ParafronGR Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) 55 minutes ago, cu2goup said: Κάνουμε πλάκα αλλά επειδή έχει αναφερθεί ίσως ξανά, να πούμε ότι για το drop δεν υφίσταται εξάντληση των κουπονιών (με τα μέχρι σήμερα δεδομένα). Δεν χρειάζεται να τρέχετε να καβατζώσετε το κουπόνι αξημέρωτα.. Στο cu around ναι τελειώνουν αλλά είναι άλλη περίπτωση εκείνο. Κάνεις λάθος. Το fail rate στα drops είναι μικρότερο επειδή προϋποθέτει ανανέωση κάρτας πχ βάζοντας μια κάρτα έχεις drops για 1 μήνα πχ στο efood, αλλά μπορείς να βγάζεις κωδικούς CU Around μέχρι 2 μήνες (λόγω της ημ. λήξης του υπολοίπου), οπότε η βάση του drops είναι μικρότερη. Μου έχει συμβεί δύο φορές, μία στο launch του drop και μία την προηγούμενη Τρίτη - και στις δύο φορές στο efood - να προσπαθώ να πάρω κωδικό και να μου πετάει "η προσφορά εξαντλήθηκε". Και στις 2 περιπτώσεις κατάφερα και πήρα αργά μέσα στη μέρα με αποτέλεσμα να μου είναι άχρηστο. Edited 5 Δεκέμβριος by ParafronGR 5 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 14 minutes ago, ParafronGR said: Κάνεις λάθος. Το fail rate στα drops είναι μικρότερο επειδή προϋποθέτει ανανέωση κάρτας πχ βάζοντας μια κάρτα έχεις drops για 1 μήνα πχ στο efood, αλλά μπορείς να βγάζεις κωδικούς CU Around μέχρι 2 μήνες (λόγω της ημ. λήξης του υπολοίπου), οπότε η βάση του drops είναι μικρότερη. Μου έχει συμβεί δύο φορές, μία στο launch του drop και μία την προηγούμενη Τρίτη - και στις δύο φορές στο efood - να προσπαθώ να πάρω κωδικό και να μου πετάει "η προσφορά εξαντλήθηκε". Και στις 2 περιπτώσεις κατάφερα και πήρα αργά μέσα στη μέρα με αποτέλεσμα να μου είναι άχρηστο. Εγώ πάντως παίρνω τον κωδικό του ΑΒ απογευματινές ώρες ακριβώς πριν πάω για εξαργύρωση και μου τον δίνει πάντα χωρίς πρόβλημα. Ίσως να υπήρχε άλλο κόλλημα στη δική σου περίπτωση αφού τελικά σου έδωσε τον κωδικό. Αν ήταν θέμα διαθεσιμότητας, δεν θα σου τον έδινε καθόλου μέσα στην ίδια μέρα. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Τον τελευταιο χρονο ολες οι τετοιου ειδους προσφορες οικονομίας της βονταφον κολλάνε με κατακόρυφο ποσοστο. 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 3 minutes ago, VIPdriver said: Τον τελευταιο χρονο ολες οι τετοιου ειδους προσφορες οικονομίας της βονταφον κολλάνε με κατακόρυφο ποσοστο. Παίζει να κλείνουν κάναν σέρβερ για οικονομία.. 🙂 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teopanta1 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) On 3/12/2024 at 5:36 ΜΜ, cu2goup said: Δεν είναι σίγουρο πως θα την προλάβεις 😂😂😂 Παιδιά μόλις παρέλαβα κάρτα whats up πρέπει να περιμένω κάποιες ώρες ή κάνω κατευθείαν φορητοτητα για vodafone cu; Edited 5 Δεκέμβριος by teopanta1 3 Παράθεση Yπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Just now, teopanta1 said: Παιδιά μόλις παρέλαβα κάρτα whats up πρέπει να περιμένω κάποιες ώρες ή κάνω κατευθείαν φορητοτητα για vodafone cu άμεσα; Εάν έχει ολοκληρωθεί η φορητότητα, μπορείς άμεσα να προχωρήσεις σε νέα φορητότητα. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος τα κουπονια του ΑΒ δουλευουν μια χαρα αλλα γατονια ΠΡΟΣΟΧΗ με την διαφήμιση γιατι θα μας την κοψουν αυτην την τρυπα και θα κλαιμε 3 1 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 3 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ πάντως παίρνω τον κωδικό του ΑΒ απογευματινές ώρες ακριβώς πριν πάω για εξαργύρωση και μου τον δίνει πάντα χωρίς πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να ψωνίσεις την ίδια μέρα αλλά χρειάζεται να καταχωρήσεις το κουπόνι του CU στην εφαρμογή του ΑΒ την ίδια μέρα (αυτό εννοεί εξαργύρωση). Η εφαρμογή ΑΒ το κρατάει και μπορείς να το εξαργυρώσεις μεχρί μια συγκεκριμένη ημερομήνία, νομίζω 29/1/25. @HEO Εν τω μεταξύ αυτή η ημερομηνία δεν έχει αλλάξει από την άρχή που εμφανίστηκε το Drop οπότε παίζει να είναι προσωρινή η προσφορά του συγκεκριμένου κουπονιού μέχρι τότε, δηλαδή να την "κλείσουν" την τρύπα. Διορθώστε με αν κάνω λάθος και αλλάζει η συγκεκριμένη ημερομηνία κάθε μήνα (ως το τέλος του έπόμενου δίμηνου) γιατί αυτή την στιγμή δεν μπορώ να μπω στους όρους να ξανατσεκάρω αυτό που γράφω εδώ. 1 hour ago, HEO said: τα κουπονια του ΑΒ δουλευουν μια χαρα αλλα γατονια ΠΡΟΣΟΧΗ με την διαφήμιση γιατι θα μας την κοψουν αυτην την τρυπα και θα κλαιμε 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Παιδιά έβαλαν δωροτροχο σε κάθε Vodafone thanks you μέσα στην εφαρμογή ab συνεργασία αλλά βάζω κωδικό και δεν γίνεται τίποτα. Αν κάποιος το έκανε ας μας πει 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 14 minutes ago, panbet said: Παιδιά έβαλαν δωροτροχο σε κάθε Vodafone thanks you μέσα στην εφαρμογή ab συνεργασία αλλά βάζω κωδικό και δεν γίνεται τίποτα. Αν κάποιος το έκανε ας μας πει Και σε μένα λέει οτι "ο κωδικός δεν είναι έγκυρος" 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Έβαλα και εγώ κωδικούς CU drop στην εφαρμογή AB plus. Έναν προχθές και έναν σήμερα. Δεν έχω κάνει ποτέ χρήση και δεν ξέρω καθόλου τη διαδικασία. Όταν πάω στο σούπερ μάρκετ πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνω ενεργοποίηση του κωδικού (γιατί δεν τον βλέπω κάπου τώρα) ή η έκπτωση των 3€ θα γίνει αυτόματα αφού περάσω την κάρτα ΑΒ στο ταμείο (με αγορές άνω των 15€); 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 8 minutes ago, Titarasaudi said: Έβαλα και εγώ κωδικούς CU drop στην εφαρμογή AB plus. Έναν προχθές και έναν σήμερα. Δεν έχω κάνει ποτέ χρήση και δεν ξέρω καθόλου τη διαδικασία. Όταν πάω στο σούπερ μάρκετ πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνω ενεργοποίηση του κωδικού (γιατί δεν τον βλέπω κάπου τώρα) ή η έκπτωση των 3€ θα γίνει αυτόματα αφού περάσω την κάρτα ΑΒ στο ταμείο (με αγορές άνω των 15€); Ναι, απλά θα σκανάριες την κάρτα και θα αφαιρεθούν τα ευρώ. Δεν φαίνονται στην εφαρμογη του ΑΒ. Λογικά θα σου αφαιρεθούν 6€. Όπως εγραψες πρέπει η συνολική αξία των προϊόντων που εχουν "χτυπηθεί" στην ταμειακή μηχανή να είναι πάνω από 15€. 1 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofos_k Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) 1 hour ago, Titarasaudi said: Έβαλα και εγώ κωδικούς CU drop στην εφαρμογή AB plus. Έναν προχθές και έναν σήμερα. Δεν έχω κάνει ποτέ χρήση και δεν ξέρω καθόλου τη διαδικασία. Όταν πάω στο σούπερ μάρκετ πρέπει με κάποιο τρόπο να κάνω ενεργοποίηση του κωδικού (γιατί δεν τον βλέπω κάπου τώρα) ή η έκπτωση των 3€ θα γίνει αυτόματα αφού περάσω την κάρτα ΑΒ στο ταμείο (με αγορές άνω των 15€); προχθές πως τον έβαλες; Ήταν της προηγούμενης εβδομάδας; Εμένα πάντως δεν με αφήνει να βάλω δεύτερο κωδικό, την ίδια η την επόμενη μερα, που έχω πάρει από άλλο νούμερο. Edited 5 Δεκέμβριος by sofos_k 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) 8 ώρες πριν, cu2goup said: Εγώ πάντως παίρνω τον κωδικό του ΑΒ απογευματινές ώρες ακριβώς πριν πάω για εξαργύρωση και μου τον δίνει πάντα χωρίς πρόβλημα. Ίσως να υπήρχε άλλο κόλλημα στη δική σου περίπτωση αφού τελικά σου έδωσε τον κωδικό. Αν ήταν θέμα διαθεσιμότητας, δεν θα σου τον έδινε καθόλου μέσα στην ίδια μέρα. Για αρχή να πω ότι δεν είναι καθόλου προσωπικό αυτό που θα γράψω, αλλά η αφορμή γιατί το εχω δε σε διάφορες περιστάσεις να γράφεται και όχι αποκλειστικά εδώ. Το "σε μενα δουλεύει άρα δεν υπάρχει πρόβλημα" δεν ειναι επιχείρημα. Έχω γράψει παλιότερα για ένα φίλο μου που όσο ήταν φοιτητής δεν είχε κόψει ποτέ εισιτήριο σε αστικό και μάλιστα δύο φορές μπήκε ελεγκτής μέσα στο λεωφορείο και τον προσπέρασαν χωρίς να τον ελέγξουν καν, ως το άκρον άωτον της κωλοφαρδίας που έχω συναντήσει στη ζωή μου. Το ότι μερικές φορές μας κάθονται καλά οι πιθανότητες δε σημαίνει κάτι για τη γενική λειτουργία του πράγματος. Edited 5 Δεκέμβριος by gpapas640 4 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 5 ώρες πριν, panbet said: Παιδιά έβαλαν δωροτροχο σε κάθε Vodafone thanks you μέσα στην εφαρμογή ab συνεργασία αλλά βάζω κωδικό και δεν γίνεται τίποτα. Αν κάποιος το έκανε ας μας πει μπαινω στην εφαρμογη της Vodafone, στο Thank you αλλα δεν υπαρχει δωροτροχος. Που τον βρηκατε οι υπολοιποι; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndouk Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Παίδες, το νου σας, μόλις αναβαθμίστηκε η εφαρμογή ΑΒ και έχει αλλάξει λίγο το interface layout. 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) 29 minutes ago, petrost8 said: μπαινω στην εφαρμογη της Vodafone, στο Thank you αλλα δεν υπαρχει δωροτροχος. Που τον βρηκατε οι υπολοιποι; Στην εφαρμογή του ab Βασιλοπουλου το έχει, Στην Vodafone δεν έχει ενώ γράφει γυρνάς τον δωροτροχο. Μήπως είναι καινούργιο και θα είναι διαθέσιμο αργότερα; Έκανα και εξαργύρωση σήμερα στα coffee island και πάλι με γράφει ο κωδικός δεν είναι έγκυρος. Να τονίσω κάτι έχει δύο κωδικούς, το ένα είναι cu drop που παίρνεις 3 ευρώ έκπτωση και το άλλο είναι ο δωροτροχος που παίρνεις μέχρι 30 ευρώ έκπτωση. Edited 5 Δεκέμβριος by panbet 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Ευχαριστούμε voda! 5 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Πηπώς ξέρετε τι είναιναι η καρτα vf-taza γιατί μόλις πήρε το κινιτο ο μπαμπάς από το service και το ανοίγει έγραφε πάνω "vf-taza" με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι είναι καρτα vodafone για αλοπαδους σωστα; 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος (edited) 1 hour ago, sofos_k said: προχθές πως τον έβαλες; Ήταν της προηγούμενης εβδομάδας; Εμένα πάντως δεν με αφήνει να βάλω δεύτερο κωδικό, την ίδια η την επόμενη μερα, που έχω πάρει από άλλο νούμερο. Από ότι έχουμε καταλάβει (από αναφορές εδώ στο νήμα) "μηδενίζει" το σύστημα κάθε Πέμπτη. Οπότε από Πέμπτη μέχρι Τετάρτη η εφαρμογή ΑΒ δέχεται μόνο ένα κουπόνι απο CU drop ανεξάρτητα από ποιο νούμερο προέρχεται. Αυτό το τελευτάίο το έχω επιβεβαίωσει προσωπικά. Σε αυτό που ρωτάς, ο φίλος έβαλε ένα κουπόνι Τρίτη και καινούργιο κουπόνι Πέμπτη. Τωρα μένει να δούμε είναι για όσους έχουμε 2 CU νούμερα (ή παραπάνω) με διαφορετική ημερομηνία ανανέωσης άν θα πάρει και 5o κουπόνι. Αυτό θα το δοκιμάσω προσωπικά στις 2 Ιανουαρίου. 4 minutes ago, eridion25 said: Πηπώς ξέρετε τι είναιναι η καρτα vf-taza γιατί μόλις πήρε το κινιτο ο μπαμπάς από το service και το ανοίγει έγραφε πάνω "vf-taza" με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι είναι καρτα vodafone για αλοπαδους σωστα; Σωστά αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Edited 5 Δεκέμβριος by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 41 minutes ago, opmgls said: Σωστά αλλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. https://mytazamobile.com 3 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος Εντελώς φιλικά, μηπως να έφτιαχνε κάποιος ένα τοπικ για τον δωροτροχό του ΑΒ; Οπως ειχε γινει ξεχωριστό τοπικ για το cash back, το Liquid, τον Ολυμπιακο κλπ ΥΓ: επειδη εχουμε γεμισει 3 σελιδες με αυτο το πραγμα. 1 hour ago, eridion25 said: Πηπώς ξέρετε τι είναιναι η καρτα vf-taza γιατί μόλις πήρε το κινιτο ο μπαμπάς από το service και το ανοίγει έγραφε πάνω "vf-taza" με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι είναι καρτα vodafone για αλοπαδους σωστα; "Καρτοκινητό για αλλοδαπούς" δεν υπάρχει σε καμία εταιρία. Ολος ο κοσμος μπορει να το χρησιμοποιησει. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titarasaudi Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 2 ώρες πριν, sou_d said: Ευχαριστούμε voda! Αυτό το -12.00 είναι δηλαδή τέσσερις κωδικοί CU drop; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 6 minutes ago, Titarasaudi said: Αυτό το -12.00 είναι δηλαδή τέσσερις κωδικοί CU drop; Ναι. Θυμόμουν μόνο το -9 για να είμαι ειλικρινής, αλλά ήταν ευχάριστη έκπληξη στο ταμείο 1 hour ago, VIPdriver said: Εντελώς φιλικά, μηπως να έφτιαχνε κάποιος ένα τοπικ για τον δωροτροχό του ΑΒ; Οπως ειχε γινει ξεχωριστό τοπικ για το cash back, το Liquid, τον Ολυμπιακο κλπ ΥΓ: επειδη εχουμε γεμισει 3 σελιδες με αυτο το πραγμα. Και για το drop προτείνω 3 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 5 Δεκέμβριος Κοινοποίηση Δημ. 5 Δεκέμβριος 8 ώρες πριν, opmgls said: Η εφαρμογή ΑΒ το κρατάει και μπορείς να το εξαργυρώσεις μεχρί μια συγκεκριμένη ημερομήνία, νομίζω 29/1/25. Οι ενεργοποιημένοι κωδικοί μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι και την Παρασκευή 31/01/2025. 6 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts