balkos Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Αυτές οι 3μηνες και ετήσιες προσφορές , μπαίνουν σε υπάρχοντα cu; Ή μόνο σε νέα νούμερα και φορητότητες; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 22 minutes ago, balkos said: Αυτές οι 3μηνες και ετήσιες προσφορές , μπαίνουν σε υπάρχοντα cu; Ή μόνο σε νέα νούμερα και φορητότητες; Μόνο νέα νούμερα και με φορητότητα. 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Για μένα είναι μεγα λάθος που δεν το δινουν και στους ηδη συνδρομητές τους, απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αλλη εταιρία που να δινει 2μηνα κ 3μηνα. Ετσι κ αλλιως μονο νεοι θα της ερθουν, θα μπορουσε να βγαλει χρημα και απο τους τωρινους της συνδρομητές... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 59 minutes ago, VIPdriver said: Για μένα είναι μεγα λάθος που δεν το δινουν και στους ηδη συνδρομητές τους, απο τη στιγμη που δεν υπαρχει αλλη εταιρία που να δινει 2μηνα κ 3μηνα. Ετσι κ αλλιως μονο νεοι θα της ερθουν, θα μπορουσε να βγαλει χρημα και απο τους τωρινους της συνδρομητές... το ζητημα δεν ειναι να το κανεις ευκολο και για ολους διοτι τοτε μπορει να χτυπησει αλλους τομεις οπως τα συμβολαια το ζητημα ειναι να γινει καπως δυσκολο ετσι ωστε να κερδισει μεριδιο απο τα γατονια και τα λαγονικα που ψαχνουν αλλωστε ο μεσος νεοΕλληνας βαριεται να ψαχνει και προτειμαει να τρωει σανο που νομιζει οτι ειναι τζαμπα 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrV Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου 14 ώρες πριν, opmgls said: Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά έχω την εντύπωση ότι το τρίμηνο πακετο ξεκίνησε πριν 3-4 μήνες με 20€. Τώρα ήδη πήρε 50% αύξηση! 25 στην ενεργοποίηση του και 27,κάτι στην επιλογή του μετά τον τρίτο μήνα. Τον οποίον τρίτο μήνα δεν τον πρόλαβε κανείς με 27,κάτι γιατί το πήγαν 31,80 14 ώρες πριν, kmpatra said: Στο site του cu 30 το βλέπω το τριμηνο. Που ειναι το 31,80? Στην εφαρμογή. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eranos Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Το ετήσιο παίζει ακόμα; Όποιος έχει νέα ας μας διαφωτίσει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 7 ώρες πριν, eranos said: Το ετήσιο παίζει ακόμα; Όποιος έχει νέα ας μας διαφωτίσει Παίζει κανονικά.. στα 95€ από gigashop και στα 110€ από τους υπόλοιπους. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου (edited) On 4/3/2026 at 3:55 ΜΜ, cu2goup said: Όχι.. κάνε ένα τηλ και πες μας κι εμάς! Εμένα μου είχε πει "για λίγο ακόμη.." Μου είπαν ότι ισχύει ακόμα στα 95€ το ετήσιο. Συν 3€ το Box Now. Edited 6 Μαρτίου by MitsosDaBest13 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 hour ago, MitsosDaBest13 said: Μου είπαν ότι ισχύει ακόμα στα 95€ το ετήσιο. Συν 3€ το Box Now. Ακριβώς αυτό ήξερα κι εγώ.. μια χαρά! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lurker Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Ακριβώς αυτό ήξερα κι εγώ.. μια χαρά! τι είναι το ετήσιο ρε παιδιά; Ισχύει και σε παλαιούς CU? 1 Παράθεση If it isn't Amstrad, it isn't good enough Amstrad CPC 6128, Zilog Z80, 4 MHz, 128 kb RAM, 64 kb ROM, 27 colours (16 on screen) 3+1 sound channels, Disk Drive 3" 178k, AMSDOS-CP/M Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου (edited) 16 minutes ago, Lurker said: τι είναι το ετήσιο ρε παιδιά; Ισχύει και σε παλαιούς CU? Για παλιούς cu δεν ισχύει.. για φορητότητα ή νέο νούμερο μόνο.. Αλλά αν πας μια βόλτα από Cosmote και γυρίσεις, θα μπορείς κι εσύ να έχεις ετήσιο. Edited 6 Μαρτίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου (edited) 1 ώρα πριν, cu2goup said: Αλλά αν πας μια βόλτα από Cosmote και γυρίσεις, θα μπορείς κι εσύ να έχεις ετήσιο. Αυτό έκανα χθες βράδυ σε κατάστημα Γερμανός και μου είπε πέρνα από την Τρίτη, μέχρι να εγκριθεί η αίτηση. Δεν πιστεύω να θέλει να βάλω χρήματα μέσα (δεν το ρώτησα). Edited 6 Μαρτίου by terkos2 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, terkos2 said: Αυτό έκανα χθες βράδυ σε κατάστημα Γερμανός και μου είπε πέρνα από την Τρίτη, μέχρι να εγκριθεί η αίτηση. Δεν πιστεύω να θέλει να βάλω χρήματα μέσα (δεν το ρώτησα). Ωχ.. πολύ φοβάμαι πως θα σου ζητήσει χρήματα.. Κάνε όμως την πάπια και πες του πως δεν το ήξερες αφού δεν σου το είπε.. Στην τελική αν επιμένει και σου κάνει φασαρία, κάτσε έναν μήνα στην Cosmote και έλα μετά. Ακόμα θα υπάρχει μην ανησυχείς. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου On 4/3/2026 at 8:44 ΜΜ, FrV said: Το τρίμηνο πακέτο πήγε 31,80€ Άρα τουλάχιστον 36€ (20+16) για ανανέωση ώστε να υπάρχει το ποσό για την αγορά του πακέτου. Τουλάχιστον με τις επιλογές που δίνει η εφαρμογή. Υπάρχει άλλος τρόπος για άλλα ποσά ανανέωσης; Στο ΕΛΑ ΣΤΟ CU το έχει 20 και στη συνέχεια. Δηλ σε κάνουν πελάτη με 20/3μηνο και μετά σε πάνε καπάκι 31,8; https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrV Δημ. 6 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Μαρτίου 1 ώρα πριν, balkos said: Στο ΕΛΑ ΣΤΟ CU το έχει 20 και στη συνέχεια. Δηλ σε κάνουν πελάτη με 20/3μηνο και μετά σε πάνε καπάκι 31,8; https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/ Ουσιαστικά ναι. Το ξεκίνησαν με ανανέωση στα 30 ευρώ και πριν κλείσει καν το πρώτο τρίμηνο του πακέτου το πήγαν στα 36. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου Ναι αλλά πως θα κάνεις ανανέωση 36 ευρώ. Λογικά σπαστά;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FrV Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) 48 minutes ago, aektzhs 1 said: Ναι αλλά πως θα κάνεις ανανέωση 36 ευρώ. Λογικά σπαστά;;;; Για αυτό έκανα το αρχικό μου ερώτημα. Χρειάζονται 20+16€ (ακόμα και το shake δηλαδή σπάει σε δύο και δεν προστίθεται σε ένα σύνολο). Δεν είχαν την λογική να φτιάξουν ένα ποσό ανανέωσης 35 ή έστω 40€ Προσωπικά επειδή με εξυπηρετεί και σαν κόστος και το βασικότερο, λόγω κάλυψης δεν το ψάχνω και πολύ. Άλλοι όμως που το ψάχνουν πολύ πιθανόν να φύγουν, αν συνεχίσει η εταιρεία αυτές τις βλακείες. Edited 7 Μαρτίου by FrV 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου 21 ώρες πριν, cu2goup said: Ωχ.. πολύ φοβάμαι πως θα σου ζητήσει χρήματα.. Κάνε όμως την πάπια και πες του πως δεν το ήξερες αφού δεν σου το είπε.. Στην τελική αν επιμένει και σου κάνει φασαρία, κάτσε έναν μήνα στην Cosmote και έλα μετά. Ακόμα θα υπάρχει μην ανησυχείς. Λες ε.. θα ζητήσουν χρήματα, θα δούμε λοιπόν την Τρίτη. 2 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 7 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 7 Μαρτίου (edited) 7 ώρες πριν, terkos2 said: Λες ε.. θα ζητήσουν χρήματα, θα δούμε λοιπόν την Τρίτη. Παλιά τους έλεγα ξεκάθαρα ότι δε θα βάλω κάρτα στο ταμείο γιατί θέλω το online bonous και δε λέγανε τίποτα. Νομίζω τώρα έχει καταργηθεί αυτό οπότε δε πιάνει για δικαιολογία. Την τελευταία φορά μου ζήτησαν επιτακτικά να βάλω κάρτα, αλλά άμα γίνει η φορητότητα είσαι στο δίκτυο και ισχύει το ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Ξέχασα το πορτοφόλι, θα έρθω αύριο. Δεν είσαι από κάπου υποχρεωμένος να πληρώσεις την πρώτη κάρτα εκεί, ούτε τους κλέβεις κάτι, το φάγανε και έφυγα, δε μπορούσαν να κάνουν και κάτι άλλο. Edited 7 Μαρτίου by spiliot 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου 18 ώρες πριν, terkos2 said: Λες ε.. θα ζητήσουν χρήματα, θα δούμε λοιπόν την Τρίτη. Πες δεν έχω το πορτοφόλι μαζί μου η κάτι τέτοιο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου Εάν αυριο η βονταφονάρα δεν ανεβάσει March Madness... 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) 16 ώρες πριν, spiliot said: Παλιά τους έλεγα ξεκάθαρα ότι δε θα βάλω κάρτα στο ταμείο γιατί θέλω το online bonous και δε λέγανε τίποτα. Νομίζω τώρα έχει καταργηθεί αυτό οπότε δε πιάνει για δικαιολογία. Την τελευταία φορά μου ζήτησαν επιτακτικά να βάλω κάρτα, αλλά άμα γίνει η φορητότητα είσαι στο δίκτυο και ισχύει το ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος. Ξέχασα το πορτοφόλι, θα έρθω αύριο. Δεν είσαι από κάπου υποχρεωμένος να πληρώσεις την πρώτη κάρτα εκεί, ούτε τους κλέβεις κάτι, το φάγανε και έφυγα, δε μπορούσαν να κάνουν και κάτι άλλο. 5 ώρες πριν, aektzhs 1 said: Πες δεν έχω το πορτοφόλι μαζί μου η κάτι τέτοιο Το online bonous από ότι είδα στα site Cosmoκάρτα και Whats Up ισχύει κανονικά, οπότε πιστεύω δεν θα έχω θέμα, αν και πάλι μου φέρουν προσκόμματα τότε θα τους πω το επιχείρημα του πορτοφολιού. Edited 8 Μαρτίου by terkos2 1 Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Raskonikas13 Δημ. 8 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 8 Μαρτίου (edited) 6 ώρες πριν, VIPdriver said: Εάν αυριο η βονταφονάρα δεν ανεβάσει March Madness... Πιστεύω ότι θα βάλει. Αν όχι αύριο, πιο πιθανά μεσοβδόμαδα. Να δούμε τι θα παίξει, ο περσινός πάντως διαγωνισμός είχε αρχίσει 10 Μαρτίου, ημέρα Δευτέρα. Για τον διαγωνισμό μέσω Instagram δεν ελπίζω, πέρυσι, από τέλη Φλεβάρη τον είχαν προαναγγείλει!!! Edited 8 Μαρτίου by Raskonikas13 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου (edited) Σε γνωστή μου έκαναν καρτοσυμβόλαιο που λήγει ΤΩΡΑ τόν Ιούνιο. Θέλω να την πάω στο cu με τα 100€ το χρόνο. Το ερώτημα είναι εκτός από την όποια ποινή μας βγάλουν, τι αλλά εμπόδια μπορούν να μας κάνουν? Δηλαδή μπορούμε να πάμε ΑΜΕΣΑ στο cu καρτοκινητο και να βάλει τα 100€ ? Edited 9 Μαρτίου by GREGORYMO Διόρθωση 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 9 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Μαρτίου 19 minutes ago, GREGORYMO said: Σε γνωστή μου έκαναν καρτοσυμβόλαιο που λήγει ΤΩΡΑ τόν Ιούνιο. Θέλω να την πάω στο cu με τα 100€ το χρόνο. Το ερώτημα είναι εκτός από την όποια ποινή μας βγάλουν, τι αλλά εμπόδια μπορούν να μας κάνουν? Δηλαδή μπορούμε να πάμε ΑΜΕΣΑ στο cu καρτοκινητο και να βάλει τα 100€ ? Να πας άμεσα και απλώς πληρώνεις την ποινή πρόωρης διακοπής. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts