Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8 ώρες πριν, spiliot said:

Είδες να λέει έτος; Μπορεί να μας ενημερώνουν για του χρόνου.

Είπαμε να είναι μπροστά η Vodafone αλλά όχι και τόσο 🤣

12 minutes ago, George6633 said:

Είπαμε να είναι μπροστά η Vodafone αλλά όχι και τόσο 🤣

Back To The Future!!! 😁😁😂😂😂

On 16/5/2025 at 4:21 ΜΜ, savvas737 said:

Και τα mb ή μόνο τα λεπτά ομιλίας;

και τα 2

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

Να πω ένα ευχαριστώ στην κυρά Vodafone για το δωρεάν έτος που μας χάρισε μέσω (δεν θυμάμαι ποιος ήταν) διαγωνισμού. Αύριο τελευταία μέρα.

Τώρα τόπο στα νιάτα του insta.. enjoy!!

IMG_20250519_175545.jpg

Μονο mb ήταν? Πώς δεν μπηκες στο ινσταγκραμ το Μάρτιο για να παρεις αλλον ενα χρόνο? Λες να υπήρχε  περίπτωση να μην το δεχονταν γιατι ειχες ηδη? Υπάρχει κανένας που πήρε και φέτος απεριόριστα και μετράει 2 χρόνια τζάμπα?

20 minutes ago, kmpatra said:

Μονο mb ήταν? Πώς δεν μπηκες στο ινσταγκραμ το Μάρτιο για να παρεις αλλον ενα χρόνο? Λες να υπήρχε  περίπτωση να μην το δεχονταν γιατι ειχες ηδη? Υπάρχει κανένας που πήρε και φέτος απεριόριστα και μετράει 2 χρόνια τζάμπα?

Είχα κι άλλα cu να βάλω.. λόγω δουλειάς δεν με βόλεψε η ώρα που έπρεπε να μπω..

Ήταν το κλασικό που σου ενεργοποιούν το flow και απεριόριστα δεδομένα.

Μπορώ να μετατρέψω το κινητό του πατέρα μου που είναι vf καρτοκινητό σε cu? Το έχει ξεφτιλίσει η voda, τα πηγαίνει όλα τα πακέτα combo 25 μέρες. Πρώτα το φθηνό, μέσα σε 2 μήνες και το 13.60.

Κάπου ώπα!

Βλέπω το cu τα έχει ακόμη τα combo με 30 μέρες. Ελπίζω να μην έχει ήδη ανακοινώσει αλλαγές και εδώ και έχω χάσει επεισόδια.

Αν πάντως όλα οκ για τη μετατροπή ο tobi λέει μόνο σε κατάστημα. Δε γίνεται online? Είναι στο κρεβάτι ο άνθρωπος 88 χρονών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια 

6 minutes ago, sgatzo said:

Μπορώ να μετατρέψω το κινητό του πατέρα μου που είναι vf καρτοκινητό σε cu? Το έχει ξεφτιλίσει η voda, τα πηγαίνει όλα τα πακέτα combo 25 μέρες. Πρώτα το φθηνό, μέσα σε 2 μήνες και το 13.60.

Κάπου ώπα!

Βλέπω το cu τα έχει ακόμη τα combo με 30 μέρες. Ελπίζω να μην έχει ήδη ανακοινώσει αλλαγές και εδώ και έχω χάσει επεισόδια.

Αν πάντως όλα οκ για τη μετατροπή ο tobi λέει μόνο σε κατάστημα. Δε γίνεται online? Είναι στο κρεβάτι ο άνθρωπος 88 χρονών.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθεια 

https://www.vodafone.gr/ypostirixi/faqs/kartokiniti/mporo-na-allaxo-to-kartokinito-mou-se-allo-programma-kartokinitis-vodafone

Και άσε τον tobi να λέει..

Edited by cu2goup

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Ειναι δωρεαν και επιτρέπεται 1 φορά καθε μηνα. 

2 ώρες πριν, cu2goup said:

Kαι άσε τον tobi να λέει..

Μεγάλη μλκια αυτός ο tobi

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

4 ώρες πριν, cu2goup said:

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις! Θα δοκιμάσω αύριο με την κλήση στο 1266 να αλλάξω σε cu και αν τα πάνε και εκείνα 25 μέρες διάρκεια φορητότητα cosmote αμέσως.

Έχω το πρόβλημα ότι μόνο η vf πιάνει σπίτι τους, αλλιώς....

20 minutes ago, VIPdriver said:

Εγω, ενώ μου ηρθε σμσ 10πλασιασμού, δεν βλεπω 10πλασιασμο, ουτε δωρα, ουτε κωδικους...

Δεν σε θέλει... 😋😋😂😂😂

Έχω 10 ευρώ υπόλοιπο κ δεν έκανα στις 30 ημέρες κουπόνι efood. Αν ξαναανανεώσω θα μπορώ να κάνω κουπόνι όλο το ποσό;

5 ώρες πριν, VIPdriver said:

Εγω, ενώ μου ηρθε σμσ 10πλασιασμού, δεν βλεπω 10πλασιασμο, ουτε δωρα, ουτε κωδικους...

Περίμενε τη σειρά σου. Σε μένα ήρθε πριν 4 ημέρες κ δεν έχω χ10 ακόμα. 😜

1 hour ago, balkos said:

Έχω 10 ευρώ υπόλοιπο κ δεν έκανα στις 30 ημέρες κουπόνι efood. Αν ξαναανανεώσω θα μπορώ να κάνω κουπόνι όλο το ποσό;

Ναι κάποτε γινόταν

ακόμα και λεφτά από μεταφορά μπορούσες να φας αν ανανεωνες με εστω 8 ευρω

βέβαια τώρα μπορεί να το έχουν αλλάξει

Έχουν το πεπόνι έχουν και το μαχαίρι 

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

1 ώρα πριν, balkos said:

Περίμενε τη σειρά σου. Σε μένα ήρθε πριν 4 ημέρες κ δεν έχω χ10 ακόμα. 😜

Εννοειται, οσο υπαρχει το smart pocket μπορεις. Με το smart pocket κανεις κουπονια απο το υπολοιπο σου, οχι απο την τελευταια σου ανανεωση. Απλα εχει προϋπόθεση ανανεωσης.

7 ώρες πριν, VIPdriver said:

Μην το παιρνεις προσωπικα, δεν εχω δει καποιον που να δουλευει. Ολοι οσοι εγραψαν αν διαβασεις πιο πισω, αλλα και εγω ιδια τα βλεπω, δεν υπαρχει χ10 ασχετα που εχει ερθει το sms.

Edited by Here_I_am

15 ώρες πριν, VIPdriver said:

Η Νοβα δεν πιάνει;

Για ένα περίεργο λόγο μόνο η vf έχει σήμα. Nova και Cosmote ούτε γραμμή μέσα στο σπίτι. Και δεν έχουν κινητό smart να πεις να τους έχω μέσω WiFi calling. Το παλιό με τα πλήκτρα έχουν οι έρημοι...

2 minutes ago, sgatzo said:

Για ένα περίεργο λόγο μόνο η vf έχει σήμα. Nova και Cosmote ούτε γραμμή μέσα στο σπίτι. Και δεν έχουν κινητό smart να πεις να τους έχω μέσω WiFi calling. Το παλιό με τα πλήκτρα έχουν οι έρημοι...

Κι ένα ορεινό χωριό του Έβρου ξέρω ίδια περίπτωση. Μόνο Vodafone. 🙂

17 minutes ago, sgatzo said:

14 minutes ago, cu2goup said:

Κι ένα ορεινό χωριό του Έβρου ξέρω ίδια περίπτωση. Μόνο Vodafone. 🙂

Εεεε δεν είναι περίεργος λόγος...
Είναι σήμα ΚΑΜΠΆΝΑΑΑ!!! 😋😋😂😂😂😉😉