Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η μεταφορά χρημάτων μπας και  ανανεώνει τη διάρκεια ή καταργεί τη φραγή ? (Βραδυ ειναι ζεσταίνει ο καιρός, κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός 😋 )

6 minutes ago, kmpatra said:

Η μεταφορά χρημάτων μπας και  ανανεώνει τη διάρκεια ή καταργεί τη φραγή ? (Βραδυ ειναι ζεσταίνει ο καιρός, κάνουμε όνειρα θερινής νυκτός 😋 )

Νομίζω τίποτα από τα 2

57 minutes ago, kmpatra said:

Σίγουρα δεν ανανεώνει τη διάρκεια. Αν έχεις αριθμό σε φραγή, πολύ ευχαρίστως να σου στείλω να δούμε τι ισχύει.

😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία...

αν δεν αλλαζει την ημερομηνια ληξης δεν εχει νοημα να στειλεις χρηματα σε νουμερο σε φραγη

διοτι θα μηδενιστουν αμεσα και δεν θα φανουν

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Απο ποτε πηγε το cu shake των 13 λεπτων απο 70 λεπτα δωρεαν το μηνα σε 30?? Τραγικοι. Ας τα κοψουν ολα να τελειωνουμε...

Edited by GMF80

7 minutes ago, GMF80 said:

Απο ποτε πηγε το cu shake των 13 λεπτων απο 70 λεπτα δωρεαν το μηνα σε 30?? Τραγικοι. Ας τα κοψουν ολα να τελειωνουμε...

Δ. Από 12/05/2025 (νέα ημερομηνία) τροποποιείται η παροχή λεπτών ομιλίας που προσφέρει το CU Shake (ως παροχή μεταξύ των επιλογών επιβράβευσης κατά την ανανέωση) ως ακολούθως:
• Για ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου από 13€ έως και 14€, τα προσφερόμενα λεπτά ομιλίας μειώνονται σε 30’ (από 70’ ) για 1 μήνα.
• Για ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου από 15€ έως και 16€ τα προσφερόμενα λεπτά ομιλίας μειώνονται σε 50’ ( από 100’) για 1 μήνα.
• Για ανανεώσεις χρηματικού υπολοίπου από 20€ και άνω τα προσφερόμενα λεπτά ομιλίας μειώνονται σε 70’ (από 130’) για 1 μήνα.

Γεια σε ολους, τελικα γνωρίζει καποιος σίγουρα, αν με ανανέωση απο το κατάστημα, μπαίνει το αυτοματο πακετο ;

1848026137_Screenshot_20250529-190729_MyCU.thumb.png.3fec524c96c69f655106cc9db6229059.png

Τρεχα γυρευε τι είναι. Με έπαιρναν τηλέφωνο τις τελευταίες μέρες αλλά είχαν φάει φραγή τα νούμερα, και ένα που σήκωσα έκλεισε σε 10". Υποψιάζομαι μήπως ήταν για αυτό. Βέβαια δεν έχω βάλει τηλέφωνο, ούτε πρόκειται,ούτε από περιέργεια, γιατί θα με πρήξουν.

Το δωρεάν λιγο περιεργο μου φαίνεται. Ίσως ζητάνε να προπληρωσεις για 2 χρόνια όπως (περιπου) στους ανταγωνιστές για να πάρεις αυτά τα "δωρεάν"

Update

Ήρθε και αυτό

Screenshot_20250529-191750.Messages.thumb.png.995d82f7a31849e5c2b4cf3fc3bacf1a.png

Σε πάει στις προσφορές αλλά δεν υπάρχει τίποτα δωρεάν ακόμα εκεί. Δεν ξέρω μήπως υπάρξει αύριο.

Edited by kmpatra

Λες να είναι μόνο για αυτούς που έχουν σταθερό vodafone? @Steleon έχεις σταθερό στη vodafone?

Υ.Γ. μου το βγάζει και στο δεύτερο νούμερο που εχει φραγή

εβαλα ενα νουμερο μου απο περιεργεια να με καλεσουν να μαθουμε

αλλα λεει οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη

32 minutes ago, kmpatra said:

Λες να είναι μόνο για αυτούς που έχουν σταθερό vodafone? @Steleon έχεις σταθερό στη vodafone?

Υ.Γ. μου το βγάζει και στο δεύτερο νούμερο που εχει φραγή

Έχω σταθερό Vodafone αλλά δεν συνδέονται κάπως, τα κινητά ανήκουν σε άλλα ΑΦΜ

Στο μεταξύ τα δύο από τα νουμερα που έχει έρθει αυτό τα έχω για φορητότητα στην Q... Περιμένω να τελειώσει ο χρόνος που ήδη έχω πληρώσει για να φύγουν, Αλλά αν είναι ανταγωνιστική η προσφορά της voda???? Ή θα είναι καμμία π@π@ρια πάλι... Τέλος πάντων δεν βιάζομαι, έχω χρόνο ακόμα, θα μαθουμε

5 minutes ago, Steleon said:

Έχω σταθερό Vodafone αλλά δεν συνδέονται κάπως, τα κινητά ανήκουν σε άλλα ΑΦΜ

Ούτε εγώ δεν έχω σταθερό vodafone και μου μου το βγάζει

3 minutes ago, cu2goup said:

Παιδιά διαφήμιση είναι δεν είναι προσωπικό..

Λες να κάνει επίθεση στην Q; να ζήσουμε ξανά εποχές Q vs Frog;

Οπλιστείτε με υπομονή και γερά νεύρα, μια φορά έβαλα τηλέφωνο και μετάνιωσα, κάποιοι εξωτερικοί συνεργάτες τους είναι πολύ πιεστικοί.

Είναι για όλους αυτή η διαφήμιση;Υπάρχει κάποιο λινκ;Για κάποιο προπληρωμένο μου μοιάζει και κάποιος είχε αναφέρει ποιο πίσω ότι κάτι έρχεται στην καρτοκινητη της Vodafone. 

Just now, George6633 said:

Είναι για όλους αυτή η διαφήμιση;Υπάρχει κάποιο λινκ;Για κάποιο προπληρωμένο μου μοιάζει και κάποιος είχε αναφέρει ποιο πίσω ότι κάτι έρχεται στην καρτοκινητη της Vodafone. 

Μέσα στην εφαρμογή φαίνεται μόνο.

24 minutes ago, George6633 said:

Το λεει τοσο απλα μα μονο σιγουρα ετσι δεν ειναι,μενει να δουμε.