Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, GMF80 said:

Ολα πανω κατω τα σουπερ μαρκετ τα ιδια ειναι... Και θελει προσοχη και στις τιμες. Μου εχει τυχει πολλες φορες φετος αλλη τιμη στο ραφι και αλλη στο ταμειο. Σε συγκεκριμενο μαλιστα το ανεφερα 2 φορες, μου επεστρεψαν τη διαφορα και μου ζητησαν συγγνωμη αλλα η τιμη δεν αλλαξε στο ραφι... 

εννοείς τα υπόλοιπα, σε ΑΒ οριακά και με την έκπτωση είναι φθηνότερα, χωρίς, είναι ακριβότερος από τα υπόλοιπα. 

• Απαντήσεις 49,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1640

• Vasileios

1556

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1829

7 ώρες πριν, GMF80 said:

Ολα πανω κατω τα σουπερ μαρκετ τα ιδια ειναι... Και θελει προσοχη και στις τιμες. Μου εχει τυχει πολλες φορες φετος αλλη τιμη στο ραφι και αλλη στο ταμειο. Σε συγκεκριμενο μαλιστα το ανεφερα 2 φορες, μου επεστρεψαν τη διαφορα και μου ζητησαν συγγνωμη αλλα η τιμη δεν αλλαξε στο ραφι... 

Αυτό φίλε μου το παρατηρώ στο 50% των αγορών μου. 1 στις 2 βρίσκω διαφορετική τιμή στο ταμείο. Από Κρητικό, lidl, Σκλαβενίτη...κτλ Πάντα τα μάτια στο ταμείο δυστυχώς 

Πηγα να βαλω τον 2ο κωδικο σε αλλη καρτα ΑΒ αλλα φτανει σε ενα σημειο που δεν μπορω να προχωρησω... Λεει κανε κλικ στην προσφορα, παταω αλλα τπτ...

Screenshot_20260207_215428_AB.jpg

30 minutes ago, GMF80 said:

Πηγα να βαλω τον 2ο κωδικο σε αλλη καρτα ΑΒ αλλα φτανει σε ενα σημειο που δεν μπορω να προχωρησω... Λεει κανε κλικ στην προσφορα, παταω αλλα τπτ...

δεν δεχεται αλλο κουπονι στο λογαριασμο, απο σημερα γινεται αυτο

προχθες ηταν μεχρι 3 κουπονια, εχθες εβαλα 4 και σημερα ειμαστε στο 1

τρεχα γυρευε τι εχουν στο μυαλο τους 

το νου σας 😼

Edited by HEO

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

-----------------------------------------------

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

Χθες έβαλα δεύτερο που πήρα με μνμ κ δεν το δέχθηκε. Το έγραψα πιο πάνω, νόμιζα ότι θέλει ανά 4 μήνες ένα κωδικό… τώρα τι συμβαίνει δεν ξέρω.

Θα αλλάξουμε και εμείς μάρκετ και όλα καλά! ☺️ 

2 ώρες πριν, GMF80 said:

Αφου γράφει ότι ενεργή απο 7/2. Έχει ήδη περάσει ο κωδικός.

6 ώρες πριν, leo06 said:

Αφου γράφει ότι ενεργή απο 7/2. Έχει ήδη περάσει ο κωδικός.

Έτσι μου έγραφε κι εμένα, και δεν πέρασαν στο ταμείο ποτέ.

3 ώρες πριν, cu2goup said:

Έτσι μου έγραφε κι εμένα, και δεν πέρασαν στο ταμείο ποτέ.

Στην 1η ενεργοποιηση κωδικου, σε αλλη καρτα ΑΒ με την ενεργοποιηση ηρθε γραπτο μνμ... Στη 2η που εστειλα οχι..

13 ώρες πριν, HEO said:

δεν δεχεται αλλο κουπονι στο λογαριασμο, απο σημερα γινεται αυτο

προχθες ηταν μεχρι 3 κουπονια, εχθες εβαλα 4 και σημερα ειμαστε στο 1

τρεχα γυρευε τι εχουν στο μυαλο τους 

το νου σας 😼

σε συνεχεια των παραπανω:

δεχεται δευτερο κουπονι την επομενη ημερολογιακη μερα

13 και θα μαζεψω απο φιλους που ειναι πλουσιοι και δεν ασχολουνται με πενταροδεκαρες (ετσι μου ειπαν) 😁

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026

9 minutes ago, HEO said:

σε συνεχεια των παραπανω:

13 και θα μαζεψω απο φιλους που ειναι πλουσιοι και δεν ασχολουνται με πενταροδεκαρες (ετσι μου ειπαν) 😁

Σε μία αγορά εξαργυρώνονται όσα κουπόνια έχεις προσθέσει; 

18 minutes ago, konstantinos77 said:

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ 

On 6/2/2026 at 8:20 ΜΜ, evang.t said:

Δημόσιο είναι το φόρουμ. 

Νομίζεις δε ρίχνουν και καμιά ματιά τι λέγεται;

Να ρίχνουν πολλές. 
Καλο θα είναι όμως, τις ματιές να τις ρίχνουν περισσότερο στα προβλήματα και στο πως θα βελτιώσουν το δίκτυο τους. 
Στα nova vf Cosmote 4G/5G.

33 minutes ago, konstantinos77 said:

14 minutes ago, aektzhs 1 said:

Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ 

Τελευταία φορά,, πριν ένα χρόνο, ειχα εξαργυρώσει όλα όσα είχα μέσα (τουλάχιστον 5) με την μια. Φυσικά είχα παραγγείλει πράματα (από το eshop) αξίας πάνω απο 15€ οπότε εί,χα προσέξει να είνα το σύνολο πάνω από 45€ (15€ + 5κουπονια  Χ 6€).
ΥΓ. Μπορεί και να μην ήταν απαραίτητο αυτό το τελευταίο. Δηλαδή ίσως να έφτανα και μόνο 31€

Edited by opmgls

15 ώρες πριν, GMF80 said:

καλησπερα , βλεπω οτι γραφετε για προσφορα του ΑΒ απο την εφαρμογη του βασιλοπουλου την ενεργοποειται ή απο το bing bang ; δεν καταλαβα. 

Παντως οταν ειχα μιλησε με vodafone cu για το bing bang data max που εχασα τα 300++++gb και ζητησα επαναφορα δεν εγινε. Η υπαλληλος της ελεγαν αλλα εκανε. Ουτε ηξεραν. Μου ειπε οτι το bing bang data max μετα 15gb , αμα ενεργοποιησεις το πακετο ξανα τον επομενο μηνα λεει οτι δεν αθροιζονται. Αληθευει;. 

παντως βλεπω οτι 50000 κρυσταλλους δεν μπορω να μαζεψω καθε μηνα ευκολα . Ενω παλαιοτερα που ηθελε 30000 κρυσταλλους για το ιδιο πακετο ητανε πιο ευκολο. 

Επιπλεον στο vodafone international η αποστολη sms κοστιζει 2,20 ευρω για 20 sms μεχρι τις 4 το πρωι. Ελπιζω να μην ισχυει σε αλλο καρτοκινητο vodafone . Στο cu βλεπω στο τιμοκαταλογο 0,41  ευρω/ sms .

https://www.vodafonecu.gr/files/PDF/Τιμοκαταλογος_Φεβρουαριος_2026_πακετα.pdf 

(Ισχύει από 09/02/2026) ❖ Νέο πακέτο CU COMBO XCLUSIVE ❖ Νέο πακέτο CU XCLUSIVE POPCORN ❖ Νέο πακέτο CU COMBO ❖ Νέο πακέτο CU COMBO POPCORN ❖ Τροποποίηση πακέτου CU XCLUSIVE WAVE ❖ Τροποποίηση πακέτου CU XCLUSIVE POPCORN WAVE ❖ Τροποποίηση πακέτου CU COMBO WAVE ❖ Τροποποίηση πακέτου CU POPCORN WAVE

* Από 09/02 τα πακέτα είναι διαθέσιμα προς ενεργοποίηση μόνο μέσω των καταστημάτων Vodafone και του 1252 

Edited by JOHNMEGARYTHMOS
προσθηκη

απο 24/10/2025 nova 5g internet , αντιο cosmote σταθερη adsl 7-9mbs+booster 2 . 

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

9 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said:

βλεπω οτι γραφετε για προσφορα του ΑΒ απο την εφαρμογη του βασιλοπουλου την ενεργοποειται ή απο το bing bang ; δεν καταλαβα. 

Στο Big Bang app πας shop, CU around κουπόνια, παίρνεις το κουπόνι (κωδικό) από εκεί που γράφει ΑΒ εξαργυρώνοντας 200 κρυστάλλους και μετα βάζεις τον κωδικό στην εφαρμογή ΑΒ. Εκει το app του ΑΒ έχει μια πολυπλοκόητα. Πρέπει αφού περάσεις τον κωδικό ΚΑΙ να τον ένεργοποιήσεις. Επίσης δεν θα φανεί στην εφαρμογή το κουπόνι αλλά μόνο στο ταμείο και όχι στην 1η αγορά που θα κάνεις αμέσως μετά αλλα στην 2η.
Τα άλλα που ρωτάς δεν τα κατάλαβα.

1 hour ago, HEO said:

Είσαι παλικάρι! :classic_smile:
Όταν λες δέχεται 2ο κοπούνι την επόμενη ημερολογιακή ημέρα:
α) εννοείς στον ίδιο λογαριασμό ΑΒ φαντάζομαι.
β) 2ο κουπόνι από διαφορετικό CU αριθμό ή και από τον ίδιο αριθμό (big bang + sms);

9 minutes ago, opmgls said:

Στο Big Bang app πας shop, CU around κουπόνια, παίρνεις το κουπόνι (κωδικό) από εκεί που γράφει ΑΒ εξαργυρώνοντας 200 κρυστάλλους και μετα βάζεις τον κωδικό στην εφαρμογή ΑΒ. Εκει το app του ΑΒ έχει μια πολυπλοκόητα. Πρέπει αφού περάσεις τον κωδικό ΚΑΙ να τον ένεργοποιήσεις. Επίσης δεν θα φανεί στην εφαρμογή το κουπόνι αλλά μόνο στο ταμείο και όχι στην 1η αγορά που θα κάνεις αμέσως μετά αλλα στην 2η.
Τα άλλα που ρωτάς δεν τα κατάλαβα.

Είσαι παλικάρι! :classic_smile:
Όταν λες δέχεται 2ο κοπούνι την επόμενη ημερολογιακή ημέρα:
α) εννοείς στον ίδιο λογαριασμό ΑΒ φαντάζομαι.
β) 2ο κουπόνι από διαφορετικό CU αριθμό ή και από τον ίδιο αριθμό (big bang + sms);

σε ευχαριστω να εισαι καλα θα το τιμησω οταν καταφερω και ενεργοποιησω το data πακετο του bing bang game διοτι ακομα δεν προλαβαινω να μαζεψω 30000 κρυσταλλους μεχρι την επομενη πεμπτη που ληγει το πακετο . 

κατι αλλο η χρεωση στην εξυπηρετηση πελατων 0,242 ευρω /κληση και εφαρμογη χρεωσης το 61 δευτερολεπτο . 

Ποιος ο σκοπος τις χρεωσης μετα το 1 λεπτο;  

τι προλαβαινει καποιος να κανει εως το 1 λεπτο για να μην χρεωθει;. δεν ξερω το σκοπο αυτο. 

Απο αυριο στο νεο καρτοκινητο προστιθενται το πακετο 14,50 ευρω με 9gb internet 100sms  και απεριοριστη ομιλια αλλα θελει ανανεωση 16 ευρω . 

https://assets.ctfassets.net/b79acpktwvj7/J1CvZR98Xtji72mcfti63/1bd6877ea6b28362c06d0b85c958671a/Vodafone_Kartokinito_Î_εÎ_Ï_Î_Ï_Î_Ï_Î_Î_Ï__2026.pdf 

* Από 09/02 το πακέτο είναι διαθέσιμο προς ενεργοποίηση μόνο μέσω των καταστημάτων Vodafone και του 1252 . 

Επισης στο νεο καρτοκινητο μου εκανε εντυπωση η αυτοματη ενεργοποιηση πακετων που αναγραφεται στο τιμοκαταλογο αλλα δεν γραφει ακριβως απο κατω πως να το απενεργοποιησει καποιος με παραπομπτη. 

1000 λεπτά προς όλους + 100 SMS προς όλους + 2 GB (Αυτόματα με ανανέωση 13€) 11,5 € 25 μέρες Απεριόριστα λεπτά προς όλους + 20GB +300 SMS (Αυτόματα με ανανέωση 20€ & 30€) 

Απεριόριστα λεπτά προς όλους + 6,5 GB + 100 SMS προς όλους (Αυτόματα με ανανέωση 15€)* 

Απεριόριστα λεπτά προς όλους + 6,5 GB + 100 SMS προς όλους (Αυτόματα με ανανέωση 15€)*

εχω δει 92mbs και 19 mbs up. . γενικα το up ενω ειναι εως 10 πιανει παραπανω το χαμηλοτερο που εχω δει 15up. και το χαμηλοτερο που εχω δει σε down 35. Μακαρι να μην εχει προβληματα σε βαθος χρονου θα δειξει.  Παντως το εξωτερικο modem ειναι στο αυτοματο 5g nsa και 4g . Δεν την κλειδωνουνε στο μονο 5g οπως ονομαζεται το προγραμμα. 

18 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said:

σε ευχαριστω να εισαι καλα θα το τιμησω οταν καταφερω και ενεργοποιησω το data πακετο του bing bang game διοτι ακομα δεν προλαβαινω να μαζεψω 30000 κρυσταλλους μεχρι την επομενη πεμπτη που ληγει το πακετο . 

κατι αλλο η χρεωση στην εξυπηρετηση πελατων 0,242 ευρω /κληση και εφαρμογη χρεωσης το 61 δευτερολεπτο . 

τι προλαβαινει καποιος να κανει εως το 1 λεπτο για να μην χρεωθει;. δεν ξερω το σκοπο αυτο. 

Απο αυριο στο νεο καρτοκινητο προστιθενται το πακετο 14,50 ευρω με 9gb internet 100sms  και απεριοριστη ομιλια αλλα θελει ανανεωση 16 ευρω . 

https://assets.ctfassets.net/b79acpktwvj7/J1CvZR98Xtji72mcfti63/1bd6877ea6b28362c06d0b85c958671a/Vodafone_Kartokinito_Î_εÎ_Ï_Î_Ï_Î_Ï_Î_Î_Ï__2026.pdf 

* Από 09/02 το πακέτο είναι διαθέσιμο προς ενεργοποίηση μόνο μέσω των καταστημάτων Vodafone και του 1252 . 

Επισης στο νεο καρτοκινητο μου εκανε εντυπωση η αυτοματη ενεργοποιηση πακετων που αναγραφεται στο τιμοκαταλογο αλλα δεν γραφει ακριβως απο κατω πως να το απενεργοποιησει καποιος με παραπομπτη. 

1000 λεπτά προς όλους + 100 SMS προς όλους + 2 GB (Αυτόματα με ανανέωση 13€) 11,5 € 25 μέρες Απεριόριστα λεπτά προς όλους + 20GB +300 SMS (Αυτόματα με ανανέωση 20€ & 30€) 

Με άλλα λόγια ακριβαίνει τα πακέτα σε οσους δεν αγοραζουν απο την εφαρμογη aka ηλικιωμενους που πηγαίνουν σε καταστήματα ή αγοράζουν χαρτάκι απο ψιλικά. Συνεχίζει την αντικοινωνική πολιτική η εταιρία...

43 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said:

Το 1ο λέπτό που δεν χρέωνεται το 0.242€/κλήση (τα χιλιοστά του ευρώ τους μάραναν...) στην εξυπηρέτησ πελατων, είναι για να μην χρεωθεί κάποιος κατα λάθος αν δεν ήξερε για την χρέωση και να προλάβει να ενημερωθεί εγκαίρως από το ηχογραφημένο μήνυμα εκείνη την στιγμή, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες μετά. Αυτό φαντάζομαι.

Για τα παιδιά που ρώτησαν:

Οι πόντοι που δίνει η εφαρμογή ΑΒ (200) μπορείς να τους κάνεις χρήμα (6€) και να είναι μέσα στο πορτοφολι και να τα ροκανίζεις. Δεν είναι υποχρεωτικό να φας όλο το ποσό και υποθέτω δεν λήγει.

Έχτες η εφαρμογή δεν έπαιρνε τον κωδικό από το μήνυμα. Τον έβαλα σε άλλο λογαριασμό και έβαλα και άλλους 2 κωδικούς από μηνύματα και BigBang εκεί στην αλλαγή της ημέρας. Δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα.

Edited by HEO

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026

9 minutes ago, HEO said:

Για τα παιδιά που ρώτησαν:

Οι πόντοι που δίνει η εφαρμογή ΑΒ (200) μπορείς να τους κάνεις χρήμα (6€) και να είναι μέσα στο πορτοφολι και να τα ροκανίζεις. Δεν είναι υποχρεωτικό να φας όλο το ποσό και υποθέτω δεν λήγει.

Ακριβώς και να προσθέσω οτι δεν εχει ελάχιστη κατανάλωση 15€ για να εκμεταλλευτεις το υπολοιπο του ab wallet.

6 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ακριβώς και να προσθέσω οτι δεν εχει ελάχιστη κατανάλωση 15€ για να εκμεταλλευτεις το υπολοιπο του ab wallet.

δηλαδη εξαργυρωνεις τους 200 ποντους και μετα πας στο καταστημα και παιρνεις πανω απο 6ευρω πραγματα και περνωντας την καρτα του αβ βασιλοπουλου εφοσον εχεις κανει εξαργυρωση στο ab wallet σου αφαιρει απο τον λογαριασμο; . 

μια φορα τους 4 μηνες μπορεις να ξανα κανεις εξαργυρωση 200 ποντους για τον αβ ετσι γραφει στην αναλυση του πακετου πριν το αγορασεις . Κατι ειναι και αυτο . 

26 minutes ago, JOHNMEGARYTHMOS said:

δηλαδη εξαργυρωνεις τους 200 ποντους και μετα πας στο καταστημα και παιρνεις πανω απο 6ευρω πραγματα και περνωντας την καρτα του αβ βασιλοπουλου εφοσον εχεις κανει εξαργυρωση στο ab wallet σου αφαιρει απο τον λογαριασμο; . 

μια φορα τους 4 μηνες μπορεις να ξανα κανεις εξαργυρωση 200 ποντους για τον αβ ετσι γραφει στην αναλυση του πακετου πριν το αγορασεις . Κατι ειναι και αυτο . 

Μπορείς να εξαργυρωσεις οσα λεφτα θελεις, δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό. Σημασια εχει τους ποντους να τους μετατρεψεις σε ευρω στο ΑΒ πορτοφολι. Εαν δεις γενικα μεσα στην εφαρμογή του ΑΒ σου προτεινει καποια προιοντα που μπορεις να επιλεξεις να πάρεις δωρεαν, πληρωνοντας απο το ΑΒ πορτοφολι.

Για οποιον εχει βασικό νουμερο ενα cu, αξιζει καθε 4μηνο να παιρνεις δωρο 6 ευρω στον ΑΒ. Ακομα και καποιος που απλα το συντηρει με 13ε/2μηνο και εξαργυρωνει 9,80 σε e-food. Χαμένος δεν βγαινεις.

ΥΓ: για μενα θα σταματησει να αξιζει το cu οταν σταματησει το e-food

Edited by VIPdriver

2 ώρες πριν, JOHNMEGARYTHMOS said:

απο ενα νουμερα καθε εχεις 200 ποντους απο το μηνυμα και 200 ποντους απο το bigbang συνολο 400 ποντοι ή 12 ευρω το 4 μηνο ή 36 τον χρονο (αν συνεχιστει το μοτιβο)

1 ώρα πριν, VIPdriver said:

για μενα θα σταματησει να αξιζει το cu οταν σταματησει το e-food

Σωστα 

Εν ολιγοις συμφερει να ταιζεις νουμερα voda, γιατι σε ταιζουν 😇

Edited by HEO

Cat Festival 2026
25-26 Απριλίου 2026

Στο μεταξύ τώρα με το υπερκούρεμα των δεδομένων στα πακέτα..

Αξίζει να πας σε ετήσιο cu παρά qvip.

Το δίκτυο της voda θα είναι πολύ πιο ξεκούραστο!! 😂

1 ώρα πριν, cu2goup said:

Στο μεταξύ τώρα με το υπερκούρεμα των δεδομένων στα πακέτα..

Αξίζει να πας σε ετήσιο cu παρά qvip.

Το δίκτυο της voda θα είναι πολύ πιο ξεκούραστο!! 😂

Εξαιρετική παρατήρηση!
Βέβαια μένει να αποδειχθεί στην πράξη αυτό από τον Μάιο και μετά που θα αρχίσει να γεμίζει πολύ το δίκτυο της, από περιαγωγές στις τουριστικές περιοχές (πουν είναι πολλές, συμπεριλαμβανομένης και της Αθήνας).