HEO Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 25 minutes ago, empeiros said: Δεν ειμαι σιγουρος . Πιστοποιηση με sms ζητουν και η cosmote και η nova Nova f2g φορητοτητα εκανα την περασμενη εβδομαδα, δεν θυμαμαι να ζητησε πιστοποιηση με SMS ας επιβεβαιωσει και κανεις αλλος 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 1 hour ago, empeiros said: Πειραζει που εχει φραγη; Πρεπει να βαλω χρηματα πριν τη φορητοτητα; Πάρε στην εξυπηρέτηση και κλάψου λιγάκι να σου άρουν τη φραγή. Αν το πετύχεις έφυγες κύριος!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 1 hour ago, empeiros said: Δεν ειμαι σιγουρος . Πιστοποιηση με sms ζητουν και η cosmote και η nova Μπορω με φορητοτητα στην cosmote να ζητησω esim κατευθειαν; Επειδή νομίζω ότι το είχαμε ξαναπεί, μπορείς να βγαλεις βεβαιωση κυριοτητας απο την εφαρμογή ή τον tobi,και με αυτή να πας σε κατάστημα και να προχωρήσει. Επιλογη για απευθείας esim στην κοσμοτε νομίζω δεν υπάρχει. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 6 ώρες πριν, HEO said: Nova f2g φορητοτητα εκανα την περασμενη εβδομαδα, δεν θυμαμαι να ζητησε πιστοποιηση με SMS ας επιβεβαιωσει και κανεις αλλος Με τηλέφωνο στο γνωστό νούμερο δεν ζητάει καμία πιστοποίηση.. τα αυτόματα από τα site ζητάνε. Έχει ειπωθεί όμως πως η Vodafone δεν αποδεσμεύει νούμερα με φραγή. Κακώς βέβαια.. Edited 21 Απριλίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 51 minutes ago, cu2goup said: Με τηλέφωνο στο γνωστό νούμερο δεν ζητάει καμία πιστοποίηση.. τα αυτόματα από τα site ζητάνε. Ενδιαφέρον δεν το γνώριζα Να σημειώσω ότι η δική μου φορητότητα είναι από το γνωστό νούμερο 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 15 minutes ago, HEO said: Να σημειώσω ότι η δική μου φορητότητα είναι από το γνωστό νούμερο Το ξέρουμε.. 😉 Edited 21 Απριλίου by cu2goup 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 2 ώρες πριν, cu2goup said: Με τηλέφωνο στο γνωστό νούμερο δεν ζητάει καμία πιστοποίηση.. τα αυτόματα από τα site ζητάνε. Έχει ειπωθεί όμως πως η Vodafone δεν αποδεσμεύει νούμερα με φραγή. Κακώς βέβαια.. Δεν αποδεσμεύει, εννοείς ότι δεν σου δίνει τρόπο πχ να λάβεις SMS; Γιατί δεν της πέφτει λόγος στη διαδικασία της φορητότητας, ακόμη κι αν υπάρχει χρεωστικό υπόλοιπο στο νούμερο. Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά έχω χάσει την παλιότερη συζήτηση. Edited 21 Απριλίου by minast typo 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου Απλά βάζεις κάρτα για να ξεμπλοκάρει η φραγή και την κάνεις efood. Μείον το ΦΠΑ φυσικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου (edited) 16 minutes ago, minast said: Δεν αποδεσμεύει, εννοείς ότι δεν σου δίνει τρόπο πχ να λάβεις SMS; Γιατί δεν τις πέφτει λόγος στη διαδικασία της φορητότητας, ακόμη κι αν υπάρχει χρεωστικό υπόλοιπο στο νούμερο. Συγγνώμη που ρωτάω, αλλά έχω χάσει την παλιότερη συζήτηση. Εγώ δεν το έχω ζήσει.. έχουν πει άλλοι εδώ πως δεν επέτρεψε η Vodafone να προχωρήσει το αίτημα φορητότητας λόγω φραγής. ΟΜΩΣ.. μπορεί να εννοούσαν πως δεν κατάφεραν να λάβουν το sms. Και προφανώς δεν θα γινόταν αφού είχαν φραγή. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν επέτρεψε η Vodafone τη φορητότητα. Αν αιτούνταν με άλλο τρόπο τη φραγή, θα προχωρούσε. Δεν ξέρω.. Edited 21 Απριλίου by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 57 minutes ago, cu2goup said: Εγώ δεν το έχω ζήσει.. έχουν πει άλλοι εδώ πως δεν επέτρεψε η Vodafone να προχωρήσει το αίτημα φορητότητας λόγω φραγής. ΟΜΩΣ.. μπορεί να εννοούσαν πως δεν κατάφεραν να λάβουν το sms. Και προφανώς δεν θα γινόταν αφού είχαν φραγή. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν επέτρεψε η Vodafone τη φορητότητα. Αν αιτούνταν με άλλο τρόπο τη φραγή, θα προχωρούσε. Δεν ξέρω.. Ίσως μετά τους 12 μήνες να θεωρείται το νούμερο ανενεργό οπότε να πρέπει να στο ενεργοποιήσει ο πάροχος στον οποίο ήδη είναι και μετά να γίνει η φορητότητα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 21 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 21 Απριλίου 4 ώρες πριν, cu2goup said: Με τηλέφωνο στο γνωστό νούμερο δεν ζητάει καμία πιστοποίηση.. τα αυτόματα από τα site ζητάνε. Έχει ειπωθεί όμως πως η Vodafone δεν αποδεσμεύει νούμερα με φραγή. Κακώς βέβαια.. 3 ώρες πριν, HEO said: Ενδιαφέρον δεν το γνώριζα Να σημειώσω ότι η δική μου φορητότητα είναι από το γνωστό νούμερο Ποιο είναι ρε κορίτσια αυτό το γνωστό νούμερο και δεν το ξέρω εγώ...?? 🤔🤔😋😋😂😂 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 8 ώρες πριν, konstantinos77 said: Ποιο είναι ρε κορίτσια αυτό το γνωστό νούμερο και δεν το ξέρω εγώ...?? 🤔🤔😋😋😂😂 Αν και στο νήμα τou CU, συζητάνε για φορητότητα προς καρτοκινητό Nova, f2g/q: 2109995100 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 2 ώρες πριν, opmgls said: Αν και στο νήμα τou CU, συζητάνε για φορητότητα προς καρτοκινητό Nova, f2g/q: 2109995100 Κακως του το ειπες, αυτο ειναι μονο για τον εσωτερικο κυκλο των γατονιων 😁 πρεπει να περασει απο δοκιμασιες για να μπει στο κλαμπ 😇 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου Όσοι έχετε λάβει SMS για March madness ενημερώστε μας γιατί εγώ δεν είμαι Ελλάδα τώρα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 1 hour ago, HEO said: Κακως του το ειπες, αυτο ειναι μονο για τον εσωτερικο κυκλο των γατονιων 😁 πρεπει να περασει απο δοκιμασιες για να μπει στο κλαμπ 😇 Αυτά τα μυστικά δεν είναι σωστό να αποκαλύπτονται. Σωστός πρέπει πρώτα να περάσει την ανάλογη δοκιμασία για να αποδείξει αν αξίζει να είναι μέλος του club.!!😆 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 2 ώρες πριν, eridion25 said: Όσοι έχετε λάβει SMS για March madness ενημερώστε μας γιατί εγώ δεν είμαι Ελλάδα τώρα Εσυ δεν ειπες οτι σε πήραν τηλέφωνο? Εμένα παντως ουτε τηλέφωνο ούτε sms. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 22 minutes ago, kmpatra said: Εσυ δεν ειπες οτι σε πήραν τηλέφωνο? Εμένα παντως ουτε τηλέφωνο ούτε sms. Ναι αλλά δεν ήρθε αριθμό αποστολής με SMS μόνο επιβεβεωσα τα στοιχεία 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου (edited) Αναλογα με την κουριερ μπορεί να έρθει και σε Viber (εισερχόμενα επιχειρήσεων). Ποτε ειχες κερδίσει? Πριν τις 19/3? Εμενα στο mail που ειχε έρθει ειχε ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση μου. Edited 22 Απριλίου by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 22 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 22 Απριλίου 1 hour ago, kmpatra said: Αναλογα με την κουριερ μπορεί να έρθει και σε Viber (εισερχόμενα επιχειρήσεων). Ποτε ειχες κερδίσει? Πριν τις 19/3? Εμενα στο mail που ειχε έρθει ειχε ονοματεπώνυμο και την διεύθυνση μου. Στης 20/03 κέρδισα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου On 8/4/2025 at 7:56 ΜΜ, HEO said: Αν δεν κάνω λάθος τα κουπόνια είναι μόνο για του efood και όχι για το market Εγώ πάντως τα έχω χρησιμοποιήσει κανονικά και σε market. Αν λες για τα κουπόνια του pocket δλδ. τώρα για τα 1€ δεν ξέρω... On 16/4/2025 at 4:32 ΜΜ, sou_d said: Παίδες; Για την κάρτα νέων είπαμε, ότι μπορούμε να την βάλουμε σε όποιον αριθμό θέλουμε, σωστά; Δηλαδή πχ παίρνω τον κωδικό από τον ανιψιό και το περνάω στο κινητό του αδερφού μου. Ισχύει; Ε ναι Γιατί να πάρεις κάρτα νέων του ανηψιού όταν μπορείς να βγάλεις δική σου; 😉 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 30 minutes ago, Kelthroun said: Γιατί να πάρεις κάρτα νέων του ανηψιού όταν μπορείς να βγάλεις δική σου; 😉 Μπορεί να είσαι 50 χρόνων.. λέω εγώ ένα παράδειγμα.. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 3 minutes ago, cu2goup said: Μπορεί να είσαι 50 χρόνων.. λέω εγώ ένα παράδειγμα.. Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις κάρτα νέων; 🤐😏🤫 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου 4 minutes ago, Kelthroun said: Έχεις δοκιμάσει να βγάλεις κάρτα νέων; 🤐😏🤫 Τη δίνουν και σε 50άρηδες;;; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kelthroun Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου (edited) 4 minutes ago, cu2goup said: Τη δίνουν και σε 50άρηδες;;; europeanyouthcard | ΙΝΕΔΙΒΙΜ | Νέα Αίτηση Sorry για το of topic, αλλά αξίζει... Όχι μόνο για τα 10€ από βοντα, αλλά γενικά. Βάζεις χειροκίνητα 😏 τα στοιχεία σου και βγάζεις την κάρτα για 1-3 χρόνια. Όσα επιλέξεις. Στα 3 χρόνια έχει και μια σημαντική έκπτωση. σημ. Είναι φυσικά για έως 30 ετών. Φαίνεται αυτό εξάλλου και από την ημερομηνία γέννησης που θα καταχωρήσεις. Edited 23 Απριλίου by Kelthroun 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου (edited) 4 minutes ago, Kelthroun said: europeanyouthcard | ΙΝΕΔΙΒΙΜ | Νέα Αίτηση Sorry για το of topic, αλλά αξίζει... Όχι μόνο για τα 10€ από βοντα, αλλά γενικά. Βάζεις χειροκίνητα 😏 τα στοιχεία σου και βγάζεις την κάρτα για 1-3 χρόνια. Όσα επιλέξεις. Στα 3 χρόνια έχει και μια σημαντική έκπτωση. σημ. Είναι φυσικά για έως 30 ετών. Φαίνεται αυτό εξάλλου και από την ημερομηνία γέννησης που θα καταχωρήσεις. Δλδ ουσιαστικά βάζεις ψεύτικη ημερομηνία γέννησης; Ή την κανονική και απλώς το δέχεται; Edited 23 Απριλίου by cu2goup 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts