kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 07:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:37 μμ Η μεταφορά χρημάτων μπας και ανανεώνει τη διάρκεια ή καταργεί τη φραγή ? (Βραδυ ειναι ζεσταίνει ο καιρός, κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός 😋 ) 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 07:44 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 07:44 μμ 6 minutes ago, kmpatra said: Η μεταφορά χρημάτων μπας και ανανεώνει τη διάρκεια ή καταργεί τη φραγή ? (Βραδυ ειναι ζεσταίνει ο καιρός, κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός 😋 ) Νομίζω τίποτα από τα 2 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Τετάρτη στις 08:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 08:36 μμ 57 minutes ago, kmpatra said: Η μεταφορά χρημάτων μπας και ανανεώνει τη διάρκεια ή καταργεί τη φραγή ? (Βραδυ ειναι ζεσταίνει ο καιρός, κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός 😋 ) Σίγουρα δεν ανανεώνει τη διάρκεια. Αν έχεις αριθμό σε φραγή, πολύ ευχαρίστως να σου στείλω να δούμε τι ισχύει. 3 1 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Τετάρτη στις 09:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 09:39 μμ αν δεν αλλαζει την ημερομηνια ληξης δεν εχει νοημα να στειλεις χρηματα σε νουμερο σε φραγη διοτι θα μηδενιστουν αμεσα και δεν θα φανουν 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. Χθες στς 08:24 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:24 πμ (edited) Απο ποτε πηγε το cu shake των 13 λεπτων απο 70 λεπτα δωρεαν το μηνα σε 30?? Τραγικοι. Ας τα κοψουν ολα να τελειωνουμε... Edited Χθες στς 08:25 πμ by GMF80 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 08:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 08:32 πμ 7 minutes ago, GMF80 said: Απο ποτε πηγε το cu shake των 13 λεπτων απο 70 λεπτα δωρεαν το μηνα σε 30?? Τραγικοι. Ας τα κοψουν ολα να τελειωνουμε... Δ. Από 12/05/2025 (νέα ημερομηνία) τροποποιείται η παροχή λεπτών ομιλίας που προσφέρει το CU Shake (ως παροχή μεταξύ των επιλογών επιβράβευσης κατά την ανανέωση) ως ακολούθως: • Για ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου από 13€ έως και 14€, τα προσφερόμενα λεπτά ομιλίας μειώνονται σε 30’ (από 70’ ) για 1 μήνα. • Για ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου από 15€ έως και 16€ τα προσφερόμενα λεπτά ομιλίας μειώνονται σε 50’ ( από 100’) για 1 μήνα. • Για ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου από 20€ και άνω τα προσφερόμενα λεπτά ομιλίας μειώνονται σε 70’ (από 130’) για 1 μήνα. 5 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SanAndreas Δημ. Χθες στς 10:12 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:12 πμ Γεια σε ολους, τελικα γνωρίζει καποιος σίγουρα, αν με ανανέωση απο το κατάστημα, μπαίνει το αυτοματο πακετο ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. Χθες στς 04:11 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:11 μμ (edited) Ξέρει κανείς τι είναι αυτό??? Edited Χθες στς 04:11 μμ by Steleon 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 04:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:16 μμ (edited) Τρεχα γυρευε τι είναι. Με έπαιρναν τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες αλλά είχαν φάει φραγή τα νούμερα, και ένα που σήκωσα έκλεισε σε 10". Υποψιάζομαι μήπως ήταν για αυτό. Βέβαια δεν έχω βάλει τηλέφωνο, ούτε πρόκειται,ούτε από περιέργεια, γιατί θα με πρήξουν. Το δωρεάν λιγο περιεργο μου φαίνεται. Ίσως ζητάνε να προπληρωσεις για 2 χρόνια όπως (περιπου) στους ανταγωνιστές για να πάρεις αυτά τα "δωρεάν" Update Ήρθε και αυτό Σε πάει στις προσφορές αλλά δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν ακόμα εκεί. Δεν ξέρω μήπως υπάρξει αύριο. Edited Χθες στς 04:17 μμ by kmpatra 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 04:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:32 μμ Λογικά κάτι συνδυαστικό.. και σου βγαίνει τσάμπα το καρτοκινητό. 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Χθες στς 04:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:45 μμ Λες να είναι μόνο για αυτούς που έχουν σταθερό vodafone? @Steleon έχεις σταθερό στη vodafone? Υ.Γ. μου το βγάζει και στο δεύτερο νούμερο που εχει φραγή 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 04:53 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:53 μμ εβαλα ενα νουμερο μου απο περιεργεια να με καλεσουν να μαθουμε αλλα λεει οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 32 minutes ago, kmpatra said: Λες να είναι μόνο για αυτούς που έχουν σταθερό vodafone? @Steleon έχεις σταθερό στη vodafone? Υ.Γ. μου το βγάζει και στο δεύτερο νούμερο που εχει φραγή Έχω σταθερό Vodafone αλλά δεν συνδέονται κάπως, τα κινητά ανήκουν σε άλλα ΑΦΜ Στο μεταξύ τα δύο από τα νουμερα που έχει έρθει αυτό τα έχω για φορητότητα στην Q... Περιμένω να τελειώσει ο χρόνος που ήδη έχω πληρώσει για να φύγουν, Αλλά αν είναι ανταγωνιστική η προσφορά της voda???? Ή θα είναι καμμία π@π@ρια πάλι... Τέλος πάντων δεν βιάζομαι, έχω χρόνο ακόμα, θα μαθουμε 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 5 minutes ago, Steleon said: Έχω σταθερό Vodafone αλλά δεν συνδέονται κάπως, τα κινητά ανήκουν σε άλλα ΑΦΜ Ούτε εγώ δεν έχω σταθερό vodafone και μου μου το βγάζει 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Παιδιά διαφήμιση είναι δεν είναι προσωπικό.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Steleon Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Είδα ότι γράφει "μόνο για σένα" κάι ψαρωσα... 5 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 3 minutes ago, cu2goup said: Παιδιά διαφήμιση είναι δεν είναι προσωπικό.. Λες να κάνει επίθεση στην Q; να ζήσουμε ξανά εποχές Q vs Frog; 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν "Καποιον λακκο εχει η φαβα" πιστευω αλλα θα το μαθουμε συντομα εδωσα και γω το τηλεφωνο μου.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Οπλιστείτε με υπομονή και γερά νεύρα, μια φορά έβαλα τηλέφωνο και μετάνιωσα, κάποιοι εξωτερικοί συνεργάτες τους είναι πολύ πιεστικοί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Είναι για όλους αυτή η διαφήμιση;Υπάρχει κάποιο λινκ;Για κάποιο προπληρωμένο μου μοιάζει και κάποιος είχε αναφέρει ποιο πίσω ότι κάτι έρχεται στην καρτοκινητη της Vodafone. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν Just now, George6633 said: Είναι για όλους αυτή η διαφήμιση;Υπάρχει κάποιο λινκ;Για κάποιο προπληρωμένο μου μοιάζει και κάποιος είχε αναφέρει ποιο πίσω ότι κάτι έρχεται στην καρτοκινητη της Vodafone. Μέσα στην εφαρμογή φαίνεται μόνο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SanAndreas Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν Η ελάχιστη καρτα ανανεωσης απο περιπτερο ειναι 14€ η 15€ ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 1 minute ago, SanAndreas said: Η ελάχιστη καρτα ανανεωσης απο περιπτερο ειναι 14€ η 15€ ? 15 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CamuCamu Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 24 minutes ago, George6633 said: Είναι για όλους αυτή η διαφήμιση;Υπάρχει κάποιο λινκ;Για κάποιο προπληρωμένο μου μοιάζει και κάποιος είχε αναφέρει ποιο πίσω ότι κάτι έρχεται στην καρτοκινητη της Vodafone. Το λεει τοσο απλα μα μονο σιγουρα ετσι δεν ειναι,μενει να δουμε. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SanAndreas Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 29 minutes ago, cu2goup said: 15 Και εγω 15 νομιζα, αλλα μαλον ειναι 14 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts