GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 06:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:12 μμ 3 minutes ago, VIPdriver said: Για ποιά εταιρία λες; co 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 06:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:12 μμ 2 minutes ago, GREGORYMO said: Είπαμε ότι η νόβα ΔΕΝ κάνει φραγή στο 3μηνο. Άρα με 13€ την βγάζεις 1 χρόνο. Καινμε 8€ απο κατάστημα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 06:12 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:12 μμ (edited) Just now, VIPdriver said: Καινμε 8€ απο κατάστημα. Σωστό Edited Πέμπτη στις 06:13 μμ by GREGORYMO Συμπληρώμα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 06:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:15 μμ 4 minutes ago, GREGORYMO said: Κινητό με δυνατότητα ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ θες 48€. ναι ομως αυτο λεω οτι κινητό με δυνατότητα ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ σε αλλες χωρες εχει μηδεν κοστος ή ελαχιστο 5 ευρω 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:16 μμ Just now, HEO said: ναι ομως αυτο λεω οτι κινητό με δυνατότητα ΝΑ ΚΑΛΕΙΣ σε αλλες χωρες εχει μηδεν κοστος ή ελαχιστο 5 ευρω Το ξέρω αλλά για Ελλάδα συζητάμε 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 06:16 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:16 μμ 3 minutes ago, VIPdriver said: Καινμε 8€ απο κατάστημα. η πρωτη ανανεωση ειναι παντα 13 ευρω οσο για το 8 μακαρι να μεινει αλλα δεν θα μας κανουν την χαρη Just now, GREGORYMO said: Το ξέρω αλλά για Ελλάδα συζητάμε ε ναι και καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ειμαστε σκυλονια (=κοροιδα, το αντιθετου του γατονια) 🙂 2 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Πέμπτη στις 06:26 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:26 μμ 8 minutes ago, HEO said: η πρωτη ανανεωση ειναι παντα 13 ευρω οσο για το 8 μακαρι να μεινει αλλα δεν θα μας κανουν την χαρη ε ναι και καταληγουμε στο συμπερασμα οτι ειμαστε σκυλονια (=κοροιδα, το αντιθετου του γατονια) 🙂 Κανείς δεν θέλει να πληρώνει ακριβά. Εννοείται αυτό. ΕΓΩ ήμουν cashback. Μην ξεχνάμε όμως ότι η Ελλάδα είναι μικρή αγορά.... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 06:34 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:34 μμ 4 minutes ago, GREGORYMO said: Μην ξεχνάμε όμως ότι η Ελλάδα είναι μικρή αγορά.... αυτο ειναι λαστιχο, δεν ειμαστε μικρη αγορα αλλα αγορα του αρπα-κολλα η κυπρος εχει 5 ευρω ελαχιστη ανανεωση, την κληση την χρεωνει 0.09 ευρω το λεπτο και το μηνυμα 0.03 ευρω στην ελλαδα ενα τηλεφωνο να κανεις εκτος "πακετου" σου τρωει 2,2 ευρω και το μηνυμα καπου 0.75 ευρω......ΚΛΕΦΤΕΣ..... 5 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 06:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:35 μμ 7 minutes ago, GREGORYMO said: Κανείς δεν θέλει να πληρώνει ακριβά. Εννοείται αυτό. ΕΓΩ ήμουν cashback. Μην ξεχνάμε όμως ότι η Ελλάδα είναι μικρή αγορά.... Το κόψιμο του κασμπακ και του λικουιντ για μενα ηταν μεγαλο ξενερωμα. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Πέμπτη στις 06:36 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:36 μμ Κάποιος είχε αναφέρει ένα λινκ για αναφορές στην Ε.Ε. για τέτοια θέματα. Εκεί αν κάνουμε τα παράπονά μας θα γίνει κάποια πίεση. Με ανεξάρτητες αρχές εδώ μη περιμένετε, γιατί έχω διαβάσει αναφορά προς αυτές για τις τιμές. & όπως ήταν φυσικό πήρε απάντηση αρνητική. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Πέμπτη στις 06:42 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 06:42 μμ 4 minutes ago, hercoulis said: Κάποιος είχε αναφέρει ένα λινκ για αναφορές στην Ε.Ε. για τέτοια θέματα. Εκεί αν κάνουμε τα παράπονά μας θα γίνει κάποια πίεση. Με ανεξάρτητες αρχές εδώ μη περιμένετε, γιατί έχω διαβάσει αναφορά προς αυτές για τις τιμές. & όπως ήταν φυσικό πήρε απάντηση αρνητική. Εγώ λέω να φτιάξουμε ειδικό νήμα να κάνουμε διάφορες μαζικές αναφορές (όσοι θέλουν) για να υπάρχει μια πίεση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makap Δημ. Πέμπτη στις 08:23 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:23 μμ Γνωρίζει κάποιος τηλέφωνο επικοινωνίας με το κατάστημα που είναι μπροστά στα κεντρικά της Voda (Εθν. Αντιστάσεως και Τζαβέλλα στο Χαλάνδρι). Ειχά πάει προχθές και ξέχασα να πάρψ το τηλέφωνο. Ψάχνω και βρήσκω το 6703931 αλλά δεν απαντάσει από το πρωί. Πήρα τη Voda και η κοπέλα απάντησε ότι δεν γνωρίζει(!). 1 3 Παράθεση :thanks: Αγορές από το εξωτερικό Οδηγός ανανέωσης συμβολαίου και φορητότητας αριθμών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Πέμπτη στις 08:31 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:31 μμ 8 minutes ago, makap said: Γνωρίζει κάποιος τηλέφωνο επικοινωνίας με το κατάστημα που είναι μπροστά στα κεντρικά της Voda (Εθν. Αντιστάσεως και Τζαβέλλα στο Χαλάνδρι). Ειχά πάει προχθές και ξέχασα να πάρψ το τηλέφωνο. Ψάχνω και βρήσκω το 6703931 αλλά δεν απαντάσει από το πρωί. Πήρα τη Voda και η κοπέλα απάντησε ότι δεν γνωρίζει(!). 21 3026 9582 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. Πέμπτη στις 08:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:35 μμ On 29/1/2025 at 3:04 ΜΜ, VIPdriver said: Η Νοβα ουδέποτε παρακαλούσε, αυτά είναι για τις απελπισμένες εταιριες... Συγνώμη δεν το γνώριζα 😂 5 Παράθεση Nova only Edge SA For Ever.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:49 μμ 2 ώρες πριν, HEO said: δεν το επιασα το πρωτο, για να εχεις ενεργο τηλεφωνο στην Ελλαδα θελεις το λιγοτερο 48 ευρω ή οχι; στο δευτερο εχει αναφερθει οτι υπηρξαην κινητα novα που εφαγαν φραγη πριν το 12μηνο, υποθετω αυτα που ηταν ξεχασμενα σε κανενα συρταρι 40€ (4*10€ frog) 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:49 μμ Η σύσταση της ΕΕΤΤ για ελάχιστη υπηρεσία είναι για συνδέσεις (όχι καρτοκινητά) με ληξιπρόθεσμες οφειλές και αυτό 15 μέρες μετά την πρώτη ειδοποίηση και πριν την δεύτερη. Μετά ο πάροχος μπορεί να βάλει πλήρη φραγή (εκτός τηλεφώνων έκτακτης ανάγκης). Το ότι πρέπει η καρτοκινητή να έχει εισερχόμενες ή να δέχεται SMS επ άπειρον πιστεύω το έχουμε βγάλει από το μυαλό μας εδώ και πες πες έμεινε. Αν κάνω λάθος ας βρει κάποιος την ρημάδα την σύσταση να την διαβάσουμε, εγώ όσο έψαξα δεν βρήκα. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Πέμπτη στις 09:03 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:03 μμ 8 minutes ago, Bas said: 40€ (4*10€ frog) σωστα πλην ομως δεν μπορεις να στειλεις SMS γιατι βγαινεις εκτος και καθε τριτο μγνα δεν εχεις υπολοιπο 10 minutes ago, spiliot said: Το ότι πρέπει η καρτοκινητή να έχει εισερχόμενες ή να δέχεται SMS επ άπειρον Απο την στιγμη που το κρατος σε υποχρεωνει να εχεις κινητο πρεπει να εχει μια ελαχιστη λυση το ιδιο ισχυει και για την χρεψστικη καρτα που χρεωνεται 6 ευρω η ανανεωση δεν καταλαναινω γιατι λυση τυπου κυπρου (εγραψα χρεωσεις παραπανω) δεν μπορουν να εφαρμοστουν στην Ελλαδα 6 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. Πέμπτη στις 09:27 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:27 μμ Επειδή μάλλον δεν έγινε κατανοητό, εγώ δεν είπα τι θα πρέπει να γίνεται αλλά το τι γίνεται, ώστε να ξέρουμε τι δικαιώματα έχουμε. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakis077 Δημ. Παρασκευή στις 09:18 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:18 πμ 14 ώρες πριν, HEO said: αυτο ειναι λαστιχο, δεν ειμαστε μικρη αγορα αλλα αγορα του αρπα-κολλα η κυπρος εχει 5 ευρω ελαχιστη ανανεωση, την κληση την χρεωνει 0.09 ευρω το λεπτο και το μηνυμα 0.03 ευρω στην ελλαδα ενα τηλεφωνο να κανεις εκτος "πακετου" σου τρωει 2,2 ευρω και το μηνυμα καπου 0.75 ευρω......ΚΛΕΦΤΕΣ..... Αυτές οι αλήθειες πρέπει να λέγονται για να μην νομίζουν οι πάροχοι ότι κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου. Τι μου θύμησες τώρα με την ελάχιστη στα 5€ ωραίες εποχές που δεν θα τις ξαναδούμε.!! Όλα είναι θέματα συμφερόντων των καρτέλ τα άλλα ότι είμαστε μικρή αγορά είναι φθηνές δικαιολογίες.!! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. Παρασκευή στις 05:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:02 μμ (edited) 22 ώρες πριν, GREGORYMO said: Κανείς δεν θέλει να πληρώνει ακριβά. Εννοείται αυτό. ΕΓΩ ήμουν cashback. Μην ξεχνάμε όμως ότι η Ελλάδα είναι μικρή αγορά.... Δηλαδή το 2005 που υπήρχαν 4 δίκτυα,η ανανέωση είχε διάρκεια 12 μήνες, η ελάχιστη ανανέωση ήταν 1€ και η τεχνολογία ήταν αιώνες πίσω (άρα πιο ακριβή) η Ελλάδα ήταν μεγάλη αγορά; Τα καρτέλ έχουν ξεσαλωσει. Απλά τα πράγματα. Edited Παρασκευή στις 05:02 μμ by gpapas640 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 05:05 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:05 μμ 3 minutes ago, gpapas640 said: Δηλαδή το 2005 που υπήρχαν 4 δίκτυα,η ανανέωση είχε διάρκεια 12 μήνες, η ελάχιστη ανανέωση ήταν 1€ και η τεχνολογία ήταν αιώνες πίσω (άρα πιο ακριβή) η Ελλάδα ήταν μεγάλη αγορά; Τα καρτέλ έχουν ξεσαλωσει. Απλά τα πράγματα. Μόνος το λες.... Ήταν 4, αλλά το 1 φαληρισε.... 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 05:07 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:07 μμ Μου ηρθε σμσ οτι θα χασω τους κρυστάλλους σε λιγες ημερες επειδη εχω 6 μηνες να παιξω. Εντωμεταξύ δεν εχει ούτε 1 μήνα που επαιξα 1 πιστα... 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. Παρασκευή στις 05:17 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 05:17 μμ 9 minutes ago, VIPdriver said: Μου ηρθε σμσ οτι θα χασω τους κρυστάλλους σε λιγες ημερες επειδη εχω 6 μηνες να παιξω. Εντωμεταξύ δεν εχει ούτε 1 μήνα που επαιξα 1 πιστα... Τους δικούς μου, τι μπορώ να τούς κάνω ΤΩΡΑ που φεύγω από cu ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. Παρασκευή στις 06:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:06 μμ 58 minutes ago, VIPdriver said: Μου ηρθε σμσ οτι θα χασω τους κρυστάλλους σε λιγες ημερες επειδη εχω 6 μηνες να παιξω. Εντωμεταξύ δεν εχει ούτε 1 μήνα που επαιξα 1 πιστα... και σε μενα ηρθε σε 2 νουμερα δουλεια δεν εχουν φαινεται 2 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. Παρασκευή στις 06:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:24 μμ Αφού δεν το παίζεται... 😋😋😂😂😂 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts