Jump to content

Vodafone CU, Νέο Καρτοκινητό Vodafone

Soulman
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

1 hour ago, konstantinos77 said:

Κορίτσια μέχρι πόσες sims ανά συνδρομητή (ΑΦΜ) επιτρέπονται;
Το είχατε αναφέρει πρόσφατα αλλά δεν θυμάμαι... 🤔

Screenshot_20241127-225100_Vivaldi.thumb.jpg.d54ed75b4f3bb7d3345a8223c21ec99b.jpg

5 minutes ago, Bas said:

Screenshot_20241127-225100_Vivaldi.thumb.jpg.d54ed75b4f3bb7d3345a8223c21ec99b.jpg

Που το βρήκες ρε θηρίο... 😂😋😉
Και να πω ότι δεν είμαι παρατηρητικός... 🤔😂
Εδώ μέχρι και τις μπαταρίες σας ελέγχω από τα screenshots... 😋😋😂😂

20 minutes ago, Teiresias_ said:

Εδώ λέει 4..

αρχείο λήψης.webp

Που το κατάλαβες ότι είμαι και Gamer... 🤔🤔
"Πουλιά" πιάνεις στον αέρα!!! 😁😁😂😂😋😋

43 minutes ago, alteisei said:

Σαφεστατα ζητουσα να με ενημερωσουν για τη διαδικασια επιστροφης € στον Τραπεζικο λογαριασμο. Και απαντησαν οτι δεν υφισταται τετοιο θεμα:

Screenshot_20241127_223246_Viber~2.jpg

Λογικο, και το ειχαμε πει οτι ετσι θα ναι.

Η πλακα ειναι οτι καποιος φιλος εδω εγραφε οτι του ειπαν απο την εξυπηρετηση πελατων οτι μπορει να παρει πισω τα λεφτα του και μαλιστα εδωσε και τα στοιχεια του στο πιτς φιτιλι .....

αβυσσος η ψυχη της Voda

1 ώρα πριν, Teiresias_ said:

Θα συμψηφιστούν στον πρώτο λογαριασμό ή κάτι τέτοιο. Με λίγα λόγια δεν θα τα χάσεις.

Αυτο καλο ειναι να το εχει ξεκαθαρο και γραπτο απο την αρχη.

Γιατι μετα θα τρεχει

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

20 minutes ago, konstantinos77 said:

"Πουλιά'" πιάνεις στον αέρα!!! 😁😁😂😂😋😋

Αναμενόμενο εδώ στο νήμα του ΑΒ - αλλιώς πως θα έβγαινε του πουλιού το γάλα;

57 minutes ago, Bas said:

Αναμενόμενο εδώ στο νήμα του ΑΒ - αλλιώς πως θα έβγαινε του πουλιού το γάλα;

Το πρόβλημα είναι ότι ο @konstantinos77 έβαλε τη λέξη πουλιά σε εισαγωγικά... 🤣🤣

Edited by sou_d

31 minutes ago, sou_d said:

Το πρόβλημα είναι ότι ο @konstantinos77 έβαλε τη λέξη πουλιά σε εισαγωγικά... 🤣🤣

Είσαι εσύυυ ένας... 😂😂😂
"Πουλιά" πιάνεις στον αέρα!!! 😂😂😂
Κλαίωωω... 😂😂😂
Δεν με αφήνετε τόση ώρα που προσπαθώ να διαλέξω 2-3 μπουφανάκια τζιν... 😂😂😋😋

Edited by konstantinos77

2 ώρες πριν, HEO said:

Λογικο, και το ειχαμε πει οτι ετσι θα ναι.

Η πλακα ειναι οτι καποιος φιλος εδω εγραφε οτι του ειπαν απο την εξυπηρετηση πελατων οτι μπορει να παρει πισω τα λεφτα του και μαλιστα εδωσε και τα στοιχεια του στο πιτς φιτιλι .....

αβυσσος η ψυχη της Voda

Ναι. Το ειχα γραψει πριν 3 βδομαδες, αμεσως μετα την ανακοινωση καταργησης του CashBack.

Για τα υπολοιπα που γραφονται, να ξαναεπισημανω οτι καλως τα γραφουν η συντριπτικη πλειοψηφια των συμφορουμιτων, καθως ειναι παντελως ΑΔΥΝΑΤΟ μεσα στο ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ να μη σκαει στα γελια με την Κατασταση, αναμενοντας οτι "χαχα, εγω και τα παιδια μου, η party μου γενικα, θα τη γλιτωσω μες στη λαιλαπα που ερχεται!!!' Που πατε η συντριπτικη πλειοψηφια απροετοιμαστοι, να απαντησω, αλλα και ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ εαν ΟΝΤΩΣ θα τη γλιτωσουν.

Για γελια ειναι στην απαντηση τους το "οιοδηποτε μεμπτο"🤐 λες και δε τους ζηταγα εφαρμογη του Νομου οπου εχω δικαιωματα ως συνδρομητης τους και εκεινοι δικαιωμα να αλλαξουν ο,τι θελουν, αλλα λες και τους κατηγορουσα. Αυτο για την αντιληψη 1) συντριπτικα αποχαυνωμενων και 2) αντιστοιχων σε αυτους αρμοζουσες εταιριες. ΜΟΝΟ για οποιον καταλαβαινει, αυτο που μολις εγραψα.

On 9/11/2024 at 3:47 ΜΜ, alteisei said:

1. Δε το'χει ξανακανεις κανεις για τετοιο λογο που η εναρξη της καταργουμενης υπηρεσια ουδεποποτε ανακοινωθηκε και οποτε θενε την κοβουν ανευ καμια ανακοινωσεως. Απλα τωρα, καλη τη προεραιρεση μας ενημερωσαν.

2. Δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση για τετοιο λογο να επιστρεψουν ποσο υπολοιπου € καρτοκινητου σε τραπεζικο λογαριασμο.

3. Αλλα σε αυτη τη χωρα "οσο και εως οπου ΔΥΝΑΤΑΙ κατανοει κανεις, αναλογες και οι συνεπειες" (πχ σε χρονο και ταλαιπωρια), οχι μονο για το >95% αναμεταξυ μας και το υπολοιπο <5% "μαζι με τα ξερα και τα χλωρα".

Εν τελει: Εσεις (>95%) θελετε "αυτες" τις εταιριες που σας αρμοζουν: Παρτε τις,, λοιπον. Οι <5% ας "πηγαιναμε αλλου": Δεκτον.

Υ.Γ.: Οταν τα ιδια και τα ιδια αναπαραγωνται εδω και δεκαετιες και "απαντιωνται" απο τους πελατες μεντον ιδιο τροπο, "ποιος" φταιει? Λουστειτε τα.

8 ώρες πριν, Bas said:

Και αν έχεις δλδ πάνω από 20 και δηλώσεις ότι δεν έχεις τι θα γίνει;

Θα ψάξουν στις άλλες εταιρείες τον αριθμό των συνδέσεών σου; 😂😂

Άσε που αν πάρεις το κείμενο αυτολεξεί, δηλώνεις ότι δεν έχεις πάνω από 20. Άρα 20 μπορείς να έχεις. Και με τα δύο καινούρια που θα σου στείλει το CU; Πάμε ή όχι στα 22;;

Το όριο υπάρχει με βαση την νομοθεσία και υποχρεούνται να το επισημαίνουν, καθώς η αποδοχή του όρου αποτελεί οπως λεει, υπεύθυνη δήλωση από την πλευρά του συνδρομητή. Η ίδια η εταιρεία δεν ξέρω αν έχει δυνατότητα να ελέγξει αυτό το πράγμα. Επειδή όμως κάποια στοιχεία πηγαίνουν και στην εεττ, δεν ξέρω αν υπάρχει εκεί κάποιος έλεγχος.

Edited by kmpatra

10 ώρες πριν, Serafeim1981 said:

Φαίνεται ότι είστε καινούριοι στο Ολυμπιακός και δε γνωρίζετε ότι κάποιες φορές αργούν ελάχιστα να πιστωθούν τα ευρώ.

Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος... 😋

- Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024

15 minutes ago, VIPdriver said:

Ο παλιός είναι αλλιώς, αλλά ο νέος είναι ωραίος... 😋

Παλιέ, δώσε κανέναν κωδικό αβ, αφού δεν τον χρησιμοποιείς

9 ώρες πριν, HEO said:

Εγώ είμαι αυτός. Δυστυχώς ειναι όπως τα λες. Μάλλον έπεσα σε άσχετο ο οποίος μάλιστα έκανε να μου απαντήσει 2 εβδομάδες, επειδή λέει είχε βγει σε άδεια 😂 Μου είχε πει αρχικά να πάω σε κατάστημα να ζητήσω αποσύνδεση αριθμού  (αφού του είχα στείλει τα στοιχεία μου και το IBAN) και μετά να κάνω το σχετικό αίτημα.

Ευτυχώς έχω καταχωρημένη απόδειξη cashback, το οποίο θα μου δώσει το χρόνο (εφόσον ισχύει ακόμη το 6μηνο) να το κυνηγήσω μέσω ΕΕΤΤ. Έχω 60€ μέσα δεν πρόκειται να τα παρατήσω τόσο εύκολα.

Υ.Γ. Κλαίω με το "η εταιρία μας δεν έκανε τίποτα μεμπτό".

Screenshot_2024-11-28-08-59-08-124.jpg

Edited by gpapas640

1 hour ago, kmpatra said:

Το όριο υπάρχει με βαση την νομοθεσία και υποχρεούνται να το επισημαίνουν, καθώς η αποδοχή του όρου αποτελεί οπως λεει, υπεύθυνη δήλωση από την πλευρά του συνδρομητή.

Δεν είναι πολύ γνωστό αλλά υπεύθυνη δήλωση νοείται μόνο προς το δημόσιο. Προς ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορείς να το ονομάσεις όπως θες, αλλά δεν είναι αυτό που ο νόμος λέει υπεύθυνη δήλωση και δεν έχει τις αντίστοιχες επιπτώσεις.

Edited by spiliot

10 ώρες πριν, alteisei said:

Σαφεστατα ζητουσα να με ενημερωσουν για τη διαδικασια επιστροφης € στον Τραπεζικο λογαριασμο. Και απαντησαν οτι δεν υφισταται τετοιο θεμα:

Screenshot_20241127_223246_Viber~2.jpg

Η απάντηση τους είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Τι σημαίνει "δώσαμε αρκετό χρόνο"; Κουραφεξαλα. Μπορεί το cashback να μην περιλαμβανόταν στον βασικό τιμοκατάλογο αλλά αποτελούσε τρόπο ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Συνεπώς αποτελεί τιμολογιακή αλλαγη. Η ΕΕΤΤ αναφέρει με σαφήνεια σε ποιες περιπτώσεις δεν δικαιούσαι επιστροφή υπόλοιπου σε ΙΒΑΝ: https://www.eett.gr/docs/sychnes-erotiseis-gia-katanalotes/tilefonia-amp-diadiktyo/chreoseis/

(ερώτηση 2).

Αν σταματούσαμε να προσπαθούμε στην πρώτη δυσκολία, ακόμα θα μας έτρωγαν την κάρτα τα SMS από τα χρεωσιμα 5ψηφια.

Ο αγώνας συνεχίζεται συντρολλοι!

7 minutes ago, spiliot said:

Δεν είναι πολύ γνωστό αλλά υπεύθυνη δήλωση νοείται μόνο προς το δημόσιο. Προς ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορείς να το ονομάσεις όπως θες, αλλά δεν είναι αυτό που ο νόμος λέει υπεύθυνη δήλωση και δεν έχει τις αντίστοιχες επιπτώσεις.

Όταν υπογράφεις μια υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνεις σε ποιον απευθύνεται (υπάρχει το πεδίο "ΠΡΟΣ"). Αν απευθυνόταν μόνο στο Δημόσιο (εν τω μεταξύ ο όρος Δημόσιο είναι γενικός, το Δημόσιο έχει χιλιάδες δομές) δε θα σε έβαζε να γράψεις εσύ σε ποιο απευθύνεσαι. Άλλωστε αν δεν είχε επιπτώσεις δε θα σε έβαζαν να το υπογράψεις. Δεν είναι χαζές οι εταιρίες.

Αν έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο να μας πεις πέρα από το "ο νόμος λέει" για να το αποδείξεις (ποιος νόμος), προτίθεμαι να κάνω μία υπεύθυνη δήλωση προς το Δημόσιο ώστε να έχω και επιπτώσεις, όπου θα ανακαλώ το συγκεκριμένο σχόλιο. 🧐

35 minutes ago, sou_d said:

Παλιέ, δώσε κανέναν κωδικό αβ, αφού δεν τον χρησιμοποιείς

Αφου εγω ειμαι ο νεος! Θα σου εδινα, αλλά πρέπει πρωτα να κανω ανανεωση (που δεν προκειται να κανω).

1 ώρα πριν, spiliot said:

Μαλλον προς την εεττ απευθύνεται εστω κι αν δε φαίνεται. Πρέπει να αποστελλεται μαζι με την ταυτοποιηση σε καποια μορφή φορμας π.χ. Παλια η ταυτοποίηση ηταν στην ουσια υδ προς εεττ

2 ώρες πριν, gpapas640 said:

Αν έχεις κάτι πιο συγκεκριμένο να μας πεις πέρα από το "ο νόμος λέει" για να το αποδείξεις (ποιος νόμος), προτίθεμαι να κάνω μία υπεύθυνη δήλωση προς το Δημόσιο ώστε να έχω και επιπτώσεις, όπου θα ανακαλώ το συγκεκριμένο σχόλιο. 🧐

https://www.kodiko.gr/nomothesia/document/46824/nomos-1599-1986 (άρθρο 8 )

"ενώπιον κάθε αρχής ή υπηρεσίας του δημόσιου τομέα"

Ο νόμος έχει τροποποιηθεί 2-3 φορές από τότε για να επιτραπεί να γίνεται σε οποιοδήποτε χαρτί, ηλεκτρονικά, κλπ, όμως αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και ούτε μπορεί. Μπορώ να κάνω μία υπεύθυνη δήλωση προς μία επιχείρηση που να λέω ότι έχω 15 παιδιά για να πάρω έκπτωση πολύτεκνου, δεν έχει καμία νομική επίπτωση εκτός και αν κάνουμε ιδιωτικό συμφωνητικό στο οποίο περιγράφονται ρήτρες κλπ. Κάνε το ίδιο σε δημόσια υπηρεσία και όταν ασχοληθούν θα μιλήσεις με εισαγγελέα και θα πας δικαστήριο. Για τα παραπάνω ρώτα και τον δικηγόρο σου να σου το απαντήσει αμέσως πιο υπεύθυνα από κάποιον στο ίντερνετ. Οι νομικοί το ξέρουν, επίσης θα μπορούσες να μπεις στην διαδικασία να το ψάξεις μόνος σου 5' πριν αρχίσεις τις υπερβολές.

47 minutes ago, kmpatra said:

Μαλλον προς την εεττ απευθύνεται εστω κι αν δε φαίνεται. Πρέπει να αποστελλεται μαζι με την ταυτοποιηση σε καποια μορφή φορμας π.χ. Παλια η ταυτοποίηση ηταν στην ουσια υδ προς εεττ

Από την στιγμή που δεν το κάνεις εσύ εγγράφως προς ΕΕΤΤ με γνήσιο της υπογραφής (πραγματικό ή ηλεκτρονικό) δεν είναι υπεύθυνη δήλωση και δε μπορεί να έχει τις αντίστοιχες νομικές επιπτώσεις.Υπεύθυνη δήλωση διά αντιπροσώπου δεν υπάρχει, πόσο μάλλον μέσω επιχείρησης στο όνομά σου, ακόμα και με εξουσιοδότηση δε μπορεί τρίτος να κάνει υπεύθυνη δήλωση για εσένα.

ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθώ: Αυτό που λέω (από την αρχή) είναι ότι δεν υπάρχει η νομική έννοια της υπεύθυνης δήλωσης προς μη δημόσιο, αναφορικά με τις επιπτώσεις του νόμου για ψευδείς ή ανακριβείς δηλώσεις. Οι επιχειρήσεις που ζητάνε "υπεύθυνη δήλωση" προς αυτές το κάνουν είτε από άγνοια (δεν έχουν μιλήσει με το νομικό τμήμα), είτε εκμεταλλευόμενοι τον φόβο του κόσμου. Επίσης δεν σημαίνει ότι δε μπορεί να έχει καμία επίπτωση, απλά σίγουρα δεν έχει τις επιπτώσεις της ψευδούς υπ. δήλωσης.

Edited by spiliot

4 ώρες πριν, Teiresias_ said:

Και αν έχεις δλδ πάνω από 20 και δηλώσεις ότι δεν έχεις τι θα γίνει;

Θα ψάξουν στις άλλες εταιρείες τον αριθμό των συνδέσεών σου; 😂😂

Άσε που αν πάρεις το κείμενο αυτολεξεί, δηλώνεις ότι δεν έχεις πάνω από 20. Άρα 20 μπορείς να έχεις. Και με τα δύο καινούρια που θα σου στείλει το CU; Πάμε ή όχι στα 22;;

Μήπως υπάρχει κάποιος περιορισμός 

πχ αντιτρομοκρατική;

1 minute ago, Harry636 said:

πχ αντιτρομοκρατική;

Και ο άλλος λογως είναι αυτή που έδινα νούμερα και τα έκαναν στο όνομα τους και τα έδιναν 

Θα έπρεπε να επιτρέπεται σε καθε ατομο απο 1 νούμερο κάθε εταιρίας, σύνολο 3. Στις οικογένειες με παιδιά  να επιτρεπεται στον γονεα εξτρα γραμμες οσα τα παιδια του.

Δεν υπαρχει λογικη καποιος να εχει 7+7+6 νουμερα στο ονομα του.

Δεν καταλαβαίνω τον αφορισμό. Υπάρχουν δεκάδες καλοί λόγοι να έχει κάποιος παραπάνω από 1 νούμερο σε κάθε πάροχο. Ο ισχύων κανονισμός για έως 20 αριθμούς συνολικά είναι πολύ πιο λογικός για να μπορεί να καλύπτει ποικίλες ανάγκες, χωρίς κίνδυνο μεγάλης κατάχρησης.

18 minutes ago, minast said:

Δεν καταλαβαίνω τον αφορισμό. Υπάρχουν δεκάδες καλοί λόγοι να έχει κάποιος παραπάνω από 1 νούμερο σε κάθε πάροχο. Ο ισχύων κανονισμός για έως 20 αριθμούς συνολικά είναι πολύ πιο λογικός για να μπορεί να καλύπτει ποικίλες ανάγκες, χωρίς κίνδυνο μεγάλης κατάχρησης.

Πες μου έναν καλό λόγο.

4 ώρες πριν, Bas said:

2956849.jpg.ff8d3b43daba809efae00138beae36b6.jpg

"Ναιιιι;;;  Με ακούτεεε;;;" 😂😂😂

3 ώρες πριν, gpapas640 said:

Εγώ είμαι αυτός. Δυστυχώς ειναι όπως τα λες. Μάλλον έπεσα σε άσχετο ο οποίος μάλιστα έκανε να μου απαντήσει 2 εβδομάδες, επειδή λέει είχε βγει σε άδεια 😂 Μου είχε πει αρχικά να πάω σε κατάστημα να ζητήσω αποσύνδεση αριθμού  (αφού του είχα στείλει τα στοιχεία μου και το IBAN) και μετά να κάνω το σχετικό αίτημα.

Ευτυχώς έχω καταχωρημένη απόδειξη cashback, το οποίο θα μου δώσει το χρόνο (εφόσον ισχύει ακόμη το 6μηνο) να το κυνηγήσω μέσω ΕΕΤΤ. Έχω 60€ μέσα δεν πρόκειται να τα παρατήσω τόσο εύκολα.

Υ.Γ. Κλαίω με το "η εταιρία μας δεν έκανε τίποτα μεμπτό".

Screenshot_2024-11-28-08-59-08-124.jpg

Και εγώ τους πήρα και τηλέφωνο να τους τα ζητήσω πίσω!!! 😁😁😂😂
Τέτοια κάνεις... 😋😋😂😂
Εγώ έπεσα σε επαγγελματία, μου ζήτησε να με καλέσει σε μισή ώρα για να με ενημερώσει και με κάλεσε όντως.
Απ' όσο θυμάμαι με ενημέρωσε ότι μπορεί να γίνει επιστροφή χρηματικού υπολοίπου σε IBAN εφόσον δεν υπάρχει κάλυψη του δικτύου τους στην περιοχή μου.
Εντωμεταξύ έχουμε και το ίδιο χρηματικό υπόλοιπο... 😳😂

1 hour ago, Harry636 said:

πχ αντιτρομοκρατική;

Λες να με μαζέψουν... 😳😳🤔🤔😂😂
Και θα με χάσετε, όχι τίποτα άλλο... 😋😋😂😂

53 minutes ago, VIPdriver said:

Θα έπρεπε να επιτρέπεται σε καθε ατομο απο 1 νούμερο κάθε εταιρίας, σύνολο 3. Στις οικογένειες με παιδιά  να επιτρεπεται στον γονεα εξτρα γραμμες οσα τα παιδια του.

Δεν υπαρχει λογικη καποιος να εχει 7+7+6 νουμερα στο ονομα του.

Αυτό μου θυμίζει κάποιες άλλες εποχές... 🤔🤔😂😂😉