Bas Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 5 ώρες πριν, VIPdriver said: Σωστά, απλά στα ίδια λεφτά η OOKLA δίνει διπλάσιες ταχύτητες στην Κοσμοτε... Μόνο που η ίδια OOKLA εμένα μου δίνει: voda: 12-52mbps cote: 0.1-4mbps (4G συσκευή) 5 2 2 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 7 ώρες πριν, balkos said: Μετά το liquid και το cashback καταργήσανε και την ομιλία από το big bang. Δεν υπάρχουν πλέον εναλλακτικές στη vf για κάποιον που θέλει 10-15 GB το μήνα σαν την κόρη μου. Τι ζητάνε από μια έφηβη; 25€/μήνα; Μάλλον τη βλέπω θα γυρνάει κάθε χρόνο με φορητότητα σε όποιον έχει προσφορά με 13€/μήνα. Έβαλε προσφορά το wats app 13 ευρώ απεριόριστα 3 ευρώ παραγγελία Vodafone unlimited 9 13 ευρώ unlimited 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Στην e-sim γίνεται πιο γρήγορα η φορητότητα από τη φυσική σιμ; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 4 minutes ago, hercoulis said: Στην e-sim γίνεται πιο γρήγορα η φορητότητα από τη φυσική σιμ; Όχι. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Διαβάζοντας το tell me more: Σκέφτομαι να αγοράσω την προσφορά 3 φορές, για να έχω 3 φορές απεριόριστα! 🤪 Στο κάτω κάτω ποιος είναι ο Chuck Norris που μέτρησε μέχρι το άπειρο 2 φορές!... *εκτός αν εννοούν ότι μπορώ να την ξανααγοράσω την 29η μέρα ισχύος της... 😉 2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 9 ώρες πριν, Bas said: Μόνο που η ίδια OOKLA εμένα μου δίνει: voda: 12-52mbps cote: 0.1-4mbps (4G συσκευή) 4G ή 4G+ Γιατί οι 4G απλές πάντα σέρνεται σπάνια να δεις 60+πχ με Cat 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motoboots Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Φαίνεται πως λύθηκαν τα προβλήματα ενεργοποίησης του iMessage. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 (edited) 57 minutes ago, johndouk said: *εκτός αν εννοούν ότι μπορώ να την ξανααγοράσω την 29η μέρα ισχύος της... 😉 Θα ενεργοποιήσεις μία στις 21 του μήνα και μία στις 22. Έτσι θα έχεις έναν μήνα + μέρα!!!🙂😂😂😂 Edited December 22, 2024 by cu2goup 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 22 minutes ago, cu2goup said: Θα ενεργοποιήσεις μία στις 21 του μήνα και μία στις 22. Έτσι θα έχεις έναν μήνα + μέρα!!!🙂😂😂😂 Εγώ πιστεύω ότι ο Μήτσος (της Q) έχει βάλει το χεράκι του σε αυτήν την προσφορα... 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 28 minutes ago, VIPdriver said: Εγώ πιστεύω ότι ο Μήτσος (της Q) έχει βάλει το χεράκι του σε αυτήν την προσφορα... Μεταγραφή της χειμερινής περιόδου 😅😅😅😅 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Η προσφορά για τα απεριόριστα με 13€ ισχύει και σε καταστήματα έτσι; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Φέτος τι έπαθε η vodafone πέραση θυμάμαι ότι χορτάσαμε με δωρεάν απεριόριστα 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 49 minutes ago, eridion25 said: Φέτος τι έπαθε η vodafone πέραση θυμάμαι ότι χορτάσαμε με δωρεάν απεριόριστα Την ματιάξατεεε!!! 😋😋😂😂😂 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balkos Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 1 hour ago, eridion25 said: Φέτος τι έπαθε η vodafone πέραση θυμάμαι ότι χορτάσαμε με δωρεάν απεριόριστα Τον Μάϊο της έβαλε χέρι η μαμά από την Αγγλία για την μείωση της κερδοφορίας της παρά την αύξηση των εσόδων. https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/113942_vodafone-espase-fragma-toy-1-dis-se-esoda-istoriko-rekor-sta-data Έκτοτε άρχισαν οι περικοπές σε όλα. Τα Golden boy καίγονται για να μη χάσουν τη θεσούλα τους κ τους παχυλούς μισθούς τους. 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για πλήθος απολύσεων https://thepressproject.gr/somateio-ergazomenon-stin-vodafone-stasi-ergasias-kai-sygkentrosi-diamartyrias-gia-plithos-apolyseon/ 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 4 minutes ago, elkons said: Σωματείο Εργαζομένων στην Vodafone: Στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας για πλήθος απολύσεων https://thepressproject.gr/somateio-ergazomenon-stin-vodafone-stasi-ergasias-kai-sygkentrosi-diamartyrias-gia-plithos-apolyseon/ Τελικά όμως διάβασα ότι κέρδισαν οι εργαζόμενοι με την στάση εργασίας και η διοίκηση είναι ένα βήμα πριν κάνει πίσω 12 minutes ago, balkos said: Τον Μάϊο της έβαλε χέρι η μαμά από την Αγγλία για την μείωση της κερδοφορίας της παρά την αύξηση των εσόδων. https://www.businessdaily.gr/epiheiriseis/113942_vodafone-espase-fragma-toy-1-dis-se-esoda-istoriko-rekor-sta-data Έκτοτε άρχισαν οι περικοπές σε όλα. Τα Golden boy καίγονται για να μη χάσουν τη θεσούλα τους κ τους παχυλούς μισθούς τους. Ναι αλλά τότε δεν θα έδινε τόσα δώρα σε διαγωνισμούς 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 12 ώρες πριν, elkons said: 4G ή 4G+ Γιατί οι 4G απλές πάντα σέρνεται σπάνια να δεις 60+πχ με Cat 4 4G </end off-topic> 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 Μη περιμένεις και ταχύτητες μεγάλες εφόσον δε θα κάνει το κινητό CA Μοντέλο πες να ψάξω προδιαγραφές του μόντεμ. Για να χεις 50 με vf φαντάζομαι με 4G+ θα είναι οι διπλάσιες ίσως και παραπάνω 5G αν έχετε Ν78 θα σαι βασιλιάς Εγώ με 4G έχω 5-6 με 4G+ 40-60 και με 5G 400-500 Σπίτι μου όμως αυτά,αλλο δίκτυο έχω και γενικά άλλη περιοχή οπότε δεν είναι κάποιος ακριβης τρόπος σύγκρισης. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 7 minutes ago, elkons said: Μη περιμένεις και ταχύτητες μεγάλες εφόσον δε θα κάνει το κινητό CA Μοντέλο πες να ψάξω προδιαγραφές του μόντεμ. Για να χεις 50 με vf φαντάζομαι με 4G+ θα είναι οι διπλάσιες ίσως και παραπάνω 5G αν έχετε Ν78 θα σαι βασιλιάς Εγώ με 4G έχω 5-6 με 4G+ 40-60 και με 5G 400-500 Σπίτι μου όμως αυτά,αλλο δίκτυο έχω και γενικά άλλη περιοχή οπότε δεν είναι κάποιος ακριβης τρόπος σύγκρισης. Galaxy S7 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. December 22, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2024 1 minute ago, Bas said: Galaxy S7 Και γαμω τα κινητά,είχα το Edge αλλά κλάπηκε. Θα σου στείλω προσωπικό μήνυμα με τις πληροφορίες του μόντεμ για να μη βγαίνουμε off topic. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 Πέρασα 2 κωδικούς drop στο ΑΒ app και δεν μου έγινε έκπτωση σε αγορά άνω των 15€. Πώς μπορώ να δω εάν είναι ενεργοποιημένα αυτά τα κουπόνια; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 5 minutes ago, Loutrikan said: Πέρασα 2 κωδικούς drop στο ΑΒ app και δεν μου έγινε έκπτωση σε αγορά άνω των 15€. Πώς μπορώ να δω εάν είναι ενεργοποιημένα αυτά τα κουπόνια; Στο ΑΒ app αφού περάσεις τον κωδικό χρειάζονται άλλα δυο κλικ για να πιστωθούν τα 3€ στην ΑΒ κάρτα. Δηλαδή αφού το περάσεις τον αριθμό του κουπόνιου, επιλέγεις εκεί ένα μεγάλο τετράγωνο στο κέντρο της οθόνης, και μετά πατάς και ενεργοποιήση. Μήπως έχασες κάποια από αυτά τα βήματα. Επίσης κάθε εβδομάδα μπορείς να περάσεις μόνο ενα κουπόνια ανα ΑΒ κάρτα. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Loutrikan Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 Τα κουπόνια τα πέρασα σε διαφορετικές εβδομάδες. Θυμάμαι ότι πάτησα την ενεργοποίηση. Τι να πω, θα ξαναδοκιμάσω αυτή την Πέμπτη πάλι να περάσω νέο κουπόνι και θα δω. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
empeiros Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 (edited) Γεια σας έχω ένα xiaomi 14. Όταν πrροσπαθω να σκανάρω το qr code για μία Vodafone esim μου βγάζει μήνυμα λάθους. Πρέπει να κάνω κάτι άλλο; Update: τελικά μετά από μερικές προσπάθειες τη δέχτηκε και την έβαλα κανονικά. Edited December 23, 2024 by empeiros 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. December 23, 2024 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2024 Για να δούμε αύριο τι θα κάνει η εταιρεία μας 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts