Bas Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 1 hour ago, user_one said: Βγήκε νέο ετήσιο πακέτο στο CU APP Επίσημα πλέονν, δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις για 13μήνες (390 ημέρες) με 27,2€ (2,3€/ μήνα περιλαμβάνοντας το τέλος κινητής τηλεφωνίας) Το πακέτο δίνει 100ΜΒ (αστείο πραγματικά) για το σύνολο της διάρκειας του (390 ημέρες) 100' (ok, για κλήσεις ανάγκης καλό είναι) 100 SMS - Αυτό αξίζει. Με την τιμή που έχει πάει το απλό SMS (0,41€) το κάνεις απόσβεση Σαν cashback χωρίς μπύρες ένα πράμα... 9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 6 minutes ago, Bas said: Σαν cashback χωρίς μπύρες ένα πράμα... Σωστό, αλλά με 2,30€/μηνα καλυτερα να δίνω 3,02€ στο φρογκ και να έχω 120' κάθε μήνα και να μαζευονται τα υπολοιπα. ΥΓ: εάν το έδινε με 1ε/μηνα (12€/ετος) θα είχε κάποιο ενδιαφέρον. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Πολύ καλή φάση Θυμάμαι είχα μιλήσει με μια κοπέλα απου δουλεύει στην voda και μου είχε πει για ετήσια πακέτα που θα κυκλοφορήσουν Φαίνεται τώρα σκάνε μύτη, θα έχει και άλλα. 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Just now, HEO said: Πολύ καλή φάση Θυμάμαι είχα μιλήσει με μια κοπέλα απου δουλεύει στην voda και μου είχε πει για ετήσια πακέτα που θα κυκλοφορήσουν Φαίνεται τώρα σκάνε μύτη, θα έχει και άλλα. 100 λεπτά/12μηνο είναι 8 λεπτα/μηνα, βάλε και το 3λεπτο είναι 2 κλήσεις/μηνα με χρέωση 2,30€. Είναι ξεκάθαρα για Έλληνες του εξωτερικου για να δέχονται κλησεις, όπου για αυτους τα 27ε είναι ψίχουλα (2πλασιοι μισθοί). 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Για μένα που είμαι Έλληνας του εσωτερικού μιλάω λίγο σερφαρω λιγο στέλνω sms ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ, είναι ιδανική περίπτωση 🙂 αν το συνδυάσεις με telz και μια δεύτερη σιμ η φοιτητικό η esim εξωτερικού -> η προσφορά πετάει Μπράβο Voda Μην το καταργήσει όμως όπως λέει ο φίλος πιο πάνω....κάτι που και εγώ φοβάμαι ότι θα συμβεί..... 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 30 minutes ago, HEO said: Για μένα που είμαι Έλληνας του εσωτερικού μιλάω λίγο σερφαρω λιγο στέλνω sms ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ, είναι ιδανική περίπτωση 🙂 Βασικά αγοράζεις 'αερα' με χρέωση 2,30€/μηνα . Και γιατί να μην αγοράσεις 'αερα' με 3€/μηνα και να σου μένουν και τα λεπτά ομιλίας; Στο CU μόλις τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας, δεν θα μπορείς να κάνεις κλήση. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Απλά πρέπει να διευκρινίσει η εταιρεία αν όντως οι παροχές είναι για ένα χρόνο η αν ανανεώνονται κάθε μήνα 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) 1 hour ago, VIPdriver said: Βασικά αγοράζεις 'αερα' με χρέωση 2,30€/μηνα . Και γιατί να μην αγοράσεις 'αερα' με 3€/μηνα και να σου μένουν και τα λεπτά ομιλίας; Στο CU μόλις τελειώσουν τα λεπτά ομιλίας, δεν θα μπορείς να κάνεις κλήση. το βατραχι πρεπει να το ταιζεις καθε 3μηνο με 13 ευρω συνολο 52 ευρω (12 μηνες) για να ειναι λειρουργικο, το αλλο ειναι 30 ευρω για 13 μηνες διαφορα 22 ευρω, βεβαια στο βατραχι οι παροχες φαινεται να ειναι περισσοτερες αν τα 100 λεπτα ειναι συνολικα και οχι ανα μηνα.....(διορθ. + το λεει ειναι για 390 μερες) αλλα εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι το μικροτερο ποσο + βλεπω και αυτο για τα αυτοματα πακετα Edited August 1, 2025 by HEO 9 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Λέει ότι δεν ισχύει εκτός Ε.Ε. Εννοεί τα δωρεάν λεπτά ομιλίας και SMS ; H διάρκεια των 390 ημερών ισχύει άραγε ; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
belial Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Ετήσιο πακέτο με 95€ από Vodafone cu 300gb και απεριόριστα λεπτά ανά μήνα. Και 11gb για ευρωπαϊκή ένωση. Ενδιαφέρον. Δεν μπόρεσα να βρώ μέχρι πότε είναι αλλά αν κατάλαβα καλά είναι και για φορητότητα αλλά και νέο νούμερο. 8 4 Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) Έχω CU sim και θέλω να τη μετατρέψω σε eSIM (αν γίνεται). Αν όντως γίνεται, μπορώ να έχω την eSIM στη μία συσκευή και την παλιά σε άλλη συσκευή (για να μην αλλάζω συνεχώς κάρτες) ή με τη μετατραπή σε eSIM απενεργοποιείται αυτόματα η παλιά? 3 ώρες πριν, belial said: Ετήσιο πακέτο με 95€ από Vodafone cu 300gb και απεριόριστα λεπτά ανά μήνα. Και 11gb για ευρωπαϊκή ένωση. Ενδιαφέρον. Δεν μπόρεσα να βρώ μέχρι πότε είναι αλλά αν κατάλαβα καλά είναι και για φορητότητα αλλά και νέο νούμερο. Τέτοια μας κάνουν και αλλάζουμε παρόχους για να επωφελούμαστε από τις προσφορές 😞 Edited August 1, 2025 by geoponer 5 Παράθεση Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus -> Motorola moto g54 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 1 hour ago, geoponer said: Έχω CU sim και θέλω να τη μετατρέχω σε eSIM (αν γίνεται). Αν όντως γίνεται, μπορώ να έχω την eSIM στη μία συσκευή και την παλιά σε άλλη συσκευή (για να μην αλλάζω συνεχώς κάρτες) ή με τη μετατραπή σε eSIM απενεργοποιείται αυτόματα η παλιά? Έμενα χθες μου ρώτησα για το Twin SIM μου είπαν για μηνιαία χρέωση 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 1 ώρα πριν, geoponer said: * ή με τη μετατραπή σε eSIM απενεργοποιείται αυτόματα η παλιά? * Αυτο γίνεται 17 minutes ago, eridion25 said: Έμενα χθες μου ρώτησα για το Twin SIM μου είπαν για μηνιαία χρέωση Καμμια σχεση η double sim με αυτο που ρωταει. Εφαπαξ χρεωση απο 5-7 € έχει η double (2 φυσικες sim που δουλεύει η μία κάθε φορά) 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) 3 ώρες πριν, belial said: Ετήσιο πακέτο με 95€ από Vodafone cu 300gb και απεριόριστα λεπτά ανά μήνα. Και 11gb για ευρωπαϊκή ένωση. Ενδιαφέρον. Δεν μπόρεσα να βρώ μέχρι πότε είναι αλλά αν κατάλαβα καλά είναι και για φορητότητα αλλά και νέο νούμερο. Μπράβο τη Vodafone. Η Nova μέσω του Qvip δεν δίνει τίποτα για ΕΕ και είναι και πιο ακριβή και είναι και ανεπίσημη η προσφορά της. Δίνει όμως απεριόριστο ίντερνετ. (Να μην την αδικούμε) Edited August 1, 2025 by cu2goup 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) 2 ώρες πριν, belial said: Ετήσιο πακέτο με 95€ από Vodafone cu 300gb και απεριόριστα λεπτά ανά μήνα. Και 11gb για ευρωπαϊκή ένωση. Ενδιαφέρον. Δεν μπόρεσα να βρώ μέχρι πότε είναι αλλά αν κατάλαβα καλά είναι και για φορητότητα αλλά και νέο νούμερο. δεν βλέπω να μου την βγαζει αυτην την προσφορα μαλλον επιλεκτικη ειναι Edited August 1, 2025 by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 6 minutes ago, HEO said: δεν βλέπω να μου την βγαζει αυτην την προσφορα μαλλον επιλεκτικη ειναι Μα είναι επίσημη στο site .. η τρίτη επιλογή όταν πας για φορητότητα.. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 34 minutes ago, kmpatra said: Εφαπαξ χρεωση απο 5-7 € έχει η double (2 φυσικες sim που δουλεύει η μία κάθε φορά) Δεν την έχουν καταργήσει;;; Εγώ που είχα ρωτήσει αυτό μου είπαν! 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 22 minutes ago, cu2goup said: Μα είναι επίσημη στο site .. η τρίτη επιλογή όταν πας για φορητότητα.. τωρα την εμφανιζει..... πριν δεν την εμφανιζε 🙄 5 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 19 minutes ago, konstantinos77 said: Δεν την έχουν καταργήσει;;; Εγώ που είχα ρωτήσει αυτό μου είπαν! Μάλλον αυτός που του το είπε είχε στο νου του την twin των συμβολαίων. Του CU μάλλον θα έχει καταργηθεί όπως λες. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 3 ώρες πριν, belial said: Ετήσιο πακέτο με 95€ από Vodafone cu 300gb και απεριόριστα λεπτά ανά μήνα. Και 11gb για ευρωπαϊκή ένωση. Ενδιαφέρον. Δεν μπόρεσα να βρώ μέχρι πότε είναι αλλά αν κατάλαβα καλά είναι και για φορητότητα αλλά και νέο νούμερο. €7,92/μηνα. Αυτό μάλιστα! Δίνει ρέστα η βονταφοναρα αυτόν τον Άυγουστο! Βέβαια δεν βλέπω να δίνει σμσ, αλλά θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα. 8 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) 5 minutes ago, VIPdriver said: €7,92/μηνα. Αυτό μάλιστα! Δίνει ρέστα η βονταφοναρα αυτόν τον Άυγουστο! Βέβαια δεν βλέπω να δίνει σμσ, αλλά θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα. Η αλήθεια είναι πως μάλλον βιάστηκα να κάνω το προηγούμενο σχόλιό μου.. Ούτε sms δίνει η Voda ούτε απεριόριστο ίντερνετ. Δεν πειράζει. Έτσι είναι ο ανταγωνισμός. Αν ήταν όλα ίδια, θα ήταν καρτέλ!! 😉😂😂 Edited August 1, 2025 by cu2goup 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 Εντάξει, 300gb+unl ομιλία με 8ε δεν δίνει κανένας άλλος. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 8 minutes ago, VIPdriver said: Εντάξει, 300gb+unl ομιλία με 8ε δεν δίνει κανένας άλλος. Καλά κι εγώ υπερ ευχαριστημένος είμαι αλλά όπως βλέπεις υπάρχουν πολλοί που το πεθαίνουν το ίντερνετ.. Από την άλλη όταν έχεις 0 υπόλοιπο και δεν μπορείς να στείλεις ενα sms, δεν είναι καλό. 5 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 1 hour ago, konstantinos77 said: Δεν την έχουν καταργήσει;;; Εγώ που είχα ρωτήσει αυτό μου είπαν! Εχει αναφερθεί παλι,ναι,ισως. Επισημη καταργηση δεν υπάρχει. Εγώ αναφέρθηκα στην τελευταια τιμολογηση που ξεραμε. Μηνιαιο παγιο η υπηρεσία αυτη στο cu δεν ειχε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. August 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2025 (edited) 48 minutes ago, cu2goup said: Βέβαια δεν βλέπω να δίνει σμσ, αλλά θα κάνουμε την καρδιά μας πέτρα. Έλα τελικά έχει 100 sms λέει στο fb.. Edited August 1, 2025 by cu2goup 8 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts