sou_d Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν (edited) 53 minutes ago, VIPdriver said: Δεν ξερω, αλλά λογω καλης εμπειριας σε σημερινές κλήσεις σε ασανσερ και βαθια σε σουπερμάρκετ, αρχισα να το ξανασκεφτομαι μηπως κρατησω το 1 βονταφόνι μου (ή να μετατρεψω το κοσμοτε μου σε βονταφόνα)... ΥΓ: τα 3ευρα τπυ ΑΒ μπαινουν στο wallet της εφαρμογής του ΑΒ; Εμείς το ξέραμε. Εσύ δεν το παραδέχεσαι 🤣🤣 Παίδες; παίζει να μου στείλει κάποιος κωδικό για cosmossport, εάν δεν τον χρειάζεται; Edited 22 ώρες πριν by sou_d 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 8 minutes ago, sou_d said: Παίδες; παίζει να μου στείλει κάποιος κωδικό για cosmossport, εάν δεν τον χρειάζεται; Σόρρυ τελείωσε ο μήνας και δεν έχω ανανεώσει. Περιμένω καινούργια ενεργοποίηση σε νέο νούμερο για τα 9μήνες απεριόριστα αλλά έχουν καθυστερήσει λόγω φόρτου εργασίας. Άμα γίνει μπορώ να σου δώσω. Αλλά δυστυχώς όχι άμεσα... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 22 minutes ago, opmgls said: Σόρρυ τελείωσε ο μήνας και δεν έχω ανανεώσει. Περιμένω καινούργια ενεργοποίηση σε νέο νούμερο για τα 9μήνες απεριόριστα αλλά έχουν καθυστερήσει λόγω φόρτου εργασίας. Άμα γίνει μπορώ να σου δώσω. Αλλά δυστυχώς όχι άμεσα... Μόλις βρήκα! Ευχαριστώ πολύ! 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Driver_3 Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Εχω μια απορία αν χρεώνει η Vodafone την ενεργοποίηση iMessage. Εχω κάνει φορητότητα αλλά με τα 13€ που πλήρωσα πρέπει να ενεργοποιήσω το πακέτο που κοστίζει 11.80 ώστε να αποδοθούν τα απεριόριστα. Αν δεν έχει μέσα έστω μερικά λεπτά και έρχεται με 0€ η κάρτα που θα στείλουν και μπουν μόνο τα 13€ τότε δεν θα μπορώ να ενεργοποιήσω iMessage και FaceTime. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν Απ' ότι έχουν πει άλλοι εδώ για το imessage, στέλνει ένα sms σε ευρωπαϊκό νούμερο οπότε χρεώνεται 7 λεπτά. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. 19 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 19 ώρες πριν 32 minutes ago, Driver_3 said: Εχω μια απορία αν χρεώνει η Vodafone την ενεργοποίηση iMessage. Εχω κάνει φορητότητα αλλά με τα 13€ που πλήρωσα πρέπει να ενεργοποιήσω το πακέτο που κοστίζει 11.80 ώστε να αποδοθούν τα απεριόριστα. Αν δεν έχει μέσα έστω μερικά λεπτά και έρχεται με 0€ η κάρτα που θα στείλουν και μπουν μόνο τα 13€ τότε δεν θα μπορώ να ενεργοποιήσω iMessage και FaceTime. Θα μιλήσεις με το chat και αν δεν έχεις υπόλοιπο θα σου βάλουν 1-2€ για να ενεργοποιηθεί. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Δεν ξερω, αλλά λογω καλης εμπειριας σε σημερινές κλήσεις σε ασανσερ και βαθια σε σουπερμάρκετ, αρχισα να το ξανασκεφτομαι μηπως κρατησω το 1 βονταφόνι μου (ή να μετατρεψω το κοσμοτε μου σε βονταφόνα)... Στο χωλ του σπιτιού κόβεται ο ήχος (όπως και στη Νοβα). Κοσμοτέονλι λεμεεεε..... 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 18 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 18 ώρες πριν 6 minutes ago, VIPdriver said: Στο χωλ του σπιτιού κόβεται ο ήχος (όπως και στη Νοβα). Κοσμοτέονλι λεμεεεε..... Καλά, μέσα στα μπετενια κτίρια που ζούμε οι περισσότεροι, μη περιμένετε απ άκρη σ άκρη να λειτουργούν όλα στην εντέλεια 😜 ΥΓ. Νόβα Ονλυ 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν Wifi calling ονλυ,σώζει ζωές όταν λειτουργεί σωστά. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 5 minutes ago, elkons said: Wifi calling ονλυ,σώζει ζωές όταν λειτουργεί σωστά. Ευτυχώς Cosmote είναι κομπλέ. Απλά επιλέγεις να έχει προτεραιότητα στο wifi για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα σε περίεργο σημείο με οριακό σήμα και δεν σου βγάζει κλήση. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 17 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 17 ώρες πριν 1 minute ago, johnny_htc said: Ευτυχώς Cosmote είναι κομπλέ. Απλά επιλέγεις να έχει προτεραιότητα στο wifi για να μην αντιμετωπίσεις πρόβλημα σε περίεργο σημείο με οριακό σήμα και δεν σου βγάζει κλήση. Ναι έχει πολύ καλή υλοποίηση εγώ και στο υπόγειο μιλάω μια χαρά ή με λειτουργία πτήσης. Και Vodafone γενικά δεν είναι άσχημα με NOVA σε καρτοκινητό ήθελε 4 φορές να μιλήσω μαζί τους για την ενεργοποίηση τους ξεχωριστά 😵💫 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Στο χωλ του σπιτιού κόβεται ο ήχος (όπως και στη Νοβα). Κοσμοτέονλι λεμεεεε..... Εντάξει θα πάρουμε όλοι από μία πράσινη κάμπια και θα έρθουμε στο χωλ του σπιτιού σου να το γιορτάσουμε!!! 😁😁😉😉😂😂😂 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 13 minutes ago, konstantinos77 said: Εντάξει θα πάρουμε όλοι από μία πράσινη κάμπια και θα έρθουμε στο χωλ του σπιτιού σου να το γιορτάσουμε!!! 😁😁😉😉😂😂😂 Θα φέρω και γω μια Πράσινη να γιορτάσουμε και κάρτες cosmote, χωλ ονλυ 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν Τη Κάμπια ξέχασες..εκτός κ αν έγινε πεταλούδα 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 20 minutes ago, elkons said: Τη Κάμπια ξέχασες..εκτός κ αν έγινε πεταλούδα https://www.youtube.com/watch?v=HSl8Jm0T-Dc 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 28 minutes ago, johnny_htc said: Θα φέρω και γω μια Πράσινη να γιορτάσουμε και κάρτες cosmote, χωλ ονλυ Ναι... Θα κάνουμε και Live Streaming στο You Tube "Hall Only!! Green Haul!!!" 😂😂😂 5 minutes ago, Bas said: https://www.youtube.com/watch?v=HSl8Jm0T-Dc Εεεε άμασ σου λέω εγώ Πράσινη Κάμπια... 😉😉😂😂 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 15 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 15 ώρες πριν 3 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Και πράσινη και κόκκινη γενναιόδωρες στα απεριόριστα βλέπω,μια χαρά θα τη βγάλουμε οι καρτοκινητοί τον μήνα! Περιμένουμε από τη nova ή μπα;.. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Έως 15/01 αυτή η προσφορά. 1 minute ago, elkons said: Και πράσινη και κόκκινη γενναιόδωρες στα απεριόριστα βλέπω,μια χαρά θα τη βγάλουμε οι καρτοκινητοί τον μήνα! Περιμένουμε από τη nova ή μπα;.. Ένα μήνα δωρεάν νόβα είχες 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν Στη καρτοκινητή λέω 😋 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 3 minutes ago, elkons said: Στη καρτοκινητή λέω 😋 Εαν δεν έρθει νέος ιδιοκτήτης, δεν το βλέπω... 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν 26 minutes ago, elkons said: Και πράσινη και κόκκινη γενναιόδωρες στα απεριόριστα βλέπω,μια χαρά θα τη βγάλουμε οι καρτοκινητοί τον μήνα! Περιμένουμε από τη nova ή μπα;.. No No Novaaa!!! 😂😂 Τραγουδάω... Μην με παρεξηγείτε... Πενθώ... 😋😋😂😂😏😏 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Τελικά και η κοσμοτέ δεν ακούγεται καλά στο χωλ μου 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Wifi calling η λύση 🙂 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 5 ώρες πριν, hercoulis said: Η απόλυτη προσφορά για γέλια. Το Vodafone tv start έχει 10 κανάλια (εκ των οποίων τα 2-3 είναι σοβαρά) και 10 ταινίες. Καλύτερα να έδινε δώρο τάπες όπως έδιναν κάποτε τα γαριδάκια. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts