empeiros Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 1 hour ago, Bas said: Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να απενεργοποίησης πλήρες το ράδιο με το εξής app: https://f-droid.org/packages/pl.lebihan.network/ δε μπορω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 @damierom καλά το σκέφτεσαι αλλά η Vodafone δύσκολα θα σε πάρει για να σε πείσει να μείνεις. Και ειδικά για το καρτοκινητό. Πήγαινε στο free2go που είναι η ίδια προσφορά και περίμενε να ξανακάνει το cu αν θες τόσο πολύ Vodafone. Αλλιώς μείνε στο free2go που είναι για έναν χρόνο έτσι κι αλλιώς. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 (edited) 10 minutes ago, cu2goup said: @damierom καλά το σκέφτεσαι αλλά η Vodafone δύσκολα θα σε πάρει για να σε πείσει να μείνεις. Και ειδικά για το καρτοκινητό. Πήγαινε στο free2go που είναι η ίδια προσφορά και περίμενε να ξανακάνει το cu αν θες τόσο πολύ Vodafone. Αλλιώς μείνε στο free2go που είναι για έναν χρόνο έτσι κι αλλιώς. Πριν μια εβδομάδα έκανα φορητότητα what's up (χωρίς προσφορά) σε cu και με πήραν αμέσως απ' την COSMOTE δίνοντας μου για 12μηνες απεριόριστα όλα με 13€ και ακύρωσα την φορητότητα στην Vodafone... Τη Nova δεν τη θέλω παρόλο την πολύ καλή προσφορά της. Για μένα που τα έχω δοκιμάσει όλα στην κυριολεξία...η Nova είναι μακράν η χειρότερη εταιρεία κινητής. Edited June 30, 2025 by damierom 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 22 minutes ago, damierom said: Πριν μια εβδομάδα έκανα φορητότητα what's up (χωρίς προσφορά) σε cu και με πήραν αμέσως απ' την COSMOTE δίνοντας μου για 12μηνες απεριόριστα όλα με 13€ και ακύρωσα την φορητότητα στην Vodafone... Τη Nova δεν τη θέλω παρόλο την πολύ καλή προσφορά της. Για μένα που τα έχω δοκιμάσει όλα στην κυριολεξία...η Nova είναι μακράν η χειρότερη εταιρεία κινητής. Προσπάθησε.. απλώς δεν αναφέρει κανείς πως κάνει αντιπροσφορές η Vodafone για καρτοκινητό. Μέχρι τον Αύγουστο ίσως βγάλει ξανά κάτι το what's up. Πήγαινε εκεί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 12 ώρες πριν, empeiros said: Δεν ξερω αν φταιει το τηλεφωνο μου, motorola edge 60 pro , ή ειναι προβλημα της vodafone αλλα απο χθες δεν μπορω να απενεργοποιησω την esim για το cu που εχω. Ειναι γνωστο προβλημα στη vodafone; κλησεις sms data ολα ειναι στη φυσικη sim what's up Ίδιο θέμα σε Motorola edge 50 neo. Επίσης, αν δοκιμάσεις θα δεις ότι ούτε διαγραφή δεν μπορείς να την κάνεις ακόμα και με factory reset!! Έχω παρατηρήσει όμως το εξής: όταν βγάζει το "welcome to Vodafone" και εμφανίζεται το sim menu (Vodafone menu) τότε δουλεύει κανονικά. Δε ξέρω αν λέει σε κάποιον κάτι αυτό... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 (edited) 1 hour ago, jasonpap said: Ίδιο θέμα σε Motorola edge 50 neo. Επίσης, αν δοκιμάσεις θα δεις ότι ούτε διαγραφή δεν μπορείς να την κάνεις ακόμα και με factory reset!! Έχω παρατηρήσει όμως το εξής: όταν βγάζει το "welcome to Vodafone" και εμφανίζεται το sim menu (Vodafone menu) τότε δουλεύει κανονικά. Δε ξέρω αν λέει σε κάποιον κάτι αυτό... Δηλαδη στο welcome to vodafone μπορω να την απενεργοποιησω; εσυ τι εχεις κανει; Ρωταω και δεν δοκιμαζω τιποτα γιατι προς το παρων τη θελω ενεργοποιημενη Για ποσο καιρο εχεις το προβλημα; Edited June 30, 2025 by empeiros 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 Έπαιξα λίγο με το δικό μου, θυμίζω έχω μια 5ber με Ελληνικές voda esim και ξένες esim Όλα δουλεύουν όπως θα έπρεπε 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. June 30, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2025 @empeiros όταν μου εμφανίζει το welcome to Vodafone μετά από reboot/airplane mode, τότε μπορώ κανονικά να την απενεργοποιήσω. Δεν έχω βρει λύση☹️. Διαισθητικά πιστεύω ότι δε γίνεται σωστά το registration στο δίκτυο ή δεν έχουν φτιάξει σωστό profile για τη συσκευή; Το πρόβλημα το έχω από τότε που πήρα τη συσκευή.. Στην αρχή είχα βάλει μόνο μια bnesim που έπαιζε κανονικά. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 Πάντως σε άλλο τηλέφωνο με ενσωματωμένη esim κατά την διάρκεια του factory reset σε ρωτάει αν θες να διαγράψει και τις esim ή όχι. Επίσης (άσχετο αλλά μια που το πιάσαμε) από το android 14 υποστηρίζεται η μεταφορά esim από τηλέφωνο σε τηλέφωνο αλλά νομίζω πρέπει να υποστηρίζει και ο πάροχος την επανεγγραφή. Αν έχει κάποιος όρεξη για δοκιμές ενημερώνει για το αποτέλεσμα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 (edited) 6 ώρες πριν, jasonpap said: @empeiros όταν μου εμφανίζει το welcome to Vodafone μετά από reboot/airplane mode, τότε μπορώ κανονικά να την απενεργοποιήσω. Δεν έχω βρει λύση☹️. Διαισθητικά πιστεύω ότι δε γίνεται σωστά το registration στο δίκτυο ή δεν έχουν φτιάξει σωστό profile για τη συσκευή; Το πρόβλημα το έχω από τότε που πήρα τη συσκευή.. Στην αρχή είχα βάλει μόνο μια bnesim που έπαιζε κανονικά. Παλιά μου έβγαζε welcome to Vodafone, τώρα οχι. Δεν ξέρω τι να κάνω Edited July 1, 2025 by empeiros 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 Θεωρητικά τα motorola δεν περιλαμβάνονται στη λίστα συμβατότητας της vodafone (αν είναι ενημερωμένη). Βέβαια μέσα στην εφαρμογή της vodafone αναγνωρίζει ότι η συσκευή έχει esim και προτείνει την μετατροπή. Άρα ίσως υπάρχει ακόμα κάποια δυσλειτουργία και χρειάζεται να την κοιταξουν, θα ελεγα να ρωτήσεις και το τεχνικο τμήμα μπας και μπουν στην διαδικασία ενημέρωσης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Here_I_am Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 Υπαρχει μηνες ενα πακετο απεριοριστων δεδομενων που το ειχε 12.70€ και εδω και λιγο καιρο το εχει βαλει με "δωρο ενα μηνα vodafone tv". Εχει παθει καποιος που διαβαζει το τοπικ, αγοραζοντας αυτο το πακετο με το vtv μονο για τα δεδομενα, χωρις να ενεργοποιησει κανενα vod tv, να του ερχεται με την ληξη του μηνα του πακετου δεδομενων sms οτι ληγει το vtv και οτι θα χρεωθει τον επομενο μηνα; (9.9ευρω πρεπει να ειναι) Και να μπαινει στον λογαριασμο του στο vodafone.gr και να μην βλεπει πουθενα ενεργοποιημενο κατι σε "vodafone tv" ουτε να εχει δυνατοτητα φυσικα να το ακυρωσει αφου δεν φαινεται καπου; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 29 minutes ago, Here_I_am said: Υπαρχει μηνες ενα πακετο απεριοριστων δεδομενων που το ειχε 12.70€ και εδω και λιγο καιρο το εχει βαλει με "δωρο ενα μηνα vodafone tv". Εχει παθει καποιος που διαβαζει το τοπικ, αγοραζοντας αυτο το πακετο με το vtv μονο για τα δεδομενα, χωρις να ενεργοποιησει κανενα vod tv, να του ερχεται με την ληξη του μηνα του πακετου δεδομενων sms οτι ληγει το vtv και οτι θα χρεωθει τον επομενο μηνα; (9.9ευρω πρεπει να ειναι) Και να μπαινει στον λογαριασμο του στο vodafone.gr και να μην βλεπει πουθενα ενεργοποιημενο κατι σε "vodafone tv" ουτε να εχει δυνατοτητα φυσικα να το ακυρωσει αφου δεν φαινεται καπου; Στο Vodafone TV πρέπει να έχεις ξεχωριστό λογαριασμό με το ίδιο email και αν δεν έχεις να φτιάξεις ώστε να μπορείς να το διαχηριστείς, αν θυμάμαι καλά που καλά πρέπει να θυμάμαι... 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 Μια δευτερη esim sparks που εχω στο κινητο δουλευει κανονικα(ενεργοποιηση/απενεργοποιηση) οποτε υποθετω καποια λαλακια εκανε η vodafone. Ακρη δεν προκειται να βρω... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Here_I_am Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 10 ώρες πριν, konstantinos77 said: Στο Vodafone TV πρέπει να έχεις ξεχωριστό λογαριασμό με το ίδιο email και αν δεν έχεις να φτιάξεις ώστε να μπορείς να το διαχηριστείς, αν θυμάμαι καλά που καλά πρέπει να θυμάμαι... 😉 Δηλαδη αγοραζοντας απλα το πακετο των δεδομενων, σου ενεργοποιει απο μονη της το vodafone tv ακομα και να μην το θες και μετα σε χρεωνει καθε μηνα δεκαρικα χωρις να αγοραζεις πακετο ; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 44 minutes ago, Here_I_am said: Δηλαδη αγοραζοντας απλα το πακετο των δεδομενων, σου ενεργοποιει απο μονη της το vodafone tv ακομα και να μην το θες και μετα σε χρεωνει καθε μηνα δεκαρικα χωρις να αγοραζεις πακετο ; Ακούγεται σαν το μηνιαίο ποσό της ΕΡΤ στον λογαριασμό του ρεύματος ένα πράμα... 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 2 ώρες πριν, Here_I_am said: Δηλαδη αγοραζοντας απλα το πακετο των δεδομενων, σου ενεργοποιει απο μονη της το vodafone tv ακομα και να μην το θες και μετα σε χρεωνει καθε μηνα δεκαρικα χωρις να αγοραζεις πακετο ; Κάτι τέτοια βλέπω και σας το έχω ξανά πει ότι βαριέμιαι να απαντήσω και σας χαλάει... Ναι!!! Στο Ελλάdααα είμαστε!!! Τι σας παραξευνεύει;;; 😉😉😂😂 Sorry κιόλας αλλά κάποια πράγματα είναι ευκολονόητα... 😉😉 Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. !!! 😉😉😉😂😂😂 4 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 Δηλαδή άλλο email θέλουν για την tv? Στειλτους ένα μήνυμα να σε διαγράψουν αυτοί. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. July 1, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2025 (edited) Απο τη στιγμή που δεν φτιαξατε ή δεν συνδεσατε υπαρχον λογαριασμό με το vodafone tv και δεν καταχωρησατε καρτα πληρωμής, δεν υπάρχει χρέωση. Δεν θα τα παρει απο το υπόλοιπο του κινητού. Καντε ενα check μονο μηπως φαίνεται το vodafone tv μαζι με τον αριθμό τηλεφωνου στο αντίστοιχο account στο app ή καλύτερα στην ιστοσελίδα. Αν ναι, με μια ακύρωση συνδρομής καθαρίζετε. Edited July 1, 2025 by kmpatra 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 (edited) 44 minutes ago, kmpatra said: Απο τη στιγμή που δεν φτιαξατε ή δεν συνδεσατε υπαρχον λογαριασμό με το vodafone tv και δεν καταχωρησατε καρτα πληρωμής, δεν υπάρχει χρέωση. Δεν θα τα παρει απο το υπόλοιπο του κινητού. Καντε ενα check μονο μηπως φαίνεται το vodafone tv μαζι με τον αριθμό τηλεφωνου στο αντίστοιχο account στο app ή καλύτερα στην ιστοσελίδα. Αν ναι, με μια ακύρωση συνδρομής καθαρίζετε. Η Νεκροψία θα δείξει... ... ... 😉😉😋😋😂😂😂 Edited July 2, 2025 by konstantinos77 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 13 ώρες πριν, konstantinos77 said: Η Νεκροψία θα δείξει... ... ... 😉😉😋😋😂😂😂 Έχεις επηρεαστεί πολύ από την δουλεία σου ως επαγγελματίας υγείας! 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 (edited) 2 minutes ago, opmgls said: Έχεις επηρεαστεί πολύ από την δουλεία σου ως επαγγελματίας υγείας! Καλόοο... 😂😂😂😉 Είδες πώς προδίδεσαι... 😋😋😂😂 Edited July 2, 2025 by konstantinos77 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 Στο Vodafone Sharing την χρεωση μεταφορας 0,5 ευρω ποιος την χρεωνεται; Ειχα 7,54 ευρω υπολοιπο, εστειλα τα 7 και βλεπω ακομα μεσα 0,54.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. July 2, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2025 2 minutes ago, madmax said: Στο Vodafone Sharing την χρεωση μεταφορας 0,5 ευρω ποιος την χρεωνεται; Ειχα 7,54 ευρω υπολοιπο, εστειλα τα 7 και βλεπω ακομα μεσα 0,54.. Κανένας.. έτσι το γραφεί. 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 3, 2025 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2025 καλα και απο ποτε γινεται αυτο;;! Ανεκαθεν ηταν ετσι;; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts