George6633 Δημ. 21 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 21 Μαΐου 2 minutes ago, bedazzled said: Παιδιά αύριο μπαίνει φραγή σε ένα CU που έχω. Έχω στείλει τα δικαιολογητικά για φορητότητα σε Q VIP (έχω λάβει τη νέα SIM), σήμερα έλαβα και 2 SMS (ένα από Nova κι ένα από Vodafone). Το δεύτερο SMS γράφει: "VODAFONE:H AIT.ΦOPHTOTHTAΣ TOY APIΘMOY ΣAΣ EXEI ΠAPAΛHΦΘEI,ΘA AKOΛOYΘHΣEI EΠEΞEPΓAΣIA THΣ KAI EΠIKOINΩNIA MAZI ΣAΣ". Πώς θα επικοινωνήσουν μαζί μου, εφόσον μπαίνει φραγή αύριο; Ελπίζω να μην γίνει βλακεία και δεν μπορεί να προχωρήσει η φορητότητα... έχω πληρώσει και το 100άρι. Όταν έκανα αίτηση για Whats up και έγραψε το ίδιο,με πήρανε τηλέφωνο αλλά υπήρχε κάποιο τεχνικό θέμα και ενώ απαντούσα έπεφτε η γραμμή,η φορητοτητα προχώρησε κανονικά.Τωρα σε φραγή δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα σε κόψουν μιας και έχει γίνει ήδη η διαδικασία μέχρι εκεί απλά αν δουν ότι δεν μπορούν να σε βρουν θα δεχτούν την αίτηση...Αλλα με σιγουριά δεν μπορώ να σου πω κάτι,δεν μου έχει τύχει κάτι αντίστοιχο με φραγή.Αυτο που θέλω να ρωτήσω εγώ είναι αν για τον Χ,Ψ λόγο σου κάνει μια σούπερ προσφορά η Vodafone (δεν θα φτάσει το ποσό αλλά κουβέντα να γίνεται) ή για οποιονδήποτε λόγο μετανιώσεις,αυτά τα 99€ θα επιστραφούν; 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις δίνουμε ένα νούμερο επικοινωνίας που είναι διαφορετικό από το νούμερο φορητότητας έτσι ώστε να μας βρούν άμεσα. 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Έχουμε απεριόριστα για 3 μέρες 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Here_I_am Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) 12 ώρες πριν, bedazzled said: Παιδιά αύριο μπαίνει φραγή σε ένα CU που έχω. Έχω στείλει τα δικαιολογητικά για φορητότητα σε Q VIP (έχω λάβει τη νέα SIM), σήμερα έλαβα και 2 SMS (ένα από Nova κι ένα από Vodafone). Το δεύτερο SMS γράφει: "VODAFONE:H AIT.ΦOPHTOTHTAΣ TOY APIΘMOY ΣAΣ EXEI ΠAPAΛHΦΘEI,ΘA AKOΛOYΘHΣEI EΠEΞEPΓAΣIA THΣ KAI EΠIKOINΩNIA MAZI ΣAΣ". Πώς θα επικοινωνήσουν μαζί μου, εφόσον μπαίνει φραγή αύριο; Ελπίζω να μην γίνει βλακεία και δεν μπορεί να προχωρήσει η φορητότητα... έχω πληρώσει και το 100άρι. Μπορει να παρουν μπορει και οχι. 50-50 Απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει καποια αντιπροταση (αν παρουν θα παρουν για να σε πεισουν να μεινεις σε αυτους) δεν εχεις κανενα απολυτως θεμα. Ο παροχος δοτης ειναι υποχρεωμενος σε 6 εργασιμες ωρες να εχει ολοκληρωσει το αιτημα φορητοτητας, τωρα που γραφουμε ηδη εχει ολοκληρωθει το αιτημα λογικα ή εστω κατα τις 2 το μεσημερι. Οποτε αν εχει κανει και ο παροχος ληπτης οσα πρεπει να κανει, εισαι ηδη στο νεο παροχο, ή θα εισαι σε λιγες ωρες. Edited 22 Μαΐου by Here_I_am 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου υπαρχει παντα η πιθανοτητα να υπαρξει καποιο προβλημα, μη εχοντας τηλεφωνο επικοινωνιας η φορητοτητα θα ακυρωθει και απλα ο φιλος θα περιμενει 3 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Here_I_am Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Just now, HEO said: υπαρχει παντα η πιθανοτητα να υπαρξει καποιο προβλημα, μη εχοντας τηλεφωνο επικοινωνιας η φορητοτητα θα ακυρωθει και απλα ο φιλος θα περιμενει Σου εχει τυχει κατι τετοιο; Ο νομος δεν το προβλεπει αυτο. Μου φαινεται απιθανο να ακυρωθει επειδη δεν τον βρισκουν, δεν εχουν καποιο δικαιωμα γι αυτο νομιζω. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου 1 hour ago, Here_I_am said: Σου εχει τυχει κατι τετοιο; Ο νομος δεν το προβλεπει αυτο. Μου φαινεται απιθανο να ακυρωθει επειδη δεν τον βρισκουν, δεν εχουν καποιο δικαιωμα γι αυτο νομιζω. οχι να ακυρωθει επειδη δεν τον βρισκουν να ακυρωθει επειδη υπαρχει προβλημα π.χ. καποιο απο τα στοιχεια της αιτησης δεν ταιριαζουν με αυτα που εχουν στο αρχειο τους και ναι μου εχει συμβει, ηρθε μηνυμα 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Here_I_am Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) 1 ώρα πριν, HEO said: μη εχοντας τηλεφωνο επικοινωνιας η φορητοτητα θα ακυρωθει και απλα ο φιλος θα περιμενει Αυτο αν σου εχει τυχει. Οχι λοιπον. Τα αλλα περι πχ αλλης ταυτοτητας δεν εχουν καμια σχεση με αυτο που συζηταμε, οκ, δεν εχει τυχει, ειναι δεδομενο οτι θα συμβει αν δηλωσεις πχ αλλη ταυτοτητα απο αυτη που ειναι στο συστημα. Φαντασου να σου επαιρνε αλλος τον αριθμο σου. Edited 22 Μαΐου by Here_I_am 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bedazzled Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Όλα καλά παιδιά τελικά, ευχαριστώ. Για λίγο έμεινα χωρίς τηλ, δεν μπορούσαν να με καλέσουν και μετά έκανα την τράμπα. Από Vodafone έλαβα το εξής SMS σήμερα: "ΣE 3 HMEPEΣ ΘA MΠEI ΦPAΓH EIΣEPXOMENΩN KAI EΞEPXOMENΩN KINHΣEΩN ΣTON APIΘMO ΣOY ΛOΓΩ MH ANANEΩΣHΣ TOYΣ TEΛEYTAIOYΣ 3 MHNEΣ.O APIΘMOΣ ΣOY ΠAPAMENEI ENEPΓOΣ AΛΛA ΓIA NA ΣYNEXIΣEIΣ NA TON XPHΣIMOΠOIEIΣ ΘA ΠPEΠEI NA KANEIΣ MIA ANANEΩΣH OΠOIAΣΔHΠOTE AΞIAΣ ΠPIN H META TH ΦPAΓH" Και ναι, δεν με κάλεσαν, δεν είχαν και λόγο άλλωστε. Μόνο από Nova το πρωί μια κοπέλα μου είπε τι να κάνω. Θα μου έδιναν καλύτερη αντιπροσφορά από Vodafone; Δεν νομίζω. Εκτός από το δωρεάν απεριόριστο που δώσανε για 1 χρόνο στο Insta, αλλά δεν το πρόλαβα... 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου (edited) διαγραφη Edited 22 Μαΐου by HEO 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 22 Μαΐου Κοινοποίηση Δημ. 22 Μαΐου Έδωσε πάλι γίγα σε νούμερο που είχα πάρει δώρο από μια φορητότητα το Φεβρουάριο. 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. Σάββατο στις 12:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 12:45 μμ Τα λεπτά ομιλίας στο shake it με ανανέωση 13€ έχουν μειωθεί σε 30 πλέον. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George6633 Δημ. Σάββατο στις 01:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 01:23 μμ 36 minutes ago, leo06 said: Τα λεπτά ομιλίας στο shake it με ανανέωση 13€ έχουν μειωθεί σε 30 πλέον. Κάτσε να πάμε στα ετήσια πακέτα τώρα αφού έτσι θέλουν και έτσι το πάνε...Μέχρι να πάρουν και αυτά τις ανάλογες αυξήσεις κάθε χρόνο. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Σάββατο στις 08:48 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 08:48 μμ Πολύ μου την σπάει που η vodafone διαφημίζει πάρε 200GB Δωρο και Κλήρωση για Iphone 16. Έπειτα λει αναβαθμησε σε συμβόλαιο στους χρήστες που έχουν ίδια τώρα απεριόριστα ομιλία και data για 12 μήνες από το διαγωνισμο. Ελπίζω να είναι bug αλλά δεν νομίζω 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Here_I_am Δημ. Κυριακή στις 06:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 06:32 μμ On 24/5/2025 at 3:45 ΜΜ, leo06 said: Τα λεπτά ομιλίας στο shake it με ανανέωση 13€ έχουν μειωθεί σε 30 πλέον. Eχει ανακοινωθει πριν καιρο, 12 Μαιου εφαρμοστηκε η αλλαγη αν θυμαμαι καλα. Στα 13 ευρω απο 70 πηγαν στα 30 και στα 15 ευρω απο 100 πηγαν στα 50. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Here_I_am Δημ. Δευτέρα στις 12:50 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 12:50 μμ On 20/5/2025 at 10:04 ΠΜ, eridion25 said: 26 Μαΐου θα γίνει η αλλαγή στο vodafone sharing τελικά On 20/5/2025 at 10:19 ΠΜ, spiliot said: Πριν ή μετά τα δώρα που θα μοιράσει στις 26/10 το x10 του big bang; Να ξέρω να πάρω άδεια μη το χάσω 🤣 Spiliot, διανα επεσες στην "μαντεψια" σου, εμαθα οτι και σημερα 26 Μαιου δεν δουλευουν οι αλλαγες που εχουν ανακοινωθει! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Δευτέρα στις 10:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Δευτέρα στις 10:08 μμ (edited) 9 ώρες πριν, Here_I_am said: Spiliot, διανα επεσες στην "μαντεψια" σου, εμαθα οτι και σημερα 26 Μαιου δεν δουλευουν οι αλλαγες που εχουν ανακοινωθει! δε θα γίνουν αυτή τη φορά αλλά σίγουρα θα γίνουν την επόμενη (όπως θα έλεγε και ο αγγελιοφόρος στο "περιμένοντας τον γκοντό" διασκευή βόνταφον) Edited Δευτέρα στις 10:08 μμ by spiliot 4 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Χθες στς 10:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 10:42 πμ (edited) Ήρθε μήνυμα "προσφορά μόνο για εμένα" το unlimited data των 12.7 με διάρκεια 35 ημερών, δηλαδή αναλογικά στις 30 ημέρες κόστος 10.90. Ευχαριστώ, αλλά και πάλι δε θα πάρω. Βγάλτε τίποτα με ταληράκι ή λιγότερο για 1gb, 50', 5 sms και θα σας το δίνω κάθε μήνα. Μέχρι τότε αναπάντητες και μηδέν έσοδα για εσάς. Edited Χθες στς 11:16 πμ by spiliot 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. Χθες στς 11:52 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:52 πμ On 27/5/2025 at 1:08 ΠΜ, spiliot said: δε θα γίνουν αυτή τη φορά αλλά σίγουρα θα γίνουν την επόμενη (όπως θα έλεγε και ο αγγελιοφόρος στο "περιμένοντας τον γκοντό" διασκευή βόνταφον) Ε ναι! "Πότε, πότε, πότε... Μια μέρα!"... 😁 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. Χθες στς 12:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:07 μμ εβαλα σημερα 15 ευρω στο καρτοκινητο vodafone του πατερα μου και ενεργοποιηθηκε αυτοματα πακετο , ενα combo κατι . ενταξει να τους πει κάποιος, οτι μπορουν να πανε να γαμηθουν . μολις τελειωσει ο μηνας , θα γινει frog . και ας τολμησει κάποιος να παρει τηλέφωνο, να ρωτησει γιατι . θα ακουσει τις παναγιες της ζωης του 3 1 2 1 Παράθεση -Galaxy S24 FE blue -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Χθες στς 12:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:18 μμ 10 minutes ago, stelioz78 said: εβαλα σημερα 15 ευρω στο καρτοκινητο vodafone του πατερα μου και ενεργοποιηθηκε αυτοματα πακετο , ενα combo κατι . ενταξει να τους πει κάποιος, οτι μπορουν να πανε να γαμηθουν . μολις τελειωσει ο μηνας , θα γινει frog . και ας τολμησει κάποιος να παρει τηλέφωνο, να ρωτησει γιατι . θα ακουσει τις παναγιες της ζωης του Ενίοτε είναι διατεθειμένοι να ακυρώσουν ενεργοποίηση πακέτου μόλις έχει γίνει. Εάν έχεις χρόνο και διάθεση, μπορείς να δοκιμάσεις. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Χθες στς 01:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:12 μμ 52 minutes ago, minast said: Ενίοτε είναι διατεθειμένοι να ακυρώσουν ενεργοποίηση πακέτου μόλις έχει γίνει. Εάν έχεις χρόνο και διάθεση, μπορείς να δοκιμάσεις. εχει τυχει και σε μενα κατα λαθος επεστρεψαν τα λεφτα και αφησαν και το πακετο οποτε αξιζει τον κοπο να δοκιμασει κανεις 7 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 01:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:14 μμ 1 minute ago, HEO said: εχει τυχει και σε μενα κατα λαθος επεστρεψαν τα λεφτα και αφησαν και το πακετο οποτε αξιζει τον κοπο να δοκιμασει κανεις Εμένα που επέστρεψαν τα λεφτά από κουπόνι smart pocket και άφησαν το κουπόνι.. 😃 προφανώς το ξόδεψα γρήγορα μην το μετανιώσουν. 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vslk Δημ. Χθες στς 01:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 01:49 μμ 1 ώρα πριν, stelioz78 said: εβαλα σημερα 15 ευρω στο καρτοκινητο vodafone του πατερα μου και ενεργοποιηθηκε αυτοματα πακετο , ενα combo κατι . ενταξει να τους πει κάποιος, οτι μπορουν να πανε να γαμηθουν . μολις τελειωσει ο μηνας , θα γινει frog . και ας τολμησει κάποιος να παρει τηλέφωνο, να ρωτησει γιατι . θα ακουσει τις παναγιες της ζωης του Δες αυτή την ανακοίνωση καρτοκινητής, ισχύει από 5/5. Αν είναι καρτοκινητό vodafone γίνεται αυτόματη ενεργοποίηση πακέτου. Στα cu γίνετε αυτόματη ενεργοποίηση με ανανέωση από κατάστημα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Χθες στς 05:08 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 05:08 μμ On 26/5/2025 at 3:50 ΜΜ, Here_I_am said: Spiliot, διανα επεσες στην "μαντεψια" σου, εμαθα οτι και σημερα 26 Μαιου δεν δουλευουν οι αλλαγες που εχουν ανακοινωθει! Από το απόγευμα της 26ης Μαΐου δουλεύουν κανονικότατα. 3 Παράθεση 😅 "Πλήρες έλεγχος": όταν οι "ειδήμονες" γράφουν ιστορία και μετά απαιτούν και λογοκρισία... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts