chios Δημ. August 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2022 Η κάρτα είναι παλιά και σίγουρα θέλει αλλαγή, το 3G καταργείται οπότε σε λίγο καιρό δεν θα πιάνεις καθόλου. 1 Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 12 ώρες πριν, barca10 said: Η κάρτα sim που έχω είναι πολύ παλιά, από το 2006. Υπάρχει περίπτωση να φταίει η sim; Η κάρτα είναι παλιά αλλά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα, δοκιμασε να στείλεις πρώτα 4GNAI στο 1285 ή να καλέσεις 1285 και να πληκτρολογήσεις 0 και 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathis123 Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 (edited) On 25/8/2022 at 1:04 ΜΜ, damierom said: ΥΓ: Φαίνεται είμαι ο μόνος εδώ μέσα που έχω esim...😁😁 Όχι δεν εισαι απλα δεν ετυχε να αλλαξουμε κινητο. Τη βαζεις μια φορα και αυτο ηταν 😄 Και σε εμενα δεν εμφανιζεται η διαχειριση Edited August 26, 2022 by stathis123 2 Παράθεση My Mobile Phone History: Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanniskar Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 Πήρα πριν ένα μήνα ένα νέο νούμερο CU που έλεγε πως δίνει unlimited data με ανανέωση €12 και ενεργοποίηση του combo m. Δεν έχω ενεργοποιήσει ακόμη το combo m γιατί δεν τα χρειαζόμουν, αλλά έβαλα το cu app και δεν βλέπω να ανφέρει πουθενά τα unlimited data. Μπορώ να επιβεβαιώσω κάπου αν θα έχω τα unlimited data; Οι 6 μήνες ισχύουν από την πρώτη ενεργοποίηση του combo m ή από τη στιγμή που έλαβα την sim; Είναι δηλαδή 6 μήνες από τώρα ή 5 μήνες γιατί έχει περάσει ήδη ένας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 26, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2022 (edited) 6 ώρες πριν, paanos said: Η κάρτα είναι παλιά αλλά δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα, δοκιμασε να στείλεις πρώτα 4GNAI στο 1285 ή να καλέσεις 1285 και να πληκτρολογήσεις 0 και 1 Εδώ αναφέρει "Το 4G δίκτυο ενεργοποιείται αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές που έχουν συσκευή που να υποστηρίζει 4G. Σε περίπτωση έχεις την παλιά 2G SIM χρειάζεται να γίνει αντικατάσταση της κάρτας SIM." Οπότε μάλλον χρειάζεται αντικατάσταση sim, ξέρετε αν υπάρχει χρέωση; 6 ώρες πριν, paanos said: Edited August 26, 2022 by barca10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Δεν είναι δωρεάν… Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 An είναι να πληρώσει καλύτερα να πάρει δύο σιμ με το ίδιο νούμερο (σαν ιδέα το λέω)Η τιμή είναι 5 η 7 ευρώ και για τις δύοΒάζω δύο διαφορετικές τιμές διότι στο Πειραιά έχουυν 5 ευρω ενώ στην νέα Σμύρνη 7 ευρώ Sent from my Redmi 7 using Tapatalk 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Όποιος είναι στη δώρο τρίτη ανανέωση του unlimited... Σας τρώει από τα data που λήγουν πρώτα; Γιατί σε μένα αυτό βλέπω. Αν είναι έτσι μιλάμε για μεγάλη μουφα δώρο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 10 minutes ago, sgatzo said: Όποιος είναι στη δώρο τρίτη ανανέωση του unlimited... Σας τρώει από τα data που λήγουν πρώτα; Γιατί σε μένα αυτό βλέπω. Αν είναι έτσι μιλάμε για μεγάλη μουφα δώρο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το γράφει στο πακετο ότι προτεραιοτητα έχουν όποια λήγουν πρωτα. Κάνε ανανέωση, ώστε το μπόνους να έχει μακρύτερη ημερομηνία λήξης και έτσι θα τρώει από το δώρο το οποίο θα λήγει πρωτο. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 (edited) 2 ώρες πριν, sgatzo said: Όποιος είναι στη δώρο τρίτη ανανέωση του unlimited... Σας τρώει από τα data που λήγουν πρώτα; Γιατί σε μένα αυτό βλέπω. Αν είναι έτσι μιλάμε για μεγάλη μουφα δώρο Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στις πρωτες 2 ενεργοποιησεις του unlimited data σου προτεραιοτητα ειχαν αυτα ενω στην δωρο 3η η προτεραιοτητα παει με την ημερομηνια ληξης; Αυτο λες? Edited August 27, 2022 by Pppe Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Ναι έτσι είναι. Σε αναγκάζουν έμμεσα να βάλεις κάρτα για να εκμεταλλευτεις την 3η φορά. Προσωπικά στο νούμερο που το έχω δε με ενοχλεί αυτό γιατί είναι backup για data only στις προσφορές αλλά ναι είναι απάτη κατά μία έννοια η 3η φορά "δωρο" 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 32 minutes ago, bbbb said: Ναι έτσι είναι. Σε αναγκάζουν έμμεσα να βάλεις κάρτα για να εκμεταλλευτεις την 3η φορά. Προσωπικά στο νούμερο που το έχω δε με ενοχλεί αυτό γιατί είναι backup για data only στις προσφορές αλλά ναι είναι απάτη κατά μία έννοια η 3η φορά "δωρο" Και δεν είναι καν "απεριόριστο"... 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 25 minutes ago, Mobileras said: Και δεν είναι καν "απεριόριστο"... Πάλι κατηγορείς την αγαπημένη μου... 😡😋 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 27, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2022 Στις πρωτες 2 ενεργοποιησεις του unlimited data σου προτεραιοτητα ειχαν αυτα ενω στην δωρο 3η η προτεραιοτητα παει με την ημερομηνια ληξης; Αυτο λες?Αυτό ακριβώς λέω και το θεωρώ μεγάλο λάθος για να μην γράψω βαριά έκφραση και τιμωρηθώ από την Δ.Ο ! Επίσης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ! Οκ είναι πολλά για να φαγωθούν και ειδικά με τις υπάρχουσες ταχύτητες του δικτύου, αλλά τα 975 δεν είναι απεριόριστα άρα για μένα είναι εξαπάτηση.Το ότι μάλιστα τρώει από τα υπάρχοντα που λήγουν πρώτα για να με αναγκάσει να βάλω και κάρτα με ξεπερνάει...Καταντημα από κάθε άποψη.Ευχαριστώ πολύ τους φίλους για τις απαντήσεις Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 (edited) Καλημέρα , στο site του CU ξανά η προσφορά με 12 ευρώ για φορητότητα αριθμού και δώρο 40 ευρώ έκπτωση για αγορά smartphone & ακουστικά Xiaomi Mi Earbuds Basic 2 true wireless. Edited August 28, 2022 by Brainmorf 1 1 Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 28, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2022 Στην αδερφή μου πάντως που έβαλε 2 φορές απεριόριστα και της ήρθε το 3 δώρο, στην εφαρμογή my Vodafone απεριόριστα λέει. 2 Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Στην αδερφή μου πάντως που έβαλε 2 φορές απεριόριστα και της ήρθε το 3 δώρο, στην εφαρμογή my Vodafone απεριόριστα λέει. Τώρα που θα της φάει πρώτα ότι δεδομένα έχει και μετά θα ενεργοποιηθεί η προσφορά θέλω να δω τι θα λέμε για τα " απεριόριστα"... Σε μένα σε 20 μέρες λήγει και 12 μέρες τώρα άδειασε όλο το υπόλοιπο.Και μη μου πει κάποιος βάλε κάρτα ξανά...Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 19 minutes ago, sgatzo said: Και μη μου πει κάποιος βάλε κάρτα ξανά... Βάλε ξανά κάρτα.. 🤣🤣 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 (edited) Εάν έτρωγε πρώτα από το δώρο (που λήγει αργότερα) θα έληγαν τα άλλα gb και ο κόσμος θα παραπονούταν ότι το έκανε για να χάσουν τη καβάτζα. Edited August 29, 2022 by Mobileras 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Μα και τώρα έτσι όπως το έκαναν υπάρχει κόσμος που χάνει την καβάτζα του και δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το δώρο. Και μάλιστα Τώρα είναι ακόμη πιο ύπουλο όλο αυτό γιατί πολύ απλά κάποιος Μπορεί να μην το προσέξει και να θεωρήσει ότι τρωει από τα απεριόριστα ενώ του τρώει την καβάτζα .Το σωστότερο ήταν να έχουν προτεραιότητα τα απεριόριστα και όταν κάποιος έβαζε κάρτα να μετακινούσε κανονικά την καβάτζα του στις ημερομηνίες που βάζει πάντα κάρτα 1 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PapaDarxon Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 2 ώρες πριν, sgatzo said: Τώρα που θα της φάει πρώτα ότι δεδομένα έχει και μετά θα ενεργοποιηθεί η προσφορά θέλω να δω τι θα λέμε για τα " απεριόριστα"... Σε μένα σε 20 μέρες λήγει και 12 μέρες τώρα άδειασε όλο το υπόλοιπο. Και μη μου πει κάποιος βάλε κάρτα ξανά... Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Από τα απεριόριστα της "τρώει" κι ας λήγουν τα άλλα πιο νωρίς. Παράθεση Σύμφωνα με χρήστες του MyPhone μέτοχος σε: Huawei, Apple, Vodafone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 (edited) Είσαι μάλλον ειδική περίπτωση γιατί σε μένα Τρώει κανονικά Από αυτά που λήγουν πρώτα και όχι από το δώρο που λήγει αργότερα και επίσης αν στης φίλης σου η 3η δωρεάν φορά αναφέρεται κανονικά ως απεριόριστα με το σύμβολο του άπειρου και όχι σαν "προσφορά για σένα" με κάποιο περιορισμένο αριθμό gb κάτι άλλο παίζει.. Edited August 29, 2022 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Ίσως να υπάρχει συστημικό πρόβλημα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 (edited) 40 minutes ago, p_k said: Ίσως να υπάρχει συστημικό πρόβλημα. Τίποτα τέτοιο δεν υπάρχει. Απλά το έκαναν πρόχειρα και όπως τους σύμφερε.. Αυτός ειναι ο τρόπος τους να δίνουν τα απεριόριστα.. Και σε εμένα που σε ένα data νούμερο μου που είχα κερδίσει για ένα χρόνο απεριόριστα σε διαγωνισμό τους σε social media,πρακτικά ήταν κάπου 1tb και στο 12μηνο που ίσχυε αυτό, πρώτα έτρωγε τα mb που έμπαιναν κάθε μήνα απο την cu special προσφορά και μετά συνέχιζε με αυτά του δώρου.. Ειναι έτσι απλά το σύστημά τους Edited August 29, 2022 by bbbb 2 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 29, 2022 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2022 Μάλιστα, μέγα λάθος αυτό. 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts