Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

14 ώρες πριν, gpapas640 said:

Επανέρχομαι μετά την ενεργοποίηση και των παροχών στο καρτοκινητο.

Συνοπτικά: πήρα το Vodafone 50 με πάγιο τελική τιμή 19,88€ (+1,5€ στο πάγιο για τον δεύτερο χρόνο) και τα δύο πρώτα πάγια δώρο. Δωρεαν ρουτερ και τελη ενεργοποιησης. Συνδυαστική προσφορά: 1000 λεπτά προς όλους+5GB+10€ στην καρτα καθε μηνα για 2 χρονια σε ένα καρτοκινητο CU, το οποίο πρέπει να είναι στο ίδιο όνομα με το σταθερό και αν είναι σε άλλο πάροχο πρέπει πρώτα να γίνει φορητότητα και μετά να γίνει η αίτηση του σταθερού (καθώς το δηλώνεις τότε). Εγώ την ίδια μέρα που έγινε η φορητότητα του καρτοκινητου έκανα και την αίτηση του σταθερού .

-11 Ιουλιου εγινε η αιτηση και εστειλα δικαιολογητικα

-18 Ιουλιου ηρθε μηνυμα οτι η αιτηση φορητοτητας εγινε δεκτη. Παραλληλα ειχε ερθει και το ρουτερ με κουριερ

-29 Ιουλιου εγινε η ενεργοποιηση των υπηρεσιων.

-8 Αυγούστου ενεργοποιήθηκαν οι παροχές στο καρτοκινητο. Το deadline που δίνουν είναι 10 εργάσιμες αλλά εγώ ξεκίνησα ήδη το πρήξιμο στο live chat από τις 29 Ιουλίου για να μην "το ξεχάσουν".

Στο εύστοχο θέμα που είχε θίξει ο φίλος, μου είχαν πει από τη Vodafone ότι όντως τα 10€ ισχύουν μόνο για 1 μήνα. Όταν όμως μπήκαν τα 10€ για πρώτη φορά το σύστημα τα αναγνώρισε ως επιστροφή υπολοίπου και προστέθηκε στην ανανέωση που είχα κάνει, η ημερομηνία λήξης επεκτάθηκε κατά 2 μήνες ενώ όταν καλω στο 1252, δεν αναφέρει ξεχωριστά τη λήξη τους (όπως συμβαίνει με το μπόνους της κάρτας Νέων). Μπήκα και στο big bang app και φαίνεται επίσης ολόκληρο (όπου συνήθως αναφέρεται το καθαρό υπόλοιπο χωρίς τα μπόνους). Επίσης το CU pocket δεν είναι μπλοκαρισμένο. Όλα συνηγορούν στο ότι διατηρείται το 10ευρο σα να ήταν κανονική ανανέωση (φυσικά δεν παίρνεις shake και drop). Θα φανεί τον επόμενη μήνα αν διατηρηθεί ή αν χαθεί το 10ευρο του Αυγούστου 

Screenshot_2025-08-09-21-43-21-211.jpg

Κατατοπιστικότατος!

• Απαντήσεις 50,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• HEO

1686

• Vasileios

1557

• JOHNMEGARYTHMOS

1361

• VIPdriver

1911

13 ώρες πριν, spiliot said:

Ενδέχεται από Σεπτέμβρη να δουλεύει διαφορετικά η πίστωση του δεκάρικου και η πρώτη φορά να ήταν χειροκίνητη με αυτό το τρόπο οπότε δες και πως θα μπει τον επόμενο. Μακάρι να μην αλλάξει φυσικά.

Δεν το αποκλείω αλλά ήρθε και σχετικό μήνυμα για την απόδοση των παροχών, άρα δε νομίζω να έγινε χειροκίνητα. Επίσης, επειδή έχει συμβεί στο παρελθόν να λάβω πίστωση στο υπόλοιπο της κάρτας, αυτό δεν ανανεωνε τη λήξη κατά 2 μήνες. Άρα νομίζω οτι είναι ξεχωριστή διαδικασία. Στην πράξη θα φανεί βέβαια. Θα ενημερώσω τον επόμενο μήνα για τις εξελίξεις 

Messenger_creation_8638C724-FAA6-444E-954D-7A84A31774AF.png

Edited by gpapas640

Ξέρει κανείς αν το  "bring a friend"  του CU δουλεύει και αν ο friend ειναι ο...  εαυτός σου;  Δηλ να εχεις ήδη ενα CU και να θέλεις να  κανεις φορητότητα  CU και άλλο και να πάρεις τα δώρα?

2 ώρες πριν, gilbaba said:

Ξέρει κανείς αν το  "bring a friend"  του CU δουλεύει και αν ο friend ειναι ο...  εαυτός σου;  Δηλ να εχεις ήδη ενα CU και να θέλεις να  κανεις φορητότητα  CU και άλλο και να πάρεις τα δώρα?

Εννοείται, δεν τσεκάρουν στοιχεία για να δουν αν είσαι εσύ κτλ. Αν ο κωδικός είναι σε ισχύ, θα πάρεις κανονικά τα δώρα.

Επιβεβαιώνω, δοκιμασμένο 🙂

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

On 12/8/2025 at 3:00 ΠΜ, gilbaba said:

Είχα μια sim παρατημένη .

ΤΩΡΑ θελω να την χρησιμοποιήσω αλλά δεν την βρίσκω.

Μπορώ να πάω σε κατάστημα να μου δώσουν άλλη ?

Το κάνουν αμέσως και πόσο κοστίζει ?  Εναλλακτικά, μπορείς να δοκιμάσεις την online αίτηση μέσω του monsterwin2.gr για πιο γρήγορη διαδικασία.

Εάν ο κωδικός είναι έγκυρος, δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα.

Edited by AntoninM

10 ώρες πριν, ParafronGR said:

Εννοείται, δεν τσεκάρουν στοιχεία για να δουν αν είσαι εσύ κτλ. Αν ο κωδικός είναι σε ισχύ, θα πάρεις κανονικά τα δώρα.

4 ώρες πριν, AntoninM said:

Εάν ο κωδικός είναι έγκυρος, δεν θα προκύψει κανένα πρόβλημα.

Για τι κωδικό μιλάτε;  Εγω  λεω για το bring a friend, όχι για το CU Around  με τους κωδικούς.

12 minutes ago, gilbaba said:

Για τι κωδικό μιλάτε;  Εγω  λεω για το bring a friend, όχι για το CU Around  με τους κωδικούς.

bring a friend

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ

1 ώρα πριν, HEO said:

bring a friend

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ

Από εσένα δεν είναι δοκιμασμένο...
Είναι ΚΑΡΑΔΟΚΙΜΑΣΜΈΝΟ!!! 😉😉😂😂😂

8 ώρες πριν, balkos said:

Άλλος απαντάει στον εαυτό του, άλλοι κάνουν φίλο τον εαυτό τους. Τι γίνεται εδώ μέσα. 😝

Εγώ το έχει πει...
Το κλουβί με τις τρελές!!! 😁😁😂😂😂

Edited by konstantinos77

Είχα μια sim παρατημένη .

ΤΩΡΑ θελω να την χρησιμοποιήσω αλλά δεν την βρίσκω.

Μπορώ να πάω σε κατάστημα να μου δώσουν άλλη ?

Το κάνουν αμέσως και πόσο κοστίζει ?

Αν είναι στο όνομά σου μπορείς να πάρεις νέα sim πληρώνοντας το κόστος της που νομίζω είναι 10 ευρώ αλλά το λέω με επιφύλαξη.

Edited by spiliot

23 minutes ago, spiliot said:

Αν είναι στο όνομά σου μπορείς να πάρεις νέα sim πληρώνοντας το κόστος της που νομίζω είναι 10 ευρώ αλλά το λέω με επιφύλαξη.

Συμφέρει να κάνεις φορητότητα που είναι και δωρεάν.. 🙂

3 ώρες πριν, GREGORYMO said:

Το κάνουν αμέσως και πόσο κοστίζει ?

Άμεσα το έχεις το νουμερο

αλλα

Από προσωπική εμπειρία μπορεί να σου ζητήσουν ένα ποσό από 5 έως 15 ευρώ και μπορεί και να σε υποχρεώσουν να βάλεις και κάρτα

Η λύση του @cu2goupείναι η καλύτερη

Τα παραπάνω με την βασική προϋπόθεση ότι το νούμερο είναι στο όνομα σου

🙂

Edited by HEO

149643657_Screenshot_20250812_154714_MyCU.thumb.jpg.abd73c3b422f4e815eae26ebcfa27eb5.jpg2074775217_Screenshot_20250812_154736_MyCU.thumb.jpg.5fe2083670a749a66af2226724d47331.jpg

Έβαλα το ετήσιο πακέτο μιας και το νούμερο θα το χρησιμοποιώ σπάνια και σπάνια θα βάζω κάρτα σε αυτό για ξεπληρώσω την επέκταση του υπόλοιπου 

Vodafone The only scam company you can trust 

1 ώρα πριν, Dimitris_15 said:

Έβαλα το ετήσιο πακέτο μιας και το νούμερο θα το χρησιμοποιώ σπάνια και σπάνια θα βάζω κάρτα σε αυτό για ξεπληρώσω την επέκταση του υπόλοιπου 

αν τα 100 λεπτα ομιλιας ηταν 1000 ή ακομα και 500, το πακετο θα ηταν δυναμιτης

Edited by HEO

Παιδιά από σήμερα και για 9 ημέρες έχει έχει βγάλει καρτοσυμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία και 3 GB και δώρο 100 GB για 12 μήνες και συμμετοχή στην κλήρωση για ένα IPhone 16 μόνο με 9,90 ευρώ τον μήνα

Πολύ καλή φάση για μετατροπή από καρτοκινητή σε καρτοσυμβόλαιο

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Παιδιά από σήμερα και για 9 ημέρες έχει έχει βγάλει καρτοσυμβόλαιο με απεριόριστη ομιλία και 3 GB και δώρο 100 GB για 12 μήνες και συμμετοχή στην κλήρωση για ένα IPhone 16 μόνο με 9,90 ευρώ τον μήνα

Τα 100 ειναι για 6 μηνες θυμαμαι.

Εαν σου αρκουν 3 gb ok ...

3 ώρες πριν, aektzhs 1 said:

Πόσο καλή φάση όταν σου δίνει CU με 95€ ετήσιο με 300GB ;;

Άσε που το καρτοσυμβόλαιο θα ακριβύνει στο χρόνο πάνω κατά 1,5€..

Edited by cu2goup

26 minutes ago, cu2goup said:

Πόσο καλή φάση όταν σου δίνει CU με 95€ ετήσιο με 300GB ;;

Άσε που το καρτοσυμβόλαιο θα ακριβύνει στο χρόνο πάνω κατά 1,5€..

Για κάποιον που τον ενδιαφέρει να έχει λίγα GB είναι σούπερ γιατί το ετήσιο το λέει από μόνο του είναι ετήσιο ενώ το άλλο έστω και με την αύξηση τον δεύτερο χρόνο είναι πιο φτηνό από την ελάχιστη αξία ανανέωσης. Παρόλα αυτά το ετήσιο συμφέρει και αυτό