκετά δεδομένα για να στο επιβεβαιώσω. Διορθώνω: 9:00 π.μ. Edited February 1, 2023 by GraveDigger διαγραφή λανθασμένης πληροφορίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts