Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η φορμα επικοινωνιας τοσο στην Voda οσο και στην Nova ειναι δυνατο εργαλειο επικοινωνιας. 

Δεν μου εχει τυχει ποτε να μην μου απαντησουν. ΟΚ μπορει να θελουν το χρονο τους, αλλα ολα ειναι θεμα σχεδιασμου απο μερους του χρηστη.

Προσωπικα επειδη εχω παρει πολλα χρηματα πισω και απο τις δυο εταιρειες που ανεφερα θεωρω οτι ειναι πολυ απλο θεμα.

Αλλα οπως εργαψα θελει οργανωση, να ακολουθησεις τις οδηγιες και να μην κανεις του κεφαλιου σου ή οτι σου ειπε ο κολλητος σου.

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

12 ώρες πριν, HEO said:

ναι, μηδενικα υπολοιπα, υπαρχει e-food για ρευστοποιηση αλλα πρεπει να κανεις το κουμαντο σου

και βεβαια το δωρο δεν το πηραν ολοι, το πηραν οσοι ενδιαφερθηκαν

σε αυτο το forum το συζηταγαμε καιρο

Για το διαγωνισμό στο insta, δεν είναι έτσι. Έκανα όλα τα βήματα μου έστειλαν μήνυμα ότι κέρδισα και να στείλω τηλέφωνο και όνομα. Ε, ακόμη περιμένω να μπουν τα απεριόριστα που πιστεύω δεν θα μπουν ποτέ.

στη νοβα πλεον δυστυχως δεν υπαρχει, και πανε προς το χειροτερο απο θεμα εξυπηρετησης και αυτοι. Αλλα τωρα και 6 μερες για να σου απαντησει η βονταφον σε γραπτο αιτημα δεν το λες και λιγο...

3 minutes ago, leo06 said:

Για το διαγωνισμό στο insta, δεν είναι έτσι. Έκανα όλα τα βήματα μου έστειλαν μήνυμα ότι κέρδισα και να στείλω τηλέφωνο και όνομα. Ε, ακόμη περιμένω να μπουν τα απεριόριστα που πιστεύω δεν θα μπουν ποτέ.

τους ρωτησες γιατι αργουν;;;

4 minutes ago, kmpatra said:

στη νοβα πλεον δυστυχως δεν υπαρχει.....

η φορμα ζει και βασιλευει, και τον κοσμο κυριευει 🙂

https://nova.gr/eksipiretisi-pelatwn/epikoinonia/apostoli-aitimatos

3 minutes ago, leo06 said:

IMG_1375.jpeg

ΟΚ, τοτε υπομονη

και αργα να το παρεις δεν εχει σημασια, 1 χρονο θα κρατησει

οταν το δικος μας ληξει εσυ θα μιλας 🙂

η φορμα που εβαλες θεωρητικα ειναι για gdpr,βεβαια βλεπω και το "επιλυση διαφορων" σκέτο, αν δουλευει για ολα τα θεματα οκ. Την "κρυβουν" επιμελως παντως.

On 3/5/2025 at 4:03 ΜΜ, hercoulis said:

15αρικο κ εδώ. 

IMG_7201.jpeg

Αγνόησε το , δεν υπάρχει περίπτωση να λήξει !!! Εγώ το είχα αφήσει και ΔΕΝ έχασα ούτε σεντ από το υπόλοιπό μου , αφού ήξερα ότι έληγε πιο μετά ! Παραπλανητικά μηνύματα από το cuoffer τα ονομάζω αυτά. Προσπαθούν να μας εκβιάζουν για να δεχτούμε αυτή την προσφορά και να μαζέψουν χρημα . Μπορείς να ανατρέξεις στις σελίδες εκείνων των ημερομηνιών και να δεις όλη την συζήτηση που είχα και πως είχε εξελιχθεί.

ΥΓ Επειδή τα μηνύματα μας είναι διαφοροποιημένα , κάνε μια αναζήτηση πότε λήγει το υπόλοιπό σου ούτως ή άλλως γιατί εγώ το είχα διασταυρώσει τότε. 

ΥΓ2 Υπάρχουν περιπτώσεις που βάζουμε κάρτα και μας προσθέτουν άλλα 10€ , αυτά τα 10€ να ξέρετε έχουν διάρκεια ενός μήνα. Έκανα πρόσφατα ανανέωση μου βάλανε 10€ επιπλέον και φυσικά επειδή λήγαν στον ένα μήνα, τα αγόρασα πακέτο. Τσέκαρε το και αυτό.

Screenshot_20250509-224646_Messages.png

Edited by Inevar

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Στα κουπόνια για efood από smart pocket δεν ισχύει πλέον το -10%, μόνο το ποσό του κουπονιού αφαιρείται 

1 hour ago, leo06 said:

Στα κουπόνια για efood από smart pocket δεν ισχύει πλέον το -10%, μόνο το ποσό του κουπονιού αφαιρείται 

Άρα ήταν που ήταν ακριβότερο το efood -σε πολλές περιπτώσεις- από τις κανονικές τιμές, τώρα γίνεται +10%

16 minutes ago, cu2goup said:

Άρα ήταν που ήταν ακριβότερο το efood -σε πολλές περιπτώσεις- από τις κανονικές τιμές, τώρα γίνεται +10%

Δεν γνωρίζω την περίπτωση που αναφέρεις αλλά σε μένα η έκπτωση ήταν καλή, σχετικά με τις τιμές που έλεγε ο κατάλογος τους

Τώρα αν έχουν αλλάξει τα δεδομένα θα δούμε τι θα γίνει 

Δυστυχώς είμαι σε δίαιτα και έχω να παραγγείλω καιρό 😞

Λοιπών σήμερα η μάνα μου ανανέωσε από περίπτερο και το έβαλε μέσω εφαρμογής και δεν μπήκε αυτόματο πακέτο

Καρτα ανανεωσης 15€ και έκανε κανονικά το combo flow χωρης πρόβλημα

Edited by eridion25

25 minutes ago, HEO said:

Δεν γνωρίζω την περίπτωση που αναφέρεις αλλά σε μένα η έκπτωση ήταν καλή, σχετικά με τις τιμές που έλεγε ο κατάλογος τους

Τους καφέδες κυρίως τους έχουν λιγάκι τσιμπημένους στην περιοχή μου.. 

1 hour ago, eridion25 said:

Λοιπών σήμερα η μάνα μου ανανέωσε από περιροστεμτερο και το έβαλε μέσω εφαρμογής και δεν μπήκε αυτόματο πακέτο

Λογικό, αφού από την ανακοίνωση δεν επηρεάζονται οι ανανεώσεις από περιροστεμτερο.

😄

(Σορρυ βρε @eridion25 , αλλα δεν άντεξα μη το πάρεις προσωπικά)

Πιθανόν δεν το εφάρμοσαν ακόμα, αναβολη στην αναβολή. Εκτός αν σας έσωσε ότι τα περάσατε από την εφαρμογή (χλωμό)

Edited by kmpatra

5 ώρες πριν, leo06 said:

Δλδ όταν πας στο ιστορικό κουπονιών , δίπλα από το ποσό που έβγαλες δεν γράφει το +10% ? 

Πόσο πληρωσες? Μήπως είχε προμήθεια το efood να στο φέρω?

6/5 το χρησιμοποιησα τελευταια φορά και πήρα κανονικά το 10%.

Ένα screenshot της παραγγελίας που έκανες θα βοηθούσε

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

1 hour ago, ParafronGR said:

Δλδ όταν πας στο ιστορικό κουπονιών , δίπλα από το ποσό που έβγαλες δεν γράφει το +10% ? 

Πόσο πληρωσες? Μήπως είχε προμήθεια το efood να στο φέρω?

6/5 το χρησιμοποιησα τελευταια φορά και πήρα κανονικά το 10%.

Ένα screenshot της παραγγελίας που έκανες θα βοηθούσε

Το συνολικό ποσό της παραγγελίας ήταν 29.69 και το κουπόνι 9. Πλήρωσα 20.69

Στο ιστορικό αναγράφεται το +10% 

Edited by leo06

19 minutes ago, leo06 said:

Το συνολικό ποσό της παραγγελίας ήταν 29.69 και το κουπόνι 9. Πλήρωσα 20.69

Στο ιστορικό αναγράφεται το +10% 

θα το τσεκάρω τις επόμενες μέρες . πολύ περίεργο να το άλλαξαν σε 2 μέρες εντελώς ξαφνικά. 

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

7 ώρες πριν, eridion25 said:

Λοιπών σήμερα η μάνα μου ανανέωσε από περίπτερο και το έβαλε μέσω εφαρμογής και δεν μπήκε αυτόματο πακέτο

Μήπως να το εφαρμόζουν τώρα; 

Screenshot_20250511-053944~2.png

Για το efood ισχύει ότι δεν πήρε το 10% σε χτεσινή παραγγελία. Όσο ήταν το κουπόνι τόσο αφαίρεσε από το κόστος της παραγγελίας.

1 ώρα πριν, spiliot said:

Για το efood ισχύει ότι δεν πήρε το 10% σε χτεσινή παραγγελία. Όσο ήταν το κουπόνι τόσο αφαίρεσε από το κόστος της παραγγελίας.

Ναι, και σε μένα το ίδιο, νομίζω πριν 7 μέρες που παρήγγειλα με το τελευταίο κουπόνι.

15 ώρες πριν, George6633 said:

Μήπως να το εφαρμόζουν τώρα; 

Screenshot_20250511-053944~2.png

Χθες στης 22:00 έκανε την ανανέωση μέσω myCU και δεν έλαβε αυτό

24 minutes ago, kmpatra said:

χτες ειχε 10 ο μηνας.

Ναι αλλά  οταν ανακοινωνόνται για "αναβάθμιση" κτλπ έρχονται 1-2 μέρες πριν όχι οπότε ξεκινήσει αλλιώς τι προειδοποίηση είναι αυτή.

Edited by eridion25

Επιβεβαιώνω πως σήμερα μου εμφάνισε και εμένα για την αναβάθμιση

Από ανανέωση έχω κάνει μόνο ηλεκτρονική οπότε δεν ξέρω αν τραβάει αυτόματα το πακέτο

Edited by aektzhs 1