cu2goup Δημ. Τετάρτη στις 02:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:39 μμ 33 minutes ago, elkons said: Ωραίαααα https://techmaniacs.gr/oli-i-kartokiniti-sta-kokkina-sta-15-eyro-i-elachisti-karta-gia-oloys/ Δεν κατάλαβα το "θα περιλαμβάνει".. Στα 14€ 15GB OK Στα 15€ τι εννοεί ο ποιητής; Δώρο με την ανανέωση ή χρέωση και 0€ υπόλοιπο; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Τετάρτη στις 02:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:42 μμ Αν και το γράφει μέσα στο άρθρο, να πω άλλη μία φορά ότι είναι παραπλανητικός ο τίτλος καθώς δεν πηγαίνουν όλες οι ανανεώσεις στα 15. Στα 15 πάνε ανανεώσεις από περιπτερα και μηχανακια και οι κάρτες ανανέωσης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Τετάρτη στις 02:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 02:45 μμ Εγω κατάλαβα οτι εαν ανανεώνετε από οπουδήποτε, εκτός από ονλαιν, θα μπαίνει αυτόματα πακέτο. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Τετάρτη στις 05:55 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:55 μμ (edited) Η βασική ανανέωση ξεκινά από τα 13€ μόνο online και 15€ στα καταστήματα αν κατάλαβα καλά. Edited Τετάρτη στις 05:58 μμ by Sakis077 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 05:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 05:57 μμ Και η Cosmote το πάει 15€ ελάχιστη κατάστημα καΙ 13€ Online. F2G μένει αν και θα ακολουθήσει πιστεύω και Q. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. Τετάρτη στις 06:14 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:14 μμ 15 minutes ago, elkons said: Και η Cosmote το πάει 15€ ελάχιστη κατάστημα καΙ 13€ Online. F2G μένει αν και θα ακολουθήσει πιστεύω και Q. Η Q είναι η μόνη μου έχει 8€ online ανανέωση (τουλάχιστον καπιες φορες) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:19 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:19 μμ (edited) 5 minutes ago, eridion25 said: Η Q είναι η μόνη μου έχει 8€ online ανανέωση (τουλάχιστον καπιες φορες) Ναι όσο έχει Count down Μερικές φορές το ξεχνάει ο Μήτσος να το γυρνάει 8€ στα Count down μας έχει κάψει πολλές φορές 😅 Edited Τετάρτη στις 06:19 μμ by elkons 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Τετάρτη στις 06:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:32 μμ 8 minutes ago, elkons said: Ναι όσο έχει Count down Μερικές φορές το ξεχνάει ο Μήτσος να το γυρνάει 8€ στα Count down μας έχει κάψει πολλές φορές 😅 Καλό έκλαψα..!!😂😂 Αν κατάλαβα καλά πρέπει να καταργηθεί από παντού η βασική ανανέωση των 13€ για να μπορέσω να ζητήσω τα χρήματα μου πίσω αλλιώς δεν γίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Τετάρτη στις 06:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Τετάρτη στις 06:35 μμ Τον Μήτσο τον ξέρεις; με τα κόκκινα χεράκια 🥰 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Πέμπτη στις 10:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 10:58 μμ Εξαφανίστηκε η επιλογή για κουπόνι ΑΒ στο drop. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. Πέμπτη στις 11:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 11:05 μμ Είναι Παρασκευή πλέον 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 03:11 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:11 πμ Το Vodafone Dual Sim καταργήθηκε;;; 😳 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 05:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:06 πμ 1 ώρα πριν, konstantinos77 said: Το Vodafone Dual Sim καταργήθηκε;;; 😳 Αν εννοείς το vodafone double, δεν νομίζω. Μία ερώτηση επίσης. Αν λήξει το χρηματικό υπόλοιπο και υπάρχουν ακόμα παροχές από πακέτα (λεπτά, δεδομένα), μηδενίζουν και αυτά ή συνεχίζουν στον τρίτο μήνα ως τη λήξη τους? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Παρασκευή στις 05:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:18 πμ 10 minutes ago, kmpatra said: Αν εννοείς το vodafone double, δεν νομίζω. Μία ερώτηση επίσης. Αν λήξει το χρηματικό υπόλοιπο και υπάρχουν ακόμα παροχές από πακέτα (λεπτά, δεδομένα), μηδενίζουν και αυτά ή συνεχίζουν στον τρίτο μήνα ως τη λήξη τους? Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά θα πρέπει να συνεχίζουν. Δεν αναφέρεται πουθενά ότι λήγουν πρόωρα οι υπηρεσίες. Μόνο το χρηματικό υπόλοιπο στο δίμηνο. Οπότε οι υπηρεσίες θα λήξουν στην ώρα τους, όποτε είναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 05:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:27 πμ 18 minutes ago, kmpatra said: Αν εννοείς το vodafone double, δεν νομίζω. Ρώτησα πριν στο Live Chat, δεν ξέρω αν έπεσα σε άσχετο, και μου είπε ότι καταργήθηκε! Και μετά τα μάσαγε ότι δεν έχουν διαθεσιμότητα σε sims και γι'αυτό... Πληροφορίες πάντως στον πιο πρόσφατο κατάλογο τους στο Vodafonecu.gr δεν υπάρχουν που υπήρχαν!! (Όπως το κόστος αυτής της υπηρεσίας που ήταν στα 7€!!) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 05:32 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:32 πμ 26 minutes ago, kmpatra said: Αν εννοείς το vodafone double, δεν νομίζω. Μία ερώτηση επίσης. Αν λήξει το χρηματικό υπόλοιπο και υπάρχουν ακόμα παροχές από πακέτα (λεπτά, δεδομένα), μηδενίζουν και αυτά ή συνεχίζουν στον τρίτο μήνα ως τη λήξη τους? Συνεχίζουν κανονικά! 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 05:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:33 πμ Μονη λύση να ρωτήσεις σε κατάστημα. Αν καταργήθηκε έπρεπε να έχει προηγηθεί ανακοίνωση. Η έλλειψη καρτών sim είναι άλλο πράγμα. 5 minutes ago, konstantinos77 said: Ρώτησα πριν στο Live Chat, δεν ξέρω αν έπεσα σε άσχετο, και μου είπε ότι καταργήθηκε! Και μετά τα μάσαγε ότι δεν έχουν διαθεσιμότητα σε sims και γι'αυτό... Πληροφορίες πάντως στον πιο πρόσφατο κατάλογο τους στο Vodafonecu.gr δεν υπάρχουν που υπήρχαν!! (Όπως το κόστος αυτής της υπηρεσίας που ήταν στα 7€!!) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 05:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:41 πμ 2 minutes ago, kmpatra said: Μονη λύση να ρωτήσεις σε κατάστημα. Αν καταργήθηκε έπρεπε να έχει προηγηθεί ανακοίνωση. Η έλλειψη καρτών sim είναι άλλο πράγμα. Βρε εγώ το γνωρίζω ότι έπρεπε να έχει προηγηθεί ανακοίνωση και ότι η έλλειψη καρτών sim είναι άλλο πράγμα... Ξανά μίλησα... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 06:48 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:48 πμ Μάλιστα. Κακώς δεν ανακοινώθηκε. Φαντάζομαι οτι οι υπάρχουσες λειτουργούν κανονικά. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 08:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:42 πμ 9 ώρες πριν, panosss567 said: Είναι Παρασκευή πλέον Για την Πέμπτη εννοούσα και δεν το έγραψα. Δεν μου το εμφάνιζε σε 2 συνδέσεις που έχω. 1 ώρα πριν, kmpatra said: Μάλιστα. Κακώς δεν ανακοινώθηκε. Φαντάζομαι οτι οι υπάρχουσες λειτουργούν κανονικά. Σταδιακά θα λάβουν επικοινωνία για αντικατάσταση. Ο τρόπος που δουλεύουν αυτές επηρεάζει πολύ volte/ims/sa 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 08:54 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:54 πμ (edited) Μάλιστα. Αρκεί τουλάχιστον η αντικατάσταση να γίνει δωρεάν. Φαντάζομαι ότι η υλοποίηση της vodafone θα πρέπει να φταίει, διότι στην cosmote μάλλον δεν υπάρχουν προβλήματα, σωστά? Edited Παρασκευή στις 08:55 πμ by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. Παρασκευή στις 09:02 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:02 πμ Το ίδιο ακριβώς είναι και εκεί, με τα ίδια ζητήματα. Ουσιαστικά τα 2 πλαστικά έχουν το ίδιο sim id με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ο ims, το provisioning, τα κεραιοσυστήματα. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 09:05 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:05 πμ 1 minute ago, paanos said: Το ίδιο ακριβώς είναι και εκεί, με τα ίδια ζητήματα. Ουσιαστικά τα 2 πλαστικά έχουν το ίδιο sim id με αποτέλεσμα να μπερδεύεται ο ims, το provisioning, τα κεραιοσυστήματα. Άρα σταδιακά από ότι καταλαβαίνουμε θα σταματήσει και από τις άλλες εταιρίες η υποστήριξη για Double Sims, σωστά; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. Παρασκευή στις 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:13 πμ 4 minutes ago, konstantinos77 said: Άρα σταδιακά από ότι καταλαβαίνουμε θα σταματήσει και από τις άλλες εταιρίες η υποστήριξη για Double Sims, σωστά; Δεν είναι καθόλου προφανές αυτό. Όπως όλες οι τεχνικές υλοποιήσεις, έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που είναι γνωστά εδώ και χρόνια. Δεν άλλαξε κάτι ξαφνικά για να περιμένουμε απαραίτητα ότι θα το κάνουν και άλλοι πάροχοι. Ομολογουμένως, για όποιον θέλει πολλαπλές κάρτες για τον ίδιο αριθμό, η multi SIM έχει περισσότερα πλεονεκτήματα, αλλά είναι και πιο ακριβή λύση. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Παρασκευή στις 10:49 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:49 πμ Τίποτα δε θα αφήσουν όρθιο από ότι φαίνεται. Δυστυχώς όλες οι ευκολίες που παρείχαν οι πάροχοι κόβονται ή αντικαθίστανται με νέες αλλά ποιο ακριβές. Όσο για τα chat εξυπηρέτησης που άλλα σου λέει ο ένας και άλλα ο άλλος λες και είναι σε άλλη εταιρεία η κατάσταση είναι απελπιστική. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts