Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρατήρησα ότι από 18/6 το cu στο φουλ elite θα δινει 50gb αντι για 25gb με 20ε και βλέποντας τις συνολικές αλλαγές βγηκα στο συμπέρασμα ότι ο στόχος τους είναι ναι προωθήσουν την 20ευρη μηνιαία ανανέωση (ή να πιεσουν τον κοσμο σε συμβολαιο). Το ειχαν πει άλλωστε οτι ο στοχος τους ειναι τα συμβόλαια. Θα χάσει πολλούς συνδρομητές με αυτό που κάνει η βονταφονάρα. Υπερβολικά επιθετική η συμπεριφορά της και σε λάθος χρονική περίοδο (ακρίβεια, ύφεση).

• Απαντήσεις 49,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1657

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1870

13 ώρες πριν, spiliot said:

Έχω μερικά νούμερα που θέλουν μόνο λίγα δεδομένα το μήνα...

Η λύση που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι να τα πάω nova για τις εισερχόμενες ένα χρόνο και να τους βάζω δεδομένα από esim με roaming εξωτερικού.

Σωστη κινηση, ετσι δουλευω απο τοτε που εληξε το insta

ξαναθυμιζω, μπορεις να κοιταξεις e-sim με δεδομενα που δεν ληγουν ποτε

https://esimdb.com/greece

(σορταρισε VALIDITY -> No expiry)

εχω το ευρωπαικο πακετο που εχει και τουρκια μεσα μιας που παω συχνα

επισης μπορεις να κοιταξεις voipalot και telz για κλησεις, δοκιμασμενα 100% στα callback

και οι voip κλησεις ειναι πλεον σε πολυ καλο επιπεδο και σε πολυ καλες τιμες

+

κατι ακομα, αν ειναι πραγματικα λιγα τα δεδομενα

κοιτα το Giga Wi-Fi on the spot

δινει καρτα sim τζαμπα με 200 ΜΒ τον μηνα

την εχω εδω και καιρο για δοκιμη και ειναι ΟΚ

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Τι ακριβώς προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό πλέον το απλό CU;

Δεδομένου ότι πλέον τα δώρα θα διαρκούν 21 ημέρες αντί για 1 μήνα (για να μην κάνουν και rollover), στα χαμηλα πακετα (CU COMBO FLOW, CU POPCORN FLOW) μειώθηκαν τα GB και τα λεπτα ομιλιας παραμενοντας ιδια τιμη, το Bing Bang πνέει τα λοίσθια (και απορώ που δεν το κατήργησαν σε αυτήν την ανακοίνωση) με πακέτα 1-2 ημερών και 1 μόλις μηνιαίο πακέτο που θέλει όμως 50 χιλιάδες κρυστάλλους κάθε μήνα + 7 ευρώ, και επίσης το stay on που απο 27,2€ πηγε σε 45€ (υπηρεσια που δεν τους κοστιζει τιποτα σχεδον: 100ΜΒ, 100 λεπτά και 100 SMS σε 13 μηνες), καθε νέα σύνδεση (και με φορητότητα) θα εχει χρέωση 1€
και τυχόν αντικατάσταση κάρτας sim θα χρεώνεται 11€...

Καλη τυχη Βοντα, thanks for the memories (από εποχές "How are you?")

18 minutes ago, alfaeffe said:

Τι ακριβώς προσφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό πλέον το απλό CU;

Άδειο δίκτυο επειδή θα φύγουν όλοι.. 😉😂😂

Δοκιμάστε παντως οσοι δεν θελετε ετήσιο και δεν εχετε μεγαλες απαιτήσεις σε gb, να παρετε προσφορα για καρτοπρογραμμα (3gb) τωρα που παιζει το +100 gb για 1 χρόνο με ~ 8€ . Τον 2ο που φεύγουν τα 100 και ανεβαινει απο 1,9-3€ η τιμή, το σπάσιμο ξεκινάει από 20 και μειώνεται όσο περνάνε οι μήνες. Ασε που με μια αίτηση φορητότητας  θα παιξει κάτι καλύτερο σαν αντιπροσφορά.

23 minutes ago, kmpatra said:

Δοκιμάστε παντως οσοι δεν θελετε ετήσιο και δεν εχετε μεγαλες απαιτήσεις σε gb, να παρετε προσφορα για καρτοπρογραμμα (3gb) τωρα που παιζει το +100 gb για 1 χρόνο με ~ 8€ . Τον 2ο που φεύγουν τα 100 και ανεβαινει απο 1,9-3€ η τιμή, το σπάσιμο ξεκινάει από 20 και μειώνεται όσο περνάνε οι μήνες. Ασε που με μια αίτηση φορητότητας  θα παιξει κάτι καλύτερο σαν αντιπροσφορά.

Πάντως το ετήσιο βγαίνει 7,91€ και είναι κρίμα για αυτούς που δεν έχουν ή δεν μπορούν να τα σκάσουν μαζεμένα..

59 minutes ago, HEO said:

Σωστη κινηση, ετσι δουλευω απο τοτε που εληξε το insta

ξαναθυμιζω, μπορεις να κοιταξεις e-sim με δεδομενα που δεν ληγουν ποτε

https://esimdb.com/greece

(σορταρισε VALIDITY -> No expiry)

εχω το ευρωπαικο πακετο που εχει και τουρκια μεσα μιας που παω συχνα

επισης μπορεις να κοιταξεις voipalot και telz για κλησεις, δοκιμασμενα 100% στα callback

και οι voip κλησεις ειναι πλεον σε πολυ καλο επιπεδο και σε πολυ καλες τιμες

+

κατι ακομα, αν ειναι πραγματικα λιγα τα δεδομενα

κοιτα το Giga Wi-Fi on the spot

δινει καρτα sim τζαμπα με 200 ΜΒ τον μηνα

την εχω εδω και καιρο για δοκιμη και ειναι ΟΚ

Θενκς, τα έχω υπόψη όλα αυτά. Δυστυχώς χρησιμοποιούν κάπου μεταξύ 500mb και 2gb (αν βρεθούν εκτός σπιτιού παραπάνω από το σύνηθες) οπότε το on the go δεν κάνει. Σε roaming sim τα data που θέλουν ήταν τα ψιλά της διαφοράς βάζω κάρτα - βγάζω κουπόνι efood, οπότε το προτιμούσα έτσι και πότε πότε τσίμπαγε το 2ευρο που έμενε μέσα η vodafone από μία άκυρη κλήση ή sms, οπότε κερδισμένη έβγαινε. Τώρα θα το χάσει και αυτό.

Επειδή είναι άνθρωποι μίας ηλικίας δε θέλω να τους μπλέξω με νέες εφαρμογές voip και callback, τώρα έχουν βρει να κάνουν κλήσεις και μηνύματα με viber και είναι ικανοποιημένοι (επίσης εγώ με voipalot είχα συχνά προβλήματα όταν τη χρησιμοποιούσα, χειρότερο από το οποίο να δείχνει ότι καλεί τον άλλον και δεν το σηκώνει χωρίς να χτυπάει ποτέ).

1 hour ago, alfaeffe said:

Δεδομένου ότι πλέον τα δώρα θα διαρκούν 21 ημέρες αντί για 1 μήνα (για να μην κάνουν και rollover)

Δεν είναι το rollover το πρόβλημά τους αφού αν βάλεις κάρτα ξανά εντός των 21 ημερών και πάλι θα προστεθεί. Αυτό που θέλουν είναι μη βγάζεις το μήνα χωρίς πακέτο ή να κάνεις πολλαπλές ανανεώσεις αν θες να συνεχίζεις μόνο με τα δώρα.

23 minutes ago, kmpatra said:

Αυτό που δεν βρήκα όταν το έψαξα (στα γρήγορα) είναι τι γίνεται όταν περάσεις τα όρια, σε τι κόστη σε χρεώνουν πχ αν κάνεις 1GB παραπάνω ή στείλεις SMS.

Εχει 6000 sms. Για τα data δεν χρεωνεσαι παραπανω στο λογαριασμό γιατι είναι καρτοπρογραμμα. Δεν αποκλείεται να χρεώνει το υπολοιπο της καρτας εφοσον υπάρχει (εμενα μεταφερθηκε απο cu, παλιότερα νομιζω δεν γινόταν,και οταν μου το προτειναν ελεγαν οτι θα χαθεί)

Αυτα οταν σας κανουν την προσφορά τα ρωτατε για να υπάρχουν και ηχογραφημένα .

Edited by kmpatra

Κατάλλαβα... Εγώ που μένω εξωτερικό, αξίζει να ενεργοποιήσω ένα stay on πριν αλλάξει η τιμή του τον επόμενο μήνα για να μην χάσω το νούμερο για τον επόμενο χρόνο, ή να κοιτάξω να κάνω καμιά φορητότητα από τώρα για εταιρία με μικρότερο κερατιάτικο για διατήρηση αριθμού; Πρακτικά μου είναι άχρηστα τα ελληνικά κινητά δεν δίνει 100+ gb στην Ε.Ε σε αξιοπρεπή τιμή, οπότε έχω εδώ σύνδεση με 200gb και χρησιμοιώ το τηλ και για internet σπιτιού...

Favorites : Sony Ericsson T68i, Sony Ericsson P800, Eten G500+, Sony Ericsson K750i, Nokia N82, LeEco Le 2

Current : Xiaomi Redmi Note 8 pro

50 minutes ago, Powerfull said:

Κατάλλαβα... Εγώ που μένω εξωτερικό, αξίζει να ενεργοποιήσω ένα stay on πριν αλλάξει η τιμή του τον επόμενο μήνα για να μην χάσω το νούμερο για τον επόμενο χρόνο, ή να κοιτάξω να κάνω καμιά φορητότητα από τώρα για εταιρία με μικρότερο κερατιάτικο για διατήρηση αριθμού; Πρακτικά μου είναι άχρηστα τα ελληνικά κινητά δεν δίνει 100+ gb στην Ε.Ε σε αξιοπρεπή τιμή, οπότε έχω εδώ σύνδεση με 200gb και χρησιμοιώ το τηλ και για internet σπιτιού...

κανεις φορητοτητα στην nova, πας σε καταστημα

ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΖΑΜΠΑ

το κινητο θα ειναι ενεργο για 12+1 μηνες (τους 2 πρωτους μηνες με υπολοιπο 0.03)

μετα τους 3 μηνες δεν θα δουλευει voip και ενημερωση χαμενων κλησεων

το κανω χρονια αυτο, 

οταν πλησειαζει το 12+1 ή το αφηνεις να αποσυνδεθει και το επανασυνδεεις τζαμπα (τους κανεις τηλεφωνο και λες οτι το ξεχασες)

ή το πας στην cosmo και το ξαναφερνεις κοστος 3 ευρω

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Προσωπικά πάντως το σκεπτόμουν καιρό αλλά τώρα θα το πράξω.

Θα εξαντλήσω τα 16€ που έχω με πακέτο για 1 μήνα και όταν γυρίσω απο διακοπές θα τους ρωτήσω αν για καρτοπρόγραμμα με 10€ το μήνα MAX (δεν θέλω πολλά, 300λ ομιλία, 10gb) αλλιώς θα πάω frog και θα κρατήσω το νούμερο.

Αυτό που μας έστειλαν με SMS ότι θα γίνει είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μένα με το CU. Είμαι από τους πρώτους συνδρομητές που το πήρα (μαζί με το Panasonic GD92 αν θυμάμαι καλά) και κάθε χρόνο και χειρότερα.

Πλέον θα κοιτάξω και εγώ την τσέπη μου και όχι συναισθηματικά.

Τζιμάνια της VF αν διαβάζετε μόλις χάσατε έναν από τους πρώτους CU συνδρομητές σας.

If it isn't Amstrad, it isn't good enough

Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M

Ένας φίλος παραπάνω έγραψε για το ετήσιο. Με ενδιαφέρει αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Έχεις πώς το πήρατε; Όσοι το πήρατε.

32 minutes ago, aplos73 said:

Ένας φίλος παραπάνω έγραψε για το ετήσιο. Με ενδιαφέρει αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Έχεις πώς το πήρατε; Όσοι το πήρατε.

1) ετήσιο cu στα 99-109-120 ευρά.

2) ετήσιο Q στα 99 (και 120 νομιζω με δωρο smartwatch)

3) ετησιο Frog (cosmote) στα 144 ευρά (με πραγματικά απεριόριστα gb)

4) 3μηνο cu με 30ε/3μηνο (35ε μετα το 1ο 3μηνο) στα 20gb/μηνα και φοιτητικό 3μηνο cu με 20ε/3μηνο στα 50gb/μηνα (μπορεις να το παρεις και χωρις φοιτητικο πασο, αλλά μόνο σε νέο νουμερο)

5) προσφορά F2G με 15ε/μηνα για 12 μηνες στα 43gb/μηνα.

Συμπληρώστε εαν ξεχασα κατι...

Παιδιά στο CU ΣΤΟ ΦΟΥΛ γίνετε αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου και οι παροχές έχουν rollover αν δεν αλλαξεις πακετο?

εδώ και αρκετό καιρό την έβγαζα με 1 κάρτα/2μηνο 13-15 ευρώ και έβαζα απο το big bang το πακετο 15gb με 6,80 

αλλά το big bang πνέει τα λοισθια (που εγραψε κι ενας φιλος πιο πανω!) και βλεπω να το καταργουν κι αυτο με συνοπτικες διαδικασιες στην επομενη ανακοινωση!

έχω αρκετο καιρό που πιο πολύ βάζω πακέτο για ίντερνετ...λεπτά χρησιμοποιώ ελάχιστα έως καθόλου.. και τα 30 λεπτά του shake ήταν κομπλέ για να έχω για καμία κλήση ανάγκης αλλά ... το έφαγε η μαρμάγκα κι αυτό!

σκέφτομαι να πάω προς cu στο φουλ με 16ε και τελος. αφου οσο παν τα ακριβαινουν ολα και τα πανε προς τα εκει..

αλήθεια.. με τα ετήσια πακέτα που έπαιζαν τι γίνεται? τα δίνουν ακόμα?

39 minutes ago, VIPdriver said:

3) ετησιο Frog (cosmote) στα 144 ευρά (με πραγματικά απεριόριστα gb)

Συμπληρώστε εαν ξεχασα κατι...

Κάπως γίνεται και μονίμως το ξεχνάς... 🤔🤔😂😂
*με ενεργοποίηση μόνο σε φυσικά καταστήματα Frog που έχει Αθήνα και Θεσσαλονίκη... 😉
Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω. 😊😘

On 17/5/2026 at 6:26 ΠΜ, cu2goup said:

Εσύ σχολιάζεις τη λεπτομέρεια του ονόματος nova αντί για qvip (λες και έχει κι άλλο ετήσιο η nova) αλλά δεν πειράζει που τα ποσά τα αναφέρεις στο περίπου (που όντως κάθε πόσο αφορά διαφορετική εταιρεία). Σωραίος..

Οπότε κοιτάω αναγκαστικά για φορητότητα προς πχ Q ετήσιο;  Δεν νομίζω αν τους πάρω στο CU  να μου κανουν προσφορά για ετήσιο ε;    Και το γ@μώτο ειναι οτι μονο η ομιλία μ ενδιαφέρει, απο GB μόνο 1GB/μήνα ξοδεύω.

4 ώρες πριν, HEO said:

το κινητο θα ειναι ενεργο για 12+1 μηνες (τους 2 πρωτους μηνες με υπολοιπο 0.03)

μετα τους 3 μηνες δεν θα δουλευει voip και ενημερωση χαμενων κλησεων

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Μετά τους 3 μήνες μπαίνει φραγή εισερχομένων + φραγή SMS ή όχι; Το VoIP τι σχέση έχει;

Επίσης ποια esim προτείνεις για Ελλάδα;

Edited by ioanniskar

1 hour ago, konstantinos77 said:

Κάπως γίνεται και μονίμως το ξεχνάς... 🤔🤔😂😂
*με ενεργοποίηση μόνο σε φυσικά καταστήματα Frog που έχει Αθήνα και Θεσσαλονίκη... 😉
Εκτός αν έχει αλλάξει κάτι και δεν το γνωρίζω. 😊😘

7 στις 10 περιπτώσεις θα είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, τι στο καλο...

17 minutes ago, ioanniskar said:

Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς. Μετά τους 3 μήνες μπαίνει φραγή εισερχομένων + φραγή SMS ή όχι; Το VoIP τι σχέση έχει;

Επίσης ποια esim προτείνεις για Ελλάδα;

Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν μπαίνει. Υπάρχουν ωστόσο και λιγες αναφορές για f2g που μπηκε φραγή στο 3ο. Μια ανανεωση αρχικα ισως θα ηταν η σωστότερη κινηση, ιδιαίτερα σε q τις ημέρες που επιτρέπει τα 8€.

30 minutes ago, VIPdriver said:

7 στις 10 περιπτώσεις θα είναι Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, τι στο καλο...

Στα 5 εκατομμύρια που βάζεις για Αττική, μπορεί ο άλλος να είναι 20-50χλμ μακριά από την Ομόνοια. Με την κίνηση θέλει μισή μερα να χάσει για αυτή τη δουλειά άσε που δεν ανοιγει το μαγαζί πριν τις 11πμ ίσως και 12. Οπότε δεν ειναι εύκολο. Τωρα άμα κάποιος θέλει πολύ να έχει απεριόριστα δεδομένα με 12€ στο δίκτυο Cosmote, μπορεί να μπει στην διαδικασία. Αλλά εμείς που βοηθάμε εδώ καλό είναι να δίνουμε όσο γίνεται ολοκληρωμένα τα + και - της κάθε επιλογής που προτείνουμε. 
Παρόμοια ισχύουν και για το 1 από τα 2 μυρια κατοίκων στη γύρω από την Θεσσαλονίκη περιοχή.

Edited by opmgls

8 minutes ago, opmgls said:

Στα 5 εκατομμύρια που βάζεις για Αττική, μπορεί ο άλλος να είναι 20-50χλμ μακριά από την Ομόνοια. Με την κίνηση θέλει μισή μερα να χάσει για αυτή τη δουλειά άσε που δεν ανοιγει το μαγαζί πριν τις 11πμ ίσως και 12.

Εννοείται ότι χρειάζεται 2-3 ώρες (όχι 12 ώρες που είναι η μισή μέρα) και 5-10€ εισιτήρια ή βενζίνη, αν δεν έχει κάποιον γνωστό Αθήνα ή Θεσσαλονίκη. Γλυτώνει όμως πάνω από 100€. Αν βέβαια το χρειάζεται.

2 minutes ago, VIPdriver said:

Άρχισαν να τους κράζουν και άλλοι 

https://techmaniacs.gr/i-vodafone-argoskotonei-ti-kartokiniti/

Ναι μεν καλά παιδια εκεί στο techmaniacs, αλλά τις περισσότερες φορές απλα αναμεταδίδουν στον δημόσιο χώρο το πνεύμα και το αίσθημα από αυτά που λεγονται από τα περίπου 200 άτομα που γράφουν στα νήματα τηλεφωνίας του φόρουμ.
ΥΓ. Σίγουρα παρακολουθούν πολλοί περισσότεροι.