GMF80 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 52 minutes ago, kmpatra said: Παλια που ειχε 9,9€ το χρησοποιουσα και μια χαρά δουλευε προς Ελλαδα. Και τωρα την εχει Ναι και εγω αυτο ειδα αλλα οταν το ενεργοποιησα δεν ισχυε. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 2 ώρες πριν, panosss567 said: Άλλαξε κάτι με το cashback? Τώρα λέει 13 € Και κλααααμα ο @VIPdriverπου δεν έχει snappi!!! 😂😂😂😂 4 ώρες πριν, HEO said: Πολύ καλή κίνηση τα 8 ευρώ Να βάλουν και ένα πακέτο για μας τους "φτωχούς" όπως αυτό που έχει το βατραχι με 3 ευρω 48 τον χρόνο είναι μια χαρα Ξεκινάω τις ανανεώσεις με 13€ σε 5 cu και θα τα φάω σε efood!! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 27 minutes ago, cu2goup said: Και κλααααμα ο @VIPdriverπου δεν έχει snappi!!! 😂😂😂😂 Ξεκινάω τις ανανεώσεις με 13€ σε 5 cu και θα τα φάω σε efood!! Σιγά μην δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία! 13Χ5 = 65€, άμα είσαι πλούσιος.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, GMF80 said: Ναι και εγω αυτο ειδα αλλα οταν το ενεργοποιησα δεν ισχυε. παλια το χρησιμοποιουσα και εγω, οταν ειχε καπου 7 ευρω και δουλευε κανονικα και για ελληνικα νουμερα απο ελλαδα Edited 27 Μαρτίου by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 11 minutes ago, VIPdriver said: Σιγά μην δώσω τα προσωπικά μου στοιχεία! 13Χ5 = 65€, άμα είσαι πλούσιος.... Αν θεωρούμαι πλούσιος με τα 65€ που θα πάρω και πίσω στην τελική, ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!! 😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Δες αναλυτικούς Όρους & Προϋποθέσεις εδώ 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 5 minutes ago, cu2goup said: Αν θεωρούμαι πλούσιος με τα 65€ που θα πάρω και πίσω στην τελική, ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ!!! 😂😂 Κάνεις επένδυση. Άρα έχεις χρήμα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 1 minute ago, VIPdriver said: Κάνεις επένδυση. Άρα έχεις χρήμα. Πού να δεις τι εχω βγάλει με τα πάνω κάτω στην τιμή του Brend!! 😂 Edited 27 Μαρτίου by cu2goup 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) σχετικά με την προσφορά επιστροφής 13ευρώ απο snappi. Εγώ που έχω snappi αν κάνω online ανανέωση 13ευρω μέσω vodafonecu.gr με την κάρτα snappi στο καρτοκινητό vodafone cu του γιου μου (δηλ. που είναι στο όνομα του) θα πάρω την επιστροφή των 13ευρώ; Edited 27 Μαρτίου by tempo 2 Παράθεση για την καθημερινή σχολική μελέτη... https://megapedia.gr η παιδεία απλά... https://ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου (edited) 12 minutes ago, tempo said: σχετικά με την προσφορά επιστροφής 13ευρώ απο snappi. Εγώ που έχω snappi αν κάνω online ανανέωση 13ευρω μέσω vodafonecu.gr με την κάρτα snappi στο καρτοκινητό vodafone cu του γιου μου (δηλ. που είναι στο όνομα του) θα πάρω την επιστροφή των 13ευρώ; Θα το ρωτήσω στο τσατ της snappi κ θα σου πω.. Edit: θα πάρεις την επιστροφή κανονικά κι ας μην είναι στο όνομά σου. Edited 27 Μαρτίου by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Εαν ηδη ειχα snappi, εννοειται θα το εκανα και εγω. Ομως εαν η βονταφον θελει να της κάνω update τα προσωπικά μου δεδομένα με νεα καρτα, θα πρεπει να με πληρωσει περισσοτερα απο ενα γευμα αξιας 9,80€... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου Just now, VIPdriver said: Εαν ηδη ειχα snappi, εννοειται θα το εκανα και εγω. Ομως εαν η βονταφον θελει να της κάνω update τα προσωπικά μου δεδομένα με νεα καρτα, θα πρεπει να με πληρωσει περισσοτερα απο ενα γευμα αξιας 9,80€... Είσαι ακριβός γκόμενος.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. 27 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Μαρτίου 5 ώρες πριν, kmpatra said: Παλια που ειχε 9,9€ το χρησοποιουσα και μια χαρά δουλευε προς Ελλαδα. Και τωρα την έχει μεσα Kαι εγώ το έβαζα παλιά και ήταν και προς ελληνικά νούμερα.Αλλά με την τιμή που έχει τώρα καλύτερα το άλλο πακέτο που δίνει και δεδομένα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Εξαιρετική προσφορά της snappi 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chemeng Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 19 ώρες πριν, skwstas said: Κωδικοί efood 2€ DROP by CU OVCUD27MTEG8RNMH OVCUD27MORMKXCHT Φίλε τσέκαρε τα Προσωπικά Μηνύματα για ένα CU Bring a friend αν ενδιαφέρεσαι 1 Παράθεση Samsung S500 -> Siemens S65 -> Nokia E51 -> HTC Diamond2 -> Samsung Omnia7 -> Huawei P1 LTE -> ZTE Blade S6 -> Huawei P8 -> Apple iPhone SE -> LeEco Le Max2 -> Honor View20 -> Xiaomi Mi MIX3 5G -> Motorola Edge20 -> Motorola Edge50 Neo -> Oppo Reno12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 59 minutes ago, sou_d said: Εξαιρετική προσφορά της snappi Offtopic Το αρχικό Cashback των 15€ μέσω cu μπήκε την επόμενη μέρα από την εγγραφή. Πέραν τούτου νομίζω ότι όλα τα υπόλοιπα που προσπάθησα να κάνω από την εγγραφή μέχρι και συναλλαγή, τίποτα δεν πρέπει να εγινε με την πρωτη προσπάθεια. Τετοιο πράγμα δεν εχω ξαναδεί. Αν δεν ηταν οι προσφορές αυτές ουτε απ'έξω δεν θα πέρναγα. 25€ πηγε το cashback εγγραφής μεσω cu. Απίστευτο...τωρα οι υπόλοιποι που πήραμε 13 να θεωρηθούμε κορόιδα? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 27 minutes ago, kmpatra said: Offtopic Το αρχικό Cashback των 15€ μέσω cu μπήκε την επόμενη μέρα από την εγγραφή. Πέραν τούτου νομίζω ότι όλα τα υπόλοιπα που προσπάθησα να κάνω από την εγγραφή μέχρι και συναλλαγή, τίποτα δεν πρέπει να εγινε με την πρωτη προσπάθεια. Τετοιο πράγμα δεν εχω ξαναδεί. Αν δεν ηταν οι προσφορές αυτές ουτε απ'έξω δεν θα πέρναγα. Έχει όντως κάποια θέματα αλλά τα λεφτά τα δίνουν με μια όχληση. Και μιλάω για πάρτη μου που έχω πάρει χρήματα από προσφορές. Άσε δε που η κάρτα έχει άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα για ελληνική όπως δωρεάν εμβάσματα σε χώρες sepa και iris Βέβαια όπως το βλέπει κανείς 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Ισχύει μέχρι 31/03 στις 12 το μεσημέρι γράφει στους όρους η Snappi 2 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Απορία: εαν κάνει καποιος ανανεωση 13ε και σε αλλο νούμερο cu, θα ξαναπάρει επιστροφή 13ε; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 11 minutes ago, VIPdriver said: Απορία: εαν κάνει καποιος ανανεωση 13ε και σε αλλο νούμερο cu, θα ξαναπάρει επιστροφή 13ε; Κανονικά/Λογικά, ναι... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 3 ώρες πριν, HEO said: Έχει όντως κάποια θέματα αλλά τα λεφτά τα δίνουν με μια όχληση. Και μιλάω για πάρτη μου που έχω πάρει χρήματα από προσφορές. Άσε δε που η κάρτα έχει άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα για ελληνική όπως δωρεάν εμβάσματα σε χώρες sepa και iris Βέβαια όπως το βλέπει κανείς Από ότι λέει η Snappi είναι τράπεζα (κάπου είχα διαβάσει θυγατρική της Πειραιώς). Τα χρήματα που σου βάζει στον λογαριασμό σου μέσα από επιστροφές του CU μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε με χρεωστική ή είναι σαν κουπόνια συγκεκριμένα για efood ή κάτι παρόμοιο; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 20 minutes ago, opmgls said: Από ότι λέει η Snappi είναι τράπεζα (κάπου είχα διαβάσει θυγατρική της Πειραιώς). Τα χρήματα που σου βάζει στον λογαριασμό σου μέσα από επιστροφές του CU μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις οπουδήποτε με χρεωστική ή είναι σαν κουπόνια συγκεκριμένα για efood ή κάτι παρόμοιο; Οπουδήποτε αρκεί να έχεις βάλει την κάρτα στο google Πορτοφόλι.Διαφορετικά σε ηλεκτρονικές συναλλαγές καταχωρείς τα απαραίτητα στοιχεία όπως θα έκανες και με μια φυσική κάρτα!Ωστόσο τα χρήματα που θα μπουν στο υπόλοιπο του καρτοκινητού μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στο efood!Αν δεν πάρεις κάποιο πακέτο! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 1 hour ago, VIPdriver said: Απορία: εαν κάνει καποιος ανανεωση 13ε και σε αλλο νούμερο cu, θα ξαναπάρει επιστροφή 13ε; 51 minutes ago, Raskonikas13 said: Κανονικά/Λογικά, ναι... Απο την εξυπηρέτηση της σναπι ειπαν οτι ειναι για μια ανανεωση και σε ένα νούμερο καθε μηνα. Το "κάθε μήνα" που μου ειπαν δεν ξέρω τι ειναι, τους ειπα οτι λεει ως 31/3. Αυτό το τελευταίο μου εβαλε μια αμφιβολία για την εγκυρότητα της απάντησης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου 2 minutes ago, kmpatra said: Απο την εξυπηρέτηση της σναπι ειπαν οτι ειναι για μια ανανεωση και σε ένα νούμερο καθε μηνα. Το "κάθε μήνα" που μου ειπαν δεν ξέρω τι ειναι, τους ειπα οτι λεει ως όροι 31/3. Αυτό το τελευταίο μου εβαλε μια αμφιβολία για την εγκυρότητα της απάντησης. Υπάρχουν κάπου οροι που περιορίζουν τον αριθμό συνδεσεων σε 1; Εαν οχι, μαλλον βρήκα τρύπα... ΥΓ: εαν είναι "κάθε μηνα" σημαίνει τζαμπα καρτοκινητο για παντα... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 28 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Μαρτίου Παίδες δοκιμάστε CUSTUDENT3 στο 54646 Δίνει 5€ efood 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts