sou_d Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 1 hour ago, spiliot said: Έσκασε blackfriday προσφορά στο simply cu https://www.vodafonecu.gr/foitites/simply-cu/#?panel=note-655 Για 6.25 ευρώ το μήνα για όσους κάνουν κλήσεις, στέλνουν κάνα SMS και δε τρώνε υπερβολικά data νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο, βέβαια τα δίνεις μπροστά, αλλά για κάποιους μπορεί να είναι και πλεονέκτημα, για ένα χρόνο δεν ασχολείσαι ξανά. Εξαιρετικό! 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 7 minutes ago, Dimitris_15 said: Την ίδια ημερομηνία λήξης έχουμε λολ Ταιριάζετε... 💙❤💙❤ 😋😋😂😂 2 minutes ago, sou_d said: Εξαιρετικό! Είναι!! Είναι!! Τέτοια μας κάνει η Vodafone και μας αναστατώνει... Δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε πάλι απόψε... 😋😋😂😂 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 6 minutes ago, konstantinos77 said: Ταιριάζετε... 💙❤💙❤ 😋😋😂😂 Είναι!! Είναι!! Τέτοια μας κάνει η Vodafone και μας αναστατώνει... Δεν θα μπορούμε να κοιμηθούμε πάλι απόψε... 😋😋😂😂 Το ζήτημα είναι να περιμένω για την κάρτα νέων ή να φύγω; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 Just now, sou_d said: Το ζήτημα είναι να περιμένω για την κάρτα νέων ή να φύγω; Μικρό παιδί και εσύ τώρα... Να περιμένεις!!! 😉😉😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 (edited) 49 minutes ago, riznik said: αλήθεια τι σημαίνει το "η διάρκεια της αξίας ανανέωσης για τους συνδρομητές είναι 14 μήνες από την ενεργοποίηση της υπηρεσίας". εννοει οτι δεν χρειαζεται να βαζεις καρτα ανα 2 μηνες οπως κανουμε ηδη στο κλασικο CU. Πληρωνεις πχ τωρα στις 28/11/2024 και μετα πρεπει να βαλεις καρτα , καπου εκει στις 28/01/2026 για να μην μπει φραγη Edited November 28, 2024 by petrost8 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 (edited) 2 ώρες πριν, spiliot said: Με ανάγκασες να σκοτίσω τον δικηγόρο μου ο οποίος το έψαξε ξανά και επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά* πως: - υπεύθυνη δήλωση που δεν υπογράφεται μέσω gov ή μπροστά σε δημόσιο υπάλληλο δεν είναι τέτοια. Δε μπορείς να πεις "υπέγραψα από το site της vodafone". - Η παράγραφος που ανέφερες (επικαιροποιεί παλιότερη) μιλάει ξεκάθαρα για υπεύθυνη δήλωση του άρθρου 8, αυτού που σου έστειλα παραπάνω που μιλάει ότι ισχύει μόνο για το δημόσιο. Συμπέρασμα και με το ελάχιστο δυνατό ξέχεσμα που προκαλεί το απαράδεκτο ύφος της απάντησής σου, με κλανιές δε βάφουμε αυγά και με γκουγκλαρίσματα δε γινόμαστε δικηγόροι. Τέλος το offtopic και λυπάμαι πραγματικά για τον τρόπο σου. *στο παρελθόν είχα ρωτήσει το δικηγόρο μου αν κάποιο ζήτημα που είχα με τρίτον μπορούσε να λυθεί βάζοντάς τον να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση και έτσι είχα μάθει ότι δεν ισχύει εκτός δημοσίου. Παρόλα αυτά, κάθε ενυπόγραφη δήλωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί νομικά για άλλες περιπτώσεις, πχ τεκμηρίωσης απάτης σε περίπτωση αγωγής, γι αυτό και είπα νωρίτερα προσοχή μη παρεξηγηθώ και ξεκαθάρισα για τι πράγμα μιλάω. Α καλα, αν είχα καταλάβει ότι αναφέρεσαι σε ένα χαρτί που γράφεις ο,τι θες και το υπογράφεις, και το ονομάζεις "υπεύθυνη δήλωση" δε θα απαντούσα εξ αρχής. Πάω τώρα να ζωγραφίσω ένα φοιτητικό πάσο και να πάω αύριο στη Vodafone να κάνω το νούμερο μου φοιτητικό. Αφού δεν είναι δημόσια αρχή δε νομίζω έχω ποινικές συνέπειες 😂 Και για να στη σπάσω θα δηλώνω μεταπτυχιακός φοιτητής Νομικης. Άρπα την. 😎 43 minutes ago, sou_d said: Το ζήτημα είναι να περιμένω για την κάρτα νέων ή να φύγω; Τι εννοείς ακριβώς; Edited November 28, 2024 by gpapas640 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 (edited) 1 ώρα πριν, spiliot said: Έσκασε blackfriday προσφορά στο simply cu https://www.vodafonecu.gr/foitites/simply-cu/#?panel=note-655 Για 6.25 ευρώ το μήνα για όσους κάνουν κλήσεις, στέλνουν κάνα SMS και δε τρώνε υπερβολικά data νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο, βέβαια τα δίνεις μπροστά, αλλά για κάποιους μπορεί να είναι και πλεονέκτημα, για ένα χρόνο δεν ασχολείσαι ξανά. Thank U!!! 😊😊 Μόλις το έκανα για την Mother... Επιτέλους θα φύγει από αυτή την Κάμπια Εταιρία... 😉😉 Δεν χρειάζεται να πω ποια είναι η Κάμπια... Φαίνεται από το χρώμα... 😋😋😂😂 1 ώρα πριν, Teiresias_ said: Δεν προχωράει στο δεύτερο βήμα όταν επιλέγεις φορητότητα. Σε εμένα προχώρησε κανονικά! Edited November 28, 2024 by konstantinos77 1 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 1 minute ago, konstantinos77 said: Κάμπια... Φαίνεται από το χρώμα... 😋😋😂😂 Πράσινη ή μαύρη Κάμπια; 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Natbic Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 1 ώρα πριν, spiliot said: Έσκασε blackfriday προσφορά στο simply cu https://www.vodafonecu.gr/foitites/simply-cu/#?panel=note-655 Για 6.25 ευρώ το μήνα για όσους κάνουν κλήσεις, στέλνουν κάνα SMS και δε τρώνε υπερβολικά data νομίζω δεν υπάρχει καλύτερο, βέβαια τα δίνεις μπροστά, αλλά για κάποιους μπορεί να είναι και πλεονέκτημα, για ένα χρόνο δεν ασχολείσαι ξανά. Έπειδη μπερδεύτηκα πληρωμών μια φορά εφάπαξ τα 75€ και δε χρειάζεται για ξαναβάλω κάρτα για έναν χρόνο;; Τέρμα η ανανέωση ανα δύο μήνες για να μη χάνω το υπόλοιπο και για να μην μπει φραγή; Αν είναι έτσι κάνω άμεσα αίτημα! 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 Just now, elkons said: Πράσινη ή μαύρη Κάμπια; Του ΠΑΣΟΚ!!! Του ΠΑΣΟΚ!!! 😂😂😂 Κλαίωωω... 😂😂😂 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 Εδώ μόνο κόκκινες. Τις άλλες παραδίπλα 😉 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 Just now, konstantinos77 said: Του ΠΑΣΟΚ!!! Του ΠΑΣΟΚ!!! 😂😂😂 Κλαίωωω... 😂😂😂 Cosmote λοιπόν Όταν γίνει όμως Telekom πως θα μας τη λες; ματζεντα Κάμπια; 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 9 minutes ago, gpapas640 said: Τι εννοείς ακριβώς; Θεωρώ την προσφορά με την κάρτα νέων, ως την καλύτερη, για τις δικές μου ανάγκες. Περίπου 6,5€ τον μήνα έβαζα κι εκεί. Επειδή αυτή είναι παρόμοια όμως, σκέφτομαι μήπως με συμφέρει παραπάνω 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 1 minute ago, minast said: Εδώ μόνο κόκκινες. Τις άλλες παραδίπλα 😉 Βονταφοναρα ονλυ 3 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 1 minute ago, sou_d said: Θεωρώ την προσφορά με την κάρτα νέων, ως την καλύτερη, για τις δικές μου ανάγκες. Περίπου 6,5€ τον μήνα έβαζα κι εκεί. Επειδή αυτή είναι παρόμοια όμως, σκέφτομαι μήπως με συμφέρει παραπάνω Παρθένος είσαι;;; 🤔🤔 Στο ζώδιο εννοώ... 😋😋😂😂😂 1 minute ago, elkons said: Βονταφοναρα ονλυ ΜΟΝΟ ΡΕΕΕ!!! ΜΟΝΟΟΟ!!! VODAFONARAAA!!! 💙❤💙❤😉😉😋😋😂😂😂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 5 minutes ago, konstantinos77 said: Παρθένος είσαι;; Στο ζώδιο όχι 🤣🤣🤣 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 3 minutes ago, konstantinos77 said: Παρθένος είσαι;;; 🤔🤔 Στο ζώδιο εννοώ... 😋😋😂😂😂 ΜΟΝΟ ΡΕΕΕ!!! ΜΟΝΟΟΟ!!! VODAFONARAAA!!! 💙❤💙❤😉😉😋😋😂😂😂 Ταύρος 🦆 @Nickchris36 @cmvr φτιάξτε τον 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 1 minute ago, sou_d said: Στο ζώδιο όχι 🤣🤣🤣 Στην πραγματικότητα Ναι;;; 😳😳😂😂😂 Κλαίωωω... 😂😂😂 2 minutes ago, elkons said: Ταύρος 🦆 @Nickchris36 @cmvr φτιάξτε τον Ναι Οκ.. Αλλά η κότα που κολλάει;;; 😋😋😂😂😂 15 minutes ago, elkons said: Cosmote λοιπόν Όταν γίνει όμως Telekom πως θα μας τη λες; ματζεντα Κάμπια; Heil Hitler!!! 😋😋😂😂😂😉😉 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry636 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 21 minutes ago, sou_d said: Θεωρώ την προσφορά με την κάρτα νέων, ως την καλύτερη, για τις δικές μου ανάγκες. Περίπου 6,5€ τον μήνα έβαζα κι εκεί. Επειδή αυτή είναι παρόμοια όμως, σκέφτομαι μήπως με συμφέρει παραπάνω Έχει και έκπτωση 60 Ε σε 5g Samsung συσκευή δεν το λες και λίγο 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 (edited) 34 minutes ago, sou_d said: Θεωρώ την προσφορά με την κάρτα νέων, ως την καλύτερη, για τις δικές μου ανάγκες. Περίπου 6,5€ τον μήνα έβαζα κι εκεί. Επειδή αυτή είναι παρόμοια όμως, σκέφτομαι μήπως με συμφέρει παραπάνω Αν είναι στάνταρ οι ανάγκες σου το CU Simply σε συμφέρει διότι το "κλειδώνεις" για ένα χρόνο. Ο,τιδηποτε άλλο, μπορεί να αλλάξει αύριο. Συν ότι σου δίνει όλες τις παροχές του χρόνου μαζεμένες από την αρχή, οπότε μπορείς να ξεφύγεις λίγο τον ένα μήνα, και να κόψεις έναν άλλο, που σε άλλη περίπτωση θα ενεργοποιούσες επιπλέον πακέτο. 11 minutes ago, Harry636 said: Έχει και έκπτωση 60 Ε σε 5g Samsung συσκευή δεν το λες και λίγο Όταν σου δίνει περιθώριο 1 μήνα να το εξαργυρώσεις δεν ξέρω αν αξίζει και τόσο. Εκτός αν έχεις κατά νου να αγοράσεις άμεσα. Edited November 28, 2024 by gpapas640 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. November 28, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2024 59 minutes ago, gpapas640 said: Αν είναι στάνταρ οι ανάγκες σου το CU Simply σε συμφέρει διότι το "κλειδώνεις" για ένα χρόνο. Ο,τιδηποτε άλλο, μπορεί να αλλάξει αύριο. Συν ότι σου δίνει όλες τις παροχές του χρόνου μαζεμένες από την αρχή, οπότε μπορείς να ξεφύγεις λίγο τον ένα μήνα, και να κόψεις έναν άλλο, που σε άλλη περίπτωση θα ενεργοποιούσες επιπλέον πακέτο. Όταν σου δίνει περιθώριο 1 μήνα να το εξαργυρώσεις δεν ξέρω αν αξίζει και τόσο. Εκτός αν έχεις κατά νου να αγοράσεις άμεσα. Τα gb με καλύπτουν. Το μόνο που με κρατάει είναι τα εξτραδάκια του cu, που δεν ξέρω αν τα τα έχει το simply. Πχ drop, bing bang, smartpocket κτλ 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos77 Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 46 minutes ago, sou_d said: Τα gb με καλύπτουν. Το μόνο που με κρατάει είναι τα εξτραδάκια του cu, που δεν ξέρω αν τα τα έχει το simply. Πχ drop, bing bang, smartpocket κτλ Καλά κανονικό πακέτο CU δεν είναι το Simply? Εγώ αυτό κατάλαβα όταν διάβασα τα ψιλά γράμματα. Απλά είναι prepaid για ένα διάστημα... 😉` 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiliot Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 (edited) Drop δεν θα έχεις εκτός και αν επιλέξεις να βάζεις πρόσθετη κάρτα στο ενδιάμεσο. Αντίστοιχα δεν θα έχεις πολλές από τις δωρεάν προσφορές που απαιτούν πρόσφατη κάρτα και δίνονται τυχαία μέσα στο χρόνο. 9 ώρες πριν, gpapas640 said: Α καλα, αν είχα καταλάβει ότι αναφέρεσαι σε ένα χαρτί που γράφεις ο,τι θες και το υπογράφεις, και το ονομάζεις "υπεύθυνη δήλωση" δε θα απαντούσα εξ αρχής. Πάω τώρα να ζωγραφίσω ένα φοιτητικό πάσο και να πάω αύριο στη Vodafone να κάνω το νούμερο μου φοιτητικό. Αφού δεν είναι δημόσια αρχή δε νομίζω έχω ποινικές συνέπειες 😂 Και για να στη σπάσω θα δηλώνω μεταπτυχιακός φοιτητής Νομικης. Άρπα την. 😎 Τι εννοείς ακριβώς; Το έχεις κάνει τόσο λάστιχο (το ζήτημα) που πια επηρεάζει την κατανόησή σου. Edited November 29, 2024 by spiliot 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 (edited) 7 ώρες πριν, gpapas640 said: Πάω τώρα να ζωγραφίσω ένα φοιτητικό πάσο και να πάω αύριο στη Vodafone να κάνω το νούμερο μου φοιτητικό. Αφού δεν είναι δημόσια αρχή δε νομίζω έχω ποινικές συνέπειες 😂 Και για να στη σπάσω θα δηλώνω μεταπτυχιακός φοιτητής Νομικης. Άρπα την. 😎 Εδώ βγαίνουν βόλτα οι κοπελιές της Vodafone και μοιράζουν φοιτητικά σε παππούδες και μας λες για υπεύθυνες δηλώσεις και ιστορίες; 😉 8 ώρες πριν, HEO said: σε μενα προχωρησε μεχρι την πληρωμη αλλα λεφτα γιοκ! Αν βάλεις φορητότητα θα δεις ότι δεν προχωράει. Edit: παιδιά το κατάφερα ακολουθώντας το link που δίνει προσυμπληρωμένο τον κωδικό SIMPLYCU. Αν αντιμετωπίσει κανείς πρόβλημα σαν το δικό μου ας μπει κατευθείαν από εδώ: https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim&discountCode=SIMPLYCU Edited November 29, 2024 by Teiresias_ 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2024 9 ώρες πριν, konstantinos77 said: Είπες καλή κουβέντα;;; 😳😳 Δεν το πιστεύω... 😂😂 Έχει πολυ χαμηλή τιμή, γιατί να το κρυψωμεν άλλωστε. Αλλά ο,τι δίνεις, παιρνεις. Ουτε την ποιοτητα κλήσης της Νοβα έχει, ούτε την ποιοτητα ίντερνετ της κοσμοτέ έχει... 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts