sou_d Δημ. Σάββατο στις 07:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:39 μμ 19 minutes ago, cu2goup said: Κάτσε να δούμε τι θα γίνει.. ειπώθηκε ότι μειώθηκαν τα κουπόνια και κατά τις 16:00 σταμάτησε να δίνει την Πέμπτη. Ε, μα τους βάλαμε μέσα 3 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 07:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:45 μμ Τι ωραία θα ήταν να αφήσουν όλα αυτά τα αυτογκόλ-προσφορές και να επέστρεφαν το κασμπακ και το λικουιντ.... 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Σάββατο στις 07:46 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 07:46 μμ 6 minutes ago, sou_d said: Ε, μα τους βάλαμε μέσα εγω ειδικα δεν εχω παραπονο το κοντερ ξεπερασε τα 150 ευρω..... 3 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Σάββατο στις 10:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:07 μμ 2 ώρες πριν, HEO said: εγω ειδικα δεν εχω παραπονο το κοντερ ξεπερασε τα 150 ευρω..... Μια από τα ίδια φίλε. Σε 3 accounts μαζεύω 🤣🤣 2 ώρες πριν, VIPdriver said: Τι ωραία θα ήταν να αφήσουν όλα αυτά τα αυτογκόλ-προσφορές και να επέστρεφαν το κασμπακ και το λικουιντ.... Αν ψάξουμε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει δήλωσή σου, πως εξαιτίας των εκάστοτε δυσλειτουργιών, δεν ήθελες το liquid 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Σάββατο στις 10:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:34 μμ 22 minutes ago, sou_d said: Μια από τα ίδια φίλε. Σε 3 accounts μαζεύω 🤣🤣 Αν ψάξουμε, είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχει δήλωσή σου, πως εξαιτίας των εκάστοτε δυσλειτουργιών, δεν ήθελες το liquid Αφου το χρησιμοποιουσα κ τους εκραζα που το σταματησαν, γιατί να μην το ήθελα; Επειδη τους εκραζα που κολλουσε στο μπες-βγες για να κανω το κάσμπακ στην εφαρμογή της βονταφον; Παιζει εγω και 2-3 ατομα μόνο να το σκεφτηκαμε αυτο... Ολοι οι υπόλοιποι εβαζαν 12αρες ανανεωσεις καθε μηνα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. Σάββατο στις 10:54 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 10:54 μμ 19 minutes ago, VIPdriver said: Παιζει εγω και 2-3 ατομα Εσύ, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ίλον Μασκ; 🤣🤣 Σαν τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού τα είπες λίγο 🤣🤣 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Σάββατο στις 11:37 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 11:37 μμ 41 minutes ago, sou_d said: Εσύ, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ίλον Μασκ; 🤣🤣 Σαν τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού τα είπες λίγο 🤣🤣 Εγώ κρατήθηκα... Εσύ δεν άντεξες!!! 😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Κυριακή στις 04:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:37 πμ 5 ώρες πριν, sou_d said: Εσύ, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Ίλον Μασκ; 🤣🤣 Σαν τον αντιπρόεδρο του Εδεσσαϊκού τα είπες λίγο 🤣🤣 4 ώρες πριν, konstantinos77 said: Εγώ κρατήθηκα... Εσύ δεν άντεξες!!! 😂😂😂 Δεν είναι για όλους η καρτοκινητη. Αυτό τίποτε άλλο. 1 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Κυριακή στις 04:45 πμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 04:45 πμ @sou_d& @aektzhs 1 εγώ σας είπα, μην πατάτε γέλια... Θυμώνει... Δεν με ακούτε... 😏😋😂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. Κυριακή στις 10:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 10:58 μμ 18 ώρες πριν, VIPdriver said: Δεν είναι για όλους η καρτοκινητη. Αυτό τίποτε άλλο. Για την ακρίβεια "Αυτό ΑΚΡΙΒΩΣ, τίποτε άλλο." 😎 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) Από τι φαίνεται η κυριαρχία των καρτέλ στις ελληνικές εταιρείες τηλεκοινωνιών συνεχίζεται. Από τι ανακοινώθηκε την Κυριακή η ελάχιστη κάρτα ανανέωσης ξεκινώντας από το Μάρτιο θα πάει από 8 ευρώ σε 15 ευρώ, ενώ θα παραμείνει προς το παρόν στα 13 ευρώ σε online πλατφόρμες. Δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί αυτό το νταβατζιλικι. Δεν ξέρω πού είναι η MVNO Volton που περιμέναμε να μπει στην αγορά Ιανουάριο η Φεβρουαριο. Σε λίγο θα καταντισουμε με κάρτα ανανεώσεις 20€ αν συνεχίσουμε έτσι. Δεν ανεφρω ποια εταιρία το ανακοίνωσε για να μην κάνω άθελά διαφημηση. Edited 18 ώρες πριν by eridion25 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 11 minutes ago, eridion25 said: Από τι φαίνεται η κυριαρχία των καρτέλ στις ελληνικές εταιρείες τηλεκοινωνιώ συνεχίζεται. Από τι ανακοινώθηκε την Κυριακή η ελάχιστη κάρτα ανανέωσης ξεκινώντας από το Μάρτιο θα πάει από 8 ευρώ σε 15 ευρώ, ενώ θα παραμείνει προς το παρόν στα 13 ευρώ σε online πλατφόρμες. Δεν ξέρω πώς θα συνεχιστεί αυτό το νταβατζιλικι. Δεν ξέρω πού είναι η MVNO Volton που περιμέναμε να μπει στην αγορά Ιανουάριο η Φεβρουαριο. Σε λίγο θα καταντισουμε με κάρτα ανανεώσεις 20€ αν συνεχίσουμε έτσι. Δεν ανεφρω ποια εταιρία το ανακοίνωσε για να μην κάνω άθελά διαφημηση. Ούτε διαφήμιση είναι ούτε δυσφήμιση, απλά γεγονός. Το έχουμε ήδη σχολιάσει στο θέμα του παρόχου 🙂 1 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 51 minutes ago, eridion25 said: Σε λίγο θα καταντισουμε με κάρτα ανανεώσεις 20€ αν συνεχίσουμε έτσι. Αυτος ειναι ο σκοπος, καρτοσυμβολαιο, 10 ευρω τον μηνα το ελαχιστο για οποιον χρησιμοποιει κινητο που μετα θα γινει 20 ισως και περισσοτερο ειναι η αμερικανικη προσεγγιση του καρτοκινητου 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Να πάει 20 αλλά να μη σου τα παίρνουν από το στόμα στους 2 μήνες. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Για φορητοτητα σε cu θα πρεπει να πληρωσει καποιος ονλαιν; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 5 minutes ago, VIPdriver said: Για φορητοτητα σε cu θα πρεπει να πληρωσει καποιος ονλαιν; Πάλι κόσμο φέρνεις;;; 😳😳😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 6 minutes ago, konstantinos77 said: Πάλι κόσμο φέρνεις;;; 😳😳😂😂 Για εσάς δουλεύω! 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 41 minutes ago, konstantinos77 said: Πάλι κόσμο φέρνεις;;; 😳😳😂😂 Κανέναν δεν θα φέρει.. φοβάται να βάλει την κάρτα να πληρώσει online.. 😉 3 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Just now, cu2goup said: Κανέναν δεν θα φέρει.. φοβάται να βάλει την κάρτα να πληρώσει online.. 😉 Ειχα λικουιντ, πώς γίνεται να φοβάμαι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Ναι, online πληρώνεις. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 11 minutes ago, VIPdriver said: Ειχα λικουιντ, πώς γίνεται να φοβάμαι; Κι όμως.. 😉 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 13 minutes ago, VIPdriver said: Ειχα λικουιντ, πώς γίνεται να φοβάμαι; Αμέεε... 😉😂😂 Νομίζεις δεν σε ξέρουμε... Σε μάθαμε!! 😉😉😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 3 minutes ago, cu2goup said: Κι όμως.. 😉 1 minute ago, konstantinos77 said: Αμέεε... 😉😂😂 Νομίζεις δεν σε ξέρουμε... Σε μάθαμε!! 😉😉😂😂😂 Mια έρώτηση είπε να κάνει το παιδι κι εσείς... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 7 minutes ago, opmgls said: Mια έρώτηση είπε να κάνει το παιδι κι εσείς... Ξέρουμε εμείς.. και το παιδί ξέρει.. μην αγχώνεσαι.. 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν & γω online πλήρωσα 13Ε. Δε ξέρω επειδή πάτησα να ενεργοποιήσουν πακέτο. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts