paanos Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 Δεν είχα αντιμετωπίσει κάποιο θέμα ούτε με Volte ούτε με Wifi Calling σε iPhones, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων σε περιοχές με οριακό 4G, όπου έπεφτε σε 2G κατά την έναρξη της κλήσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 29, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2021 (edited) Εμένα σε iPhone δεν λειτουργεί καλά. Αργοστόλι,Κεφαλονιακαι σε σιαομι που δεν θέλω και πολλά να την κατηγορήσω :p αλλά τώρα και ένα μήνα περίπου δουλεύει άψογα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 29, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 εβαλα στη μητερα μου καρτα μεσα απο το web site της cu 12 ευρω. πηγα να της βαλω το πακετο με τα 10 ευρω και ειδα το υπολοιπο δεν φτανει γιατι ειχε μεσα 9,90. ειναι η τριτη φορα που γινεται αυτο, και με ακριβως το ιδιο ποσο δηλαδη να βαλω 12 ευρω και το υπολοιπο να παει 9,90 ωστε να μην μπορω να βαλω το πακετο.τους εστειλα μυν. στο chat και τον ρωτησα για ποιο λογο μου αφαιρεσαν 2,10 και οχι 1,44 και μου ειπε οτι εγινε κληση με το που εβαλα την καρτα στην μητερα μου και πριν βαλω το πακετο κατι το οποιο δεν ισχυει αλλα δεν ειμουνα και σιγουρος να του απαντησω γιατι δεν μπορουσα να την ρωτησω εκεινη τη στιγμη. την ρωτησα μετα και μου πε οχι. ειναι η τριτη φορα που γιεται αυτο.:mad::mad::mad: Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 (edited) συγνώμη αλλά κάτι κάνει η μητέρα σου ζητά το αρχείο κλήσεων η μίλα με προϊστάμενο να στο στείλουν με email για να δεις τις χρεωσιμες κλήσεις,αν όντως είναι έτσι όπως το λες θα βρεις το δίκιο σου https://www.vodafonecu.gr/eksipiretisi-pelatwn/timokatalogos/#?panel=note-257 Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 30, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 (edited) Αυτό έχει μια λογική με την έννοια ότι βάζοντας 12€ και με δεδομένο ότι πριν είχες μηδενικό υπόλοιπο, σου αφήνει μέσα 10,71€. Η χρέωση για κλήση στο cu χωρίς να έχεις ενεργό πακέτο ομιλίας, είναι 0,81€/λεπτό. Αφαιρώντας λοιπόν αυτή την χρέωση, μένουν 9.90€. Το θέμα βέβαια εδώ είναι γιατί σου αφαίρεσαν τα 0,81€ χωρίς να έχεις κάνει καμμιά κλήση Επίσης άσχετο μεν αλλά το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι για κλήση προς Ελλάδα εκτός πακέτου είναι 0,81€/1' ενώ προς την Ε.Ε. είναι 0,24€/1'... Edited May 30, 2021 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 30, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2021 (edited) εβαλα στη μητερα μου καρτα μεσα απο το web site της cu 12 ευρω. πηγα να της βαλω το πακετο με τα 10 ευρω και ειδα το υπολοιπο δεν φτανει γιατι ειχε μεσα 9,90. ειναι η τριτη φορα που γινεται αυτο, και με ακριβως το ιδιο ποσο δηλαδη να βαλω 12 ευρω και το υπολοιπο να παει 9,90 ωστε να μην μπορω να βαλω το πακετο.τους εστειλα μυν. στο chat και τον ρωτησα για ποιο λογο μου αφαιρεσαν 2,10 και οχι 1,44 και μου ειπε οτι εγινε κληση με το που εβαλα την καρτα στην μητερα μου και πριν βαλω το πακετο κατι το οποιο δεν ισχυει αλλα δεν ειμουνα και σιγουρος να του απαντησω γιατι δεν μπορουσα να την ρωτησω εκεινη τη στιγμη. την ρωτησα μετα και μου πε οχι. ειναι η τριτη φορα που γιεται αυτο.:mad::mad::mad: καλυτερα να ενεργοποιησεις το αυτοματο πακετο θα σου δωσει και δωρο επιπλεον 60 λεπτα προς ολους και θα χασεις τα 200MB από bonus online ενεργοποίησης δες εδω https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/CU-Combo/ , για να μην ξανα πατησεις μολις βαλεις καρτα να ενεργοποιεται αυτοματα το πακετο!! ή στειλε αμεσα 66 με δωρεάν SMS στο 1252.για να ενεργοποιηθει το πακετο. Κατι αλλο που σκεφτομαι ειναι μηπως δεν ειχες δεδομενα και μπηκες στο my cu app και σε χρεωσε; απενεργοποιησε παντως καλου κακου να μην σου τρωει χρηματα οταν δεν εχεις mb αλλα να σταματαει και να επιλεγεις πακετο για να συνεχισεις, στειλε Κ στο 1252. και μετα θα λαβεις αυτο << «Η ENEPΓOΠOIHΣH THΣ YΠHPEΣIAΣ MY DATA CONTROL OΛOKΛHPΩΘHKE ME EΠITYXIA! ΣE ΠEPIΠTΩΣH ΠOY ΔEN EXEIΣ YΠOΛEIΠOMENA MB, ΘA ENHMEPΩNEΣAI ME SMS KAI ΘA AΠOΦAΣIZEIΣ EΣY ΠΩΣ ΘEΛEIΣ NA ΣYNEXIΣEIΣ!» >>. δεν ξέρω τι έκαναν αλλά τελευταία βλέπω το volte να λειτουργεί πολύ καλά στο cu εννοείται ότι κατά την διάρκεια της συνομιλίας το σήμα παρέμεινε σε 4g και η ποιότητα συνομιλιας ήταν σε πολύ υψηλά επίπεδα Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk το volte δουλευει με ενεργα δεδομενα ; ή οχι; πχ για να κανεις μια κληση ή να λαβεις μια κληση μεσω volte χρειαζεται να εχεις τα δεδομενα ενεργα ή μονο να εχεις καλυψη 4g ; . Edited May 30, 2021 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Και με κλειστά δεδομένα δουλεύει. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 δεν χρειάζεται data!!! So when you switch off data all you are really doing is switching off the data APN while the parallel IMS APN stays up. Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Έκανα ανανέωση 29/5/21, μπήκαν τα 600΄ προς όλους, αλλά εξαφανίστηκαν τα 1000+ προς vodafone! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Και με κλειστά δεδομένα δουλεύει. Sent from my Galaxy S10e Τέλεια! Λέω να πάρω μεταχειρισμένο το huaweï p20 lite αν και παλιό υποστηρίζει volte και ήθελα να το δοκιμάσω από κατανάλωση μπαταρίας πως πάει ? Καταναλώνει περισσότερο σε κλήση με volte ? . Επίσης δεν έχω δοκιμάσει 4g + και μου έχουν πει ότι έχει αρκετά αυξημένη ταχύτητα στο ίντερνετ από το κανονικό 4g και το Wi-Fi calling που δεν δουλεύει καλά η εφαρμογή της Vodafone και ένα xiaomi που έχω προσωρινά ενώ έχει διακόπτη Wi-Fi calling δεν ενεργοποιείται και είναι πρόβλημα με την xiaomi . Δεν συμβαίνει σε όλες τις συσκευές αλλά δεν αξίζει η εφαρμογή Wi-Fi calling κολλάει οπότε καλύτερα να το υποστηρίζει και όχι να το έχει μόνο το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 (edited) μια χαρά δουλεύει με mi 9t pro που είναι xiaomi πάντα το prefer lte καταναλώνει περισσότερη μπαταρία λόγω σήματος,λιγότερο το 3g και ακόμα λιγότερο το 2g με ανοικτά δεδομένα ακόμα περισσότερο και φυσικά με χρήση ακόμα περισσότερη κατανάλωση Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Edited May 31, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 μια χαρά δουλεύει με mi 9t pro που είναι xiaomi πάντα το prefer lte καταναλώνει περισσότερη μπαταρία λόγω σήματος,λιγότερο το 3g και ακόμα λιγότερο το 2g Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Εγώ γενικά έχω κλειδωμένο το κινητό στο 2g όταν είμαι σπίτι και είμαι σε Wi-Fi δεν χρειάζομαι τα δεδομένα του κινητού. Ενώ όταν είμαι έξω το γυρίζω .πάντως στο note 6 pro δεν δουλεύει το Wi-Fi calling ενώ έχει διακόπτη ενεργοποίησης. Και η συσκευή δεν υποστηρίζει 4g + ούτε και volte ενώ είναι καινούργιο το κινητό :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 70% ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ BIG BANG! CRAZY WEEKS με -70% στους κρυστάλλους όλων των πακέτων του BIG BANG! Μπες στο SHOP του Big Bang και πάρε 1GB για 6 ώρες μόνο με 300 κρυστάλλους ή μίλα με όλους με 1000 λεπτά για 7 ημέρες μόνο με 1000 κρυστάλλους και 5€. Βρες όποιο πακέτο σου ταιριάζει μέχρι 08/06. Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Ωρέ παληκάρια απαντήστε μου. Κόπηκαν και σε σας τα λεπτά προς Vodafone; Γιατί είχα 1000+ λεπτά και εξαφανίστηκε το προς Vodafone και φαίνονται μόνο τα προς όλους. Στο chat μου είπανε: "Το πακέτο αυτό σας έδινε 300 λεπτα προς όλους και 300 λεπτά προς Vodafone. Τον Νοέμβριο του 2020 το πακέτο αυτό άλλαξε και σας δίνει 600 λεπτά προς όλους. Τα λεπτά που είχατε προς vodafone παρέμειναν στην γραμμή σας για 6 μήνες ώστε να τα καταναλώνετε με προτεραιότητα όταν καλείτε vodafone αριθμό." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Ναι ότι είχε απομείνει έληξε αυτές τις ημέρες. Δε ξέρω για τα λεπτά του πακέτου γιατί δεν το έπαιρνα, αλλά αυτό που σου είπαν ίσχυσε για το bonus που έδινε η κάθε ανανέωση απο 10€ και άνω και μπορούσες να επιλέξεις είτε 120 προς vodafone,ειτε 100mb. Απο τον νοέμβριο κόπηκε η δυνατότητα αυτής της επιλογής και δίνει 100mb Τα λεπτά προς vodafone πήραν παράταση μέχρι τέλος Μαϊου και όσα δεν καταναλώθηκαν, έληξαν και χάθηκαν Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Ωρέ παληκάρια απαντήστε μου. Κόπηκαν και σε σας τα λεπτά προς Vodafone; Γιατί είχα 1000+ λεπτά και εξαφανίστηκε το προς Vodafone και φαίνονται μόνο τα προς όλους. Στο chat μου είπανε: "Το πακέτο αυτό σας έδινε 300 λεπτα προς όλους και 300 λεπτά προς Vodafone. Τον Νοέμβριο του 2020 το πακέτο αυτό άλλαξε και σας δίνει 600 λεπτά προς όλους. Τα λεπτά που είχατε προς vodafone παρέμειναν στην γραμμή σας για 6 μήνες ώστε να τα καταναλώνετε με προτεραιότητα όταν καλείτε vodafone αριθμό." ναι εμενα εληξαν τα λεπτα προς ολη την vodafone στις 26/5/2021 αλλα τελικα δεν τα χρειαζομουνα 6 μηνες μονο μια κληση ειχα κανει και αυτη σκοπιμα επειδη ειχα λεπτα προς vodafone. Ητανε αναμενομενο οτι θα ληξουνε το ηξερα οποτε δεν μου προσενησε καμια ανησυχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. May 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2021 Το ότι έδωσαν 6 μήνες περιθώριο τους τιμάει σαν εταιρία παντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 9GB data με 0,5€ για 6 ολόκληρες ώρες. Το αφεντικό τρελάθηκε. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. June 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2021 (edited) δίνε εσύ και εδώ είμαστε!!!!! εννοείται ότι ενεργοποιήθηκε ποιους εννοεί μπλε? υπάρχουν ακόμα ... :p Edited June 1, 2021 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraveDigger Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που βλέπει Survivor και δεν έχει data να σχολιάσει με hashtag στα social? :lol: Και του χρειάζονται 9GB για να σχολιάσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monae99 Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Ψιλοάκυρη προσφορά. Ας το έδινε δωρεάν τουλάχιστον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Τα λεπτά από τα Combo μεταφέρονται, τα λεπτά του bonus Talk 2 Vodafone πήραν ημερομηνία λήξης μέσα στον Μάιο 2021, όπου και λήξαν οσα δεν είχαν καταναλωθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostaszoum Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Εμ αυτό λέω! Προς vodafone δεν υπάρχει τίποτα! Είχα 1300(?) περίπου. Του CU combo στην εφαρμογή My Vodafone τα λέει 0, ενώ στη My CU δεν το αναφέρει καθόλου και έχει μόνο προς όλους και προς Εξωτερικό παύλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. June 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2021 Ειχες 1300 από το Combo ή 1300 από το talk 2 vodafone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts