YanniZ Δημ. August 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2020 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. August 17, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2020 στείλε την εντολή ΧΧ στο 69ΧΧΧΧΧΧΧΧ στο 1331 τα δύο πρώτα Χ είναι από 5 μέχρι 30 Προσοχή δεν ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης. Πολύ πιο ζορικο, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Καλημέρα, νέος στο χώρο του καρτοκινητου (ću), θα ήθελα να ρωτήσω από που συμφέρει καλύτερα να κάνω ανανέωση, από κατάστημα η από το ίντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 18, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2020 Από το Ίντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Καθόλου άσχημα. ΔΩPO 4.8GB ΓIA 1 MHNA AΠO ONLINE ANANEΩΣH AΠO 12€ KAI ANΩ KAI ONLINE ENEPΓOΠOIHΣH MHNIAIOY ΠAKETOY MEXPI 23/8. MHN ΞEXAΣEIΣ NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TO SHAKE! KANE ONLINE ANANEΩΣH ME TPAΠEZIKH KAPTA: https://www.vodafonecu.gr/cuapp/topup Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Με ανανέωση 12€ ηλεκτρονικά παίρνεις 1200ΜΒ για ένα μήνα +600ΜΒ για ένα μήνα και 3GB για 15 μέρες δώρο από τα πακέτα CU Combo. Να τα 4,8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Βέβαια λέει για ένα μήνα τα 4,8. Αν τα 3 είναι για 15 μέρες, είναι λιγάκι παραπλανητικό. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 19, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2020 Σε λίγες μέρες θα ανανεώσω και θα ενημερώσω. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. August 20, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2020 Γνωρίζει κάποιος που να χρησιμοποιεί Apple music αν στο πακέτο video & music pass συμπεριλαμβανεται και αυτό; γιατί στο site της cu μόνο για spotify διαβάζω Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Καθόλου άσχημα. ΔΩPO 4.8GB ΓIA 1 MHNA AΠO ONLINE ANANEΩΣH AΠO 12€ KAI ANΩ KAI ONLINE ENEPΓOΠOIHΣH MHNIAIOY ΠAKETOY MEXPI 23/8. MHN ΞEXAΣEIΣ NA ENEPΓOΠOIHΣEIΣ TO SHAKE! KANE ONLINE ANANEΩΣH ME TPAΠEZIKH KAPTA: https://www.vodafonecu.gr/cuapp/topup Καλημέρα, για να τα πάρεις αυτά ανανεώνεις μέσα απο το cu app η καποια σελίδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Α) ποιο ονλαιν πακετο ενεργοποιούμε; Β) το λινκ που παραθέσατε αναφέρεται σε 5 γίγα δώρο για 7 ημέρες και είναι μόνο για αυτους που θα αποκτήσουν την εφαρμογή για πρώτη φορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Όλα τα πακέτα ομιλίας (cu combo, combo L, XL) δίνουν 3GB για 15 μέρες. Η ανανέωση δεν έχει σημασία αν θα γίνει ηλεκτρονικά από το vodafone.gr , το my cu ή το my cu app. Το λινκ οδηγεί στην ανανέωση χρόνου ομιλίας στο my cu app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Εμένα μου έστειλαν προσφορά 20GB για 30 μέρες μόνο με 5€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Πατησα στο λινκ και γράφει 5 γίγα για 7 ημέρες για όσους κατεβάσουν για πρωτη φορα την εφαρμογή. Που βρίσκεται το 4,8 για "ένα μήνα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dennis99 Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 (edited) Πατησα στο λινκ και γράφει 5 γίγα για 7 ημέρες για όσους κατεβάσουν για πρωτη φορα την εφαρμογή. Που βρίσκεται το 4,8 για "ένα μήνα"; Νομίζω το στέλνουν σαν προσωπική προσφορά μέσω SMS στους συνδρομητές τους ή αλλιώς τα 4.8 gb είναι τα δώρα που σου δίνονται εφόσον κάνεις ανανέωση. Edited August 21, 2020 by dennis99 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Πατησα στο λινκ και γράφει 5 γίγα για 7 ημέρες για όσους κατεβάσουν για πρωτη φορα την εφαρμογή. Που βρίσκεται το 4,8 για "ένα μήνα"; Το λινκ οδηγεί στην εφαρμογή. Αν δεν έχεις την εφαρμογή, σου την παρουσιάζει. Τα 5GB για μια εβδομάδα είναι για όσα νούμερα συνδέονται για πρώτη φορα στο my cu app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barblon Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 Τότε γιατί έγραψε "4,8 για έναν μήνα" και μετά έβαλε το λινκ του "5 γίγα για μια εβδομάδα"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 21, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2020 «Κανε online ανανέωση» λέει το μήνυμα και όπως σου εξήγησα, οδηγεί στο αντίστοιχο σημείο του my cu app. Αν δεν έχεις την εφαρμογή, σε οδηγεί στο site όπου σου την παρουσιάζει, και αν θέλεις την κατεβάζεις. Τα 5GB για μια εβδομάδα είναι για όσους δεν έχουν συνδεθεί ξανα στην εφαρμογή, τα 4.8GB για ένα μήνα (που τελικά δεν είναι για 1 μήνα όλα), αναφέρονται σε συνδυασμό ανανέωσης ηλεκτρονικά και αγοράς πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Δεν ξέρω εάν έχει αναφερθεί και από άλλους αλλά όσοι κάνατε ανανέωση χρόνου ομιλίας γύρω στις 15/8 με πιστωτική ελέγξτε τις συναλλαγές και χρεώσεις σας. 12/8 πάω να κάνω ανανέωση σε 2 νούμερα με πιστωτική, πρόβλημα το σύστημα. Κάνω με paypal. Διαπιστώνω ότι και στις 2 αποτυχημένες συναλλαγές με πιστωτική, η κάρτα τελικα χρεώθηκε κανονικά. 14/8 το ίδιο σκηνικό ο πατέρας μου. Κατόπιν επικοινωνίας με τη vodafone οι επιπλέον χρεώσεις πιστώθηκαν κανονικά στις κάρτες. Οπότε ρίξτε μια ματιά και εάν έχουν γίνει διπλοχρεώσεις επικοινωνήστε με τη vodafone. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Και με πληρωμή λογαριασμών από το νέο my vodafone site υπήρχε θέμα. Βέβαια σε εκείνη την περίπτωση δεν βλέπανε καν τις πληρωμές, έπρεπε να μιλήσεις με την τράπεζα για αμφισβήτηση. Λύθηκε το θέμα, αλλά γενικά να έχετε το νου σας με την vodafone, πολλά θέματα βγάζουν κατά καιρούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω. 30GB ΓIA 30 HMEPEΣ ME 10E AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA EΣENA XΩPIΣ OPIA ΣTHN HMEPHΣIA KATANAΛΩΣH. ΠAPE THN KAΛOKAIPINH ΠPOΣΦOPA OΣEΣ ΦOPEΣ ΘEΣ KAI EMEIΣ ΣOY TH ΔIΠΛAΣIAZOYME! ΣTEIΛE 93671 ΣTO 1355 MEXPI 30/8 Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Σήμερα μου ήρθε το παρακάτω. 30GB ΓIA 30 HMEPEΣ ME 10E AΠOKΛEIΣTIKA ΓIA EΣENA XΩPIΣ OPIA ΣTHN HMEPHΣIA KATANAΛΩΣH. ΠAPE THN KAΛOKAIPINH ΠPOΣΦOPA OΣEΣ ΦOPEΣ ΘEΣ KAI EMEIΣ ΣOY TH ΔIΠΛAΣIAZOYME! ΣTEIΛE 93671 ΣTO 1355 MEXPI 30/8 Είχες ξανά ενεργοποιήσει την καλοκαιρινή προσφορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Είχες ξανά ενεργοποιήσει την καλοκαιρινή προσφορά; Μόνο μια φορά. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Δυνατή προσφορά. Εμενα μου ήρθε 20gb 5€ μετά όμως την ενεργοποίηση των 100gb του bigbang Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. August 22, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2020 Δυνατή προσφορά. Εμενα μου ήρθε 20gb 5€ μετά όμως την ενεργοποίηση των 100gb του bigbang Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 20GB 5€; Και αυτή εξαιρετική. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts