konstantinos77 Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 24 minutes ago, kmpatra said: Θυμάστε μου παρακαλώ, τα πακέτα bing bang, κάνουν rollover με καινούργια ενεργοποίηση πριν λήξουν? Ειδικότερα για το 4gb+100' μ' ενδιαφέρει. Όσα είναι με πληρωμή πέρα από κρυστάλλους ναι! 😉 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 1 ώρα πριν, HEO said: η ΑΒ θα εχει εναν νεο πελατη Πάντως πρόσεξε λιγάκι με τις τιμές. Στον ΑΒ έχει το λεβέτι που παίρνω 19.9/κιλό ενώ στα άλλα 15-16€. Δλδ τα 3€ του CU δεν είναι τίποτα άμα πας και πάρεις 2 "λάθος" πράγματα. 6 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Ο ΑΒ εχει γίνει πιο ακριβός και από Μασούτη. 7 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν Αυτό έχω διαπιστώσει κι εγώ. 5 1 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 13 minutes ago, VIPdriver said: Ο ΑΒ εχει γίνει πιο ακριβός και από Μασούτη. 13 minutes ago, p_k said: Αυτό έχω διαπιστώσει κι εγώ. Ανέκαθεν.. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 21 minutes ago, VIPdriver said: Ο ΑΒ εχει γίνει πιο ακριβός και από Μασούτη. 20 minutes ago, p_k said: Αυτό έχω διαπιστώσει κι εγώ. 7 minutes ago, Teiresias_ said: Ανέκαθεν.. Παλιά είχαμε κάτι γείτονες(παντρεμένοι)που δούλευαν στα ΑΒ Βασιλόπουλος(μιλάω για καμιά εικοσαετία πριν). Εγώ δεν τους πολύ θυμάμαι,αλλά ανακαλούν στην μνήμη τους το παρακάτω οι γονείς μου όταν περνάνε από κατάστημα της συγκεκριμένης αλυσίδας:τους πετύχαιναν για ψώνια στον Γαλαξία. Μία φορά ρώτησε ο πατέρας μου γιατί ψωνίζουν από αλλού και όχι από τα ΑΒ Βασιλόπουλος όπου και εργάζονται και είχε πει ο γείτονας για να εξοικονομούν λεφτά καθώς σε άλλα σουπερμάρκετ είναι φτηνότερα 2 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 11 minutes ago, aektzhs 1 said: Παλιά είχαμε κάτι γείτονες(παντρεμένοι)που δούλευαν στα ΑΒ Βασιλόπουλος(μιλάω για καμιά εικοσαετία πριν). Εγώ δεν τους πολύ θυμάμαι,αλλά ανακαλούν στην μνήμη τους το παρακάτω οι γονείς μου όταν περνάνε από κατάστημα της συγκεκριμένης αλυσίδας:τους πετύχαιναν για ψώνια στον Γαλαξία. Μία φορά ρώτησε ο πατέρας μου γιατί ψωνίζουν από αλλού και όχι από τα ΑΒ Βασιλόπουλος όπου και εργάζονται και είχε πει ο γείτονας για να εξοικονομούν λεφτά καθώς σε άλλα σουπερμάρκετ είναι φτηνότερα Και φαντάσου ότι οι υπάλληλοι έχουν και κάποια έκπτωση.. 🙂 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Να κανω και πιο "δυσκολη" ερώτηση? Τα πακέτα γενικά φαίνονται ενεργά στην εφαρμογή μέχρι τις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα μετα την ημερομηνία λήξης. Αν ρισκάρω να κάνω τέτοια ώρα την ενεργοποίηση του καινούργιου π.χ. του πακέτου bing bang που λεμε, θα προστεθούν τα υπόλοιπα ή θα εξαφανιστούν τα παλιά και θα έχω μονό τα καινούργια? 1 hour ago, konstantinos77 said: Όσα είναι με πληρωμή πέρα από κρυστάλλους ναι! 😉 1 ώρα πριν, kmpatra said: Θυμάστε μου παρακαλώ, τα πακέτα bing bang, κάνουν rollover με καινούργια ενεργοποίηση πριν λήξουν? Ειδικότερα για το 4gb+100' μ' ενδιαφέρει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 12 minutes ago, Teiresias_ said: Και φαντάσου ότι οι υπάλληλοι έχουν και κάποια έκπτωση.. 🙂 Είναι οντως ακριβότερο σούπερ Πλην όμως κάποια πράγματα έχουν καλές η ίδιες τιμές με άλλα Θέλει μια έρευνα κά ελπίζω όλα να δουλέψουν καλά 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aektzhs 1 Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν Δέκα λεπτά έμειναν για να πάτε σουπερμάρκετ και να πάρετε προϊόντα για εξαργύρωση. Πριν από καμιά ώρα έκανα το τελευταίο μου σκανάρισμα και παρατήρησα ότι η εφαρμογή στην ενότητα Vodafone CU Cashback κολλούσε και φόρτωνε για πολύ ώρα το σήμα της εταιρείας της Vodafone 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν 2 minutes ago, aektzhs 1 said: Δέκα λεπτά έμειναν για να πάτε σουπερμάρκετ και να πάρετε προϊόντα για εξαργύρωση. Πριν από καμιά ώρα έκανα το τελευταίο μου σκανάρισμα και παρατήρησα ότι η εφαρμογή στην ενότητα Vodafone CU Cashback κολλούσε και φόρτωνε για πολύ ώρα το σήμα της εταιρείας της Vodafone Θα έχουν μπει πολλοί..... 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DEERHUNTER Δημ. 11 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 11 ώρες πριν (edited) 3 ώρες πριν, petrost8 said: Οποτε με μια ανανεωση 13€ , παιρνεις πισω σχεδον τα λεφτα σου μετα απο 4 Πεμπτες; Πολυ δυνατο... γιατί με μια ανανέωση ? το κουπόνι των 3 ευρώ νόμιζω είναι μόνο για μια φορά..... Με αυτό που γράφει το forum καταλαβαίνω οτί με μια ανανέωση των 13 ευρώ , το ίδιο κουπόνι ισχύει για 4 εβδομάδες άρα 4χ3 =12 ή κατάλαβα λάθος ? ευχαριστώ Edited 10 ώρες πριν by DEERHUNTER 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 24 minutes ago, DEERHUNTER said: γιατί με μια ανανέωση ? το κουπόνι των 3 ευρώ νόμιζω είναι μόνο για μια φορά..... Με αυτό που γράφει το forum καταλαβαίνω οτί με μια ανανέωση των 13 ευρώ , το ίδιο κουπόνι ισχύει για 4 εβδομάδες άρα 4χ3 =12 ή κατάλαβα λάθος ? ευχαριστώ Εννοεί ότι αφού κάνει ανανέωση, κάθε Πέμπτη μπαίνει στο Drop παίρνει κωδικό και εντός 24ωρών των περναέι στην ΑΒ κάρτα. Δεν παέι επιτόπου στο μαγαζί, κάνει το ίδιο με τα κουπονια και τις άλλες 3 Πέμπτες του μηνα μαζευεται πιστωτικό 12 ευρώ στην ΑΒ κάρτα, και τότε παει για ψώνια παίρνει πράματα αξίας άνω των 15€ και του αφαιρούνται 12€. Είχαμε μια υποψία ότι αυτό μπορούσε να γίνει αλλά μας το επιβεβαίωσε 57 minutes ago, kmpatra said: Να κανω και πιο "δυσκολη" ερώτηση? Τα πακέτα γενικά φαίνονται ενεργά στην εφαρμογή μέχρι τις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα μετα την ημερομηνία λήξης. Αν ρισκάρω να κάνω τέτοια ώρα την ενεργοποίηση του καινούργιου π.χ. του πακέτου bing bang που λεμε, θα προστεθούν τα υπόλοιπα ή θα εξαφανιστούν τα παλιά και θα έχω μονό τα καινούργια? Σου αρέσει το "ζειν επικινδύνως"... 58 minutes ago, HEO said: Θέλει μια έρευνα κά ελπίζω όλα να δουλέψουν καλά Αυτό! Θέλει έρευνα. Μπορείς να βρεις ίδιες τιμες με τα φθηνά τις αγοράς σε καποια προιοντα την σωστή χρονική στιγμή όπως απορρυπαντικά, προιόντα μπάνοιου τουαλέτας κλπ. Σίγουρα συμφωνώ με όλους ότι γενικα ο ΑΒ είναι το ακριβότερο Σούπερ Μαρκετ. Edited 10 ώρες πριν by opmgls 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν (edited) 1 hour ago, DEERHUNTER said: γιατί με μια ανανέωση ? το κουπόνι των 3 ευρώ νόμιζω είναι μόνο για μια φορά..... Με αυτό που γράφει το forum καταλαβαίνω οτί με μια ανανέωση των 13 ευρώ , το ίδιο κουπόνι ισχύει για 4 εβδομάδες άρα 4χ3 =12 ή κατάλαβα λάθος ? ευχαριστώ Όπως έγραψε ο φίλος Μου έδωσε ένα κουπόνι ένας φίλος την πρόοπρο ηγουμένη εβδομαδα, δεν πρόλαβα να το εξαργυρώσω (νόμιζα ότι ήταν μόνο για αγορά την Πέμπτη) Έκανα ανανέωση πήρα άλλο κουπόνι την επόμενη Πέμπτη ούτε αυτό εξαγυρωθηκε καθότι τα πράγματα ήταν. 12 ευρώ Έκανα ξανά ανανέωση πεμπτη (όλες οι δικές μου cash back) αλλά τώρα το Σάββατο τα πράγματα ήταν 24 ευρώ και αφαιρέθηκαν 9 Αν υπάρχουν άλλα κόλπα δεν το ξέρω ακόμα 😉 Edited 10 ώρες πριν by HEO 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 43 minutes ago, HEO said: Αν υπάρχουν άλλα κόλπα δεν το ξέρω ακόμα 😉 Μένει να δούμε άν μπορείς να μαζεύεις κουπόνια για 2 μήνες οπότε μαζεύει κουμπαρα/πορτοφόλι 24€ (λέμε τώρα) και πας και αγοράζεις πράματα 24.50€. Και επίσης αν έχω δύο κωδικούς ανά εβδομάδα (απο 2 νούμερα CU) αν μπορώ να τους βάζω ταυτόχρονα. Αυτό το 2ο θα το κάνω εγώ γιατί στο τέλος του μήνα θα κάνω ανανέωση με cashback σε 2 νούμερα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 3 minutes ago, opmgls said: Μένει να δούμε άν μπορείς να μαζεύεις κουπόνια για 2 μήνες οπότε μαζεύει κουμπαρα/πορτοφόλι 24€ (λέμε τώρα) και πας και αγοράζεις πράματα 24.50€. Και επίσης αν έχω δύο κωδικούς ανά εβδομάδα (απο 2 νούμερα CU) αν μπορώ να τους βάζω ταυτόχρονα. Αυτό το 2ο θα το κάνω εγώ γιατί στο τέλος του μήνα θα κάνω ανανέωση με cashback σε 2 νούμερα. Το κασμπακ πιο συμφέρον για την εταιρία ήταν και το κόβουν... 2 Παράθεση RIP Cashback... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν 2 minutes ago, VIPdriver said: Το κασμπακ πιο συμφέρον για την εταιρία ήταν και το κόβουν... Για εμάς σίγουρα! Για την εταιρεία μάλλον δεν ήταν γιατί αλλιώς δεν θα το σταματούσαν. Ότι και να γράφουμε εμείς εδώ δεν είναι και τοοοσο βλάκες. Επίσης νομίζω ότι επειδή θα κάνουμε πολύ χρήση των κουπονιών ΑΒ και αυτό θα φανεί τους επόμενους 2 μήνες με τις γιορτές κλπ όταν θα έχουν αρκετά στατιστικά στοιχεία, μπορεί να το βρούν ασύμφορο και να το περιορίσουν. Βέβαια σε μερικά κουπόνια ήδη υπάρχει αυτό γιατί είναι περιορισμένος ο αριθμός τους ανά ημέρα αν έχω καταλάβει σωστά. Και όταν λέω να το περιόρισουν δεν εννοώ μόνο σε αριθμό έκδοσης κουπονιών ανά ημέρα αλλα ίσως και να μην μπορείς να τα προσθέτεις. Ότι φάμε και ότι πιούμε στις γιορτές... 2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sou_d Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 5 ώρες πριν, HEO said: πριν λιγο ημουν στο σουπερ μαρκετ ΑΒ της γειτονιας μου πηγα για εξαργυρωσω ενα κουπονι drop 3 ευρω που ειχα βαλει εχθες με εκπληξη ειδα να εχω 9 ευρω εκπτωτη μαλλον 3 απο το χθυεσινο κουπονι, 3 απο το προηγουμενης εμβομαδας και 3 απο το προπροηγουνης, καθοτι δεν ειχα αλλο κουπονι και σπανια χρησιμοποιω ΑΒ συμπερασμα τα κουπονι μενουν καβα μεχρι να τα χτησιμοποιησεις pas mal (=καθολου ασχημα) οπως ελεγε η καθηγητρια μου των γαλλικων 🙂 η ΑΒ θα εχει εναν νεο πελατη Είχα την εντύπωση πως ίσχυε αυτό, αλλά ήθελα επιβεβαίωση. Ένα άλλο που κάνω εγώ, γιατί διαχειρίζομαι πάνω από 1 αριθμούς, είναι να κλωνοποιώ την εφαρμογή και να περνάω τα κουπόνια και σε δεύτερη κάρτα 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 26 minutes ago, opmgls said: Και επίσης αν έχω δύο κωδικούς ανά εβδομάδα (απο 2 νούμερα CU) αν μπορώ να τους βάζω ταυτόχρονα. αυτο εχει απαντηθει οτι δεν γινεται λυση ο δευτερος λογαριασμος που λεει ο sou_d 4 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eridion25 Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 58 minutes ago, VIPdriver said: Το κασμπακ πιο συμφέρον για την εταιρία ήταν και το κόβουν... Μπορεί να ήταν απόφαση της Pockee και όχι της Vodafone 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alteisei Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 ώρα πριν, opmgls said: Για εμάς σίγουρα! Για την εταιρεία μάλλον δεν ήταν γιατί αλλιώς δεν θα το σταματούσαν. Ότι και να γράφουμε εμείς εδώ δεν είναι και τοοοσο βλάκες. Η κλασσικη λογικη , οχι μηχανιστικα δλδ "επειδη ισχυε...=> το αλλαξαν σε...." , αλλα η αιτιοκρατια "του σκοπου" δλδ "επειδη θα ισχυε (που καμια προσβαση δε μπορουμε να εχουμε σε αυτο) πχ και καλα δε θα τους συνεφερε.....=> το αλλαξαν σε....", οπως " επειδη την USA δε θα την συνεφερε το.....=> κανανε ......". Εκτος του οτι μενει να αποδειχτει εαν αυτη η "λογικη ενδελεχειας" ισχυει και σε αυτη την περιπτωση, οφειλουμε να παραδεχτουμε την παρακατω προταση p με εγκυροτητα ισχυος κοντα στο 100%: Προταση p: "Η βλακεια δεν ειναι απολυτη, αλλα παντα σχετικη με τους αναφερομενους", πχ το target group στο οποιο αναφερεται, στη συγκεκριμενη περιπτωση τους ελληνες υπηκοους. Οποτε εαν 1)Δυναστε (καθως το target group βγαζει κριση για την ισχυ της p) και 2) εχετε προθεση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ωστε να μην γινει λαθος και μετα πουμε: "Εεεε ετσι ειμαστε εμεις edo: Παμε κι οπου βγει", Βγαλτε τα συμπερασματα σας για την "βλακεια". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 16 minutes ago, alteisei said: Η κλασσικη λογικη , οχι μηχανιστικα δλδ "επειδη ισχυε...=> το αλλαξαν σε...." , αλλα η αιτιοκρατια "του σκοπου" δλδ "επειδη θα ισχυε (που καμια προσβαση δε μπορουμε να εχουμε σε αυτο) πχ και καλα δε θα τους συνεφερε.....=> το αλλαξαν σε....", οπως " επειδη την USA δε θα την συνεφερε το.....=> κανανε ......". Εκτος του οτι μενει να αποδειχτει εαν αυτη η "λογικη ενδελεχειας" ισχυει και σε αυτη την περιπτωση, οφειλουμε να παραδεχτουμε την παρακατω προταση p με εγκυροτητα ισχυος κοντα στο 100%: Προταση p: "Η βλακεια δεν ειναι απολυτη, αλλα παντα σχετικη με τους αναφερομενους", πχ το target group στο οποιο αναφερεται, στη συγκεκριμενη περιπτωση τους ελληνες υπηκοους. Οποτε εαν 1)Δυναστε (καθως το target group βγαζει κριση για την ισχυ της p) και 2) εχετε προθεση ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ, ωστε να μην γινει λαθος και μετα πουμε: "Εεεε ετσι ειμαστε εμεις edo: Παμε κι οπου βγει", Βγαλτε τα συμπερασματα σας για την "βλακεια". @aektzhs 1 δηλαδή εσύ που έβαλες καρδούλα reaction κατάλαβες; 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Οι εφαρμογές της vodafone αυτή τη στιγμή είναι εκτός όσον αφορά την ενημέρωση υπολοίπων... Μόνο για το σταθερό υπάρχουν πληροφορίες στο my vodafone. Για καρτοκινητά όλα κενά. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts